Hurtig oversigt over ledere Spis sidste: 15 principper på 3 minutter

Ledere spiser sidst: Hvorfor nogle teams arbejder sammen og andre ikke er en bog fra 2014 af Simon Sinek. Heri undersøger han, hvordan nogle ledere er mere succesfulde, når det kommer til at inspirere deres teams og virkningerne af godt lederskab på udviklingen og udviklingen af ​​forretningen og organisationen.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Ansvar følger med omhu

Der er nogle ledere, der tilsyneladende er ansvarlige for deres virksomheds og medarbejderes trivsel, men i sidste ende fejler i denne henseende, fordi de er ligeglade med de mennesker, de skal lede. Virkelig ansvar, hævder Sinek, betyder at passe på andre mennesker og lade dig selv blive knyttet. Dine medarbejdere vil lægge mærke til dette og værdsætte din loyalitet og opmærksomhed.

# 2 Sikkerhed er nødvendig for fremskridt

Et af ledernes hovedansvar er at skabe sikkerhed for deres arbejdere og deres organisation. Dette betyder ikke nødvendigvis daglig eller fysisk sikkerhed, men det betyder, at ledere skal tage hensyn til deres følgeres mentale og fysiske velbefindende, hvis de vil have, at disse følgere skal arbejde efter bedste evne. Dine følgere kan gøre deres bedste, hvis de f.eks. Er bekymrede for deres løn.

# 3 Hjælp dine medarbejdere med at opnå virkelige ting

Dopamincentrene i vores hjerner er blevet kapret i de sidste hundrede år, efterhånden som teknologien har udviklet sig. Nu føler vi os opfyldt ved at gøre enkle ting som at ændre profilbilleder eller tweeting. I stedet er det ofte mere effektivt for en leder at tildele sine følgere reelle præstationer eller opgaver, som de kan være stolte af.

# 4 Gode ledere giver formål

Ud over sikkerhed skal store ledere også inspirere til handling i andre ved at tilvejebringe et passende formål eller en passende årsag. Kun ledere, der har virkelige visioner, der kan føre til reelle resultater og reelle forandringer til sejr, vil konsekvent kunne inspirere deres følgere.

# 5 Visioner og mål er forskellige

Store ledere bliver nødt til at vænne sig til at skabe og opnå begge dele, men det hjælper med at forstå den store forskel mellem disse mål. Mål er ting, som du let kan score, og som du kan se lige ved hånden, som en afstandsmarkør i et løb. En vision er noget mere abstrakt, der kan blive virkeligt i fremtiden, når du når dine mål. På en måde er mål markører indtil den endelige endelige vision.

# 6 Personlige ofre er nødvendige

Byrden ved at være en god leder er tung. Det er meget som forældre, fordi det kommer med et personligt offer, herunder konsistens og intensitet, selvom du ikke har det godt med arbejdet på en given dag. Sinek siger, at det at være en god leder betyder altid at være på toppen af ​​dit spil, som at bevare dine personlige værdier og være rar mod dine følgere, selvom du er træt eller frustreret.

# 7 Tillid er nødvendigt

Nogle ledere bliver ledere simpelthen fordi de ikke kan stole på andre til at gøre et godt nok stykke arbejde på en eller anden opgave. Men Sinek hævder, at dette bare er en form for skuffelse og frustration. Som en effektiv leder skal du lære at delegere og stole på, at folk udfører deres job effektivt. Hvis du har udført dit job som en inspirerende lærer og leder godt nok, bør dine følgere gøre, hvad de har brug for for at gøre det perfekt.

# 8 Giv autonomi

til medarbejdere I forhold til den tidligere konklusion skal gode ledere give deres medarbejdere autonomi inden for rimelighedens grænser. Medarbejdere, der føler, at de konstant er overstyret, og følgere, der føler, at de ikke kan stole på, vil aldrig gøre det bedste stykke arbejde, de kan. Ubevidst vil de forblive forkælet og vil altid søge din hjælp.

# 9 Miljøet skal afspejle ekspertise

Det ville ikke være overraskende, hvis hans tilhængere ikke kunne udføre deres bedste arbejde, hvis hans miljø var giftigt på et eller andet niveau, det være sig fysisk eller psykisk. En god leder skal søge og stræbe efter at skabe et sundt arbejdsområde for sine følgere, som kan være alt fra et klimatiseret kontor til en sund virksomhedskultur.

# 10 Tænk på det store billede

Når du praktiserer som leder, skal dit øje være på slutmålet og de langsigtede virkninger af dine handlinger og organisation. Overlad kortsigtede mål til løjtnanter og deres medarbejdere eller arbejdere. Tænk altid på dine næste trin og fremskridt i forhold til dit langsigtede potentiale.

# 11 Gå ikke “Welch -vejen”

Sinek gør en særlig note fra GE-lederen Jack Welch, der praktiserede et giftigt mærke med kortsigtet lederskab. Hans indtjening gik støt op og ned på grund af hans irrationelle beslutningstagning, og han fyrede mange af sine ledere for at balancere sine økonomiske bøger. Denne lederstil fungerede i sidste ende ikke og resulterede i en stressende oplevelse for hans tilhængere.

# 12 Leder ikke Leapfrog

Sinek forbinder både Welch-historien og punktet om kortsigtet tænkning for at advare ledere mod fristelserne til at hoppe fra en ledende stilling til en anden. Du bør altid indtage en lederposition i en organisation med den hensigt at blive der i lang tid. Fokus på at øge dine aktionærers fortjeneste på kort sigt vil ende med at blive smertefuldt for mange, og endda for dig.

# 13 Mennesker først, tal for det andet

Denne konklusion er især vigtig for dem, der arbejder i salg, bank og andre brancher med mange tal. En god leder på disse områder vil ikke kun fokusere på de bundlinjenumre, deres medarbejdere producerer, men også på det menneskelige element.

# 14 Tid er den vigtigste ressource

Frem for alt er den bedste gave, du kan give dine følgere, tid. At give dem din udelte opmærksomhed vil ikke kun forbedre dit personlige forhold til den pågældende medarbejder, men vil også give dig mulighed for at bevare mere præcise oplysninger om den faktiske drift af din virksomhed eller organisation. Brug tid sammen med dine medarbejdere, og det vil bruge tid sammen med dig.

# 15 Styr kulturen

Uanset om du er i en Wall Street -virksomhed eller driver en lille nonprofit -organisation, er dit job som leder at kontrollere en bestemt virksomhedskultur, der letter medarbejdernes succes og komfort. Lad ikke kulturen blive giftig eller aggressiv, eller dine følgere kan flygte i flok.

Top 10 citater fra ledere spiser sidst

  1. “Hvis dine handlinger inspirerer andre til at drømme mere, lære mere, gøre mere og være mere, er du en leder.”
  2. “Du kan let bedømme en mands karakter efter den måde, han behandler dem, der ikke kan gøre noget for ham.”
  3. ”Den sande pris for ledelse er viljen til at sætte andres behov over dit eget. Store ledere bekymrer sig virkelig om dem, de har privilegiet at lede, og forstår, at de sande omkostninger ved ledelsesprivilegier kommer på bekostning af egeninteresse. “
  4. “Som det zen -buddhistiske ordsprog siger, hvordan du gør noget, er hvordan du gør alt.”
  5. “At vende tilbage fra arbejde og føle sig inspireret, selvsikker, opfyldt og taknemmelig er en naturlig menneskeret, som vi alle har krav på, og ikke en moderne luksus, som kun et par heldige kan finde.”
  6. “Og når en leder accepterer sit ansvar for at passe på mennesker i stedet for at bekymre sig om tal, så vil folk følge ham, løse problemer og sikre, at lederens vision kommer til live på den rigtige, stabile og ikke-korrekte måde.” .
  7. ”Det er ikke geniet ovenfra, der giver instruktioner, der gør folk store. Det er fantastiske mennesker, der får manden ovenpå til at ligne et geni. “
  8. “Lad os være alle de ledere, vi ville ønske, vi havde.”
  9. “Stress og angst på arbejdet har mindre at gøre med det arbejde, vi udfører, og mere at gøre med svag ledelse og ledelse.”
  10. “Børn har det bedre med at have en forælder, der arbejder langt ud på natten på et job, de elsker, end en forælder, der arbejder færre timer, men kommer utilfreds hjem.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade oversigten Leaders Eat Last i PDF .