Sådan sælges på Etsy: 7 trin til at åbne din Etsy -butik i 2022

Siden lanceringen i 2005 har Etsy ekspanderet til en af ​​de største online markedspladser i verden. Der er 54 millioner medlemmer på Etsy, med 81,9 millioner aktive købere med 4,1 millioner Etsy -sælgere. Derudover er der over 50 millioner unikke genstande til salg på Etsy.com.

At lære at sælge på Etsy er en stor forretning.

Hvis du vil starte en Etsy -forretning og tjene penge på at sælge varer til denne enorme samling af potentielle købere, skal du læse videre.

Hvad er Etsy?

Etsy er e-handelsplatformen, der har specialiseret sig i køb og salg af kunstartikler, håndværksartikler og vintageartikler, der er svære at finde i en traditionel online butik.

Etsy-shoppere søger på din markedsplads for at finde håndlavede produkter frem for masseproducerede produkter.

Det er også en afsætningsmulighed for små eller små virksomhedsejere på deltid eller fuld tid, f.eks. Kunstbutikker og kunsthåndværkere med kunstneriske færdigheder, til at fremvise deres produkter og sælge dem til et bredere publikum uden behov for deres eget websted, såsom Shopify .

Det er et hybridfirma, der kombinerer spændingen ved en kunstmesse med et marked som eBay.

Folk, der søger efter produkter på Etsy, finder vintage- og håndlavede varer, kunstværker, håndtrykt tøj, skræddersyet legetøj til børn og meget mere.

Der er en stor kategori af vintage produkter til salg på Etsy. For at varer kan betragtes som vintage, skal de være mindst 20 år gamle.

Der er et stort udvalg af samlerobjekter, som du kan få til en rimelig pris. Platformen bruger en bestemt butiksfacade, hvor Etsy -sælgere viser deres produkter mod betaling.

Den unikke niche, som Etsy indtager, gør den til den førende platform for kunstartikler og samleobjekter i verden.

Det er vigtigt at bemærke, at Etsy ikke fremstiller produkterne. I stedet fungerer det som en mellemmand, der forbinder både køber og sælger, hvilket fører dem til et marked. Etsy har hovedsæde i Brooklyn, og det er her, det driver sin daglige drift.

Virksomheden har også en håndværksklasse kendt som Etsy Labs, en klasse, hvor folk lærer og forbedrer deres kunstneriske færdigheder.

Hvis Etsy ikke virker som løsningen for dig, så tjek mine anmeldelser af de bedste e -handelsplatforme og min Shopify -anmeldelse for at se, om der er en bedre mulighed for dig.

Hvor meget koster det at sælge på Etsy?

Det koster 0,20 dollar at oprette en Etsy -konto og sende en vare til markedet. Ifølge sælgermanualen forbliver en fortegnelse aktiv i fire måneder eller indtil varen er solgt. Når en vare er solgt, opkræves et transaktionsgebyr på 5% på salgsprisen.

Mange mennesker pakker deres indkøb efter en måned på grund af lidt eller intet salg. Og det værste er, at du fortsætter med at køre udgifter baseret på dine fortegnelser. Derfor er det afgørende at overveje forholdet mellem omsætning og langsigtede omkostninger.

Dette gælder især, når du har mange produkter at sælge. Så hvor meget koster det at sælge dine produkter på Etsy?

Lad os finde ud af det.

1. Omkostninger ved Etsy -shoppen.

En fordel ved Etsy er, at det ikke koster sælgeren noget at åbne en butik. Ja, det er gratis at åbne din butik på Etsy. Men det er her de gratis ting ender, i hvert fald for nu. Dette skyldes, at Etsy har et standardbogsgebyr på $ 0,20 pr. Vare. Dette noteringsgebyr er på fire måneder. Men lad os tale om listen.

Etsy har en anden liste end andre giganter på onlinemarkedet. For denne online markedsplads er en fortegnelse og et produkt ikke det samme. Det skyldes, at en liste kan indeholde flere produkter.

For eksempel, hvis en sælger sælger en hat, og hatten har forskellige farvekombinationer, er sælgeren kun forpligtet til at oprette “en liste” for at dække de forskellige farvevarianter og samtidig tilbyde købere muligheden for at vælge en hat med nogen af ​​farverne ..

Så hvis sælgeren har 100 varer fra den hat, og de kommer i forskellige farver, opretter sælgeren kun en liste til at dække dem alle, og opdaterer mængden, når salget kommer ind.

Hver fjerde måned udløber gyldigheden af ​​en fortegnelse. Nu er det op til sælgeren at forny fortegnelsen automatisk eller manuelt til de samme $ 0,20 pr. Selvom det kan være fornuftigt at give butikken mulighed for automatisk fornyelse for en førstegangs sælger, der endnu ikke har forstået de grundlæggende økonomiske begreber ved at drive en online butik, er det endnu mere fornuftigt, i det mindste økonomisk, at forny butikken manuelt.

På denne måde kan du studere dataene for at finde ud af, hvilke produkter der genererer salg og giver overskud, og hvilke produkter der taber, før du fornyer din fortegnelse i yderligere fire måneder. Bemærk, at prisen for hver fortegnelse stadig er $ 0,20 pr. Fortegnelse.

Det betyder, at hvis der er 100 annoncer i din butik, er du ansvarlig for at betale $ 20 hver fjerde måned. Dette bliver et problem, hvis du ikke sælger, fordi $ 20 bliver ved med at tilføje dit udgiftsark, hvilket også kan omfatte omkostningerne ved at lave dit produkt i første omgang.

2. Er prisen på $ 0,20 alt, hvad der er?

Mange showejere bliver forvirrede over, hvordan de skal betale $ 0,20 gebyret, når salget kommer ind. De glemmer, at en fortegnelse adskiller sig fra et produkt, og at gebyret for notering og butiksfornyelsesgebyret afhænger af antallet af varer, der sælges. Se disse eksempler for klarhed:

Eksempel 1:

En sælger ejer en håndlavet Etsy bordplade. I den butik er der kun et håndlavet bord til salg. Bordet er solgt, og sælgeren vælger ikke at forny listen eller oprette en anden tabel igen.

Sælgeren betaler $ 0,20 for at få vist tabellen. Da bordet er solgt, bliver sælgeren ikke længere opkrævet et noteringsgebyr (selvom der er andre gebyrer, som vi vil forklare senere).

Eksempel 2:

En sælger skaber håndlavede trøjer til rådighed i fem forskellige farver. Når sælgeren opretter en fortegnelse, er der seks par trøjer på lager. Så vil sælgeren i de næste fire måneder betale 0,20 dollar for en liste over de seks par trøjer.

Hvis der ikke er salg inden for denne periode, modtager sælgeren yderligere $ 0,20 gebyr for at forny listen.

Men hvis sælgeren sælger en af ​​trøjerne, går alt tilbage til nul, og listen fornyes automatisk med yderligere 4 “nye” måneder for de resterende fem trøjer. Hvis sælgeren tilføjer flere trøjer til den tilgængelige mængde, eller hvis sælgeren har nye farver på trøjen og gerne vil vise nye billeder af disse farver, kan sælgeren redigere fortegnelsen uden ekstra omkostninger.

Hver gang sælgeren foretager et salg, fornyes bestanden igen og igen, indtil alle tilgængelige trøjer er solgt, eller perioden på 4 måneder slutter uden salg.

Men hvis en køber køber tre par trøjer fra sælgeren i en ordre, modtager sælgeren et ekstra gebyr på $ 0,40 sammen med ovenstående $ 0,20 for tre noteringsgebyrer.

Endelig fornyes listen automatisk, selvom tre trøjer blev betalt i en transaktion.

3. Hvad er Etsy -transaktionsgebyret?

Ligesom eBay og Amazon er der Etsy -gebyrer, som en sælger skal betale for at fortsætte deres forretning online. For det første betaler en sælger Etsy et transaktionsgebyr på 5% af salgsprisen, hver gang en vare sælges.

4. Hvor meget koster det at promovere på Etsy?

Etsy -brugere kan også vælge at oprette promoverede fortegnelser og annoncere for deres produkter. Minimumet for at komme i gang er $ 1 / dag og er baseret på en pris pr. Klik-model. Når en bruger foretager en søgning på Etsy, er der betalte og ubetalte fortegnelser. Den eneste forskel, som købere kan se i salgsfremmende fortegnelser, er den lille hvide “Annonce” i øverste venstre hjørne af billedet:

Etsy -promoverede annoncer

Det er normalt en udfordring for en ny sælger at lave bølger på Etsy tidligt, især når et nyt produkt lanceres. Investering i Etsy -fortegnelser for at få mere synlighed er måske ikke en dårlig idé at teste dit produkts levedygtighed på markedet. Når du begynder at promovere, har du adgang til et dashboard, hvor du kan se din statistik.

Jeg anbefaler, at du angiver en maksimal pris pr. Klik (CPC) mellem $ 0,10 – $ 0,50 pr. Klik for at begynde at teste resultaterne.

5. Hvad er Etsys betalingsbehandlingsgebyrer?

Når en køber betaler direkte til Etsy og bruger Etsy -betalingssystemet, opkræver Etsy et betalingsbehandlingsgebyr på 3% + $ 0,25 pr. Transaktion.

Afhængigt af sælgerens placering kan der også være ekstraudgifter i form af skatter, herunder omkostninger til konvertering af den lokale valuta, hvor de anførte varer ikke er i amerikanske dollars.

6. Hvad med Etsys forsendelsesomkostninger?

Forsendelse betales normalt af køber. Omkostningerne afhænger af købers placering. Problemer opstår ofte i situationer, hvor forsendelsesgebyret ikke beregnes korrekt, og sælgeren indser, at de skal betale mere for forsendelse end oprindeligt var tiltænkt.

Hvis dette sker gentagne gange, kan det øge de samlede omkostninger ved at drive forretning på Etsy betydeligt, især når forsikringsomkostninger er inkluderet i forsendelsesomkostningerne, hvilket yderligere øger omkostningerne.

En løsning er at undersøge og finde ud af, præcis hvor meget det vil koste at sende varer til forskellige steder. Forsendelse er aldrig gratis på Etsy eller en anden online butik. Etsy -sælgere, der tilbyder gratis forsendelse, bør være parate til at inkludere forsendelsesomkostningerne i salgsprisen. På en anden note kan sælgere købe USPS -forsendelsesetiketter direkte fra Etsy.

7. Endelige tanker om Etsy -prissætning.

Det er fristende for dig at tro, at det kun er 20 øre at begynde at sælge på Etsy og skynde sig at åbne en butik.

Inden du starter en Etsy -butik, er det smart at have en klar forståelse af de samlede gebyrer, der kræves for både notering og salg af dine produkter.

De samlede omkostninger ved oprettelse af en Etsy -butik inkluderer noteringsgebyr, transaktionsgebyr, betalingsbehandlingsgebyr, forsendelsesgebyr og eventuelle kampagner, du deltager i.

Husk også, at intet af dette inkluderer omkostninger ved solgte varer (COGS). Så hvis du prissætter dine varer for lavt til at tiltrække flere købere, kan du sænke din fortjenstmargen og sælge produkter med tab.

Der er altid eksterne gebyrer at overveje, hvis du vil drive din virksomhed korrekt. Få et færdigt regneark til at spore din ind- og udrejse, så du er tilstrækkeligt informeret om, hvad der sker i din virksomhed.

Prøv ikke at komme foran dig selv, før du ser et anstændigt investeringsafkast (ROI). Det er vigtigt gradvist at udvide din virksomhed frem for at blive for påtrængende med priserne med det samme.

Når du fortsætter med at sælge på Etsy, vil du mestre gebyrerne og skræddersy din virksomhed derefter.

Sådan sælges på Etsy.

Klar til at oprette en Etsy -butik og begynde at tjene penge online? Selvom der er en række trin, gør Etsy det let for dig.

Her er trinene til, hvordan du sælger på Etsy og opretter din egen online butik.

Opret en Etsy -butik

1. Gå til Etsy.com for at komme i gang.

Besøg Etsy hjemmeside, skal du klikke  linket sælger på Etsy og derefter  klik Åbn din Etsy butik .

2. Tilpas dine butiksindstillinger.

Angiv dine præferencer for, hvordan du vil sælge dine produkter. Vælg det sprog, der skal beskrive dine produkter og valutaen for handel, inkluder din placering osv.

3. Vælg et butiksnavn.

Dette er den del, hvor din kreativitet kan spille ind. Du skal oprette et Etsy -butiksnavn, der afspejler dit personlige brand. Dit navn skal være synonymt med dit produkttilbud og let for kunderne at huske. Navnet skal være mellem fire og tyve tegn langt uden mellemrum eller specialtegn.

4. Start med at vise dine produkter.

Følg disse trin for at konfigurere dine produktfortegnelser:

Tilføjelse af fotos: Etsy -sælgere opfordres til at have mindst fem billeder for hver vare, som vil blive taget fra forskellige vinkler, så købere kan få en god idé om, hvordan deres produkt ser ud. Billederne skal være af høj kvalitet og taget med en behagelig baggrund.

Juster miniaturebilleder – Miniaturebilleder er de første billeder, en køber støder på, når han søger efter eller finder dit produkt. Disse dikterer din butiks udseende, så sørg for, at de er konsistente og matcher dit brand.

Udfyld dine fortegnelsesoplysninger: Din produktbeskrivelse skal have en titel og en beskrivelse, der beskriver, hvad det er i detaljer.

Brug også de 13 ‘etiketter’ til rådighed for hvert produkt. Købere søger efter produkter på Etsy baseret på søgeord, så sørg for, at disse søgeord matcher det, der er på dine tags.

Indtast beholdningsmængde og pris – Tilføj prisen på hver vare, og sørg for at indregne alle omkostninger i din salgspris. Medtag mængden på lager, og også hvis der er produktvarianter som størrelse, farve og materiale.

Angiv forsendelsesgebyr – Her inkluderer du forsendelsesgebyrer, oprindelsesland, behandlingstid, vægt og størrelse. Du kan altid opdatere disse oplysninger senere, hvis det er nødvendigt.

Forhåndsvis dine Etsy -fortegnelser – tjek shoppen for at se, om der er nogen ændringer, der skal foretages. Det er vigtigt at have det godt med, hvordan din butik ser ud fra kundens perspektiv, før du sender det første gang. Klik på finish, og du er færdig med at tilføje dit første produkt.

5. Vælg din betalingsmetode.

Der er mange former for elektroniske betalinger tilgængelige på Etsy. Du kan tilbyde PayPal eller Etsy Payments, hvilket er hvad de fleste sælgere bruger. Etsy Payments giver sælgere mulighed for at få deres penge gennem forskellige muligheder, såsom kredit- og betalingskort (samt butikskredit) og Etsy -gavekort.

6. Inkluder faktureringsoplysninger.

Dette afhænger af dit oprindelsesland. Etsy ønsker muligvis et kreditkort til godkendelse og identifikation. Du giver også et kort, hvorpå Etsy kan opkræve gebyrer og provisioner.

Det er det. Du er klar, og det er tid til at begynde at optimere og promovere dine produkter.

7. Optimer din butik.

Her er nogle måder at optimere din Etsy -butik og tiltrække mere salg.

Tilføj din brugerprofil: Dette vil indeholde en kort biografi om dig med et foto. Dette vil lade besøgende vide, hvem du er og øge din troværdighed som sælger. Du kan benytte lejligheden til at skabe en personlig forbindelse med dine kunder og give flere oplysninger om dit produkt.

Tilføj dine forretningspolitikker – Dette afsnit indeholder ofte stillede spørgsmål, som kunderne kan stille om produktet. Du kan også tilføje behandlings- og forsendelsesplaner, så kunderne kan få en idé om, hvor lang tid det vil tage at få dit produkt. Returpolitikker (hvis nogen) er også inkluderet i dette afsnit.

Tilføj en butiksbio – Dette er afsnittet, der giver dig mulighed for at tale mere om din e -handelsbutik, og hvem du er. Etsy -sælgere får 5.000 karakterer til at skrive deres biografi. Husk at skrive med passion og skabe en forbindelse med dine potentielle kunder.

Folk værdsætter gennemsigtighed, så prøv at være åben omkring dine værdier. Du kan også vise dem, hvordan du opretter dine produkter ved at indsætte fotos eller videoer af dit arbejdsområde. Du kan også dele din butiks links til sociale medier her.

Brug Etsys marketingværktøjer – Dette giver dig mulighed for at nå en bredere kundebase via sociale medier. Etsy har gjort dette lettere med et nyt marketingværktøj, der giver sælgere mulighed for at dele deres produkter på sociale platforme som Pinterest, Facebook, Instagram og Twitter.

Flere tips til salg på Etsy.

Nu hvor du har oprettet og optimeret din Etsy -butik, hvordan kan du generere salg over tid? Hvad er nogle måder at forbedre din “Etsy SEO” og få mere synlighed som ny butikkejer?

Her er seks sidste tip til salg på Etsy.

1. Ansæt en professionel fotograf.

Folk er visuelle: vi vil se, røre og mærke produkter, før vi køber dem. Og der er en psykologi bag stor produktfotografering.

Hovedtyperne af produktfotograferinger omfatter helteskud og livsstilsbilleder.

For det første er helteskuddene nærbilleder af dine produkter med en simpel hvid baggrund. Disse er gode til dine hovedbilleder og skal have en høj opløsning, så brugerne kan zoome ind og se produktet på egen hånd.

Livsstilsbillederne nedenfor viser det produkt, en person bruger eller med mere baggrundskontekst. For eksempel kan en smilende kvinde bære billedet af en dametrøje udenfor i en park.

Et sidste tip er at bruge en kombination af begge stilarter samt skud imellem. For eksempel kan et billede af et håndværksforsyningssæt skilles ad for at vise alle brikkerne og arrangere i et smukt mønster.

Etsy tillader maksimalt 10 fotos, så den bruger dem alle. Fotos af høj kvalitet i din Etsy-butik hjælper dig med at drive salget af dine produkter.

2. Organiser din butik.

Du skal sætte hvert element på din liste i den rækkefølge, du angiver. At have produkter overalt i tilfældig rækkefølge inspirerer ikke tillid til kvaliteten af ​​dine produkter.

Du vil skabe et godt førsteindtryk, så købere, der går ind i din Etsy -butik, ser et professionelt design.

3. Lær SEO fra Etsy.

SEO eller søgemaskineoptimering giver dig mulighed for at øge online synlighed på platforme som Google. Men Etsys SEO er også nøglen til at øge salget.

SEO -teknikker afhænger af platformen. eBay, Amazon og Google har forskellige SEO -teknikker, ligesom Etsy. Det grundlæggende er dog det samme, og det hele kommer ned til søgeord.

Hvilke Etsy -varer leder folk efter? Prøv at forstå de vigtigste produktkategorier, du er i, og brug unikke søgeord til at skille sig ud. Brug så mange værdifulde søgeord, som du kan, så brugernes søgning kan matche dine produkter og få din virksomhed til at skille sig ud i søgeresultater.

Hvis du synes, det er svært at tænke på søgeord til dit produkt og din virksomhed, skal du bruge et værktøj som sonk.com til at forstå og optimere dine Etsy -søgeord.

4. Optimer din pris.

Pris har en direkte indflydelse på, hvor meget du sælger på Etsy. Det er normalt svært at få den rigtige pris for dit produkt, fordi underbud på din konkurrence kan føre til en priskrig, mens salg for højt kan føre til nul salg.

Find måder at sænke dine produktionsomkostninger, så din fortjenstmargen er højere. Test, test, test. Du kan regelmæssigt opdatere dine priser for at afspejle økonomiske faktorer, såsom omkostninger til råvarer og din konkurrence.

5. Hold gode regnskaber.

Korrekt bogføring kan hjælpe dig med at forstå den retning, din Etsy -butik og virksomhed er på vej til. Det kan også hjælpe dig med at sætte mål og vide, om du tjener et overskud eller et tab. Jo bedre du forstår de nøjagtige tal, jo mere informerede vil dine beslutninger være.

6. Undersøg dataene.

Brug analyseværktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på din Etsy -forretning. Nogle produkter sælger måske andre, og du skal muligvis fjerne defekte produkter og øge antallet af dem, der fungerer.

opsummerer

Husk, at de mest succesrige butikkejere på Etsy startede småt og voksede med tiden. Den største hindring for at sælge på Etsy er ofte en modvilje mod at komme i gang. Du behøver ikke et stort team: 79% af virksomhederne på Etsy drives af enlige mennesker, og 97% driver hjemmefra.

Med millioner af potentielle købere og muligheden for at dele dine egne unikke produkter med verden, hvorfor ikke tage dette råd om, hvordan du sælger på Etsy og kom i gang i dag!