Trello vs Evernote

For dem, der leder efter et værktøj, der kan yde notatunderstøttelse, er de to hovedmuligheder Trello og Evernote. Begge giver brugerne mulighed for at oprette og se noter og tilbyde forskellige værktøjer, der overlapper hinanden.

Begge platforme giver brugerne mulighed for at formatere tekst på standardmåder, herunder kursiv og fed skrift. Begge tillader oprettelse af forskellige typer punktlister, herunder tjeklister og nummerering. Skitsen er endda inkluderet på begge platforme.

Trello har et par vigtige fordele, der er værd at overveje. Evernote har flere fordele, der også er værd at evaluere. Her er de vigtigste sammenligningspunkter, du skal huske på, når du vurderer Trello vs Evernote -debatten.

1. Tilpasning af tekst

Trello giver et standard tekstbehandlingsudseende til din notatoptagelse. Giver begrænset teksttilpasning med punkttegn, understreget tekst og nogle overskriftsstilarter, der ikke kan findes på konkurrerende platforme. Det gør brugen af ​​dette værktøj til en ret simpel oplevelse, da det efterligner software, der har eksisteret i over et årti i stil og brug.

Evernote tilbyder brugerne muligheder for at tilpasse tekst, der går ud over standard tekstbehandlingsformat og overskriftsstilarter. Brugere kan farve deres tekst, hvilket kan gøre det lettere at skelne mellem de forskellige komponenter i en note, der er gemt. Evernote giver fremhævning, ændringer i skrifttypestørrelse og også en gennemstregningsmulighed.

2. Inkludering af billeder

Trello giver brugerne mulighed for at tilføje billeder til deres note ved længe at klikke på det område af noten, hvor de vil have, at billedet skal medtages. På en iPhone betyder det at holde nede, hvor billedet skal indsættes. Dette giver dig mulighed for at aktivere indsætningsmenuen, som derefter giver dig mulighed for at inkludere et billede af kamerarullen.

Hver note kan også have et billede indlæst direkte i filen. Noten kan minimeres på tavlen, men den kan udvides til visning. Billedet skal gemmes lokalt, men du kan inkludere en URL til billedet.

Evernote arbejder med teknologi, der blev skabt af Scannable til at inkludere billeder med specifikke noter. Billedfiler kan vedhæftes notefilen, der forbinder billedet med noten. Dette giver dog ikke et eksempel på billedet, da det kun viser brugeren typen af ​​vedhæftet fil og det endelige navn.

3. Lydnoter

Trello tillader stemmebeskrivelser og lydnoter, men ikke indefra selve applikationen. Brugere skal bruge en tredjepartsapplikation til at optage stemmememoet, så det kan indsættes i det fulde notat.

Evernote giver brugerne mulighed for at oprette stemmememoer fra platformen.

Begge platforme kræver, at du bruger dit eget optageudstyr til at oprette stemmememoet. Det er her, Trello kan have en fordel for nogle brugere. Den interne mikrofon på Apple-udstyr er klar og konsekvent, let tilgængelig fra tredjepartsapplikationer, der indeholder stemmememoer, mens du tager noter. Med Evernote kan det være nødvendigt med en separat mikrofon for at optage lyd på en måde, der hverken er irriterende eller besværlig.

4. Organisering af sedlen

Trello har nogle fordele på dette sammenligningspunkt. Noter oprettes og får en titel. Dem på Trello kan modtage nye noter i en indbakke, og brugerne kan samarbejde om et specifikt bord. Noter kan flyttes i realtid for at spore, hvad der arbejdes med, hvad der er gennemført og andre specifikke tags efter ønske.

Trello giver også brugere mulighed for at oprette specifikke etiketter med farver, der er knyttet til en note. Mærker kan inkluderes i deres egen kategoriliste, hvilket gør det let at henvise til, hvilket mærke der er knyttet til hvilken note.

Evernote giver brugerne mulighed for at tilføje notebooks til en stak. Dette får dem til at fungere, som om de var en undermappe. Sorteringsrækkefølge for notebooks er ikke mulig i Evernote, selvom brugerne kan se deres nyeste notebooks med en simpel visningskommando. Brugere kan også tilføje genveje til bestemte notesbøger, hvilket gør det muligt at se et valgt nummer, der normalt bruges.

Etiketter er også tilladt for at forbedre den organisationsoplevelse, Evernote kan tilbyde brugerne.

Evernote tillader ikke, at notesbøger indlejres i hinanden. Brugere er tvunget til at gå ind i et to-lags system af stakke og notesbøger, som i det væsentlige er mapper og undermapper. Hvor Evernote har en fordel er med sit påmindelsessystem, som kan inkorporeres i sedlen. Trello kræver, at påmindelser holdes adskilt fra noter, der er gemt.

5. Inkludering af oplysninger

Trello har oprettet et delingsark, der giver dig mulighed for at dele oplysninger i en note. Når det er inkluderet, opretter et link en rig forhåndsvisning i noten, så URL’en kan tilgås, hvis det ønskes. Oplevelsen ligner meget rige eksempler og links, som brugerne deler på deres Facebook- og Twitter -profiler. Du vil se et billede, sidetitlen og en kort tekstindtastning.

Evernote bruger en funktion kaldet Web Clipper til at inkludere indhold med en note. Dette værktøj giver brugerne mulighed for at kopiere de oplysninger, der findes på en bestemt URL, så de kan indarbejdes i en note. Disse oplysninger kan gemmes, uden at applikationen eller softwaren i øjeblikket er åben. Når den er aktiveret, ser det ud til, at websiden er gemt som en PDF. Alle oplysninger på siden kan inkluderes direkte i noten eller gemmes som en vedhæftet fil.

Ulempen her er, at Evernote -udvidelserne ikke giver mulighed for at tilføje en eksisterende note. De kan kun oprette en ny note, som kan gøre organiseringen lidt vanskelig på grund af formatet på den måde, de gemmes.

6. Kompatibilitet med mobile enheder

Trello er en webbaseret platform, der giver fuld kompatibilitet på tværs af et bredt spektrum af enheder. Det er dog ikke kompatibelt med Windows -telefoner, hvilket tilfældigvis er Evernote. Det, der er nyttigt med Trello, er, at det tilbyder en stor vidensbase, som brugerne kan få adgang til, og en række videotutorials, der er tilgængelige for at gøre det lettere for nye brugere at lære at gemme og bruge noter.

Evernote understøtter stort set alle aspekter af Apples teknologisystem. De har apps, der fungerer med iMessage og med Apple Watch. Selvom applikationen er noget enkel på disse mobile platforme, forbliver mængden af ​​information, der kan tilgås, den samme. Du kan få adgang til nylige søgninger, se, hvilke noter der skal betales og hvornår, og diktere nye noter, der er gemt direkte i brugerens standard notesbog.

Evernote tillader søgeknapper til notelister, som kan tappes for at få adgang til notens fulde indhold, når det er nødvendigt. Den præsenterer nylige noter og påmindelser, men giver ikke adgang til alle de noter, der er gemt i en brugers Evernote -profil.

Evernote giver ikke mulighed for at se en note, der deles, medmindre den inviterede person også har værktøjet. Hvis de ikke gør det, inviteres de til at downloade Evernote, hvilket nogle gange kan være ubelejligt.

7. Samarbejde

Samarbejde er tilgængeligt for Trello og Evernote. På Apple-enheder kan en note hurtigt deles mellem teambrugere via et link eller en invitation til at oprette øjeblikkeligt samarbejde om en note i flere dele.

Evernote kræver, at brugerne har en konto, men er ikke begrænset af platform, operativsystem eller enhed.

Trello har oprettet en layout med tre paneler til iOS 10 på de større tablets, hvilket gør det let at se og administrere de noter, der er taget. Evernote har en mere standardvisning, der er typisk for enhver anden applikation, software eller værktøj, der bruges i dag, selvom en halv og en halv visning giver brugerne mulighed for at se en note, mens de stadig har adgang til hovednavigationen. feje samtidigt.

Trello vs Evernote: hvad er bedre?

På mange måder giver Trello og Evernote en lignende brugeroplevelse. Det er processen med at tage og gemme noter, der har en tendens til at forårsage en individuel præference for det ene værktøj frem for det andet. Samtalen har en tendens til at handle om kvaliteten af ​​de tilgængelige funktioner frem for mængden.

For dem, der ønsker fuld adgang til oplysninger, som kan omfatte yderligere filer, har Evernote en tendens til at være en bedre mulighed. Den er tilgængelig på flere platforme, så du kan holde styr på dine noter næsten hvor som helst du er. Med Web Clipper -funktionen kan hele websider med indhold gemmes som noter til senere læsning, hvilket kan være en klar fordel for nogle brugere.

På den anden side nyder brugere, der udelukkende arbejder med Apple -produkter, den brugervenlighed, der følger med Notes, da den ofte er inkluderet gratis på nye enheder. Noter kan også konfigureres til at synkronisere med Trello, så noter er tilgængelige på alle Apple -enheder.

Har du brugt Trello og Evernote? Hvad er din mening om disse to platforme?