Podbean Review 2022: Priser, funktioner og sammenligninger

Lad os tage et detaljeret kig på alle de vigtigste funktioner i Podbean, og hvad der gør det til en af ​​de bedste podcast -hostingplatforme.

Generel beskrivelse af kolben.

Podbean er en brugervenlig podcast-hostingplatform, der tilbyder alle de podcastværktøjer og -tjenester, podcasts har brug for, fra at starte en podcast til at promovere og tjene penge på den. Baseret i Wilmington, Delaware, begyndte det at tilbyde podcast -hostingtjenester i 2006.

Forsidebillede af Podbean

Podbean har en gratis plan og betalte planer, der leveres med avancerede funktioner og mere lagerplads. Det leveres også med en podcast -applikation, der giver dig mulighed for at live streame, optage og sende podcasts fra hvor som helst du vil.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Her er en hurtig oversigt over platformens nøglefunktioner:

 • Nem udgivelse af podcast
 • Ubegrænset hosting
 • Gratis hjemmeside
 • Al mål podcast distribution
 • Komplet statistik
 • Annoncering og indtægtsgenerering
 • Direkte udsendelse
 • App til iPhone / Android
 • Og mere.

Værktøjet er velegnet til podcastere i alle størrelser og køn. Fra i dag kan den prale af at hjælpe over 550.000 podcastere og være vært for over 10.100.000 afsnit.

Podbean statistik

Podbean giver dig også mulighed for at udgive dine podcasts på så mange tredjepartsplatforme som du vil, herunder Apple Podcasts, Spotify, Google Podcast osv. Disse platforme forbinder og leder dit publikum til din originale podcast -vært, dvs. Podbean.

Hvis du vil se, hvordan Podbean sammenligner med andre podcast-hostingplatforme, kan du tjekke min trevejsanmeldelse her.

Inden vi går i dybden med dens funktioner, lad os se, hvordan du kommer i gang med podcastingsværktøjet.

Hvordan starter man?

Hvis du ikke er klar til at forpligte dig til Podbean endnu, tilbyder den en gratis plan og giver dig mulighed for at tilmelde dig uden at indtaste dine kreditkortoplysninger.

Du har mulighed for at “Opret en ny podcast” eller “Importer en eksisterende podcast”, så snart du tilmelder dig.

Velkommen Podbean

Efter at have klikket på “Opret ny podcast”, bliver du bedt om at indtaste grundlæggende oplysninger og kort beskrive din podcast.

detaljer om podcast

Klik på knappen “Opdateringsindstillinger” for at gemme dine ændringer.

Det næste trin omfatter upload af en lyd- / videofil, oprettelse af episodeoplysninger og publicering eller planlægning af episoden.

Du kan enten klikke på indstillingen “Ny episode” fra dit kontrolpanel eller gå til “Episode >> Episodeliste” i navigationslinjen yderst til venstre.

Upload podcast -afsnit

Rediger afsnittets titel, beskrivelse og upload kunstværker, hvis det er nødvendigt. Vælg derefter indstillingen “Publicer” for endelig at starte episoden (eller planlægge / gemme kladde).

podbean post podcast

Nu bliver du nødt til at distribuere dit show ved hjælp af et podcast -websted.

Gå til indstillingen “Distribution >> Podcast -websted” for at oprette dit websted direkte fra kontrolpanelet. Du kan vælge mellem et stort antal gratis og betalte temaer for hurtigt at oprette et websted.

podbean webstedstemaer

Du kan tilpasse forskellige elementer, herunder overskriftsbillede, temafarve og mere.

Podbean: Tilpas websted

Du kan også integrere dine afsnit på eksisterende websteder, dele dem på sociale medieplatforme eller distribuere dem til tredjepartsplatforme som iTunes.

Du kan henvise til disse vejledninger:

 • Til “Send din podcast til mapper”.
 • For at “dele din podcast på sociale netværk”.

Podbean: vigtige funktioner.

Her er de Podbean -funktioner, som vi vil dække detaljeret:

 1. Let og planlagt opslag.
 2. Mobilpublicering (Podbean -app).
 3. Professionel hjemmeside.
 4. Integrerbar spiller.
 5. Distribution af podcast.
 6. Ubegrænset hosting.
 7. Muligheder for deling på sociale netværk.
 8. Omfattende statistik.
 9. Indtægtsgenerering.
 10. SEO funktioner.
 11. E -mail integration
 12. Direkte udsendelse.
 13. Amazon Alexa.
 14. Video podcast support.
 15. Pengene tilbage garanti.

Til at begynde med tilbyder Podbean en trinvis proces, der er nyttig for begyndere, og kontrolpanelet er også let at bruge.

1. Let og planlagt opslag.

Der er ingen indlæringskurve, da Podbeans intuitive interface gør det let at udgive en podcast med blot et par klik. Det tager dig ikke mere end 20 minutter at oprette din Podbean -konto, og du kan nemt navigere fra et trin til et andet.

Du skal bare indtaste dine grundlæggende kontooplysninger, uploade dine afsnit, vælge dit tilpassede underdomæne og oprette et websted med tema. Du kan også redigere forskellige detaljer, f.eks. Titel, beskrivelse af afsnit og indtægtsgenerering, før du udgiver dine afsnit.

Derefter kan du ændre temadesignet i din kontos backend. Layouterne er mobilvenlige, hvilket er fantastisk, da mange af dine brugere sandsynligvis vil besøge via mobile enheder.

Det er også let at distribuere din podcast til forskellige sociale medier og apps, og du kan gøre det lige fra det enkle brugergrænsefladepanel.

Syndiker Podbean Podcast
podbean sociale aktieoptioner

Du kan også bekvemt skrive på din tidsplan ved at planlægge dit podcast -show på udvalgte tidspunkter.

2. Mobil podcast -udgivelse (Podbean -app).

Podbean leveres med et program, der giver dig mulighed for at optage, redigere og sende podcast -afsnit direkte fra din telefon. Der er en applikation til iOS- og Android -enheder.

Podcast -app

Apperne har over en million aktive brugere og tilbyder forskellige funktionelle værktøjer og funktioner til at hjælpe dig med at oprette og promovere podcasts.

Nogle af dets vigtigste funktioner omfatter:

 • Lydoptager – Store optagefunktioner omfatter efterproduktionsværktøjer, baggrundsmusik og lydeffekter.
 • Efterproduktion: udfør handlinger som f.eks. Redigering, split, fletning og eksport efter optagelse af dine episoder gennem applikationen.
Podbean mobilapp
 • Publikumsengagement – Appen giver dig mulighed for at engagere dine lyttere ved at efterlade kommentarer, følge andre kanaler, se dine følgere osv.
 • Ekstern medvært-Podbean-appen giver dig mulighed for at invitere medværter overalt i verden.
 • Ydelsesdata – Du kan få kritiske oplysninger direkte fra din mobilenhed og identificere, hvilke episoder der fungerer bedst.

Podbean podcast -appen sikrer også sikker levering og er let tilgængelig for dine lyttere eller betalte donorer. Det giver dig også mulighed for at levere dit eksklusive brugerindhold og bonusafsnit til premium -brugere.

3. Professionel hjemmeside.

Hvis du ikke allerede har et websted til at integrere dine podcast -afsnit, kan du nemt oprette et med Podbean.

Du kan vælge mellem forskellige betalte og gratis temaer og tilpasse dem til dine behov.

Podbean temaer

Podbean giver dig også mulighed for at redigere emner som overskriftsbillede, baggrundsbillede, temafarve, skrifttypefarve, linkfarve, titelfarve, skriftstørrelse, skrifttype osv.

Du får også et gratis underdomæne efter eget valg, som du kan redigere når som helst fra fanen “Indstillinger >> Generelt >> Podcast -webstedets URL”.

Podbean underdomæne

Dette websted vil ikke være nok til at opbygge en blomstrende online forretning, selvom det er nok til at være vært for og udgive dine afsnit. Jeg foreslår også, at du køber et tilpasset domæne fra en af ​​de velrenommerede domæneregistratorer, hvis du planlægger at tjene penge på dine podcasts.

Der er en mulighed for at få vist et eksempel på dit websted, inden det udgives, for at få en idé om dets udseende.

Sådan ville et grundlæggende websted se ud:

Podbean -websted

Det er en bedre idé at oprette dit eget websted til kommercielle formål og kun bruge Podbean til at optage og oprette podcasts.

4. Indbyggelig afspiller.

Og hvis du allerede har et websted, kan du simpelthen oprette podcasten og integrere den på dit eksisterende websted ved hjælp af “Embeddable Player”. Podcast -afspilleren ser professionelt ud og kan tilpasses og giver dig mulighed for hurtigt at integrere dine afsnit på dine websteder og blogs.

Podbean integreret afspiller

Bare kopier “Widget -koden” for at integrere afsnittene på dit websted. Der er også flere muligheder for at ændre afspillerens udseende, f.eks. Spillerens farve, højde, skrifttype, deling osv.

Flere tilpasningsmuligheder hjælper dig med at oprette multitrack -spillere i forskellige størrelser, former og farver.

5. Podcast distribution.

Podbean tilbyder muligheder for at vise din podcast til potentielle lyttere og hjælpe dig med at udvide dit publikum.

Det giver dig mulighed for at distribuere dine afsnit til næsten alle biblioteker, herunder:

 • Apple podcasts
 • Google podcasts
 • Spotify
 • Podbean app
 • Amazon Music / Audible
 • Pandora
 • TuneIn + Alexa
 • iHeartRadio
 • PlayerFM
 • Lyt til noter
 • Hæftemaskine
 • Podcast -afhængig
 • Deezer

Processen med at distribuere dine podcasts til disse applikationer er ligetil. Følg blot de nævnte instruktioner efter at have klikket på “+” ikonet for hver applikation.

Podbean distribution apps

Du bliver nødt til at kopiere og indsætte URL’en til dit RSS -feed for at sende dine filer til disse applikationer.

Send Podbean Podcast

Godkendelse kan tage noget tid. Heldigvis er det en engangsproces.

Når de er godkendt, vil alle nye afsnit automatisk blive sendt til telefonbøger.

Når du har distribueret dine afsnit til Apple Podcasts, vil de også automatisk være tilgængelige i følgende podcast -biblioteker:

 • Overskyet
 • Lommeform
 • Castro
 • Castbox

6. Ubegrænset hosting.

Softwarens betalte planer tillader ubegrænset download, afsnit og optagelsestid.

De betalte planer tilbyder også:

 • Umålt båndbredde.
 • Ubegrænset lagerplads.
 • Let tilpasset domæne / mærke integration
 • Hurtigt og pålideligt netværk (takket være Amazon Web Service (AWS) og Podbeans eget CDN).

7. Muligheder for deling på sociale netværk.

Podbeans giver en mulighed for automatisk deling på sociale medier, der automatisk sender dine nye afsnit til sociale kanaler, så længe du forbinder dem med din Podbean-konto.

Podbean: Indstillinger for social deling

Det giver dig mulighed for at dele dine afsnit på følgende sociale platforme:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube
 • Tumblr
 • WordPress

Podcasting -platformen giver dig også mulighed for at oprette videoer til sociale netværk som Facebook og YouTube.

8. Omfattende statistik.

Podbean indeholder oplysninger om nøgletal for at hjælpe dig med at identificere, hvordan din podcast fungerer, downloade numre for hver episode osv. Du kan også finde statistik som geografi, lytterenheder, populære afsnit og mere.

Du får et komplet overblik over dine episoder, lige efter at du er gået til fanen “Statistik >> Oversigt” på dit dashboard. Der er data om brugerinteraktion opdelt i følgere, kommentarer og likes.

Du kan også se “antallet af downloads” og anvende filtre baseret på tidspunktet for downloads.

Podbean: oversigt over statistikker

Når du ruller videre, finder du en mere detaljeret analyse for at give mere dybdegående information.

Her er en hurtig oversigt over den statistik, du kan spore fra dit dashboard:

Hvor dit publikum kommer fra.

Det hjælper dig med at bestemme, hvor dine lyttere kommer fra, og giver en detaljeret oversigt over antallet af downloads for hvert land.

Podbean: geografisk statistik

Der er et verdenskort, og hvert land er markeret med en bestemt farve for at hjælpe dig med let at spore dataene. Grafen viser, hvor din podcast er populær, og dine lytters distribution til målsponsorer i overensstemmelse hermed.

Download kilder.

Brugeragentdiagrammet afslører hvilke enheder og applikationer dit publikum bruger til at lytte til din podcast. Når du kender de bedste apps, dine lyttere bruger, kan du distribuere din podcast dér og interagere med lytterne eller øge dit publikum yderligere.

Downloads efter tidspunkt på dagen.

Statistikgrafen viser også downloads efter tidspunkt på dagen. Disse data giver dig mulighed for at spore kundemønstre og sende nye afsnit på de bedste dage og tidspunkter.

Podbean - download efter tid

Du kan også bestemme, hvilke dage i ugen og på hvilket tidspunkt du får flest lyttere og drage fordel af de maksimale lyttetimer.

Top 10 afsnit.

Podbean opsummerer automatisk alle dine downloaddata og viser dig de 10 bedste afsnit for forskellige datointervaller. Gør det let at finde, hvilke afsnit der får flest lyttere og hjælper med at få øje på mønstre for at vokse dit publikum.

Brugeropbevaringsdata.

Podbean giver også unikke brugeropbevaringsdata. Det giver dig et billede af, hvor engagerende dit indhold er for dine lyttere, og om de kommer tilbage til nye afsnit.

Podbean - diagram for brugeropbevaring

Brugerens fastholdelsesgraf viser procentdelen af ​​lyttere, der er tilbageholdt i de sidste syv uger.

Derudover kan du få adgang til “Interaction Intel” -funktionaliteten gennem en valgfri tilføjelse. Intels interaktionsdiagram hjælper dig med at identificere, om lytterne lytter til episoder til enden eller til midten.

Du kan også identificere, om lytterne forlader på grund af annoncer eller en anden faktor. Intels interaktionsrapporteringsfunktion leveres dog ikke med en gratis plan.

9. Indtægtsgenerering.

Podbeans muligheder for indtægtsgenerering er dens største salgsargumenter. Der er tre muligheder, og du kan vælge den ønskede indstilling baseret på dine podcasts.

De tre metoder til indtægtsgenerering omfatter:

1. Premium.

“Premium” -genereringsmetoden hjælper dig med at blive betalt hver gang en lytter lytter til din podcast med abonnementer eller salg af enkelt afsnit. Det kommer integreret direkte i dit bindestreg.

Du skal bare fokusere på at skabe indhold og optage afsnit, mens Podbean tager sig af dine betalings-, tekniske og supportbehov.

2. Mønster.

Metoden “Brugergenerering” giver dig mulighed for at oprette en brugerside på få minutter og angive forskellige niveauer af donationer / belønninger.

Podbean: Mønster

Du kan derefter sende premium “kun bruger” indhold som enhver anden episode. Det er en fantastisk måde for dine lyttere at understøtte dit indhold med tilbagevendende månedlige donationer.

3. Annoncemarked.

Ad Marketplace hjælper dig med at annoncere for dine afsnit og tjene penge ved at sponsorere dit indhold. Du kan gratis angive din podcast på annoncemarkedet for at blive matchet med potentielle annoncører.

Annoncer vises i udvalgte kategorier og målområde (by / stat / land).

Podbean: annoncemarked

Du kan også implementere “PodAds SaaS” til sofistikeret administration med dynamiske annoncer til indsættelse af annoncer. Det tager sig af alt automatisk, fra starten og slutningen af ​​annoncekampagner.

10. SEO funktioner.

Søgemaskineoptimering (SEO) er afgørende, når det kommer til podcasts. Men i stedet for at fokusere for meget på at optimere til standard søgemaskiner som Google, bør du optimere til podcast søgemaskiner.

En fordel er, at Podbean har sin egen søgemaskine. Du kan gå til dit websteds søgelinje og indtaste et emne, der skal testes. Selv andre store podcast -biblioteker som iTunes og Google Play har deres egne søgemaskiner.

Selvom der ikke er nogen indbyggede SEO-værktøjer, kommer platformen med forskellige plugins til at forbedre dine søgemaskiners placeringer.

For eksempel kan du bruge pluginet “SEO Meta Tags” til at tilføje grundlæggende tags til disse søgemaskiner.

Podbean: Plugin til SEO Meta Tags

Pluginet hjælper dig med at oprette og administrere SEO-venlige titler, søgeord og beskrivelser. Det giver dig også mulighed for at verificere dit websted med nogle tredjepartstjenester.

11. E -mail integration.

Podbean giver integration med Mailchimp, en e -mail -udbyder, for at hjælpe dig med automatisk at levere dine afsnit til dine e -mail -abonnenter. E -mail -pluginet giver dig også mulighed for at indsamle e -mail -adresser.

12. Liveudsendelse.

Podbean giver dig mulighed for at lave live lydprogrammer for at interagere og engagere dit publikum i realtid.

Du kan endda udveksle kommentarer og onlinemeddelelser med dine lyttere, mens du kører en liveudsendelse. De har også muligheder for at kalde deres shows live, så du kan interagere med dine lyttere på et helt nyt niveau.

IOS / Android-appen giver dig også mulighed for at invitere eksterne medværter eller gæster til at ringe overalt i verden via live streaming-funktionen.

Derudover er der indkomstmuligheder relateret til livestreaming. Du kan altid sælge virtuelle billetter til din liveudsendelse og modtage virtuelle gaver fra dine lyttere. Der er endda muligheder for at indsamle de virtuelle gaver, du modtager ved at konvertere dem til amerikanske dollars.

Podbean: Live Stream

Andre funktioner omfatter:

 • Planlæg fremad
 • Indbygget VoIP
 • Kun indbydelse
 • Backing tracks og lydeffekter
 • Download, rediger og genbrug din live streaming -begivenhed.

13. Amazon Alexa.

Podbean tilbyder en unik funktion kaldet “Alexa Skill”, der gør dine nye afsnit automatisk tilgængelige på Alexa -enheder. Du behøver ikke at integrere eller dele dem manuelt.

14. Video podcast support.

Videopodcasts hjælper dig med at opbygge et personligt brand ved at lade lytterne se personen bag stemmen. Denne funktion er også nyttig til emner, hvor kropssprog og demonstrationer er nødvendige.

Med podcastingsværktøjet kan du starte videopodcasts med ubegrænset lagerplads og umålt båndbredde. Du får dog kun videosupport med de højere planer, der starter ved $ 29 pr. Måned.

Her er alt hvad du får med video podcast support:

 • Ubegrænset videohosting
 • Analyse- og rapporteringsværktøjer
 • Tilpasset branding
 • Publikumsdeltagelse
 • Værktøjer til deling af sociale medier og integrerede spillere
 • ITunes Auto Publish
 • Forudformede skabeloner
 • Tilpassede domæner

15. Pengene tilbage garanti.

Podbeans “Betingelser for brug” angiver, at de tilbyder alle nye kunder en 7-dages “refunderingsperiode”.

Cob tilbagebetalingsperiode

Tilbagebetalingsperioden fungerer præcis som pengene tilbage -garantien, og du kan få en refusion, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Prisplaner.

PodBean tilbyder en gratis plan og tre betalte planer, der giver mere avancerede podcastfunktioner og muligheder for indtægtsgenerering.

De fire planer omfatter:

 • Grundlæggende: altid gratis
 • Ubegrænset lyd: $ 9 pr. Måned (faktureres årligt)
 • Ubegrænset Plus: $ 29 pr. Måned (faktureres årligt)
 • Forretning – $ 99 pr. Måned (faktureres årligt)
Podbean prisplaner

Den gratis grundplan understøtter kun lydfiler (MP3 -filformatet). Du får også 500 MB begrænset lagerplads og 100 GB båndbredde. Oversætter nogenlunde til 7k downloads og fem timers samlede afsnit.

Den ubegrænsede lydplan er overkommelig til kun $ 9 / måned, hvis du vælger at betale dem årligt. Du får ubegrænset lagerplads og båndbredde. Du kan også vælge et branded eller tildelt domænenavn, et tilpasset webstedsdesign og muligheden for at tjene penge på dine podcasts.

Hvis du vil uploade videoer, skal du gå efter den ubegrænsede Plus -plan, der koster $ 29 / måned. Det giver dig også mulighed for at tjene penge på dit indhold med Patron -programmet og inkluderer PodAds, en dynamisk annonceleveringsteknologi.

Så er der forretningsplanen, der koster $ 99 pr. Måned og er velegnet til store virksomheder. Planen giver dedikeret kundeservice og support, muligheden for at afmærke Podbean, flere brugerlogins, indholdsmålretning og avanceret engagementstatistik.

Alle disse funktioner gør forretningsplanen særligt velegnet til store virksomheder, der beskæftiger sig med SaaS.

Kunde support.

Podbean tilbyder kundesupport gennem live chat og e -mail -billetter. Du finder dog ikke telefonsupport.

Du kan også få viden og få svar på dine spørgsmål ved at besøge deres vidensbase. Indeholder forskellige artikler og videotutorials for at hjælpe brugerne med at løse problemer på egen hånd.

Fordele og ulemper ved Podbean.

Podbean er en podcastingsplatform, der hjælper dig med at optage, hoste, promovere og distribuere dine podcasts. Alt i alt er det en one-stop destination for dine podcasting behov.

Det giver også brugervenlighed, detaljerede analyser og muligheder for indtægtsgenerering. Du kan endda prøve dens hovedfunktioner uden at foretage nogen investering med freemium -planen.

For at hjælpe dig med at træffe en hurtig købsbeslutning er her fordelene og ulemperne ved platformen:

Fordele.

 • Nem opsætning af konto
 • Føj dit podcast -show hurtigt til iTunes eller Google Play.
 • Tilpasset domæne til dit websted
 • Forudformede temaer
 • Tilpasningsbare temaer
 • Hver kontoindehaver får et gratis underdomæne efter eget valg.
 • Indbyggede muligheder for indtægtsgenerering
 • Komplet statistik og dataanalyse
 • Video podcast support
 • Penge tilbage på 7 dage

Ulemper.

 • Begrænsede sikkerhedsfunktioner
 • Ingen oppetid garanti
 • Ingen backup -funktion
 • Ingen support til telefonopkald

Slutning.

Forhåbentlig vil denne dybdegående Podbean-anmeldelse hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvordan du vælger den bedste podcasting-hostingplatform til din virksomhed.

Lad os hurtigt opsummere denne Podbean -anmeldelse:

Podbean leveres med en brugervenlig brugergrænseflade, omfattende analyser, temaer, der kan tilpasses, iOS / Android-mobilapp og indbyggede værktøjer til indtægtsgenerering. Det giver også lyttere mulighed for at streame eller downloade episoder.

De vigtigste fordele ved at bruge Podbean inkluderer ubegrænset podcast -hosting og en gratis plan, der er velegnet til at køre podcasts uden yderligere klokker og fløjter.

Der er også nogle ulemper. For eksempel kan du ikke lave videopodcasts, medmindre du køber deres høje prisplaner. Du har også kun syv dage til at anmode om refusion. Der er heller ingen muligheder for at oprette sikkerhedskopier.

Når det er sagt, er Podbean en solid mulighed uden for det voksende marked for podcast -hostingplatforme. Det er overkommeligt, fra kun $ 9 pr. Måned. Den generøse gratis plan gør platformen endnu mere attraktiv, især for nye podcastere.