Podbean vs Libsyn vs Buzzsprout: Hvilken er den bedste i 2022?

I denne anmeldelse vil jeg sammenligne tre hoved podcasting -hostingplatforme: Podbean, Libsyn og Buzzsprout. Jeg dækker fordele og ulemper ved hver, de vigtigste funktioner og værktøjet til at vælge baseret på dine præferencer.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Alle disse værktøjer er dem, jeg fuldt ud anbefaler. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Podbean vs Libsyn vs Buzzsprout: oversigt.

Pod bønner:

Podbean er en platform til udgivelse og indtægt af podcast med premium, betalte og gratis hostingpakker. Det inkorporerer værktøjer til udgivelse, administration, distribution og analyse i en brugervenlig podcastpakke. Det har også apps til iPhone og Android -enheder.

Forsidebillede af Podbean

Her er nogle af de vigtigste funktioner i Podbean:

 • Nem, planlagt udgivelse – Der er ingen læringskurve for alle med Podbean. Du kan bruge den intuitive brugergrænseflade til at udgive en podcast med blot et par klik. Du kan også planlægge dine podcasts på forhånd.
 • Ubegrænset hosting – Der er ingen grænser for downloads, afsnit eller optagelsestid.
 • Professionel hjemmeside – Du får en webstedsbygger og andre værktøjer til at oprette et gratis podcast -websted til at være vært for dit show. Du kan også vælge mellem en række tilpassede, professionelle podcast -temaer.
 • Tilpasset domæneintegration – Platformen giver dig mulighed for at bruge dit eget brandede domæne til dit websted.
 • Mobile Podcast Publishing – Du kan bruge din telefon til at planlægge og udgive podcast -afsnit.
 • Distribution og reklame: Podbean hjælper dig med at præsentere din podcast for potentielle lyttere og udvide dit publikum. Du kan distribuere dine podcasts til Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify og Podbeans egne podcast -applikationer.
 • Podcast -statistik – Komplet Podbean -statistik giver dig alle oplysninger om din podcast -ydeevne.
 • Indtægtsgenerering: Podbean tilbyder tre muligheder for indtægtsgenerering, nemlig podcast -annoncering, premium -indhold og sponsor.
 • Live streaming – Du kan udvide din podcast med live lydprogrammer, mens du engagerer dit publikum ved at sende dem onlinemeddelelser og ringe til dem på dine live shows.
 • Podbean Podcast -app – Podbean Podcast -appen er tilgængelig på iOS- og Android -enheder og giver dig mulighed for at optage, redigere og sende podcast -afsnit fra din telefon.

Se min seneste detaljerede Podbean -anmeldelse for at få flere oplysninger.

Libsyn:

Libsyn står for Liberated Syndication og giver dig mulighed for at levere, være vært og spore den type podcast -show, du ønsker. Denne hostingtjeneste kan forenkle arbejdsgange, øge indholdsleveringen og engagere podcastere og deres fællesskaber overalt. Det er i øjeblikket vært for mere end 75.000 podcasts rundt om i verden.

Libsyn forsidebillede

Her er nogle af Libsyns nøglefunktioner:

 • IAB v2.0 Certified Podcast Statistics: Libsyn giver en dybdegående publikumsanalyse og AB v2.0 certificeret statistik. IAB v2.0 -kompatible statistikker hjælper også dine potentielle investorer, viser sponsorer og annoncører værdien og tilliden til dig som podcast -vært.
 • Tilpasset episodeoptimering og udgivelse – Denne funktion inkluderer Apple podcast -optimering, nem integration af udgivelsesplugins til WordPress -webstedsbrugere, RSS -feeds, der er 100% kompatible med større podcastforbrugsplatforme osv.
 • Brugerdefineret HTML5 -medieafspiller – Nå dit mobilpublikum med en brugerdefineret lyd- eller video -medieafspiller for at stemme overens med dit show og dit brand.
 • Podcast-side Mini-site: Du kan bruge Libsyns mini-sites, hvis du ikke allerede har dit podcast-websted. Disse websteder er varemærket mobilvenlige lytterdestinationer.
 • Smartphone -app – Tilpassede mobilapps tilgængelige til iOS- eller Android -enheder.
 • Tilpasset domæne – Tilføj et branding -lag til dit program og din side med det tilpassede domæne.
 • Farveprøver – Tilpas din podcast -afspiller og side med dine mærkefarver for at holde dit mærke konsistent.
 • Annoncerings- og indtjeningsværktøjer: Du får adgang til annoncerings- og indtægtsmuligheder, f.eks. Håndplukkede annoncepladser, annoncetilslutning og målretning.

Summende udbrud:

Buzzsprout er en podcast -hostingplatform, der hjælper dig med at være vært for, promovere, tjene penge på og holde styr på dine podcast -shows. Platformen er velegnet til enhver podcast-vært, fra begyndere til eksperter, og tilbyder funktioner som RSS-feedstyring, et gratis podcast-websted, tilpassede indbyggede afspillere og mere.

Buzzsprout: podcast -hostingplatform

Her er en liste over de vigtigste funktioner i Buzzsprout:

 • Distribution af podcast: Få vist dine podcasts på Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts og mere, og nå ud til millioner af potentielle lyttere.
 • Avanceret statistik – Få statistik som samlede downloads, hvilke apps lyttere bruger til at lytte til din podcast, hvilke podcastmapper bruger mest osv.
 • Gratis podcast -hostingtjeneste i 90 dage – Buzzsprout -podcasting er gratis i de første tre måneder.
 • Magic Mastering: Magic Mastering hjælper dig med automatisk at forbedre lydfiler og optimere dem til at matche bedste praksis for det talte ord.
 • Automatisk episodeoptimering: Buzzsprout kan automatisk optimere alle typer filer, bitrater eller ID3 -tags. Du kan sende din episode med det samme eller lave planlagte indlæg.
 • Dynamisk indhold: Platformens dynamiske indholdsværktøj giver dig mulighed for at tilføje og fjerne intro- og outrosegmenter til og fra afsnittene i dit podcast -show.
 • Transskriptioner: Buzzsprout giver dig mulighed for at transskribere dit podcast -show for søgemaskineoptimering, hurtige læsere og hørehæmmede.
 • Podcast -afspiller: Buzzsprout giver dig mulighed for at tilføje en tilpasselig podcast -afspiller til dit websted med kun et stykke kode. Du kan bruge den til at overvåge og dele din episode på sociale medier.
 • Indtægtsgenerering – Generer indtægt fra din podcast ved hjælp af Buzzsprout -affiliate -markedspladsen.
 • Kapitelmarkører: Kapitelmarkører giver fans mulighed for at navigere til deres yndlingssegmenter, vide, hvad der skal komme eller springe spoilere over.
 • Flere podcasts med ubegrænsede teammedlemmer – Opret ubegrænsede podcasts med en konto, og tilføj så mange medlemmer, som du har lyst til at administrere din podcast.
 • Visual Soundbites: Denne funktion giver dig mulighed for at oprette korte videotrailere til dine podcasts for at promovere dem på sociale medier.
 • Få opdateringer – Den opdateres hver gang du når en vigtig milepæl.
 • Brugerdefineret websted: giver dig mulighed for at oprette et websted til at hoste dine podcasts med dit eget domæne.

Læs min dybdegående anmeldelse af Buzzsprout for flere detaljer.

Punkt-for-punkt sammenligning.

Lad os starte med en trin-for-trin sammenligning af Podbean vs Libsyn vs Buzzsprout:

 1. Oprettelse af podcast -websted
 2. Statistik og analyse
 3. Annoncering og indtægtsgenerering
 4. Distribution og promovering af podcast
 5. Indbyggelig podcast -afspiller
 6. Tredjepartsintegrationer
 7. Mobil app
 8. Kunde support
 9. Prisplaner

1. Oprettelse af podcast -websteder.

Oprettelse af et podcast -websted er vigtigt, hvis du ikke har dit eget websted. Podbean, Libsyn og Buzzsprout tilbyder denne funktion med alle deres planer.

Pod bønner:

Podbean giver dig mulighed for hurtigt at opbygge et websted med forskellige forhåndsbyggede webstedstemaer, både betalte og gratis.

Podbean websteds temaer

Du kan vælge et emne, der mest stemmer overens med din podcasts niche og mål. Der er også muligheder for at tilpasse elementer som dit overskriftsbillede, skrifttyper, baggrundsfarver, baggrundsbillede, stil, underdomæne osv.

De betalte planer giver også avancerede tilpasningsmuligheder og et tilpasset domæne. Du kan hurtigt få vist en forhåndsvisning af dit websted, inden du publicerer det, for at få en idé om, hvordan det endelige produkt ser ud.

Libsyn:

Libsyn kommer med en “Mini Sites” podcast -side, der fungerer som et sted, du kan sende dine besøgende til at få adgang til dine podcasts. Siden vil bestå af dine podcast -afsnit, hurtig afsnitsoversigt, tekstindlæg, HTML5 -medieafspiller, widgets til sociale medier osv.

Sådan ser dit sidste podcast -websted ud:

Libsyn websted oprettelse

Du kan tilpasse den til at matche branding af din podcast ved at redigere emner som overskrift, temafarver, titelfontfarve osv.

Summende udbrud:

Buzzsprout lader dig også oprette et simpelt websted til at være vært for din podcast sammen med et tilpasset domæne og muligheder for social deling. Der er også forhåndsvisningsmuligheder for desktop- og mobilsider.

Buzzsprout oprettelse af websted

Du kan ændre baggrundens farve og billede på webstedet for at tilpasse din branding. Selvom der ikke er mange tilpasningsmuligheder eller endda webstedsskabeloner, får du nemme at navigere standardsider.

Vinder: Podbean.

Podbean er den klare vinder her for podcast -skabere, der ønsker et tilpasset websted på grund af dets mange webstedstemaer, tilpassede domæner og alsidige tilpasningsmuligheder.

2. Indbyggelig podcast -afspiller.

Hvis du allerede har et podcast -websted, kan du blot integrere podcast -afspilleren på dit websted. Den integrerede afspiller er også praktisk til deling af dit indhold i biblioteker og podcast -applikationer.

Pod bønner:

Podbeans integrerede afspiller er enkel uden klokker eller fløjter og viser overskriftsbilledet og titlen på din podcast.

Podbean afspiller

Du kan integrere det på dit websted eller din blogside ved hjælp af en widgetkode. Der er flere tilpasningsmuligheder, der matcher dit mærketema, herunder spillerens farve, højde, skrifttype og mere.

Libsyn:

Libsyn har en brugerdefineret mobilvenlig HTML5-medieafspiller, der hjælper dig med at vise alle afsnit eller kun en episode. Udover lyd kan du også distribuere PDF -filer og videoer via dit RSS -feed.

Libsyn Player

Der er mange tilpasningsmuligheder, herunder tilpassede størrelser, miniaturebilleder, brugerdefineret starttid, afspilningsretning og brugerdefinerede farver.

Summende udbrud:

Buzzsprout har også en indbygget afspillergenerator til indlejring af podcasts på dit websted. Du kan tilpasse farverne og kontrollere din hørelse fuldt ud.

Podcasting -platformen giver dig mulighed for at vælge mellem to spillerindstillinger:

 • Uafhængig spiller for hver episode.
 • Flere afsnit i single player.
Buzzsprout - Embeddable podcast -afspiller

Du skal bare indsætte koden yderst til højre på dit websted for at integrere og bruge afspilleren.

Vinder: Libsyn.

Libsyn er vinderen her på grund af flere tilpasningsmuligheder og muligheden for at integrere videoer og PDF.

3. Statistik og analyser.

Statistik og analyse hjælper dig med at bestemme, hvordan dine podcasts fungerer, og om din indsats kan betale sig.

Pod bønner:

Podbean giver omfattende statistik og en omfattende oversigt over din podcasts ydeevne, herunder downloads, tendenser, lyttergeografier og mere.

Du kan også se en komplet oversigt over din podcast og brugerinteraktion baseret på dit antal følgere, kommentarer og likes.

Her er alle de statistikker, du kan spore med Podbean:

 • Top 10 afsnit for forskellige datointervaller.
 • Lytterens geografiske områder fortæller dig, hvor dit publikum lytter fra.
 • Samlet downloads efter time på dagen.
 • Unikke brugeropbevaringsdata.
 • Brugeragenttabel til at fortælle dig, hvilke enheder og applikationer dit publikum bruger til at lytte til din podcast.
Podbean statistik

Du kan endda tilføje oplysninger om brugerinteraktion for at forstå, hvorfor dine episoder fungerer eller ej. Du skal dog have en af ​​de betalte planer for at få adgang til avanceret statistik og oplysninger om brugerengagement.

Libsyn:

Libsyn leverer IAB v2.0 -certificerede podcaststatistikker og publikumsoplysninger. IAB -standarderne inkluderer følgende filtre og målepraksis for klarhed.

Platformen giver dig mulighed for at måle brugeragentstatistik, global popularitet, publikumskoncentration, målstatistik, statistik over sociale medier, samlede downloads osv.

Her er alt, hvad du kan måle med Libsyn:

 • Brugeragentstatistik fortæller dig, hvilken platform der tilbyder flest downloads, og hvor dit publikum henvender sig til din podcast.
 • Geografisk varmekort, der giver dig mulighed for at identificere global popularitet og publikumskoncentration.
 • Destinationsstatistik for at give dig en idé om download -nedbrud til destinationer.
 • Sociale mediestatistik.
 • Download statistik for dag, uge ​​og måned.
 • Dataintervalvælger til gennemgang af specifikke historiske downloads og datointervaller.
 • Episodestatistik og sammenbrud for at få detaljeret geo-, destinations- og brugeragentstatistik, der er specifik for hver episode, du udgiver.

Der er også en mulighed for at eksportere disse tendenser og analyser ved hjælp af statistikrapporter, der kan downloades. Du skal dog købe Libsyn Advanced 400+ eller højere planer for at få adgang til Libsyns avancerede analyse- og rapporteringsfunktion.

Summende udbrud:

Buzzsprout -instrumentbrættet giver også adgang til metrics som dine samlede downloads over tid, lytterstatistik, mest populære podcast -biblioteker og mere.

Instrumentbrættets design er let at bruge, hvilket gør det let for selv en nybegynder at analysere dataene.

Her er alt, hvad du kan måle med Buzzsprout:

 • Det samlede antal lyttere for hver episode i løbet af de første 90 dage.
 • Hvilke applikationer bruger offentligheden til at lytte til dine podcasts.
 • Fra hvilken geografisk placering lytter de til dine podcasts?
 • Samlet download af episoder.
 • Oversigt over podcast.
Buzzsprout -statistik

Du finder også en podcast -forudsigelse på dit dashboard, der forudsiger, hvor mange downloads du vil forvente til dit næste afsnit.

Buzzsprout Podcast Predictor

Vinder: Buzzsprout.

Selvom de alle giver lignende oplysninger, vinder Buzzsprout her, da den tilbyder avanceret statistik med alle sine planer. Jeg kunne også godt lide måden, hvorpå Podbean præsenterer al statistik og data på sit dashboard. Det er meget visuelt, hvilket gør det let at analysere alt.

4. Annoncering og indtægtsgenerering.

Pod bønner:

Podbeans reklame- og indtjeningsmetoder inkluderer:

 • Podcast -annoncering – Giver dig mulighed for gratis at liste din podcast på Podbean -annoncemarkedet for at blive matchet med potentielle annoncører.
 • Premium Podcast Service – Du kan få betalt for podcast -indhold med flere abonnementsniveauer eller salg af enkelt afsnit.
 • Bruger: Du kan oprette en “Brugerside” til din podcast og give fans mulighed for at understøtte dit indhold med tilbagevendende månedlige donationer.
Muligheder for indtægtsgenerering fra Podbean

Du kan spore din indkomst og annonceindtryk i instrumentbrættet. Alle disse muligheder for indtægtsgenerering er også indbygget i dit dashboard. Du skal dog købe avancerede planer for at bruge alle disse muligheder for indtægtsgenerering.

Du kan også live streame dine begivenheder og tjene penge ved at sælge virtuelle billetter til dine live -begivenheder. Lyttere kan endda sende dig virtuelle gaver, der kan konverteres til amerikanske dollars, så du kan få pengene tilbage.

Libsyn:

Libsyn giver dig mulighed for at sælge annonceplads, hvis dit show får mindst 5.000 downloads i USA inden for 30 dage efter lanceringen. Du skal også udfylde formular W-9 af skattemæssige årsager.

Libsyn tilbyder to muligheder for indtægtsgenerering og reklame:

 • Live -læste annoncer – Du kan læse anmeldelser eller vidnesbyrd i realtid under din podcast -episode.
 • Syede annoncer: Afspil en lydreklame under din podcast for at annoncere for et produkt.

Omsætningsandelen er en 50/50 opdeling af annoncekampagnens løn.

Libsyn har også værktøjer til sammenføjning af annoncer, der indeholder annoncer i deres filer, der er specifikt målrettet mod bestemte geografiske placeringer. Du kan også sælge abonnementer på dit indhold for at tjene penge på lyd- og videoindhold, PDF -filer og yderligere afsnit.

Summende udbrud:

Buzzsprout tilbyder podcastere adgang til et affiliate -marked for at tjene penge på deres podcast. Det hjælper dig med at matche og samarbejde med tilknyttede programmer som Allswell, Buzzsprout, Instacart osv.

Buzzsprout affiliate program

Værktøjet tilføjer automatisk affiliate -linket i dine noter fra podcast -episoder, når du først er blevet affiliate. Med Buzzsprout -partnerprogrammet får du 15% af det samlede køb, og dine lyttere får 20% rabat på den første ordre og gratis forsendelse på ordrer over $ 50.

Buzzsprout samarbejder også med Podcorn for at hjælpe dig med at finde passende mærkepåtegninger til din podcast.

Buzz Sprout Cob Corn

Du vil også kunne administrere ubegrænsede podcasts på en konto og give kontotilgang til ubegrænsede teammedlemmer.

Vinder: Podbean.

Podbean tilbyder flere forskellige muligheder for indtægtsgenerering efterfulgt af Libsyn og Buzzsprout.

5. Podcast promotion og distribution funktioner.

Pod bønner:

Podbean giver dig mulighed for at indsende din podcast til de mest populære podcast -biblioteker, herunder Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music osv. Andre muligheder inkluderer Pandora, TuneIn + Alexa, iHeartRadio, PlayerFM, Listen Notes, Stitcher, Podcast Addict og Deezer.

Podbean -mapper

Du er simpelthen nødt til at kopiere og indsætte URL’en til dit RSS -feed for at indsende dine filer til disse applikationer.

Derudover gør indsendelse af dine podcast -afsnit på Apple Podcasts dem automatisk tilgængelige i mapper som Overcast, Pocket Cast, Castro og Castbox.

Der er også en “Alexa Skill” -funktion, der automatisk gør alle nye podcast -afsnit tilgængelige på Alexa -enheder. Dine podcasts er også øjeblikkeligt tilgængelige på Podbean -apps til iOS og Android.

Podbean giver også en social autodelingsfunktion, der automatisk deler dine nye podcast-shows på tilsluttede sociale mediekanaler. Det giver dig mulighed for at dele dit indhold på Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Tumblr og WordPress.

Podbean muligheder for social deling

Plus, dens annoncehåndteringsløsning lader dig fokusere på at producere din podcast ved automatisk at indsætte dine annoncer.

Libsyn:

Libsyn giver dig mulighed for at distribuere og hoste ikke kun lydbånd, men også PDF -filer og videoer. Du kan indsende dine podcasts til biblioteker som Spotify, Apple Podcasts, Google podcasts, Deezer, Soundcloud, TuneIn og mere.

Sociale delingsmuligheder inkluderer Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube og mere.

Du kan bruge indbyggede masseredigeringsværktøjer til at tilføje eller fjerne indhold fra enhver destination, du ønsker.

Andre distribution funktioner omfatter:

 • Evnen til at kontrollere, hvor og hvornår du sender.
 • Apple podcast optimering.
 • 100% kompatibelt RSS feed.
 • Understøttelse af upload af FTP.
 • Automatisk indsendelse til Libsyn -biblioteket.
 • Integreret udgivelse på mere end 20 podcast -platforme.

Summende udbrud:

Buzzsprout giver dig mulighed for at indsende dine podcasts til følgende mapper:

 • Apple podcasts
 • Spotify
 • Google podcasts
 • Amazon musik
 • Hæftemaskine
 • IHeart Radio
 • Pandora
 • TuneIn + Alexa
 • Podcast -afhængig
 • Podchaser
 • Lomme forme
 • Deezer
 • Lyt til noter
 • FM -afspiller
 • Podcast -indeks
Buzzsprout -biblioteker

Når de er inkluderet i Apple Podcasts, vises dine podcasts automatisk i podcasting -applikationer som Overcast, Castro, Catbox, Podfried. Du kan også dele dine podcasts på sociale kanaler som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn for at finde nye lyttere.

Bortset fra dette tilbyder Buzzsprout flere andre avancerede promotion- og marketingværktøjer til at nå et bredere publikum. For eksempel giver funktionen “Visual Soundbites” dig mulighed for at oprette en videotrailer baseret på en kort varighed af lyden fra din podcast.

Andre avancerede funktioner omfatter:

 • Kapitelmarkører: Denne funktion giver dig mulighed for at opdele dine længere episoder i kortere “kapitler” eller segmenter. Dit publikum kan let navigere til et bestemt segment eller springe spoilere over.
 • Magic Mastering – Ligesom Instagram -filtre forbedrer din billedkvalitet, hjælper Magic Mastering -funktionaliteten dig med at forbedre lydkvaliteten.
 • Automatisk episodeoptimering: Buzzsprout optimerer dine afsnit automatisk, så snart du indlæser dem. Du kan sende dem med det samme eller planlægge dag og klokkeslæt.
 • Transskription: Buzzsprout hjælper dig med at gøre dine podcasts mere tilgængelige ved at transskribere dem. Det er mere velegnet til SEO, hurtige læsere og hørehæmmede.

Vinder: Buzzsprout.

Buzzsprout tilbyder meget mere avancerede promotion- og distributionsfunktioner end Podbean og Libsyn. Selvom mange podcastere måske også finder Libsyns bulkredigeringsværktøj ganske nyttigt.

6. Tredjepartsintegrationer.

Pod bønner:

Podbean tillader gratis og betalte integrationer. For eksempel kan du automatisk sende e -mails til dine Mailchimp -abonnenter, når du sender nye afsnit gratis. Integration med Mailchimp hjælper dig også med at indsamle e -mail -adresser.

Det kan også integreres med gratis værktøjer som Dropbox, Vokal Studio, Google Analytics, SEO Meta Tags, artikelforstærker og mere.

Podbean plugins

Libsyn:

Libsyn tillader direkte integration med WordPress med sit WordPress Libsyn Publisher Hub -plugin. Plugin’et giver dig mulighed for at udgive podcasts direkte fra WordPress og sikrer, at filerne og RSS -feed er hostet på din webbrowsers server.

Plus, Libsyns indbyggede OnPublish-publiceringsfunktion giver dig mulighed for at sende til over 20 podcastplatforme fra et dashboard. Libsyns RSS -feed og OnPublish forbinder dig også med dit publikum på platforme og apps som Spotify, Pandora, Apple Podcasts osv.

Summende udbrud:

Buzzsprout tilbyder en betalt integreret lydtranskription, der starter ved $ 0,25 pr. Minut. Det er fantastisk til SEO, konvertering af lydafsnit til blogindlæg eller nå ud til nye målgrupper.

Du får også et gratis WordPress podcast -plugin, som du kan integrere med dit websted eller din podcast -afspiller. Platformen integreres også med podcastværktøjer som Chartable, Alitu, Podtrac og Hindenburg Journalist.

Buzzsprout -integrationer

Du kan oprette forbindelse direkte til Buzzsprout API for mere avancerede integrationsmuligheder.

Vinder: Podbean.

Den klare vinder her er Podbean med sine indbyggede plugin -muligheder.

7. Mobil applikation.

Pod bønner:

Podbean giver en applikation til iOS- og Android -enheder, der giver dig mulighed for at livestreame dine podcasts eller optage og redigere dine podcasts og derefter udgive dem. Podbean Podcast-appen har over en million aktive brugere og flere indbyggede værktøjer til at forbedre din podcasting-oplevelse.

Podbean Podcast App

Podbean Mobile App giver dig mulighed for at:

 • Oplev nyt indhold, der matcher dine interesser, og download det hvor som helst, når som helst.
 • Live streaming begivenheder.
 • Engager dine fans ved at efterlade kommentarer.
 • Se dine følgere, og følg andre podcastere.
 • Få adgang til dine præstationsdata.
 • Fjern stilhed fra en episode med funktionen smart speed.
 • Brug lydstyrkeforøgelsesfunktionen til at normalisere lydstyrken.
 • Tilføj baggrundsmusik og lydeffekter.
 • Rediger, del, kombiner og eksporter podcast -filer.

Mobilappen hjælper dig også med at levere dine bonusafsnit og bruger-eksklusivt indhold til premium-brugere. Det giver også gratis lagerplads, salgsfremmende muligheder og sociale delingsværktøjer.

Lyttere får også funktioner som automatisk opdatering, meddelelser om nye afsnit, brugerdefinerede afspilningslister og anbefalinger.

Libsyn:

Libsyn har sine egne tilpassede iOS- og Android -apps, og de er tilgængelige på Google Play- og Amazon -markedspladserne.

Libsyn podcast -apps

Tillader brugere at oprette lister over deres yndlingsafsnit. Du kan også bruge brugerdefinerede farver og grafik til at matche dit mærketema.

Andre funktioner omfatter:

 • Integration og deling af sociale netværk.
 • Sengetid.
 • Hastighedsindstillinger.
 • Kommentarlinjer og telefonsvarer.
 • Kompatibel med lyd, video, tekst og pdf.

Summende udbrud:

For Buzzsprout fungerer webstedet som en mobilapp i lytterens ende. De kan få adgang til det via funktionen Føj til startskærm på iOS- og Android -enheder.

Buzzsprout podcast -app

Vinder: Podbean.

Podbean vinder i appkategorien, da Podbean Podcast -appen har mere avancerede funktioner til podcast -brugere og værter.

8. Kundeservice.

Pod bønner:

Podbean giver podcastere kundesupport via e -mail -billettering og en live chat -mulighed. Der er ingen mulighed for telefonopkald.

Det tilbyder også omfattende support gennem sin vidensbase. Videnbasen indeholder videotutorials, vejledninger til “komme i gang”, annoncestøtte, livestreamguide, applikationsguide, gratis webinarer, udviklervejledning, plugin -support og andre ressourcer til podcastere.

Libsyn:

Libsyn har en supportblog, en community -blog, videoundervisning og en vidensbase. Du finder også forskellige guider, såsom hvordan du starter og planlægger din podcast.

Deres e -mail supportpersonale er til rådighed for at hjælpe mandag til fredag, 9.00 til 18.00 M. Ved 5 s. M. Libsyn Systemstatus giver dig også mulighed for at rapportere systemnedbrud, gratis månedligt podcasting -webinar med hurtig start og juridisk hjælp.

Summende udbrud:

Buzzsprout -support indeholder detaljerede vejledninger til, hvordan du starter en podcast, blog, platformstatistik, WordPress -plugin -guide, Buzzsprout API -guide osv.

Helpdesk består også af forespørgsler og ofte stillede spørgsmål om emner som embeder, WordPress -plugins, mapper og andre podcastfunktioner. Du kan også udnytte søgemuligheden til at søge efter det, du ønsker.

Buzzsprout kundesupport

Der er også et pressekit, hvor du finder værdifulde ressourcer, herunder Buzzsprout -logoer, farver, app -skærmbilleder og mere. De har også en YouTube -kanal og et privat Facebook -fællesskab.

For direkte support kan du kontakte deres team via e -mail support. Der er ingen mulighed for telefonopkald eller live chat.

Vinder: Podbean.

Podbean er vinderen her og tilbyder en live chat-mulighed, e-mail-billettering og selvhjælpsguider. De to andre podcasting -platforme giver dig kun mulighed for at oprette forbindelse til dem direkte via e -mail -support.

9. Prisplaner.

Pod bønner:

I første omgang får du en freemium -plan, der giver fem timers samlet lagerplads, 100 GB båndbredde og nogle begrænsede tjenester og funktioner. Der er tre betalte planer efter det.

Podbeans betalte planer inkluderer:

 • Ubegrænset lyd: $ 9 pr. Måned (faktureres årligt)
 • Ubegrænset Plus: $ 29 pr. Måned (faktureres årligt)
 • Forretning – $ 99 pr. Måned (faktureres årligt)

Alle disse planer giver ubegrænset lagerplads, umålt båndbredde, avanceret statistik, Pro -temaer, RSS -feeds og mere. Der er et par variationer af dine tilpasningsmuligheder og funktioner. For eksempel får du kun Patron -kontofunktionen med Unlimited Plus og Business -planen.

Libsyn:

Libsyn tilbyder ikke en gratis plan. Du får seks betalingsplaner med en startpris på $ 5 pr. Måned.

Betalte planer inkluderer:

 • Klassisk 50 – $ 5 pr. Måned (op til 50 MB lagerplads)
 • Classic 250 – $ 15 pr. Måned (op til 250 MB lagerplads)
 • Klassisk 400 – $ 20 pr. Måned (op til 400 MB lagerplads)
 • Klassisk 800 – $ 40 pr. Måned (op til 800 MB lagerplads)

Du kan vælge avancerede planer for at få mere lagerplads:

 • Avanceret 1500 – $ 75 pr. Måned (op til 1500 MB lagerplads)
 • Avanceret 3000 – $ 150 pr. Måned (op til 3000 MB lagerplads)
Libsyn prisplaner

Du kan prøve LibsynPRO for flere funktioner, lagerplads og tilpassede priser. Nogle af dens funktioner inkluderer dynamiske annonceindsættelsesværktøjer, SSO Private Podcasting, IAB v2.0 -kompatible statistikker og mere.

Summende udbrud:

Buzzsprout tilbyder en freemium -plan i op til 90 dage og tre betalte planer.

Betalte planer koster:

 • $ 12 om måneden
 • $ 18 om måneden
 • $ 24 om måneden.
Buzzsprout -priser

Den gratis plan giver dig mulighed for at uploade to timers lyd hver måned, hvilket gør den til en god mulighed for begyndere eller dem, der opretter korte, sjældne afsnit.

Den første betalte plan tillader tre timers lyd, den anden tillader seks timers lyd, og den tredje tillader 12 timers månedlig opladning. Du kan også uploade mere indhold ved at betale et ekstra beløb i timen for hver plan.

Alle betalte planer giver fuld adgang til statistik, indbyggede spillere, podcast-biblioteker og et podcast-websted.

Vinder: Podbean.

Podbean er vinderen her og tilbyder en ubegrænset gratis plan, der giver mulighed for fem timers lydopladning hver måned. Du bliver dog nødt til at træffe den endelige beslutning baseret på dine krav og forretningsmål.

Generelle fordele og ulemper.

Podbean, Libsyn og Buzzsprout, alle tre, giver omfattende muligheder for at oprette, distribuere og tjene penge på podcasts. Imidlertid har de alle deres specifikke fordele og ulemper.

Her er en hurtig oversigt over fordele og ulemper ved alle disse podcast -værktøjer.

Fordele og ulemper ved podbønne:

Fordele:

 • Platformen er nybegyndervenlig.
 • Forudformede temaer til websteder.
 • Indbyggelig lydafspiller med mange tilpasningsmuligheder.
 • Visuelt og komplet statistikpanel.
 • Live streaming muligheder.
 • Ubegrænset hosting med alle dine planer.
 • Automatisk mulighed for deling på sociale netværk.
 • Integration med flere tredjepartsapplikationer, herunder Mailchimp.
 • Podbean Podcast -appen har avancerede funktioner til både podcastere og lyttere.
 • Integration med de vigtigste podcast -biblioteker, herunder iTunes eller Google Play.
 • En generøs gratis plan, som giver dig mulighed for at bruge hovedfunktionerne uden investeringer.
 • Integrerede og alsidige muligheder for indtægtsgenerering.
 • Kundesupport via e -mail og live chat.

Ulemper:

 • Du kan ikke lave videopodcasts med begynderplanerne.
 • Du får kun en 7-dages refunderingsperiode.
 • Der er ingen backup -funktion.

Libsyn fordele og ulemper:

Fordele:

 • Masseredigeringsværktøj.
 • Evnen til at kontrollere, hvor og hvornår du sender.
 • Automatisk optimering af Apple podcasts.
 • 100% kompatibelt RSS feed.
 • Understøttelse af upload af FTP -filer (File Transfer Protocol).
 • Automatisk indsendelse af podcasts til Libsyn -applikationsmappen.
 • Integration med mere end 20 fremtrædende podcast -platforme.
 • Muligheden for at sælge et reklamespot på din podcast.
 • Libsyn understøtter video, lyd og PDF.
 • Det er forholdsvis billigt, og prisen på basisplanen starter ved $ 5 / måned.
 • Libsyn opretter forbindelse til en lang række podcast -biblioteker, applikationer og tjenester, herunder Apple Podcasts.
 • Det er enkelt og let at uploade dit indhold til et læsbart RSS -feed.

Ulemper:

 • Platformen er ikke den letteste at bruge.
 • Det tilbyder ikke en gratis prøveperiode.
 • Ingen live chat eller telefonopkald.
 • Du skal betale for analysefunktionen.
 • Selvom det betragtes som overkommeligt, giver Libsyns billigste plan dig kun 50 MB lyd pr. Måned.

Buzzsprout Fordele og ulemper:

Fordele:

 • Den gratis grundplan giver dig mulighed for at oprette to timers lyd hver måned.
 • En bred vifte af podcast -biblioteker, herunder Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Pandora osv.
 • Få adgang til en affiliate marketplace og sponsorer for at tjene penge på din podcast.
 • Lydtranskriptionsfunktionen giver større adgang til søgemaskiner, hurtige læsere og hørehæmmede.
 • API-integrationer til forbindelse med tredjepartsapplikationer.
 • Enkle betalingsplaner.
 • Automatisk podcastoptimering, hvilket gør den særligt velegnet til begyndere.
 • Dynamisk indholdsværktøj til fjernelse og tilføjelse af outroer eller introer.
 • Kapitelmarkører til hurtig navigation.
 • Vær vært for flere podcasts med ubegrænsede teammedlemmer.
 • Magic mastering for at forbedre lydkvaliteten.
 • Visual Soundbite -funktion til at oprette en videotrailer til din podcast.

Ulemper:

 • Gratis plan slutter om 90 dage.
 • Ingen live chat eller telefonopkald.
 • Begrænsede muligheder for indtægtsgenerering.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, hvor jeg kan modtage en lille provision uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Alle disse værktøjer er dem, jeg fuldt ud anbefaler. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Oversigt.

Podbean, Buzzsprout og Libsyn er nogle af de bedste podcast -hostingplatforme. Priser og funktioner varierer lidt, men alle tre platforme giver dig mulighed for at styre alle aspekter af din podcast og oprette et podcast -hosting -websted.

Prøv Podbean, hvis du vil have ubegrænsede hosting- og opbevaringstjenester til en overkommelig pris. Deres ubegrænsede lydplan på $ 9 pr. Måned er en god mulighed, hvis du kun har én podcast. Du kan få Unlimited Plus- og forretningsplanerne, hvis du vil tjene penge på dine podcasts.

Buzzsprout er mere velegnet til begyndere med sin automatiske episodeoptimeringsfunktion og avancerede podcast -reklamefunktioner. Deres gratis plan er fantastisk, og Buzzsprouts udgivelsesgrænseflade giver brugervenlighed.

Endelig er Libsyns avancerede forretningsfunktioner bedst egnet, hvis du har eksisterende podcasts, og du ved, hvor meget lagerplads der kræves. Det er bedst for fagfolk og virksomheder. Libsyns grundlæggende planer er også værd at overveje.