Adobe Connect vs GoToMeeting

Hvis du leder efter en webkonferenceløsning, tilbyder Adobe Connect og GoToMeeting to mulige muligheder. Begge platforme tilbyder brugerne lydmuligheder til indgående opkald og VoIP og personlige mødelokaler. Du modtager en gratis mobilapplikation, når du bruger nogen af ​​tjenesterne. Adobe Connect tilbyder to niveauer af mødeplaner med rabat på et årligt køb, mens GoToMeeting tilbyder et gratis niveau.

Der er nogle bemærkelsesværdige yderligere vigtige forskelle mellem disse to platforme, der er værd at tjekke i dag.

Hvor let er det at bruge platformen?

Adobe Connect kræver, at brugere har Flash installeret og downloadet for at kunne bruge platformen. Det er også nogle gange tilgængeligt via en tredjepartsudbyder, som kan begrænse adgangen til almindeligt anvendte funktioner. GoToMeeting har ikke nogen af ​​disse krav, og en download er ikke engang påkrævet, hvilket gør det muligt for alle med det samme at deltage i en konference.

Er videokonferencer tilgængelige?

GoToMeeting tilbyder en funktion, der giver dig mulighed for at streame HD -video fra et mødested. Deltagerne har mulighed for at have deres webcam til eller fra. Adobe Connect har mulighed for at give plads til op til 100 forskellige webcams. Selvom dette kan rodere grænsefladen fra tid til anden, giver det en vært mulighed for at oprette en ansigt til ansigt videokonference via Adobe Connect, der kun er lyd, når du bruger GoToMeeting.

Hvor god er informationsdeling?

Adobe Connect tilbyder flere metoder til deling af interaktiv information, herunder brug af et whiteboard og møde afstemninger. GoToMeeting tilbyder ikke funktioner som disse med sine webkonferenceløsninger. De fokuserer på at levere lydstreaming i høj kvalitet så ofte som muligt.

Hvilken form for support tilbydes?

GoToMeeting tilbyder fuld support til alle dine niveauer. Adobe Connect tilbyder også fuld support, men tredjepartskøbere bør rette deres spørgsmål eller bekymringer gennem dette firma, før Adobe adresserer dem.

Det betyder, at et tredjepartskøb af Adobe Connect skal have sine serviceproblemer registreret af et første firma og om muligt behandlet, før Adobe behandler et spørgsmål eller en bekymring som et andet supportniveau.

Hvad er de forskellige prisniveauer til rådighed?

Adobe Connect tilbyder to serviceniveauer, kaldet Meeting Host 25 og Enterprise. Det første niveau tillader møder med op til 25 deltagere, og priserne på dette niveau starter ved $ 50 pr. Måned. På virksomhedsniveau er møder med op til 100 deltagere tilladt, men priserne tilpasses baseret på dit forventede samlede deltagelsesniveau.

GoToMeeting tilbyder fire samlede serviceniveauer til en mere individualiseret løsning til webkonferencer. Dens gratis tier tillader maksimalt 3 personer, så startups og iværksættere kan have en effektiv mødeløsning. Starter -tier tillader 5 personer til et møde, og priserne starter ved $ 24 pr. Måned, når de købes som en årsplan.

GoToMeetings Pro -niveau ligner det første niveau, der tilbydes af Adobe Connect, så 25 personer kan deltage i et møde for $ 39 / måned, når de købes på en årsplan. Det månedlige gebyr for Pro-niveauet i et pay-as-you-go-scenario er $ 49 pr. Måned. Så er der Plus-niveauet, der tilbyder mødelokaler for op til 100 personer for $ 49- $ 59 pr. Måned, afhængigt af hvordan du betaler.

Kan platformen bruges til træningsformål?

Adobe Connect muliggør webinarer og læringsløsninger, som instruktører kan bruge. Indholdslevering, mobil læring på tværs af enheder, fordybende klasser, on-demand-klasser og ledelsessporing er alle komponenter, der potentielt er tilgængelige på denne platform. Disse planer koster dog mere, da Adobe Connect -webinarer starter med $ 130 pr. Måned. Adobe Connect Learning starter med $ 370 pr. Måned.

GoToMeeting tilbyder ikke disse funktioner.

Kan møder optages?

Begge platforme gør det muligt at optage møder og derefter streame på et senere tidspunkt. Adobe Connect tilbyder en indbygget editor, der giver dig mulighed for at fjerne dele af optagelsen efter behov. Flere brugere kan åbne en optagelse i redigeringstilstand på samme tid, men kun en åben konto kan gemme en redigeret optagelse. Alle andre ville få en fejl.

Begge platforme kræver, at brugerne konverterer en optagelse fra den grundlæggende optagelsesfil til en, der kan downloades. Hver platform gør det muligt at foretage denne mulighed inden for bindestreg. Adobe Connect og GoToMeeting kan konvertere filer til MP4, mens Adobe Connect tillader FLV -filer og GoToMeeting tillader WMV- eller MOV -filer.

Adobe Connect og GoToMeeting tilbyder en robust løsning til webmøder. SMB’er overvejer muligvis den gratis GoToMeeting -mulighed, mens større virksomheder kan overveje Adobe Connect’s unikke muligheder for uddannelse og læring. Uanset hvad er det lettere at give oplysninger til dem, der har brug for det.