Venmo vs Paypal

Håndtering af penge ved hjælp af en digital tegnebog har været en udvikling under udvikling siden århundredskiftet. To platforme er steget til toppen af ​​denne unikke online -industri: Venmo og PayPal.

Venmo er en populær mulighed, det er en gratis digital tegnebog, der giver brugerne mulighed for at foretage køb eller sende penge til venner. Tilmelding er let for dem, der har en Facebook -konto eller en e -mail -konto. Du skal blot linke en bankkonto eller betalingskort til Venmo, og du kan sende penge til et hvilket som helst telefonnummer eller en e -mail -konto, uanset om de har en digital tegnebog eller ej.

PayPal er en mangeårig digital tegnebogstjeneste, der oprindeligt blev introduceret med eBay. Det er en af ​​de ældste og mest betroede digitale tegnebogstjenester, der findes i dag, efter at være blevet grundlagt i 1998 og blev offentliggjort i 2002.

Det skal bemærkes: Venmo blev købt af Braintree i 2012, og PayPal købte Braintree i 2013.

Hvad er den vigtigste forskel mellem Venmo og PayPal?

I Venmo vs PayPal -debatten er hovedforskellen mellem disse to tjenester baseret på, hvor social brugeren ønsker at være. Venmo beder brugerne om feedback på hver transaktion. Dine venner kan derefter se de kommentarer, der blev sendt til din transaktion, hvilket får det til at føles som deres egen sociale medieplatform.

PayPal er mere en traditionel forretningsoplevelse. Transaktioner er generelt private og kan virke noget upersonlige. Du kan sende en personlig besked til nogen, når du giver dem penge, men det er en privat besked mellem afsender og modtager.

Det betyder, at Venmo er et system, der arbejder med at efterligne kontantbetalinger, mens PayPal er et system, der arbejder med at efterligne debet- eller kredittransaktioner.

Hvad kan du gøre med Venmo

Venmo er specielt designet til at blive brugt med “venner, der stoler på hinanden”. Det er en personlig betalingstjeneste, der generelt er til person-til-person betalinger. Nogle virksomheder har muligvis en Venmo -konto, der accepterer en betaling, men det er generelt en service designet til at hjælpe brugeren med at betale nogen, når der er en restgæld.

Tænk på det på denne måde. Hvis du spiste ude med en ven og delte checken, ville din Venmo -konto sandsynligvis ikke kunne betale virksomheden den gæld, du skyldte. Det, du kunne gøre, er at returnere sin del af checken til din ven, mens du bruger sit debet- eller kreditkort til at betale for restauranten.

Venmo behandles generelt som en mobilapp, men du kan få adgang til din konto via en computer. Du bliver nødt til at gå til Venmo -webstedet, logge ind på din konto, og derefter kan du administrere dine midler og se dit sociale nyhedsfeed.

Brugere kan også få adgang til deres Venmo-kontosaldo via nogle tredjepartsapplikationer som en betalingsmetode. Der er ingen gebyrer for køb eller penge, der sendes til en anden konto via denne metode.

Hvad kan du gøre med PayPal

PayPal har udviklet sig til en digital tegnebogstjeneste, der ligner meget en bankkonto. I løbet af de sidste 20 år har denne service udviklet sig til at tilbyde mange kommercielle og betalingstjenester. Du kan få adgang til din PayPal -saldo med et MasterCard -betalingskort og tjene 1% kontant tilbage på dine transaktioner. Nogle medlemmer kvalificerer sig til øjeblikkelige kreditgrænser. Nogle butikker, som Home Depot, er endda begyndt at acceptere PayPal som betalingskilde på salgsstedet.

Du kan også sende individuelle betalinger via PayPal. Hvis du har en persons kontaktoplysninger, kan du sende dem en besked om, at du har kontanter. For at få adgang til det skal brugerne muligvis oprette deres egen PayPal -konto.

En ekstra fordel ved PayPal er, at folk kan sende dig betalinger uden at have deres egen konto. De behøver kun at indtaste debet- eller kreditkortoplysninger på en PayPal -platform med deres kontaktoplysninger. Dette giver dig den betaling, du har brug for.

PayPal tilbyder også fordelen ved at acceptere købmandsbetalinger via en e-handelsplatform eller som et salgssted. Ved hjælp af en swiper, der ligner det Square tilbyder, kan virksomhedsejere acceptere betalinger for varer eller tjenester, der normalt deponeres direkte på deres konto uden at skulle køre batches som krævet af andre kreditkortbehandlere. Dette gør det let for startups, freelancere og dem i koncernøkonomien at acceptere betalinger fra de fleste større kreditkort uden besværet med kompliceret bogføring.

PayPal har også kopier og indsæt knapper til rådighed via en brugers sælgerkonto, der kan føjes til et websted, hvilket skaber en let måde for alle at betale eller donere penge.

Venmo vs PayPal: Hvad koster det?

De fleste Venmo -transaktioner har ikke et transaktionsgebyr. Du kan overføre penge mellem venner ved hjælp af en bankkonto eller betalingskort uden at pådrage sig et gebyr. Brugere kan også overføre penge ved hjælp af et kreditkort, men dette starter et transaktionsgebyr på 3%.

PayPal tilbyder gratis pengeoverførsler, der foretages fra den digitale tegnebog. Hvis en bruger har en positiv pengesaldo, kan de overføre penge til en anden konto uden et transaktionsgebyr. Hvis du sender penge direkte med et debet- eller kreditkort, pålægges et gebyr på 2,9% + $ 0,30. Internationale transaktioner kan have højere gebyrer, selvom de betales i national valuta. Nogle internationale salg kan have et transaktionsgebyr på 4,4%.

Hvilken platform er lettere at bruge?

Venmo vs PayPal -anmeldelser konkluderer generelt, at førstnævnte, ikke sidstnævnte, er den letteste platform at bruge. Det er virkelig ikke en rimelig sammenligning. Begge platforme tjener en bestemt demografisk, så forskellige mennesker finder hver platform lettere at bruge end den anden.

Venmo er designet til at være et personligt betalingssystem. Det er en måde at transportere kontanter på uden at skulle bære kontanter. Systemet anvender kryptering og sikkerhed på bankniveau for at beskytte kontohavere mod at opleve en uautoriseret transaktion. Selvom en identitet krænkes, er det maksimale ansvar for en bruger kun $ 50, når Venmo kontaktes om bruddet inden for 48 arbejdstimer efter de uautoriserede transaktioner.

PayPal har lignende sikkerhedsbeskyttelser og brugergarantier. Kontohavere har også forskellige metoder til at få adgang til deres saldo. Du kan bruge et MasterCard -betalingskort, indtaste kontoens e -mail -adresse på nogle salgssteder for at gennemføre et køb eller logge direkte på PayPal, når du handler online for at sende en betaling fra en eksisterende saldo.

I debatten mellem Venmo og PayPal gør begge tjenester det let at styre penge digitalt. Brugernes beslutning, der ejes af det samme moderselskab, afhænger generelt af, hvorfor kontoen er nødvendig. Venmo er lettere at bruge, når der foretages person-til-person-betalinger. PayPal har en tendens til at være lettere at bruge, når der udføres person-til-forretningstransaktioner. Men hvis kun P2P -betalingsmuligheden sammenlignes, har Venmo en proces, der generelt er lettere at bruge i forhold til PayPal -processen.