Inbound Marketing vs Outbound Marketing

Inbound marketing er processen med at få den potentielle kunde til at starte en samtale med dig. Inden den potentielle kunde er klar til at foretage et køb, begynder han at interagere med et brand og en virksomhed, fordi indholdet er blevet delt med ham på en eller anden måde.

Inbound marketing er den type marketing, der oftest bruges på Internettet. At skabe indhold, fokusere på leadgenerering og levere noget af værdi uden en direkte forventning om afkast klassificeres som inbound marketing -metoder.

Outbound marketing er, hvad der ville blive betragtet som den “traditionelle” type marketing, som virksomheder har brugt siden de første åbnede. Denne form for marketing kræver, at virksomheden og mærket starter samtalen med deres potentielle kunder.

Enhver måde at nå en potentiel kunde er klassificeret som en del af outbound marketing. Dette inkluderer reklame, deltage i en messe, tage telefonen for at ringe til nogen eller e -maile nogen.

Hvordan inbound marketing adskiller sig fra outbound marketing

Inbound marketing følger en firetrinsproces for at drive nogen mod en konvertering.

  • Attraktion. Denne proces trækker folk til mærket og virksomheden. Folk kan blive tiltrukket af indholdet i en blog, søge efter noget baseret på deres egne søgeord eller søge at skabe forbindelser på sociale medier.
  • Konvertering. Der må være en eller anden måde at gøre en potentiel kunde til en potentiel kunde. Dette gøres gennem tilmeldingsformularer, en opfordring til handling i tekst eller specifikke landingssider, der fremmer et værdiproposition, der er udviklet gennem målrettet marketing.
  • Lukning. Potentielle kunder kan starte samtalen med indgående marketingfolk, men det er op til hvert mærke og virksomhed at følge op og lukke aftalen. Dette sker gennem arbejdsgange, e-mailbekræftelser, opfølgende marketing og forskellige signaler, der driver den potentielle kunde et skridt videre gennem salgstragten.
  • Lykke. Når der først er et salg, er det nødvendigt med opfølgende marketing for at bevare forbrugernes lykke. Selvom en lovet værdi er opfyldt, falder værdien over tid. Tænk på, hvordan en ny bil forringes over tid, og det er, hvad et værditilbud gør. Ved at skabe smartere indhold, tilbyde kundespecifikke arrangementer og andre sociale kampagner kan mærker holde kunderne glade, samtidig med at de holder sig selv i tankerne.

Et af de problemer, som mærker og virksomheder står over for med inbound marketing, er den type potentielle kunder, der tiltrækker dem. Ikke alle potentielle kunder vil konvertere til kunder, men nogle er mere sandsynlige end andre. I stedet for at forsøge at være en løsning, der passer til alle, målretter de bedste indgående marketingkampagner de bedst mulige kundeemner og driver dem fremad, mens de prøver at tilpasse sig andre så meget som muligt.

Outbound marketing forsøger at forbedre salg og brandeksponering ved at nå bestemte grupper af mennesker. Dette kan ske på en bestemt skala eller gennem en massiv marketingindsats. Det betyder, at mærker og virksomheder går til mennesker i stedet for, at folk kommer til dem.

Selvom fordelene ved en vellykket udgående marketingkampagne er de samme som fordelene ved en vellykket indgående marketingkampagne, er der visse udfordringer, der skal løses.

Der bør være metrics, der kan hjælpe et brand og en virksomhed med at spore afkastet af deres investering, når de kører en exit -kampagne.

Der er betydelige blokeringsteknikker, som forbrugere kan bruge, lige fra pop-up-blokere til spamfiltre til kommercielle udeladelser, der bør overvejes i de første designfaser af en kampagne.

Et værditilbud skal endnu ikke tilbydes på en eller anden måde til en potentiel forbruger, selvom mærket og virksomheden ikke ved, hvilke forbrugere der vil være modtagelige for samtalen, der startes.

For mange virksomheder er outbound marketing en omkostningsløsning til at øge omsætningsstrømme eller mærkeomdømme. På trods af typisk lavt afkast vil den gennemsnitlige virksomhed dog bruge op til 90% af sit marketingbudget årligt på exit -bestræbelser.

Fordele ved udgående marketing at overveje

Når man sammenligner indgående marketing med udgående marketing, er det let at tro, at den indgående proces er langt bedre. Det kan være billigere og relativt lettere at oprette en inbound marketing -kampagne, men der er visse fordele, som outbound marketing kan give, der gør det til en mere effektiv løsning.

Tænk på det sådan: kan du navngive den sidste blog, du læste? Hvad var informationen på den blog? Hvad fik det dig til at tænke på?

Svar nu på dette spørgsmål: hvad skete der sidste gang, en telefonhandler ringede til dig?

Outbound marketing er en form for afbrydelse. Folk husker afbrydelser oftere end de husker noget, der var informativt, selvom det informative element var af stor værdi for dem.

Chancerne er store for, at du ikke vil nyde en telefon med en telefonsælger. Der er den samme chance for, at du hader de blinkende bannerannoncer, der sidder fast overalt på internettet i dag. Men hvis produktet eller tjenesten er interessant og tilbydes til en rimelig pris, kan du acceptere et tilbud fra en telefonsælger.

Du kan vælge at klikke på bannerannoncen for at udforske tilbuddet lidt mere.

Det er styrken ved outbound marketing, og derfor kan den være bedre end inbound marketing. Inbound marketing fokuserer på langsigtede ønsker og værdier. Outbound marketing fokuserer på kortsigtede behov og øjeblikkelig tilfredsstillelse.

Hvad begge former for marketing kræver for succes

Inbound og outbound marketing kan være vellykket for et brand og en virksomhed, men hvert lead, der genereres af indsatsen, skal næres for, at oplevelsen bliver succesfuld for alle parter. En potentiel kunde kan finde dig gennem en specifik søgning på Google, eller de kan finde dig gennem en annonce, der blev sendt på de lokale nyheder.

Uanset hvad, er der ingen garanti for, at det genererede kundeemne er klar til at foretage et køb med det samme.

Det betyder, at indgående og udgående markedsføring er ens med hensyn til effektivitet. For at succes skal forekomme, skal der være fokus på fordele og ulemper ved begge marketingindsatser, så der kan opnås resultater.

Du har muligvis brug for meget pålidelige data for at en udgående marketingindsats skal lykkes, men du har brug for en stor mængde nyt indhold for at en indgående marketingindsats skal lykkes. Hver kan være vanskelig at vedligeholde ud fra et tids- eller monetært omkostningsperspektiv.

Af denne grund har indgående og udgående marketingkampagner tendens til at koordinere med hinanden, flytte leads frem og tilbage for at maksimere deres potentiale. Dette gør det muligt at starte en plejende proces, uanset hvordan den potentielle kunde kom til mærket, og det skaber en bedre chance for at skabe en konvertering.

Uden markedsføring kan du ikke finde en virksomhed. Disse muligheder gør det meget lettere at starte søgeprocessen.