Dotmailer vs Mailchimp

Dotmailer er en strømlinet e -mailmarkedsføringsplatform, der er designet til at imødekomme behovene hos e -mail -marketingfolk, online freelancere, associerede virksomheder og lignende. Dens tilgængelighed er begrænset til USA og Europa, og prisen er baseret på tilbud.

MailChimp er en e -mailmarketingtjeneste beregnet til os af SMV’er, startups og uafhængige iværksættere. Den har evnen til at håndtere store mængder og kan skaleres til store organisationer, men dens rødder er i tilpasningen af ​​1-til-1 kommunikation. Den er tilgængelig globalt og tilbyder en freemium-model, en månedlig betalingsmodel og også funktioner baseret på på citater.

I Dotmailer vs MailChimp -debatten er der flere fordele og ulemper at overveje for at vælge den korrekte e -mailmarketingplatform. Disse er de vigtigste punkter at overveje.

1. Tilpasning

Dotmailer tilbyder onboarding, automatisering, leveringsdygtighed og kampagnestyring sammen med kreative studier og strategiske tjenester. Det giver også tilpassede integrationer og fuld funktionstræning.

MailChimp tilbyder et rigt sæt funktioner, der giver dig mulighed for at diagnosticere spamfiltreringsproblemer, oprette A / B-testscenarier, administrere kundeformularer sammen med muligheder for RSS-til-e-mail. Du kan kombinere etiketter, oprette SMS -tekster til begivenheder og aktivere deling af sociale medier og profiler.

Hvis du ved, hvad du vil, kan Dotmailer ofte skabe det nøjagtige grundlag for en kampagne. Hvis du har brug for at undersøge, hvad dine bedste muligheder kan være, så er MailChimp en bedre mulighed at overveje.

2. Priser

Dotmailer tilbyder fire specifikke pakker, der spænder i pris fra $ 250 til $ 1.750 om måneden. Hver plan tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode og giver dig avancerede rapporteringsoplysninger, kontaktinformationsdata og endda sporing af webadfærd på de mere avancerede planer. Basisplanen tilbyder 15.000 kontakter, med 2.000 ekstra kontakter tilladt for yderligere $ 100 pr. Måned.

MailChimp tilbyder tre pakker, der varierer i pris fra gratis til $ 199 pr. Måned. Den mest avancerede plan tilbyder en transaktionel e-mail-API, der kan give målrettede e-handelsmuligheder, personlige meddelelser og adfærdsdata. På dette niveau har du tilladelse til op til 2.000 abonnenter og 12.000 e -mails om måneden. For yderligere $ 35 pr. Måned kan du tilføje op til 600 flere abonnenter og have ubegrænset e -mails.

Begge pakker tilbyder noget specifikt, og værdien er lig med hver. Små operationer foretrækker sandsynligvis MailChimp, mens store operationer sandsynligvis vil finde DotMailer at tilbyde mere samlet værdi.

3. Domæne

Den ultimative pakke til Dotmailer giver brugerne adgang til 120.000 kontakter, med mulighed for at tilføje yderligere 2.000 kontakter for kun $ 20 mere om måneden. Funktioner på dette pakkeniveau omfatter kanaludvidelser, leadscoring og data om kontooplysninger. Du får en detaljeret kontoadministrator, får adgang til eksklusive begivenheder og ressourcer og får ubegrænset telefonsupport.

MailChimp tilbyder et omfattende datasystem, der giver dig oplysninger om kunder og høje leveringshastigheder. Du kan tilpasse e -mails, give personlige opdateringer og bruge prøvevarianter til at optimere hver besked, der sendes. Dette giver dig mulighed for at kontakte maksimalt 2.600 abonnenter om måneden.

Hvis du lige er startet, virker Dotmailer for meget for den gennemsnitlige SMB, selvom veletablerede marketingteams kunne drage fordel af sin startpakke. I dette scenario ser MailChimp ud til at være en bedre løsning. Ikke alene kan du komme gratis i gang, men du behøver ikke bekymre dig om udløbet af en gratis prøveperiode og mulig tab af data, du har indsamlet.

For dem med en stor, veletableret abonnentbase kan MailChimp ikke skalere nok til at opfylde behovene. På sit højeste premium -niveau, som koster $ 224 om måneden, modtager du cirka 12.000 færre kontakter end den mindste pakke, som Dotmailer leverer, og sparer kun $ 26 ved at gøre det.

Dotmailer vs MailChimp: Hvad er bedre?

Både Dotmailer og MailChimp kan levere vigtige e-mailmarketingtjenester til dem, der ønsker at udvide deres e-handelstilstedeværelse. MailChimp er en bedre løsning for SMB’er på et budget, der har begrænsede kontakter og måske bare viser deres muskler online. Dotmailer er mere en investering, men det er også et kraftcenter i et system, der kan skalere meget mere end MailChimp.

Den bedste løsning er den, der opfylder dine specifikke behov mest konsekvent. Gennemgå de muligheder, der er tilgængelige på hver plan, herunder freemium -indstillingen fra MailChimp, og vælg derefter den, der giver mest mening for dig. På den måde kan du og dine abonnenter finde den størst mulige værdi fra disse leverandører af marketingløsninger.