Adobe InDesign vs Microsoft Publisher

Hvis du leder efter en desktop publishing -løsning, er de to muligheder, der er tilgængelige i dag, Adobe InDesign og Microsoft Publisher. For de fleste mennesker vil InDesign være den foretrukne løsning, simpelthen fordi det er branchestandarden. De fleste mennesker sender generelt ikke Publisher -filer til hinanden, når de opretter noget.

På den anden side er Microsoft Publisher også meget lettere at bruge end InDesign, og fordi MS Office bruges så bredt, er filerne ret kompatible med, hvad mange mennesker allerede har.

Hvilken mulighed kunne være den rigtige for dig? Her er nogle af de vigtigste punkter at overveje.

Nøjagtighed: Adobe InDesign vs Microsoft Publisher

Hvis du har brug for en desktop -editor, der giver dig den højeste præcision, så er Adobe InDesign platformen, der skal bruges. Det giver dig mulighed for at oprette sofistikerede publikationer med finjusteret tekst, layout og grafik til 0,001 graders præcision. InDesign producerer også en indholdsfortegnelse og et indeks, der opdateres automatisk, hver gang du foretager ændringer i din fil.

Microsoft Publisher er muligvis ikke så præcist, men det har en meget lav indlæringskurve. Hvis du kender MS Office -produkter, kan du begynde at bruge dine publikationer med det samme.

Output: Adobe InDesign vs Microsoft Publisher

Adobe InDesign tilbyder dig flere outputmuligheder, der giver dig mulighed for at oprette dokumenter, der umiddelbart kan udgives, eller andre filformater med det samme. Du kan professionelt udskrive den publikation, du har designet med InDesign, eksportere den som en PDF eller vælge mellem flere forskellige e-bogformationer, så du kan spare tid på designfronten til at forberede filen. Dette giver brugerne mulighed for relativt let at gøre alt fra et nyhedsbrev til en roman til et magasin, men ingen skabeloner er inkluderet.

Microsoft Publisher har mange skabeloner, så brugerne kan komme i gang med deres publikation med det samme. Skabeloner giver dig også mulighed for relativt let at flette dit indlæg med en e -mailmarketingliste. Publisher understøtter også mastersider. Du kan eksportere Publisher-filer som PDF, og der er muligheder for kommerciel udskrivning, men der er ingen reelle muligheder for formatering af e-bøger direkte på platformen.

Anvendelse: Adobe InDesign vs Microsoft Publisher

Adobe InDesign er kompatibel med alle operativsystemer. Det kan fås som en enkelt applikation eller som en del af et Creative Cloud -abonnement. Du modtager dit eget portfoliowebsted, premium -skrifttyper og op til 20 GB skyopbevaring. Adgang for folk til at bruge InDesign alene starter ved $ 19,99 pr. Måned. Den fulde Creative Cloud er tilgængelig for $ 49,99 pr. Måned for enkeltpersoner.

InDesign kommercielle priser starter ved $ 29,99 pr. Måned for hver licens eller $ 69,99 pr. Måned for alle applikationer for hver licens. Op til 100 GB lagerplads er tilgængelig for samarbejde, og dedikeret support er tilgængelig 24/7 om disse planer.

Adobe tilbyder også rabatter til studerende, lærere, skoler og universiteter.

Microsoft Publisher er inkluderet i de tilgængelige MS Office 365 -abonnementer, startende fra $ 6,99 pr. Måned eller $ 69,99 årligt for personlige brugere. For erhvervsbrugere koster adgang til MS Office med Publisher $ 12,50 pr. Måned. Det kan også købes via Microsoft Store og downloades derfra direkte til en Windows 7 eller nyere computer.

Priserne for 2016 -versionen af ​​Publisher alene starter ved $ 109,99. Der tilbydes rabatter for studerende og lærere.

Hvad er den rigtige udgivelsesplatform for dig?

Hvis du kører et Linux- eller Apple -operativsystem, er Adobe InDesign din bedste løsning, når du sammenligner det med Publisher, simpelthen fordi det er din eneste mulighed. Det kan være dyrere at få adgang, men det vil også give brugerne et større udvalg af eksportmuligheder. Selvom skabelonerne skal findes på egen hånd, gør det store antal funktioner det til en nyttig platform, hvis du kan bruge nok tid på at lære det.

For dem, der udgiver e-bøger, sparer Adobe InDesign tid, fordi den nødvendige formatering kan anvendes automatisk baseret på den filtype, der gemmes.

Hvis du kører en Windows -pc, er Microsoft Publisher en potentiel mulighed at overveje. Det er let at bruge og tilbyder en række skabeloner og funktioner, der kan hjælpe dig med at blive produktiv med det samme.

Begge platforme har specifikke fordele, som de kan tilbyde, så den bedste løsning findes ved at sammenligne personlige behov med softwarebestemmelser. Hvor er du i debatten mellem Adobe InDesign og Microsoft Publisher?