Xero vs Quickbooks

Xero regnskabssoftware og online regnskab giver dig mulighed for at styre fakturering, udføre bankafstemning og håndtere standard regnskabsopgaver. Det annoncerer sig selv som “QuickBooks -alternativet.”

QuickBooks har været guldstandarden for regnskabssoftware og online bogføring i næsten en hel generation. Det tilbyder brugerne mange værktøjer, der kan hjælpe med at spore data i realtid for at gøre overskud, tab og lagerstyring lettere at administrere.

Dette er de vigtigste punkter i forskellen mellem disse to regnskabssoftwaremuligheder, du skal overveje, hvis du leder efter denne type produkter til dit hjem eller din virksomhed.

1. Pris

Xero tilbyder tre prisniveauer, der leverer forskellige serviceniveauer.

  • For $ 9 pr. Måned kan brugerne indsende op til 5 fakturaer og tilbud, indtaste 5 fakturaer og afstemme op til 20 banktransaktioner.
  • For $ 30 pr. Måned fjernes restriktioner for fakturaer, tilbud, fakturaer og afstemning af banktransaktioner. Du kan også lave lønningsliste for op til 5 personer.
  • For $ 70 pr. Måned, lønningsliste for op til 10 personer og har adgang til multi-valuta support.

Xero kræver 30 dages varsel for at opsige ethvert abonnement, der er købt.

QuickBooks tilbyder fire forskellige prisniveauer, der leverer forskellige serviceniveauer.

  • For $ 5 om måneden kan freelancere spore kilometer og indkomst, indsende fakturaer og organisere deres udgifter.
  • For $ 10 pr. Måned tilføjes forsendelsesestimater og momsregistrering, men kilometersporing fjernes.
  • For $ 24 pr. Måned tilføjes fakturahåndtering til pakken sammen med muligheden for at tilføje flere brugere.
  • For $ 35 pr. Måned kan du spore tid, lager og 1099 betalinger.

QuickBooks giver dig mulighed for at tilføje en forbedret lønmulighed for $ 12 pr. Måned og $ 5 pr. Medarbejder. Lønning til fuld service er tilgængelig for $ 40 pr. Måned og $ 5 pr. Medarbejder.

2. Lønning

For amerikanske kunder tilbyder Xero lønning i standard- og præmieplaner i flere stater, selvom elektroniske tjenester ikke er tilgængelige i de fleste af dem. Denne service inkluderer gratis direkte indbetaling og mulighed for at indgive og betale føderale skatter elektronisk. Brugere kan styre deres opgaver, opdatere konti, godkende licenser og spore individuelle arbejdstimer med nem menuinteraktion.

QuickBooks tilbyder den samme type lønstjenester med sine tilføjelsesprodukter. Medarbejdere kan betales med gratis direkte indbetaling og elektronisk indgivelse af lønsedler og personlige skatter til rådighed.

Til en sammenligning af lønninger tillader Xero op til 5 medarbejdere på standardplanen $ 30 pr. Måned for mange forbrugere. QuickBooks ville levere den samme service for $ 47 pr. Måned, men uden begrænsninger for elektroniske tjenester eller geografiske placeringer.

3. Det grundlæggende

Xero leverer økonomiske resultatrapporter, applikationsadgang, bankkontoforbindelser, SSL -kryptering, 24/7 kundesupport og regelmæssige opdateringer af sin softwarepakke med hvert abonnement. Brugere kan oprette indkøbsordrer via e -mail, konvertere indkøbsordrer til fakturaer eller fakturaer og kunne holde styr på deres ordrer og omkostninger.

QuickBooks giver adgang til mobilapplikationer for at gøre det let at spore fakturaer. Meddelelser om kundeinteraktioner kan sendes til en mobilenhed. SSL -bankintegration giver brugerne mulighed for at spore deres økonomi i realtid. Kundesupport er tilgængelig døgnet rundt, og produktet kan bruges i browseren eller via softwareoverførsel.

Ingen af ​​udbyderne kræver, at nye brugere underskriver en kontrakt.

4. Test det

Xero giver nye brugere mulighed for at teste sit regnskabssoftware med en gratis 30-dages prøveperiode. Registreringsprocessen kræver kun en lille mængde personlige oplysninger. Du kan derefter tildele et ubegrænset antal brugere til din konto, og der kræves ikke noget kreditkort for at begynde at bruge din regnskabssoftware.

QuickBooks tilbyder også en gratis 30-dages prøveperiode på sine produkter uden at skulle oplyse et kreditkort. Nye abonnenter kan også være berettiget til at drage fordel af en 60-dages pengene-tilbage-garanti på denne platform. Du behøver ikke at angive en bestemt meddelelsesperiode for annullering, men den aktuelle faktureringscyklus faktureres indtil aflysningsdatoen.

Xero vs QuickBooks: Hvad er bedre?

Xero giver brugerne adgang til forskellige lønfunktioner til en mere overkommelig pris end QuickBooks. På den anden side tilbyder QuickBooks SMV’er et komplet sæt tjenester, der kan hjælpe dem med at tage kontrol over deres økonomi på en enkel og let måde.

For virksomheder, der har internaliseret regnskab og medarbejdere, kan Xero være et overkommeligt alternativ, der hjælper dig med at holde styr på dine data og metrics. For dem, der arbejder uafhængigt som freelancere eller enkeltmænd, er QuickBooks en billigere løsning med lige mange funktioner.

I Xero vs QuickBooks -debatten tilbyder begge passende løsninger. Vælg den mulighed, der passer bedst til dine behov i dag.