Kom i gang med hvorfor 3 minutters oversigt: 15 lektioner + PDF

Start med Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Action er en bog fra 2009 af Simon Sinek. Sammenlign og kontrast manipulation og inspiration som metoder til at påvirke menneskelig adfærd og styre virksomhedernes gang på den moderne markedsplads.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Den Gyldne Cirkel

Et af nøglebegreberne i resten af ​​cirklerne i bogen, som du vender tilbage til igen og igen, er den gyldne cirkel. Dette koncept fokuserer på “hvorfor”, “hvordan” og “hvad” påvirker de værdier, der påvirker menneskelige indkøbsbeslutninger, og hvorfor folk køber de ting, de laver. “Hvorfor” er det første trin i Den Gyldne Cirkel, da årsagerne til, at folk gør ting, påvirker, hvordan og hvad de gør efter overvejelser.

# 2 Hvordan er nummer to? Det

Næste i den gyldne cirkel er nummer to, eller “hvordan”. Du skal overveje, hvordan folk vil løse deres problemer eller købe dine produkter, før du overvejer at opfylde disse behov. Du bør også overveje, hvordan din virksomhed vil opfylde dine potentielle kunders grundlæggende overbevisning eller “hvorfor”. Hvordan er lige så vigtigt som det første niveau i cirklen, fordi det påvirker din generelle troværdighed og de relationer, du opbygger med dine kunder.

# 3 Hvad er nummer tre?

Overvej endelig “hvad” du vil gøre for at opfylde din virksomheds kernetro eller formål og opfylde dine kunders overbevisning. Det “hvad” du gør kan virke simpelt ved første øjekast, men det påvirker, hvordan dine handlinger opfattes og de resultater, du får.

# 4 Manipuler ikke 

Mange virksomheder fokuserer i disse dage på at manipulere deres kunder til kortsigtet overskud og maksimere deres overskud. Denne bog hævder, at dette ikke er en effektiv måde at skaffe gentagne og loyale kunder. Du bør undgå at vandre rundt i folk for at få betroede kunder igen og igen.

# 5 Den gyldne cirkels rækkefølge har betydning

Forsøg ikke at løse problemerne eller målene i Den Gyldne Cirkel i uorden. Du bør altid fokusere på at forstå “hvorfor” i din virksomhed før de to andre dele, da dette vil lede din indsats, når du beslutter “hvordan” og “hvad” du skal gøre.

# 6 Inspirerende marketing er bedre

I stedet for at bruge din tid og energi på at manipulere dine kunder, foreslår Sinek, at dine marketingkampagner skal være inspirerende og få folk til at føle sig bedre om sig selv. Hvis din virksomhed kan være ansvarlig for at give dine kunder en god følelse, er disse kunder mere tilbøjelige til at vende tilbage og blive loyale over for dit brand.

# 7 Vælg medarbejdere og partnere omhyggeligt

Enhver virksomhed, der søger succes, bliver nødt til at udvikle sig over tid, herunder at ansætte flere medarbejdere og muligvis samarbejde med andre virksomheder og forretningsenheder. Men du skal sørge for at vælge disse partnere og arbejdere omhyggeligt. Frem for alt bør de stemme overens med “hvorfor” i din virksomhed, så der ikke er motiverende tilbageslag, og dine kunder ikke er forvirrede over dine intentioner eller forretningsforhold.

# 8 De to købmænd

Sineks bedste fortælling i bogen fortæller historien om to købmænd, der har lagt mursten til et projekt i årevis, der arbejder sammen om at bygge en katedral, der ikke bliver færdig i deres liv. Den første mand kan ikke lide sit job og udfører kun minimalt arbejde og beklæder mursten hver dag. Den anden mand er inspireret af det, han laver, og bygger katedralen af ​​kærlighed til sit håndværk og sit mål. Den sidste arbejder er bedre, fordi han tror på sin mission og har et formål.

# 9 En plan er vigtig, så

find en partner Sinek påpeger, at selvom en visionær eller drømmer er vigtig for mange virksomheder for at komme i gang, vil succesrige virksomheder også have brug for solide planer for at maksimere deres succes. Som et resultat er det ofte en god idé at parre en drømmende eller “hvorfor” person med en mere praktisk eller planorienteret “hvordan” person.

# 10 Vigtigheden af ​​tidlige brugere

Når du i første omgang bygger din kundebase og forsøger at få nok mennesker til at teste dit produkt eller din service, skal du have et stærkt “hvorfor” til din forretningsplan for at tiltrække tidlige brugere og innovatører. Disse mennesker er naturligvis mere risikable i de produkter og tjenester, de prøver, og hvis de nyder det, du tilbyder, kan de tiltrække nye kunder og lade din kundebase vokse til et “vendepunkt”, ud over hvilken du nyder en konstant succes.

# 11 Succes er en tilstand af væren

Selvom enhver virksomhed, der opnår sine kvartalsvise målinger, vil nyde sine præstationer, kan kun de visionære, der tror på det, de laver, føle, at de har opnået en vis grad af succes. Succes er hverken håndgribelig eller målbar, men er “en følelse eller værenstilstand”.

# 12 Lederskabstro skal stemme overens

Ledelsen af ​​en virksomhed kan ændre sig gennem hele sit liv, især når markedet ændrer sig, og som mennesker bliver ældre i deres vigtigste arbejdstid. Uanset hvad der sker, skal den nye ledelse tilpasse sig den samme overbevisning som grundlæggeren af ​​virksomheden. Dette vil sikre, at virksomhedens “hvorfor” forbliver intakt, selvom skibets kaptajn ændrer sig fra tid til anden.

# 13 Logoer er symboler på formål

Efterhånden som dit brand og din virksomhed vokser og bliver kendt for sit stærke formål og sin mission, bliver dit logo i sidste ende et symbol på den idé. Undgå ikke dette, men brug kraften i dit logo til at forstærke dine fremskridt og forbedre din mission.

# 14 Målkøbere baseret på “hvorfor”

Når du har fastlagt formålet med din virksomhed eller dit brand, kan du nogle gange finde potentielle kunder eller købere ved at tænke over, hvem der kan drage fordel af din virksomheds mission. Skyd ikke bare skud i mørket; Match din organisation med dem, der kan få mest muligt ud af det, du har at tilbyde.

# 15 Studer de store ledere

Især hvis du er nybegynder, er det afgørende, at du studerer succesen for rigtige virksomhedsledere med gode arbejdskulturer og inspirerende missioner. Kopier deres forretningsmetoder og stilarter helt, hvis du skal omorientere din virksomhed eller dit brand for at blive en mere positiv og inspirerende gruppe.

Top 10 citater fra starten med hvorfor

  1. ”Folk køber ikke, hvad du laver; de køber hvorfor du gør det. Og det, du gør, beviser bare, hvad du tror. “
  2. “Hvis dine handlinger inspirerer andre til at drømme mere, lære mere, gøre mere og være mere, er du en leder.”
  3. “Store virksomheder ansætter ikke uddannede mennesker, og de motiverer dem ikke, de ansætter folk, der allerede er motiverede og inspirerer dem.”
  4. ”Hvis du ansætter folk, bare fordi de kan udføre et stykke arbejde, vil de arbejde for dine penge. Men hvis du ansætter folk, der tror på det, du tror, ​​vil de arbejde for dig med blod, sved og tårer. “
  5. “Du kan let bedømme en mands karakter efter den måde, han behandler dem, der ikke kan gøre noget for ham.”
  6. “At arbejde hårdt for noget, vi ikke bekymrer os om, kaldes stress: At arbejde hårdt for noget, vi elsker, kaldes passion.”
  7. ”Man ansætter ikke for færdigheder, man ansætter for holdning. Du kan altid lære færdigheder. “
  8. ”Den sande pris for ledelse er viljen til at sætte andres behov over dit eget. Store ledere bekymrer sig virkelig om dem, de har privilegiet at lede, og forstår, at de sande omkostninger ved ledelsesprivilegier kommer på bekostning af egeninteresse. “
  9. ”Rollen som leder er ikke at komme med alle de gode ideer. Rollen som leder er at skabe et miljø, hvor store ideer kan dukke op. “
  10. “Ledelse kræver to ting: en vision om verden, der endnu ikke eksisterer, og evnen til at kommunikere den.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF -oversigten Kom godt i gang med årsagen .