10 fordele og ulemper ved WordPress til e-handel

For mange er problemet med at bruge WordPress til e-handel det faktum, at arven er en bloggingplatform frem for en omfattende shoppingløsning. På grund af dette bruger du plugins til dine e -handelsbehov, hvilket betyder, at du er prisgitt dette plugins funktionalitet med hver WordPress -opdatering.

På den anden side er WordPress også en meget fleksibel platform, der er ekstremt let at bruge og kan få din e -handelsløsning meget hurtigt i gang. Du behøver ikke at bygge en løsning fra bunden, som andre platforme ofte kræver.

Der er også flere fordele og ulemper, der også er værd at overveje. Disse er de vigtigste punkter at tænke på.

Hvad er fordelene ved WordPress?

1. Ingen grund til at bruge en anden platform.

Hvis du allerede bruger WordPress og elsker, hvad det kan, så gør de e -handelsløsninger, der er tilgængelige for dig i pluginformater, det virkelig let at blive. Du kan oprette den ønskede butik uden at skulle kende en anden platform.

2. WordPress understøtter cachemuligheder.

Dette gør dit e -handelswebsted meget hurtigere, når det indlæses, efter at en besøgende stopper for første gang. Dette skyldes, at bidder med data gemmes på brugernes computere, hvilket i det væsentlige giver dem en “forudindlæsning” -indstilling. Reduktion af indlæsningstider kan fremme et bedre salg, især hvis du har mange billeder, der skal scannes som en del af købsprocessen.

3. Du kan ændre udseendet på dit websted ganske let.

Da du ikke opretter et websted fra bunden, er alt du skal gøre for at ændre udseendet på dit websted at ændre det tema, du bruger. Ændring af et tema medfører generelt ikke datatab, og du får en øjeblikkelig opdatering, der understøtter dine e-handelsmål.

4. Søgemaskineoptimering er let for e-handelswebsteder.

WordPress til eCommerce gør SEO til en leg at gennemføre. Der findes en række plugins, der kan installeres, så du øjeblikkeligt kan optimere dit websted til dine specifikke mål. Du behøver heller ikke blande dig i din FTP, PHP eller HTML for at gøre det. Følg et par instruktioner, og du kan udføre det samme arbejde, som en SEO -specialist ville opkræve dig for at gøre.

5. Der er ingen løbende gebyrer.

De eneste gebyrer, du har med WordPress for e-handel, er dit websteds hostinggebyrer, betalingsbehandlingsgebyrer og lignende omkostninger. Du står ikke over for de flade månedlige gebyrer, som e-handelsløsninger, der er bygget fra bunden, kræver.

6. Du har adgang til uendelig tilpasning.

Med WordPress kan du virkelig oprette enhver butik, du vil have. Der er ingen grænser for de funktioner, du kan have, fordi der er titusinder af plugins til rådighed for dig.

Hvad er ulemperne ved WordPress?

1. Support til e-handelsproblemer er ret begrænset.

Fordi e-handel foregår via plugins i WordPress, er mængden af ​​supportressourcer, der er tilgængelige i tilfælde af et problem, ganske begrænset. Medmindre WordPress har leveret det specifikke plugin, der bruges, skal du henvende dig til en tredjeparts supportlinje, blog eller forum, hvilket betyder, at det kan tage noget tid at finde den rigtige vej.

2. Der er sikkerhedsspørgsmål at tænke på.

Dit e -handels -plugin er muligvis ikke det mest sikre, du bruger på internettet. Det er værd at ændre et par linjer med kode i plugin eller platform, hvis du bruger WordPress til e -handel, så andre ikke kan få adgang til dine data.

3. Dit tema skal også være kompatibelt med dit eCommerce -plugin.

Ikke alle temaer, der tilbydes i WordPress, herunder mange af premium -temaerne, er kompatible med et eCommerce -plugin. Du bliver nødt til at søge efter det relevante tema til dit nye websted eller finde et opdateret tema, der skal bruges, før du installerer pluginet. Ellers kan hele dit websted kollapse omkring dig.

4. Det kan tage lang tid.

Du bliver nødt til at importere alle dine produkter, justere alle dine muligheder og sikre, at din betalingsbehandling er kompatibel med de plugins og det tema, du bruger. Dette kan være en tidskrævende proces, især når du starter, selvom du allerede ved, hvad du laver.

Når man ser på WordPress til eCommerce, er det muligvis ikke den bedst mulige løsning, der er tilgængelig i dag. Fordele og ulemper viser, at det er en praktisk løsning for dem, der kan have brug for det. Hvis du ikke kan lide avanceret kodning, programmering eller designteknikker, skal du håndtere dine sikkerhedsproblemer effektivt, og du har muligvis den rigtige e-handelsløsning til dine behov.