Buzzsprout -anmeldelse: Er det bedst til podcasting i 2022?

Podcasting er en af ​​de største tiltrækkere i dag. Og med mere end 55% af amerikanerne, der stiller ind, er situationen stærkere end nogensinde.

For at komme i gang med podcasting har du dog brug for en ordentlig podcast -hostingplatform, en der tager sig af de tekniske og marketingmæssige dele. Så du er fri til at gøre det, du gør bedst – skab fantastisk indhold!

Det er netop her, Buzzsprout kommer ind.

Buzzsprout anmeldelse

Buzzsprout betragtes som en af ​​de førende podcast -hostingplatforme og har etableret sin plads i podcasting -økosystemet. Men er det virkelig den bedste platform til podcasting i år?

Det er det, jeg vil undersøge i dagens Buzzsprout -anmeldelse. Så hvis du planlægger at skifte til en ny hostingplatform eller begynder at tænke på at hoppe på podcasting -vognen, er det denne artikel, du skal læse.

Buzzsprout -startside

Hvad er Buzzsprout?

Som jeg nævnte tidligere, er podcast -publikummet enormt. Og for at drage fordel af det skal du tilmelde dig en passende podcast -hostingtjeneste, f.eks. Buzzsprout. Kort sagt, det er en webbaseret service, som du kan bruge til at være vært for og gemme dine podcast-afsnit.

Ud over at være vært for episoderne kan podcastere også bruge Buzzsprouts avancerede målgruppeanalysefunktioner til at forbedre deres marketing- og indtægtsgenerering. Og du får alt dette og mere til med en overkommelig månedlig eller årlig betalingsmodel.

Buzzsprout startede driften omkring 2009 og er siden vokset støt. Med tiden har jeg fundet ud af, at platformen bliver mere intuitiv, med større brugervenlighed og fuldt indlæst funktioner til alle podcastbehov.

I dag er Buzzsprout ikke bare endnu en podcast -hostingplatform. Det er snarere blevet en af ​​lederne i rummet med sikker hosting, korrekt vedligeholdelse af RSS -feeds og problemfri integration med sociale medier.

Buzzsprout har i øjeblikket mere end 100.000 brugere og vokser fortsat kraftigt. Jeg vil ikke overdrive, når jeg siger, at Buzzsprout uden tvivl er en one-stop-løsning til alle podcastbehov. Her er en tre-vejs sammenligningsanmeldelse, der viser, hvordan Buzzsprout stabler sig mod konkurrenterne.

Buzzsprout -platformstatistik

Hvem er Buzzsprout til?

Buzzsprout er beregnet til at betjene alle niveauer af podcastere, men hvis du spørger mig, tror jeg, at det vil være endnu mere tiltrækkende for nybegyndere. Platformen har en brugergrænseflade, der er enkel nok og ikke har unødvendige klokker og fløjter til at distrahere dig.

Mange nybegyndere til podcasting -scenen kan finde jargon som at styre RSS -feeds, ID3 -tags og flere filformater forvirrende. Men med Buzzsprout kan enhver ny podcaster klare alle disse ting uden problemer.

Selvom du er en erfaren podcaster, er marketing et aspekt, som du muligvis skal bekymre dig om. Heldigvis hjælper Buzzsprout med at tage sig af din markedsføring og sikrer, at du ikke behøver at fokusere på podcasts opsætning. På den måde kan du give din fulde opmærksomhed på at skabe indhold, som folk konstant vender tilbage til.

Buzzsprout -nøglefunktion

Sådan begynder du at bruge Buzzsprout

Det område, hvor nye podcastere har brug for mest hjælp, forbereder deres første afsnit. Og for erfarne brugere ligger den største hovedpine i at migrere fra en podcast -hostingplatform til en anden. Buzzsprout håndterer både vidunderligt og gør processen problemfri.

1. Opsætning af et nyt program

Hvis du er ny inden for podcasting, foreslår jeg, at du starter med Buzzsprouts gratis plan. Husk, at denne plan ikke er egnet til liveshow, da afsnittene automatisk fjernes efter tre måneder. Det er dog ideelt at starte med.

Bare klik på knappen Registrer, og afslut trinene ved at angive de nødvendige detaljer. Hvis du føler dig overvældet, giver Buzzsprout endda en trin-for-trin guide til at hjælpe dig med at få jobbet udført.

Du starter med små trin, når du udfylder de sædvanlige Apple podcast -detaljer, f.eks. Titel og afsnitstype (episodisk eller seriel). Når du har optaget din første succesfulde episode podcast, skal du uploade filen i afsnittet “Upload en ny episode”.

Efter en vellykket upload skal du udfylde yderligere metadata som beskrivelse, frigivelsestid og endda episodenummer, hvis du uploader en episodisk optagelse. Beskrivelser spiller en vigtig rolle for at få dit publikum interesseret, så sørg for at gøre dem spændende.

Når overførslen er gennemført, skal den vises i forskellige mapper, hvor du kan vælge at syndikere. For at gøre dette skal du gå til fanen “Directories”, hvorfra du kan få adgang til alle de tilgængelige muligheder.

Du kan vælge mellem muligheder som Stitcher, Apple Podcasts, Google Podcasts og Spotify i fanen mapper. Kontroller derefter dine podcast-detaljer (som er forudindlæst af systemet), klik på Send, og du er færdig!

Hvis du ikke vil sende episoden med det samme, kan du enten efterlade den som et kladde eller planlægge den til udgivelse når som helst i fremtiden. Buzzsprout tilbyder også automatisk filændring, men jeg dækker det i et separat afsnit.

2. Migration til Buzzsprout

Så det er klart, at det er ret enkelt at bruge Buzzsprout til at lancere en ny podcast. Nu viser jeg dig de trin, du skal tage for at migrere en eksisterende podcast til Buzzsprout.

Log først på din konto; efter dette bliver du spurgt, om du er en ny podcaster eller allerede har en podcast. Vælg den anden mulighed, og du bliver bedt om at skrive og søge efter din podcast (som standard søger platformen i iTunes).

Hvis din podcast ikke er på iTunes, kan du endda skrive dit RSS -feed, og platformen importerer automatisk alle dine eksisterende afsnit. Jeg skal nævne, at du kun vil kunne uploade to afsnit, før du skal opgradere til en betalt plan, når du bruger den gratis konto.

Ud over at uploade dine afsnit sørger Buzzsprout endda for at uploade alle de illustrationer og metadata, der er relateret til din podcast, hvilket sikrer, at du ikke behøver at gå på besvær med at udfylde detaljer igen.

Det sidste trin, du skal passe på, er at omdirigere RSS -feedet, hvilket måske er det vigtigste trin, når du flytter en podcast. Men også her forenkler Buzzsprout processen.

Du skal bare kopiere det nye Buzzsprout RSS -feed og indsætte det i stedet for dine eksisterende hostingtjenesteoplysninger. Buzzsprout giver dig mulighed for at skifte fra andre populære tjenester som PodBean, Libsyn og Blubrry.

Og det er det! Et ord af forsigtighed, dog: RSS -feeds kan tage alt fra to uger til en måned at opdatere. Derfor skal du fortsætte din gamle hostingtjeneste og holde den aktiv i cirka en måned efter migrering.

Automatisk ændring af Buzzsprout -filen

Automatisk filændring er et andet aspekt af Buzzsprout, der har modtaget både ros og kritik. I dette afsnit vil jeg forklare, hvordan denne proces fungerer, og hvorfor den kan være nyttig.

Når du uploader en lydfil til Buzzsprout -platformen, konverterer den straks filen til mono MP3 -filformatet. Det vil også blive tildelt en lavere bithastighed ved 96 kbps. Nu er der en god side ved dette og en muligvis negativ; Jeg vil forklare begge dele.

For avancerede podcastere med en baggrund i lydredigering er eventuelle ændringer af den fil, de har mestret, intet mindre end blasfemi. Da professionelle podcastere generelt mestrer deres lyd i den nøjagtige indstilling, der passer til deres shows, er dette forståeligt.

Heldigvis, når den er opdateret, giver platformen dig mulighed for at uploade stereofiler op til 192 kbps. Da det er nok til komplekse podcast -afsnit med meget musikalsk akkompagnement, har profferne intet at bekymre sig om.

Problemet er, at mange podcastere ikke er professionelle og ikke har den mindste idé om design og lydredigering. For dem er den automatiske modifikationsproces ideel, da det tager besværet med at mestre lyden ud af deres hænder.

Plus, platformen går endda i besvær med at tilføje dine ID3 -tags, så du kan uploade din kildeoptagelse uden redigering eller forbedring. Så set i denne henseende er auto-mod faktisk en velsignelse for podcasting af nybegyndere.

Buzzsprout væsentlige funktioner

Selvom det er rigtigt, at Buzzsprout gør podcast -hosting til en leg, gør flere andre funktioner det til en af ​​de bedste podcast -hostingplatforme på markedet. Dette afsnit vil nedbryde nogle vigtige Buzzsprout -funktioner, som du bør vide om, før du køber din betalte plan.

1. Gratis websted inkluderet

Bare en podcast -hostingtjeneste er ikke nok til at vinde indpas i podcastingens verden. Du skal også have et websted, hvor besøgende kan teste dit indhold. Og tro mod din overvejelse har skaberne af Buzzsprout også taget sig af dette.

Fra 2019 tilbyder Buzzsprout dig et helt gratis websted til at vise alle dine podcast -afsnit. Ved at sende dine lyttere til dette dedikerede websted øger du din podcastings troværdighed.

Derudover kan du også bruge webstedet til at omdirigere brugere til deres mest brugte biblioteker, såsom Spotify og Apple Podcast.

Husk dog, at dette gratis websted kun er en grundlæggende destinationsside for at komme i gang. Hvis du vil have, at dit podcast-websted skal have tilpasning og funktionalitet i høj kvalitet, skal du gå til dedikerede webstedsbyggere som WordPress, Wix eller Weebly.

Hvis du startede en blog på WordPress, tilbyder Buzzsprout også et dedikeret plugin, som du kan bruge til at integrere podcast -afsnit i det. Plugin’et giver dig også mulighed for at oprette specifikke indlæg for at promovere dine podcast -afsnit.

2. Automatisk transskription

Bare at uploade podcast -afsnit og vente på, at publikum kan streame dem, er ikke nok; du skal sørge for, at dine podcasts findes i søgemaskiner. En af de bedste måder at gøre dette på er at transskribere alle dine episoder, hvilket øger dine chancer for at blive opdaget af søgemaskiner.

Buzzsprout tager sig også af dette aspekt ved at levere automatiske transskriptionstjenester. Hvis du vil transskribere dine episoder, sender platformen dine filer til Temi, et automatiseret transskription system. Når processen er fuldført, modtager du ganske enkelt en e -mail med hele teksten i udskriften.

Udskriften kan redigeres, og Buzzsprout sørger for at vise den under din afsnitbeskrivelse på webstedet. Bemærk, at Temi faktureres til $ 0,25 / minut, så du kan også vælge at manuelt transskribere dine afsnit, hvis du vil spare et par kroner.

Du kan også læse min komplette vejledning til transskriptionssoftware for flere tekst-til-tale-muligheder.

Buzzsprout -tilgængelighed: transkripter

3. Indtægtsgenerering

Uanset om du er begyndt at podcaste professionelt eller simpelthen som en hobby, gør det ikke ondt at tjene et par kroner, mens du gør det. For at hjælpe dig med det tilbyder Buzzsprout en affiliate -markedsplads, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til egnede affiliate -programmer.

For at tilmelde dig partnerprogrammet skal du gå til sektionen “Ressourcer” i kontrolpanelet og se efter muligheden for affiliate market. Når du har tilmeldt dig, kan du samarbejde med mærker som Instacart, Allswell og mange flere.

Når du har de nødvendige godkendelser, tilføjer Buzzsprout tilknyttet link direkte i episoderne. Det betyder, at uanset hvilken platform lyttere bruger til at få adgang til din podcast, vil linket altid være oppe, klar til at oplade for dig.

Buzzsprout muligheder for indtægtsgenerering

4. Dashboard-baseret statistik

Lad os nu tale lidt om Buzzsprout Dashboard, som er velkendt blandt brugerne for sit rene, funktionelle og lette interface. Dashboardet er den centrale placering på platformen, hvorfra du kan få adgang til oplysninger om væsentlige metrics, såsom downloadvolumen, lytterstatistik og endda geografiske målgruppesegmenteringer.

På dette tidspunkt vil jeg også gerne nævne layoutet på tavlen, som er let at forstå og ekstremt let at bruge. Statistikken er organiseret efter de seneste afsnit først, efterfulgt af de mest populære afsnit.

Med Buzzsprouts statistik får du et komplet overblik over, hvordan dine seneste afsnit har klaret sig. Samtidig arbejder platformens algoritme også med at beregne antallet af lyttere for hver episode i løbet af de første 90 dage.

Med lytterens geografiske målretning kan du få en komplet forståelse af, hvor størstedelen af ​​dine lyttere kommer fra. Statistikker er også tilgængelige på et meget detaljeret niveau for individuelle episoder, så du kan få mere detaljerede oplysninger om deres præstationer.

5. Kundeservice

Når du bruger en hvilken som helst podcast -hostingplatform, er kundesupport en af ​​de første ting, der tænker på enhver. Med Buzzsprout kan du være sikker på, at du får den rigtige support, når du har brug for det. Deres kundeservice er utrolig lydhør, og du kan også få adgang til den dedikerede Facebook -gruppe for at få tips om promotion og relaterede spørgsmål.

Buzzsprout promoveringsværktøjer

Ud over de ovennævnte funktioner tilbyder Buzzsprout også mange marketing- og salgsfremmende værktøjer, der giver dig mulighed for at sprede budskabet om dine episoder. Disse funktioner er gavnlige, hvis du uploader en episode for første gang og har brug for hjælp til reklame.

1. Visuelle lyde

Visual Soundbites er en af ​​de fede funktioner i Buzzsprout, der er virkelig nyttig. Med dette kan du vælge en kort lydvarighed fra din podcast -episode og oprette en kort video baseret på den. Video fungerer som en teaser, der trækker publikum til din podcast og opfordrer dem til at lytte til de mange timers lyd, der tilbydes.

Disse trailervideoer fungerer godt på sociale medier og er gode til hurtige og lette kampagner. Og det er enkelt at konfigurere – alt hvad du skal gøre er at vælge start- og slutpunkter for lydbiten, tilpasse billedet og voila! Videoer vides at have højere klikfrekvenser, og denne funktion lader dig drage fordel af det.

2. Kapitelmarkører

Kapitelmarkører er en af ​​standardfunktionerne i podcasts i disse dage. Disse bogmærker giver dig som udgangspunkt mulighed for at opdele længere afsnit i “kapitler” eller segmenter dedikeret til bestemte emner.

Kapitelmarkører er en fantastisk måde at engagere publikum på, da de giver lytterne mere kontrol over, når de vil høre et bestemt segment af en episode. Kapitelmarkører kan tilføjes under redigering, men Buzzsprout giver dig mulighed for at gøre det fra selve hostingplatformen.

Buzzsprout -episodemarkører

3. Fordelingskarakteristika

Social deling er enormt let med Buzzsprout, da platformen tilbyder delingsværktøjer på tværs af alle populære sociale medier. Du har også mulighed for at generere og kopiere e -mail -links til brug i reklamekampagner.

Med Buzzsprout kan du oprette brugerkonti til flere teammedlemmer. Flere brugerkonti er uvurderlige, hvis du har flere mennesker, der arbejder på episoder, f.eks. En co-vært eller en lydredaktør.

Lad os derefter gå til fordelingsafsnittet i Buzzsprout, der vises som indstillingerne for mapper. Dette afsnit viser alle de populære podcast -biblioteker, du kan få adgang til, samt komplette instruktioner om, hvordan de skal vises i hvert bibliotek.

Buzzsprout -distributionsmuligheder

Husk, at selvom instruktionerne er ret detaljerede, skal du stadig fuldføre forsendelserne manuelt. Og selvom nogle platforme kan foretage automatisk forsendelse, vil du måske selv styre processen for bedre distribution.

Buzzsprout prisplaner

Endelig kom jeg til den del af anmeldelsen, der måske er den vigtigste for de fleste mennesker: prisplanerne. Også her gør Buzzsprout tingene enkle: I stedet for at arbejde med størrelsen på de filer, du uploader, faktureres du baseret på de timer med indhold, der uploades.

Følgende er de forskellige prisklasser, som Buzzsprout tilbyder.

1. Gratis plan

Dette niveau er helt gratis, men du vil være begrænset til kun 2 timers lydopladning hver måned. Derudover hostes afsnit kun i en 90-dages periode, hvorefter de automatisk slettes.

Du har dog adgang til avanceret brugerstatistik og har mulighed for at tilføje et ubegrænset antal teammedlemmer. Og selvom det gratis websted, der følger med denne plan, vil have annoncer, kan du altid opdatere og fjerne dem. Samlet set er dette en af ​​de bedste planer om at starte med en gratis podcast.

2. $ 12 / måned plan

På denne plan får du 3 timers lydopladning hver måned. Derfor, hvis du sender ugentlige afsnit, vil du være i stand til at præsentere 45 minutters afsnit hver uge. Det burde efter min mening være mere end nok for de fleste, der ønsker at komme i gang.

Når du vælger denne pakke, får du alle fordelene ved gratis, sammen med fordelen ved ubestemt hosting. Hvis du overskrider indholdsgrænsen, kan du også vælge at uploade mere indhold med en pris på $ 4 pr. Time.

3. $ 18 / mo plan

Opgradering til denne mulighed giver dig 6 timers opladningskapacitet hver måned sammen med alle fordelene ved det foregående niveau. På samme tid kan du uploade yderligere indhold til en nedsat pris på kun $ 3 / time.

4. $ 24 / måned -plan

Den sidste del af Buzzsprout -abonnementsmodellen, her får du en massiv 12 timers lyduploads hver måned. Denne plan er ideel til daglige indlæg og professionelle lydprogrammer. Og hvis du har brug for mere båndbredde, kan du få det for kun $ 2 / time.

Her er et hurtigt kig på priser og funktioner:

Buzzsprout -prisside

Buzzsprout fordele og ulemper

Jeg er sikker på, at du har læst alt det ovenstående, men for at gøre tingene endnu enklere, her er en hurtig oversigt over alle fordele og ulemper ved Buzzsprout.

Fordele:

  • Velegnet til både begyndere og professionelle.
  • Enkelt og let at navigere kontrolpanel.
  • Avancerede reklamefunktioner.
  • Gratis plan for at komme i gang.

Ulemper:

  • Der er ingen plan, der tilbyder ubegrænset lyd.
  • Begrænsede muligheder for webstedstilpasning.

Resumé.

Jeg kan med sikkerhed sige, at Buzzsprout er en af ​​de bedste podcast -hostingplatforme derude. Det gør processen med at komme i gang let for begyndere og har også et væld af avancerede værktøjer til professionelle brugere.

Bortset fra det giver platformen dig privilegiet at tjene penge på dit program. Det tilbyder endda et tilknyttet program, som du kan tjene via Amazon -gavekort til at henvise andre til platformen.

Den eneste ulempe er, at Buzzsprout ikke har ubegrænsede lagringsmuligheder, og mulighederne for webstedstilpasning er begrænsede. Dette bør dog ikke være besværligt, hvis du allerede har et websted på en anden platform som WordPress.

Inden vi går, lige lidt interessant information: I øjeblikket udgør smartphone -brugere på platforme som Android næsten 65% af podcastlytterne i USA Med den slags publikum når enhver podcast -vært Du bør ikke tænke to gange om at få på Buzzsprout -toget.