iContact vs Mailchimp

En af de mest effektive måder at udvide den overordnede omsætning for enhver virksomhed er ved brug af e-mailmarketing. To populære muligheder i denne kategori er iContact og MailChimp. De har begge en etableret track record for at levere e-mailmarkedsføringssoftware i høj kvalitet til virksomheder af enhver størrelse og individuelle marketingfolk.

De har begge nogle lignende egenskaber, men de er rettet mod forskellige målgrupper. Hvis du leder efter store vækstmuligheder og ønsker målbare salgsindtægter, kan den forretningssupport og Salesforce -integration, som iContact leverer, være uvurderlig.

På den anden side tilbyder MailChimp en træk-og-slip-løsning, der kan hjælpe en virksomhed af enhver størrelse hurtigt med at bringe deres budskab videre til deres abonnenter. Det giver dig mulighed for at få en DIY -løsning, men uden at skulle kende avanceret kodning for at der kan ske noget.

Hvilken softwareindstilling vil være den rigtige for dig i iContact vs MailChimp -debatten?

1. Vedligeholdelsesliste

Ved at bruge iContact kan du oprette og vedligeholde dine e -mailmarketinglister gennem flere forskellige muligheder. Du kan drage fordel af sociale poster, landingssider og andre abonnementsmuligheder. Derefter opretholder den listen ved at tilbyde e -mails, der kan oprettes i en af ​​flere skabeloner, der er klar til at gå ud med det samme.

Du kan derefter segmentere dine rapporter og lister for at bestemme, hvor mange data du ser fra svarene, hver e -mail sender til hver specifik liste.

MailChimp tilbyder brugerne mere front-end hjælp, når det kommer til oprettelse af e-mails. Du bliver også guidet trin-for-trin gennem de data, der genereres af hver e-mail, og hjælper dig med at se, hvor der er flest muligheder for engagement. Flere brugere kan også få adgang til en MailChimp -konto, hvilket gør samarbejdet let uden ekstra omkostninger.

Du kan også kode dine egne e -mails via MailChimp, hvis du foretrækker at individualisere de tilbudte skabeloner.

2. Automatisering

Både iContact og MailChimp tilbyder fulde automatiseringsfunktioner i al din e -mailmarkedsføringssoftware. Du kan oprette tilpassede arbejdsgange, så automatiske svar kan hjælpe med at understøtte flere forskellige typer handlinger på siden, som en besøgende kan have. Hver besøgende modtager derefter en personlig e -mail -besked baseret på din automatisering, så du kan skabe større engagement, da dit brand og din forretning er i top.

Automatiseringsprocessen er det, der adskiller iContact og MailChimp. Ved at bruge iContact bruger du visuelle automatiseringsarbejdsprocesser, så alle på ethvert niveau kan designe et automatisk svar, der kan have stor variation.

MailChimp bruger i stedet en aktiveringsproces. Udløsere kan være produktanbefalinger, en tidligere købshistorik eller browserindstillinger. Du skal konfigurere udløserne eller drage fordel af softwarens forudindstillinger. Udfyld derefter resten af ​​de oplysninger, der hjælper dig med at målrette mod bestemte besøgende.

3. Integration

Ved at bruge iContact kan du forbinde din automatisering og kundeindsigt direkte med Salesforce. Dette giver dig mulighed for at oprette specifikke kontaktprofiler, så du kan målrette mod meget specifik demografi. Der er flere API -slutpunkter tilgængelige, men du skal have en Premier- og Salesforce -konto, før du kan maksimere, hvad denne e -mailmarketingløsning kan levere.

MailChim kan integreres med mere end 100 forskellige løsninger, herunder Salesforce. De fleste integrationer er rettet mod detail- eller e -handelswebsteder i håb om at forbedre kundernes engagement med hver kontakt. Mængden af ​​information, der genereres gennem integrationen, er ikke så dyb, men det har mere individualitet i, hvordan dataene fra de e -mails, der sendes, kan bruges.

4. Konsultation og assistance

Hvis du lige er kommet i gang med dine e -mailmarkedsføringsplaner, kan det hjælpe at have nogen til rådighed til at tjekke dig og sørge for, at du ikke spilder din tid. Med iContact har du adgang til rutinerede marketingfolk, der kender alt til og fra e -mailmarketing. De kan hjælpe dig med at finde nye måder at hjælpe din virksomhed med at vokse eller bruge dine data til at øge dine konverteringsfrekvenser. Personlig coaching kan tilpasses, når du har en Premier -plan.

MalChimp tilbyder ikke nogen interne designtjenester, og det tilbyder heller ikke marketingassistance med sin e-mail-software. De giver dig mulighed for at få adgang til din liste over indholdsforfattere, API -udviklere og andre e -mailmarketingeksperter, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af, hvad denne e -mailmarketingplatform kan tilbyde. Hver udbyder betragtes dog som en tredjepart for MailChimp, og du bliver nødt til at kontakte hver enkelt for at modtage et specifikt tilbud på tjenester.

5. Priser

For de fleste iContact -planer vil du gerne drage fordel af et personligt tilbud. Premier -medlemskab tilbyder funktioner, der kun er tilgængelige med denne opdatering, hvilket betyder, at du vil skræddersy de tilgængelige funktioner til dine nuværende behov. Dette kan omfatte store mængder e-mail-eksplosioner, revisionstjenester, designassistance og ændringer i antallet af betjente abonnenter.

På 500 abonnentniveau er e -mailmarkedsføringsplanen, der tilbydes af iContact, helt ned til $ 11,90 pr. Måned ved hjælp af en årlig forudbetaling. Pro Automation -planer er tilgængelige for så lidt som $ 84,15 pr. Måned.

MailChimp tilbyder brugerne en helt gratis plan. Med den gratis plan kan du have op til 2.000 abonnenter, men du er begrænset til 12.000 e -mails om måneden. Betalte planer starter ved $ 10 om måneden, hvilket giver dig ubegrænset e -mails til op til 500 abonnenter.

MailChimp tilbyder også et Pro -abonnementsplugin til alle betalte planer, der koster $ 199 pr. Måned og giver dig fuld adgang til de data, automatisering og databaserapportering, du muligvis har brug for. Dette inkluderer at forbinde din indkøbskurv for at modtage indtægtsrapporter og sende e -mails til Facebook -annoncekampagner.

Der er også pay-as-you-go-planer, der er tilgængelige via MailChimp, så brugerne kan købe e-mail-kreditter i bulk. Den mindste blok, der kan købes, er 300 e -mail -kreditter for $ 9.

Hvilken e -mailmarketingløsning er den rigtige for dig?

Hvis du har en større virksomhed, der har en etableret e -mailmarketingliste, kan iContact hjælpe dig med at udtrække de data, du modtager hver måned, for at maksimere din omsætning. Med dine brugerdefinerede understøttelser kan du gøre mere med det, du allerede har, og stadig vokse med et brugervenligt e-mail-automatiseringssystem.

MailChimp er mere til individuelle marketingfolk og SMB’er, der lige er begyndt at etablere deres e -mailmarketinglister. Det giver mere integration, men dyb dataadgang koster en høj pris. Det er mere en softwareløsning for dem, der ønsker at eksperimentere med e -mailmarketing, for at se, hvordan du kan forbedre din virksomhed nu, så du kan begynde vækstprocessen.

Hver softwareløsning har en gratis prøveperiode, som du kan bruge til at opleve, hvordan den kan hjælpe i realtid. Det kan være den bedste måde at løse iContact vs MailChimp -debatten til dine forretningsbehov.