7 måder at sælge på Amazon i 2022 (sælgercentral, opfyldelse af Amazon)

Det globale e-handelsmarked ekspanderer hurtigt, og Amazon er i front. Forsendelse om to dage (eller samme dag). Næsten ethvert tænkeligt produkt. En højtydende forsyningskæde og et logistisk kraftcenter. En virksomhed med fokus på kundeservice. Hvis du vil deltage i dette fænomen og begynde at lære at sælge på Amazon, skal du fortsætte med at læse.

Som de siger, til sidst, hvis du ikke kan slå dem, skal du slutte dig til dem. I 2018 nåede Amazons andel af det amerikanske e-handelsmarked utrolige 49%.

Efter at have opbygget tillid i mere end to årtier og samlet 2,5 milliarder shoppere hver måned, præsenterer Amazon, som er verdens største onlineforhandler, nye måder at tjene penge på online for hver sælger, der slutter sig til dets rækker.

Sælg på Amazon -opfyldelse af Amazon

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) er et program, der giver dig mulighed for at sælge på Amazon uden selv at skulle udføre ordrerne. Amazon afhenter, pakker og sender dine ordrer til dig.

Med FBA kan du også betale undervejs, du vil kun blive opkrævet for lagerplads og ordrer opfyldt af Amazon. Desuden er omkostningerne ved e-handelsforsendelse inkluderet i dine årlige gebyrer, uden ekstra gebyr for Amazon Prime’s gratis to-dages forsendelse.

En smuk ting ved at sælge på Amazon er, at det er skalerbart. Du kan starte i det små og arbejde dig frem over tid. Med salgsestimeringssoftware kan du forudse dit salg på forhånd.

For at komme i gang, lad os se, hvad du skal gøre for at komme i gang og begynde at sælge på Amazon.

Sådan sælges på Amazon

Det første trin i overskriften til Amazon -tjenester, hvor du kan tilmelde dig en Amazon -sælgerkonto.

Rul ned og klik på linket for at komme i gang.

Amazon FBA logo

På dette tidspunkt bestemmer du, om du vil “Sælge som en professionel”, hvor Amazon opkræver dig $ 39,99 om måneden eller “Sælg som en person”, hvor Amazon koster dig $ 0,99 for hvert salg, du foretager. Hvis du lige er begyndt og ikke har mange tilbud under bæltet, kan du vælge at starte som individ.

Du skal indtaste oplysninger og indtaste et kreditkort hos et firma som Mastercard eller Visa for internationale gebyrer.

Hvis du er uden for USA, vil Amazon bede om dine lokale bankoplysninger. Bemærk, at netop denne lokale bank skal understøtte ACH ved bankoverførsler.

Du skal også bruge dit lokale telefonnummer (med det tildelte præfiks for dit bopælsland) samt din hjemmeadresse til din mail.

Endelig skal du bruge et US Employer Identification Number (EIN), hvis du har et LLC eller et socialsikringsnummer (SSN) til en enkeltmandsvirksomhed.

Nu hvor du har de oplysninger, du har brug for, lad os se nærmere på, hvordan Amazon FBA fungerer.

Hvordan fungerer Amazon FBA?

Som sælger skal du først vælge de produkter, du gerne vil sælge online. Når du har produkterne i tankerne, skal du tilføje deres oplysninger til din Amazon -konto, herunder titler, beskrivelser, priser, billeder og andre yderligere oplysninger om det specifikke Amazon -produkt.

De anførte varer pakkes derefter (i boks) og sendes til et Amazon FBA -lager.

Når dine varer er pakket og sendt til Amazon, sørger de for opfyldelsen for dig. Amazon gennemgår først en verifikationsproces for at sikre, at dine varer blev leveret korrekt og i den rigtige stand.

Efter denne verifikation aktiverer Amazon sine fortegnelser. Når det er aktiveret, er dit sælgernavn synligt på dine nye produktdetaljesider, hvor du nu kan sælge dine varer.

Disse varer gemmes derefter i Amazonas lagre, indtil en køber bestiller dem.

Når Amazon modtager ordren, sørger den for opfyldelsen og kan sende den som en primær forsendelse inden for to dage.

Typisk rydder FBA først din kontosaldo 14 dage efter start, og du får udbetalt hver anden uge.

Den væsentligste fordel ved Amazon FBA -programmet er, at du som købmand ikke behøver at fokusere på logistiksoftware, returneringer og kundeservice, og du kun skal fokusere på at generere salg. Desuden nyder dine kunder fordelene ved Amazon Prime’s to-dages forsendelse. Det er en win-win.

Nu hvor vi har talt med Amazon FBA om at komme i gang og fordelene ved at deltage, lad os gå over de samlede omkostninger.

Hvad koster det at sælge på Amazon FBA?

At sælge på Amazon FBA er en temmelig billig mulighed for at få fødderne våde i e-handel. Hvis du er en professionel sælger og betaler $ 39,99 om måneden, kan du undgå at betale gebyret på $ 1,00 pr. Generelt, hvis du sælger mere end 40 varer om måneden, skal du tilmelde dig Amazon FBA som en professionel sælger.

Dette er mit råd. Hvis du planlægger at sælge 41 varer eller mere månedligt, er det bedst at starte med den professionelle sælgerkonto. Men hvis du skal sælge færre end 40 varer om måneden, kan du vælge den enkelte sælgerkonto.

Der er dog også Amazon -henvisningsgebyrer, som varierer baseret på typen af ​​solgte varer. For eksempel, hvis du sælger bøger, beholder Amazon 15%. Hvis du sælger forbrugerelektronik, modtager de et henvisningsgebyr på 8%.

Amazon -henvisningsgebyrer

Disse gebyrer tilføjes over tid, så det er vigtigt at beregne de omkostninger og udgifter, du betaler til Amazon. Selvom det er dejligt at drage fordel af din enorme brugerbase og introducere dine produkter for flere mennesker, skal du have en plan om at sælge fra dit websted.

Jeg anbefaler at bruge en e -handelsplatform, der synkroniseres med dine Amazon -fortegnelser, så du kan sælge fra både Amazon og dit websted. Derudover hjælper disse platforme dig med at sælge på Instagram, Facebook og andre kanaler, hvilket skaber din omnichannel marketingstrategi.

Sådan vælger du produkter til salg på Amazon

I høj grad er din rentabilitet på Amazon knyttet til den produktkategori, du vælger at sælge i, og hvor godt du kan skabe et særskilt mærke. Hvis du sælger simple hæfteklammer som køkkenredskaber eller papirprodukter, vil det være svært for dit mærke at skille sig ud fra mængden.

Du bør også have en god forståelse for Amazon SEO og hvordan du optimerer dine fortegnelser til at rangere højere, når folk søger.

Derfor er det vigtigt, at du forstår private label -produkter.

Private label -produkter er varer eller tjenester fremstillet af et selskab, der skal sælges og mærkes af et andet selskab.

Med private labels kan produkter oprettes af eksterne producenter, så du kan sælge dem under dit mærke med dit brugerdefinerede logo.

Som jeg sagde, vil jeg anbefale metoden private label. Men hvorfor skal jeg gøre det?

Hvad er fordelene ved Amazons private label -produkter?

1. Private label befri dig fra stresset ved at købe produkter

Mange sælgere køber flere produkter i små mængder. Med private label kan du fokusere på at få et mere betydeligt antal produkter.

2. Private label giver dig mulighed for at kontrollere prisen

I modellen private label er du direkte ansvarlig for din Amazon -fortegnelse. I arbitrage og engroshandel er der en tendens til at underminere konkurrencen. Men hos private label har du mere kontrol over prisen.

3. Private label har en bedre ROI

Med Amazon Private Label kan du bedre forudsige dit salg i Amazon FBA -programmet. Når du har mere kontrol med dit brand image, kan du diktere priser og nyde et stærkere ROI.

Lad os nu dykke ned i, hvordan du kan identificere de bedste produkter at sælge.

Sådan prissættes produkter til Amazon Seller Central

Det rigtige produkt har en betydelig fortjenstmargen og er også et produkt, der passer til dit brand image og ekspertise.

En let måde at begynde at generere produktideer på er at vælge en kategori, der interesserer dig og tjekke de produkter, som virksomheder har en sponsoreret fortegnelse for. I disse tilfælde ved du, at mærker er villige til at bruge penge på disse produkter, så de kan være en god indikation på ROI.

1. Brug produktundersøgelsesværktøjer

At finde det rigtige produkt at sælge på Amazon har også meget at gøre med at vælge dine produktforskningsværktøjer. Disse produktundersøgelsesværktøjer giver dig mulighed for at filtrere de produkter, der identificerer, hvilket der bedst passer til dine valgte kriterier.

Nogle af de bedste Amazon -produktforskningsværktøjer er Jungle Scout, AMZ Scout og Unicorn Smasher.

Jungle Scout Amazon -produkter

Mange Amazon -sælgere begår den fejl, at de prissætter deres produkter for lavt eller for højt.

Hvis din pris er for høj, vil købere sandsynligvis blive modløse og ikke købe. Hvis prisen er for lav, kan opfattelsen af ​​kvaliteten af ​​dit brand falde. Alternativt genererer du en masse salg, men overskudsgraden er for lille til at opretholde rentabiliteten.

2. Forstå din bruttomargin og omkostninger ved solgte varer (COGS)

Hvis du forstår din bruttomargin og omkostninger ved solgte varer, forstår du bedre den pris, der gør dig konkurrencedygtig og rentabel.

Bruttoavance er det beløb, du får, når du trækker omkostninger ved solgte varer (COGS) fra den samlede omsætning og derefter dividerer dette tal med den samlede omsætning. Det øverste tal i ligningen er bruttomargin – den samlede omsætning efter de samlede omkostninger ved solgte varer (COGS) trækkes fra.

I tilfælde af Amazon ser formlen sådan ud:

Bruttofortjenestemargin = samlet omsætning – solgte varer (COGS) – Amazon Henvisningsgebyr

Hvis du kan beholde en margin på 20-30% efter alle tilknyttede omkostninger og Amazon-gebyrer, er du i god form. Så sørg for at tjekke Amazons henvisningssatser for dine produktkategorier og forstå deres COGS, når du afslutter din prisstrategi.

3. Hold øje med din konkurrence

Hvis du sælger i et konkurrencedygtigt rum, kan du sælge til stort set samme pris eller lidt lavere end dine vigtigste konkurrenter.

En faktor en ny sælger bør overveje er Amazons opbevaringsgebyrer. Du kan altid sænke priserne i tilfælde som disse for at sikre, at du holder dig opdateret med Amazon.

Der er ingen “Holy Grail” prisstrategi, der gælder præcist i alle Amazon -scenarier. Generelt, før du vedtager en prisstrategi for din beholdning, er det bedst at eksperimentere i en betafase (med minimal risiko), før en fuld optagelse. Nøglen er at finde balancen mellem rentabilitet og bæredygtighed.

Hvor mange penge skal du sælge på Amazon?

Du behøver ikke masser af penge for at begynde at sælge på Amazon.

Der er fem områder, som du sandsynligvis vil bruge penge på, når du begynder at sælge på Amazon.

1. Start med din beholdning

Med din startbeholdning mener jeg de varer, du vil begynde at sælge på Amazon. Jeg har før nu fastslået, at din startbeholdning kan lave eller bryde dit Amazon -eventyr. Derfor er det afgørende, at du korrekt identificerer de rigtige produkter.

For prisen på din startbeholdning, mellem $ 150 og $ 500, er det fantastisk at starte. På denne måde ville du have lager nok til at holde dig i gang et stykke tid i stedet for bare at tømme din beholdning for hurtigt og miste momentum.

Selvfølgelig bør din startbeholdning have et betydeligt overskudspotentiale. Du kan bruge Amazon FBA -lommeregner til at estimere, hvor værdifulde sådanne varer ville være i det lange løb, især efter at Amazon har trukket sine driftsgebyrer. Et andet værktøj, der skal bruges til en sådan fortjeneste, er Amazon -sælger -appen.

Du kan gå med to eller tre kopier af omkring 18 forskellige genstande. Denne strategi kan hjælpe dig med at afdække din investering frem for at investere al din kapital i et produkt, der kan mislykkes.

2. Omkostningerne ved din Amazon -konto

Som jeg har bemærket ovenfor, skal du åbne en Amazon -konto, hvor du kan vælge mellem en professionel forhandlerkonto og en individuel sælgerkonto. Den professionelle sælgerkonto er din bedste mulighed, hvis du sælger mere end 40 produkter, i modsætning til den individuelle sælgerplan, hvor Amazon tager $ 0,99 for hvert salg. Den professionelle forhandlerkonto koster $ 39,99 om måneden.

Så tilføj denne $ 39,99 til dit startbudget.

3. Omkostningerne ved UPC -koder

For at sælge på Amazon skal du købe en standard stregkode. Denne UPC er afgørende for genereringen af ​​en “FNSKU”, stregkoden patenteret af Amazon, som er en obligatorisk kode, der er trykt på emballagen til dit produkt.

For at få din FNSKU kræver Amazon TOS et Global Business Identification Number (GTIN) fra dig.

For noget tid siden foretog Amazon ændringer af sin TOS -procedure. Disse ændringer foreskriver, at stregkoder kun kan købes fra GS1. Dette har en indledende registreringsomkostning på $ 250 ud over et årligt fornyelsesgebyr på $ 50 for cirka ti stregkoder.

Der er også mulighed for at købe UPC fra tredjemand. Dette er dog muligvis ikke den bedste vej at gå, da Amazon gør en vanvittig indsats for at begrænse tredjepartsovertagelser af UPC.

4. Produktfotografering

Jeg kan ikke overvurdere kraften i produktbilleder af høj kvalitet på Amazon. I dag vil folk se billeder i høj kvalitet og opleve noget så tæt på en butiksoplevelse i butikken som muligt.

Amazon produktbilleder

Billeder af god kvalitet er værd at investere i, da dine fotos er en af ​​de væsentlige ting, der kan øge produktsalget og konverteringsfrekvensen.

5. Branddesign, varemærke og firmalogo

Hvis du er en private label Amazon -sælger, skal du anskaffe et varemærke.

Dit mærke skal også skille sig ud. Hvis du lige er startet, har du stadig brug for en designer til at oprette et Amazon -firmalogo og billedaktiver for dig, så du kan skabe en professionel tilstedeværelse.

Resumé

Hvis du ikke kan slå dem, så slut dig til dem.

Hvis du ønsker at begynde at sælge online, er et sikkert bud at deltage i Amazon FBA og få fat i en bred kundebase. Da Amazon lige øgede sit resultat i fjerde kvartal i 2018 med 20% år-over-år og genererede $ 72,4 mia., Er markedet mere betydningsfuldt end nogensinde og vokser fortsat.

Så undersøg lidt om produktet, og kom i gang med Amazon FBA. Det er en fantastisk måde at teste lavrisikoproduktideer på og sælge dem direkte til dine loyale kunder.