Squarespace vs WordPress

Hvis du prøver at starte et nyt websted, er der stor sandsynlighed for, at du leder efter en bygherre til at bruge i stedet for at bygge dit nye websted helt fra bunden. De to bedste muligheder at overveje i dag er Squarespace og WordPress.

Begge muligheder kan hjælpe dig med hurtigt at få dit domæne i gang og klar til besøgende. Du kan oprette e-handelsløsninger med begge platforme. De er fleksible og lette at bruge på hver deres måde.

Her er nogle vigtige punkter at overveje, hvis du overvejer at bruge Squarespace eller WordPress i dag.

1. Hvor let er det at bruge?

Squarespace har flere restriktioner på plads, når det kommer til at designe et nyt websted. Det er bygget på en måde, der gør det let for en ikke-teknisk kyndig person at oprette et websted alene, men du får dybest set det, du ser med denne platform. Du kan trække og slippe billeder og indhold til en nøjagtig placering, og det lader dig vide præcis, hvordan hver side vil se ud.

Når du tilføjer indhold, kan du hurtigt justere afstanden og placeringen af ​​det, du vil skabe det perfekte look.

WordPress tilbyder lidt mere til dem, der ønsker tilpasning, men det er også meget sværere at fortælle, når du starter. Du har ikke kun temaer og skabeloner til forskning, men der er plugins og andre tilføjelser, som du muligvis skal lave på dit websted for at få det til at fungere, som du vil have det til at fungere.

Når du indsætter indhold i dit websteds dashboard i WordPress, skal du forhåndsvise eller sende den side, du arbejder på, for at se, hvordan det kommer til at se ud. Dette gør placering og afstand til et noget kompliceret forslag, især på komplicerede skabeloner.

2. Hvad er kundeservicesystemet?

Squarespace tilbyder forbrugerne et dedikeret, centraliseret supportteam, der er tilgængeligt til at besvare alle spørgsmål, en bygherre måtte have. Hans team har skabt et omfattende bibliotek af spørgsmål og svar, der er fælles for deres platform. Der er også talrige kontaktmetoder tilgængelige, herunder live chat, 60 minutters e-mail support og et omfattende community forum.

Det er et yderst effektivt og organiseret kundeservicesystem.

WordPress er mere afhængig af sit fællesskab for at yde hjælp, når det er nødvendigt. WordPress -fællesskabet er ret stort og meget aktivt, men dette kan skabe en ulempe for nogen, der lige er startet. Nogle fora og lokalsamfund kan have uskrevne regler for, hvordan man stiller spørgsmål eller søger råd, hvilket kan gøre det svært for nye bygherrer at finde den hjælp, de har brug for.

Det er et system, der tilbyder omfattende ressourcer, men er baseret på, at den enkelte søger hjælp til at finde det på egen hånd. Af denne grund har mange af dem, der bruger WordPress, en tendens til at ansætte en udvikler til at bygge deres websted frem for at gøre det hele alene.

3. Hvor fleksibel er platformen?

Squarespace er en strengt kontrolleret platform. Det testes og overvåges konstant for at verificere kvaliteten af ​​de tilbudte tjenester. Dette sker inden for et indendørs miljø, hvor udviklingsteamet kan overvåge platformen for konflikter eller problemer og løse dem med det samme.

Selvom dette begrænser tilpasning og fleksibilitet ved brug af Squarespace, forbedrer det platformens pålidelighed. Når platformen opdateres, opdateres de tilgængelige plugins også. Du sidder ikke fast ved at opdatere alle plugins manuelt og venter på, at udvikleren tilpasser sig de nye ændringer, som du er med WordPress.

WordPress er en open source -platform, så der er masser af muligheder for dem, der leder efter en personlig oplevelse. Dette gør det muligt for en udvikler at oprette sit eget værktøj eller downloade en af ​​de tilgængelige tilføjelser, der nærmer sig 50.000. Mange af disse værktøjer deles gratis eller sælges af tredjemand for en lille investering.

Open source -karakteren af ​​WordPress er både dens bedste fordel og dens værste ulempe. Når du bruger værktøjer, der er skabt af fællesskabet, er der ingen garanti for, at de fungerer efter hensigten. Det er rimeligt at sige, at der er lige så mange dårlige plugins til rådighed for et nyt websted, som der er gode.

Dette holder omkostningerne nede for dem på WordPress, men det skaber også yderligere problemer. Et gratis plugin betyder, at der ikke er nogen forpligtelse til at yde support.

4. Hvad med at tilføje nyt indhold?

Squarespace tilbyder ikke mange muligheder, når det kommer til tilføjelse af indhold. Indhold kan hurtigt tilføjes til platformen og offentliggøres. Upload af filer til video, digitalt eller andre former for multimedieindhold er en enkel proces. Det tager kun et par klik at oprette en attraktiv side og vide, hvordan den vil se ud, når du udgiver den.

Nye brugere vil finde denne platform relativt ligetil i sin tilgang, og hvad den kan gøre. Layoutmuligheder kan være begrænsede, men det øger også hastigheden fra lancering til opslag for den gennemsnitlige bruger.

WordPress er designet til at give brugerne flere muligheder. Dette gør platformen vanskeligere at bruge, men den er stadig designet på en lidt intuitiv måde. Hvis du tidligere har brugt et tekstbehandlingsprogram som MS Word, vil de fleste kommandoer til WordPress være velkendte for dig. Læringskurven indebærer at lokalisere, hvor dine kommandoer er.

Nye brugere skal også lære den jargon og terminologi, WordPress bruger, hvilket er lidt anderledes end hvad nogle begyndere måske ved fra deres tid med andre softwareprodukter. Du har flere tilgængelige layoutindstillinger, hvilket skaber et tilpasset look, men det tager længere tid at få layoutet rigtigt.

5. Hvor meget koster det?

Squarespace tilbyder fire forskellige niveauer til oprettelse af et websted eller en online butik. Websites kan koste så lidt som $ 12 pr. Måned, mens onlinebutikker kan oprettes for så lidt som $ 26 pr. Måned. Selvom dette kan virke dyrt, er stedet hostet af Squarespace, så nye abonnenter ikke bliver fanget af at forsøge at finde et freelance webhostingfirma, før de kan begynde at bygge deres websted.

Fordi WordPress er open source, er det gratis. Problemet, som mange domæneejere står over for, når de bruger denne platform, er, at deres webhost ikke accepterer det. WordPress -websteder kan vokse meget hurtigt på en server. Med de størrelsesbegrænsninger, som mange webhostingbureauer har, er de tvunget til at begrænse omfanget af, hvad et WordPress -websted kan være, hvis de ikke forbyder det helt.

I den indledende investeringsfase for et nyt websted i løbet af de første 12 måneder er omkostningerne til Squarespace og WordPress nogenlunde de samme. Men hvis du opbygger en langsigtet tilstedeværelse, kan WordPress ofte være billigere, især hvis du vil køre en bred e-handelsplatform.

6. Hvor svært er løbende vedligeholdelse?

Squarespace kræver meget lidt vedligeholdelse. Det er fordi de opererer i et lukket miljø. Udviklingsteamet på denne platform holder styr på hver opdatering og alt det vedligeholdelsesarbejde, der kan være nødvendigt. Det er en proces, der giver webstedsejere mulighed for at fokusere på deres indhold og service frem for at sikre, at deres websted fungerer som det skal.

Konflikter opstår sjældent, når du bruger Squarespace. Opdateringer sker automatisk.

WordPress er en vedligeholdelsesintensiv platform. Når temaer, plugins eller platformen generelt modtager en opdatering fra deres udvikler, kræver alt andet også en opdatering. Brugere er også prisgivet udviklere for at få produktopdateringer. Hvis et plugin ikke er blevet opdateret i et stykke tid og er vigtigt for det websted, der er blevet oprettet, kan det blive deaktiveret af en platformopdatering og tage webstedet offline.

Brugere er ansvarlige for at vedligeholde alle aspekter af deres websted. Konflikter kan opstå, når tilføjelsesprogrammer ikke opdateres rettidigt. De kan også skyldes forældede plugins, der er installeret på et websted.

Squarespace vs WordPress: Hvilken skal man bruge?

Hvis du vil oprette et e -handelswebsted og få dit brand repræsenteret hurtigt, er Squarespace den bedste mulighed her. Den månedlige pris kan være højere end hvad et WordPress-websted kan tilbyde, men det har indbyggede værktøjer til brug, og du kan forbinde Stripe, PayPal eller begge dele til dit websted for at acceptere kreditkortbetalinger med det samme.

WordPress accepterer også e-handelsløsninger og tilbyder flere muligheder for en e-handelsplatform. Det tager længere tid at bygge et websted af enhver art med denne platform, men det har flere tilgængelige tilpasningsmuligheder. At vælge WordPress betyder at forpligte sig til mere løbende vedligeholdelse over tid.

I Squarespace vs WordPress -debatten er den ene virkelig ikke “bedre” end den anden. Hver platform er designet til at opfylde de specifikke behov, som et nyt websted kan have. Sammenlign disse funktioner med dine specifikke behov, og du kan bestemme, hvilken mulighed der passer bedst til dig.