Mailchimp vs lodret reaktion

MailChimp er en entry-level e-mailmarketingløsning, der er rettet mod startups, individuelle marketingfolk og online iværksættere. En gratis plan er tilgængelig samt en præmieplan, der tilbyder tusindvis af ubegrænsede kontakter og e -mails. Fuld tilpasning er tilladt inden for denne platform, og abonnenter får mange værktøjer til at maksimere den effekt, de kan have med hver e -mail.

Vertical Response er en tilpasselig e -mailmarketingløsning, der fokuserer på det samlede antal kontaktpersoner for at give dig en fuld service marketingplan. Ligesom MailChimp har du tilladelse til en gratis konto, der tilbyder dig 300 kontakter og op til 4.000 e -mails om måneden uden at skulle angive et kreditkortnummer. Programmer på op til 40.000 kontakter tilbydes til faste priser i tre premium -niveauer.

Hvilken mulighed giver den bedste værdi i debatten MailChimp vs Vertical Response? Disse er de vigtigste punkter at overveje.

1. Brugervenlighed

MailChimp tilbyder en skalerbar tilgang til din e -mailmarketingløsning. Uanset om du har 2.000 kontakter eller 200.000, vil du være i stand til at indtaste din nuværende abonnementsbase og modtage et fast månedligt gebyr på flere forskellige niveauer. Det problem, der opstår, er, at for at få adgang til de mere avancerede funktioner på platformen skal du købe et ekstra Pro -abonnement ud over den månedlige plan, du har brug for.

Med 40.000 abonnenter modtager MailChimp -brugere ubegrænsede e -mails pr. Måned for $ 240 og betaler derefter yderligere $ 199 pr. Måned for det professionelle abonnement til en endelig pris på $ 439 pr. Måned.

Vertical Response har en lignende prisplanmetode, men tilbyder tre serviceniveauer baseret på antallet af abonnenter. Du vil kunne automatisere dine opfølgende e-mails, modtage avancerede rapporter og nogle niveauer giver mulighed for professionelt designede skabeloner, anmeldelser af leveringshastigheder, engagement-e-mails og indlæg på sociale medier.

Med 40.000 abonnenter modtager Vertical Response -brugere ubegrænsede e -mails om måneden for $ 250. For en komplet marketingtjeneste, inklusive en dedikeret kampagneleder, kommer den endelige pris til i alt $ 543 pr. Måned.

2. Tilslutninger

Med MailChimp kan du integrere din konto med de CRM -tjenester, du muligvis bruger, f.eks. Sugar eller Salesforce. Dette giver dig mulighed for at kombinere dine data, hvilket giver dine e -mails en større samlet effekt. Du kan også forbinde din indkøbskurv til MailChimp for at modtage indtægtsrapporter eller målrette mod dine e -mails baseret på disse data.

Vertical Response tilbyder en lignende service, så du kan integrere din SQL -server, en Oracle -database eller endda Gravity Forms -præsentationer. Integrationsniveauet er meget højere end hvad MailChimp tilbyder, men procedurerne er meget mere komplekse. Det kan også integreres med Sugar eller Salesforce.

3. Opfølgning

MailChimp tilbyder engagementrapporter, der giver daglig sporing af din kampagneindtægt. Dette inkluderer aktivitetsstatistikker som åben sats, kampagneengagement og publikumsvækst. Det er tilgængeligt direkte fra kontopanelet. Hver datagraf er interaktiv, så du kan overvåge specifikke tendenser i dine data, så du kan fokusere på et enkelt datapunkt eller flere punkter for at nå dine mål.

Abonnentaktivitetsrapporter via MailChimp giver dig en liste over e -mailadresser, der ikke åbnede en besked, så du kan sende dem en ændret kampagne for at forbedre din opsøgende indsats. Rapporter leveres i realtid, og lokationsbaserede data er også tilgængelige.

Vertical Response tilbyder et system, der sporer dine grundlæggende statistikker for dig. Dette inkluderer dine åbninger, klik, bounces og afmeldinger. Du får også et samlet antal ikke-respondere, se hvor mange fremadrettede der er sket, hvilke konverteringer der er sket, og hvad din samlede omsætning er fra de samlede e-mails, der er sendt direkte fra instrumentbrættet.

Nogle af dine data er yderligere opdelt. Lad os bruge bounces som et eksempel, da de kan være hårde eller bløde bounces. Et hårdt bounce er en e -mail, der ikke kan leveres, mens et soft bounce er en midlertidig fejl.

MailChimp vs lodret respons: hvad er bedre?

Hvis du leder efter en overkommelig, datadrevet e-mailmarketingplatform, der kan skaleres til din specifikke størrelse, uanset hvad, så er MailChimp muligvis den bedste løsning. Det tilbyder et kompliceret prissystem og dets indlæringskurve kan være stejl, men dataindsamlingen og genererede rapporter kan give brugerne en unik indsigt.

Hvis du leder efter et simpelt system, der giver dig lignende datapunkter og et potentielt bredere spektrum af databaseintegration, kan Vertical Response være den bedste løsning. De tilbyder begge et gratis niveau for at lære om platformen, så det kan være værd at prøve begge for at se, hvilken der passer bedst til dine personlige behov.