Keeper vs Lastpass

Håndtering af stærke og komplekse adgangskoder kan virke som et fuldtidsjob. To populære password management -platforme, Keeper og LastPass, lover at forenkle processen uden at gå på kompromis med brugerens onlinesikkerhed på deres foretrukne eller mest brugte websteder.

Keeper beskriver sig selv som en “fanatiker” af adgangskodebeskyttelse og sikre data. Giver en privat hovedadgangskode, som kun kendes af brugeren, og som bruges som en dekrypteringsnøgle. Dekryptering sker lokalt, ligesom kryptering, så selvom en uautoriseret part får adgang til oplysningerne, er den praktisk talt ubrugelig.

LastPass tilbyder en lignende oplevelse. Det giver brugerne mulighed for at gemme digitale poster af mange typer, fra adgangskoder til kreditkortoplysninger. En browserudvidelse bruges til at forenkle brugeroplevelsen, mens den er online, hvilket hjælper med automatisk at udfylde loginoplysninger eller online forsendelsesoplysninger for at reducere den tid, der skal bruges på indtastning af data.

Dette er de vigtigste sammenligningspunkter i debatten Keeper vs LastPass.

1. Abonnementsomkostninger

Keeper tilbyder brugerne en gratis prøveperiode for at afgøre, om den har evnen til at opfylde deres behov. Den gratis prøveperiode er ikke inkluderet i din familieplan. Den individuelle plan er prissat til $ 30 pr. År og inkluderer ubegrænset adgangskodeopbevaring, ubegrænsede enheder med synkronisering, sikker rekorddeling, biometriske logins og kundesupport. Familieplanen er gyldig i op til 5 år og koster $ 60 om året.

Der er også en Keeper -forretningsplan til $ 30 pr. Bruger pr. År. Forretningsmuligheden inkluderer en administrationskonsol, automatisk klargøring og andre specifikke funktioner, der er mere organisatorisk fordelagtige.

LastPass tilbyder en freemium -oplevelse. I den gratis plan kan der opnås grundlæggende adgangskodebeskyttelse. For synkronisering og mobil brug er præmieplanen påkrævet, prissat til $ 2 pr. Måned, dog faktureret årligt til $ 24. Premiumversionen tilbyder flere faktorer, applikationskompatibilitet og op til 1 GB krypteret fillagring.

Der er også en familieplan til $ 4 pr. Måned, der giver op til 6 brugerlicenser, ubegrænsede delte mapper og adgangskodeadministration til individuelle familiemedlemmer på samme URL.

2. Indledende konfiguration

Keeper og LastPass tilbyder en lignende installationsproces. Adgangskodedataene er knyttet til specifikke URL -oplysninger, der indsamles lokalt og derefter krypteres, før de sendes til de servere, der vedligeholder Keeper eller LastPass. Den måde, hvorpå information indsamles, er imidlertid lidt forskellig mellem de to.

Keeper understøtter import af adgangskoder og data, der skal beskyttes ved hjælp af webbrowsere, andre adgangskodeadministratorer og .csv -filer. Brugere skal logge ind i deres hvælving, vælge den filtype eller oplysninger, de vil uploade, og derefter trække og slippe filen i henhold til platformens instruktioner.

LastPass indsamler oplysninger fra de webadresser, der besøges, når du bruger platformens browserudvidelseskomponent. Brugere kan også vælge at indtaste oplysningerne manuelt, hvis de foretrækker det. Det understøtter også import, der kommer fra en generisk .csv -fil, selvom regneark på iOS- og Mac -platforme nogle gange kan formateres forkert.

LastPass tilbyder også en mulighed for at importere adgangskoder til personer, der ikke har nogen administrativ kontrol, selvom disse adgangskoder gemmes lokalt og uden samme sikkerhedsniveau.

3. Sikkerhed

Både Keeper og LastPass tilbyder muligheder, der inkluderer tofaktorautentificering. Keeper giver brugerne mulighed for at deaktivere tofaktorautentificering, hvis de foretrækker det. LastPass kræver en gratis planopgradering for at have denne sikkerhedsmulighed.

Keeper tilbyder brugerne en selvdestruktionsmulighed, der udløses, når en forkert adgangskode indtastes fem gange i træk. Logfilerne fjernes imidlertid ikke fra sikkerhedshvælvet og kan gendannes med en ordentlig logoncyklus. Brugere skal logge ind med deres hovedadgangskode og tofaktorautentificering, hvis de er aktiveret. En clouddatagendannelse kan også udføres fra appens synkroniseringsskærm.

Denne funktion aktiveres ikke i Keeper, før der er oprettet et betalt abonnement, så den er ikke tilgængelig under den gratis prøveperiode.

LastPass tilbyder ikke en selvdestruktionsfunktion på tidspunktet for denne sammenligning.

4. Filopbevaring

Keeper giver brugere, der drager fordel af den gratis prøveperiode, mulighed for at have op til 100 MB sikkert lagerplads, selvom denne plads også er begrænset til 5 filer eller mindre. På den individuelle plan er der ubegrænset sikker logdeling, men der er ingen ekstra sikker fillagring inkluderet i planen. Det kan føjes til den individuelle plan for yderligere $ 9,99 om året, hvilket derefter ville give 10 GB sikker fillagring.

Op til 10 GB sikker fillagring er inkluderet i familieplanen som en del af grundplanen. Forretningsplaner har sikker fillagring tilgængelig som en tilføjelse, ligesom den enkelte plan.

Op til 1 TB sikker fillagring er tilgængelig som en tilføjelse, der årligt prissættes til op til $ 750 pr. År for de største pladsniveauer.

LastPass giver brugerne mulighed for at have op til 1 GB fillagerkapacitet i deres hvælving. Som med adgangskoder er de oplysninger, der er gemt i hvælvningen, krypteret, før de sendes til serveren.

5. Autofuldfør indstillinger

Keeper bruger en varemærkefunktion, de kalder KeeperFill. Det er designet til at vise et lille ikon på tværs af genkendte dataindtastningsfelter, der er gemt til webadressen. Brugere skal klikke på ikonet for at oprette en pop op-skærm, der viser dataene, hvor der derefter skal klikkes på en knap for at godkende, at dataene skal indtastes.

LastPass er designet til at indeholde URL -poster fra selve boksen. Det tager brugerne til en bestemt URL, der er gemt, og automatisk udfylder de oplysninger, der blev angivet i databasen. Dette gør det til en enkel og bekvem løsning, der fremskynder dataindtastningsprocessen for en brugers mest besøgte websteder.

Begge platforme tilbyder adgangskode og datadeling til autoriserede parter, hvilket giver mulighed for nødadgang, samarbejde eller andre behov. Der kan være yderligere priser forbundet med denne funktion, især for dem, der bruger Keeper eller den gratis version af LastPass.

Keeper vs LastPass: hvad er bedre?

Keeper og LastPass tilbyder et lignende sæt funktioner, der kan bruges på en række forskellige platforme. På grund af lighederne bliver forskellene i fillagring og omkostninger afgørende for mange brugere.

Keeper er dyrere at bruge, men den tilbyder også 10x mere sikker opbevaring i forhold til LastPass. Hvis du har brug for at gemme store filer eller loginoplysninger fra flere forskellige websteder, har Keeper mere at tilbyde end LastPass.

På samme tid er LastPass mere praktisk at bruge. Det tilbyder enkle meddelelser, der lader brugerne vide, at de har korrekt gemt eller indtastet de data, de har brug for for hvert websted. Deling er også tilgængelig på niveauet $ 2 pr. Måned, hvilket sparer penge.

Har du brugt Keeper og LastPass? Hvad er din mening om disse to platforme til beskyttelse af adgangskoder?