Shopify vs WordPress

Shopify er en hostet e -handelsplatform, der er dedikeret til at levere en simpel butiksbygger, som alle kan starte. Det tilbyder en bred vifte af skabeloner, hvoraf mange er gratis. Det giver brugerne et moderne udseende og adgang til træningsmateriale designet til at maksimere Shopify -oplevelsen.

WordPress startede som en blogplatform, men er vokset til et kundestyringssystem med forskellige udvidelser og plugins, der kan være ganske nyttige. Cirka to tredjedele af CMS, der opererer online i dag, er via denne platform. Fordi det er open source, er den første download gratis, men eCommerce -komponenterne er det muligvis ikke. E-handel gennem WordPress sker generelt gennem WooCommerce.

I Shopify vs WordPress -debatten er formålet med dit websted og dets struktur de største beslutninger. Hvis en butik er alt, hvad du har brug for, er Shopify en god løsning. WordPress er en god mulighed, hvis du stoler på blogging og har en hostingkonto, der accepterer denne installation.

Dette er nogle af de andre vigtige sammenligningspunkter.

Emnevalg

Begge platforme tilbyder flere forskellige temaer, hvoraf mange er gratis tilgængelige. Shopify-temaer er egenproducerede, så de er beregnet til at fungere sammen med dig, når du opbygger din online tilstedeværelse. WordPress har temaer designet af tredjeparter, så der kan være en omkostning forbundet med de bedste temaer, der fungerer med dit indhold.

koste

Shopify er en billig løsning, der tilbyder et månedligt abonnementsgebyr og et transaktionsgebyr for hvert behandlet køb. Der findes forskellige niveauer til at hjælpe dig med at styre din beholdning og omkostninger effektivt uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen på dit websted. WordPress kan konfigureres gratis, men en professionel designer eller bygherre kan være påkrævet for at implementere WooCommerce. Der er hosting- og behandlingsgebyrer, der også skal betales i WordPress.

Kunde support

Shopify tilbyder fuld adgang til et team af supportpersoner, så alle dine problemer kan løses hurtigt. E -mail, telefon og chat kontaktmuligheder er tilgængelige. Fordi WordPress er et open source -produkt, er der ingen dedikeret kundesupport. Nogle tredjepartsprodukter tilbyder muligvis en vis kundeservice. Det er op til brugeren at søge efter videoer, fora og andre public domain -supportelementer for at finde svar på deres fejlfindingsproblemer.

Indhold

Shopify er mere et traditionelt e -handelswebsted. Du har mulighed for at skrive om produkter og oprette statiske sider, der giver forbrugerne mulighed for at undersøge og sammenligne varer. WordPress er designet til at være et indholdsbaseret websted, så det er designet til at levere adskillige sider med værdifuldt indhold. Bloggere finder det også lettere at bruge denne platform.

Opgraderinger

Shopify leverer opdateringer, når de sker, og de integreres mest problemfrit med de butikker, der er blevet bygget. WordPress opdateres også ofte og kan konfigureres til at gøre det automatisk. Imidlertid fungerer ikke alle plugins eller udvidelser med opdateringer, der opstår, så der er en større risiko for, at webstedet går ned efter at have udført en opdatering.

Overnatning

Shopify er vært for alle websteder. Dette giver e-handelsplatformen et ekstra lag af sikkerhed, som brugerne kan nyde. WordPress skal hostes, og ikke alle hostingudbydere accepterer størrelsen på en WordPress -installation. Mange hostingplatforme har deres egen sikkerhed, som skal verificeres af brugeren, før der underskrives en hostingkontrakt.

Skalerbarhed

Shopify og WordPress tilbyder en vis skalerbarhed. Efterhånden som interessen for din virksomhed vokser, kan den fortsætte med at vokse. Der er beholdningsgrænser på begge platforme, men mindre på WordPress. Hvis du er en SMB, der oplever hyppige lagerændringer, er WordPress lidt lettere at administrere, men det giver ikke nødvendigvis de analytiske oplysninger om forbrugernes købsvaner, som Shopify kan levere.

Let at bruge

Begge platforme er relativt nemme at bruge. Da de fleste mennesker allerede har brugt eller besøgt et WordPress -websted i den sidste uge, er indlæringskurven lidt kortere i forhold til en platform som Shopify.

I Shopify vs WordPress -debatten finder mange, at Shopify tilbyder flere frynsegoder for en ægte e -handelsoplevelse. Der er flere skabeloner, og du har adgang til ægte kundesupport.

For et websted, der allerede er bygget eller for dem, der har en indholdsbaseret online tilstedeværelse og kun har brug for en minimal e-handelsplatform, så er WordPress en solid mulighed at bruge. Det holder omkostningerne nede, mens du kan integrere dit eksisterende indhold.

Bruger du Shopify eller WordPress? Hvad er dine tanker om fordele og ulemper ved hver mulighed?