Adobe After Effects vs Sony Vegas

Adobe After Effects giver dig mulighed for at oprette fantastisk bevægelsesgrafik og visuelle effekter. For animation og kreativ komposition udråbes det som et produkt i industristandard. Visuelle effekter er professionel kvalitet, velegnet til fjernsyn, web, film og andre videoapplikationer.

Sony Vegas fremhæver sig selv som et nyt niveau af kreativ frihed i videoredigering. Det er let at bruge, har intuitive værktøjer og uendelige layoutmuligheder. Du kan hurtigt og nemt optimere dine optagelser ved hjælp af S-Log gammakurvekodning eller drage fordel af XAVC-understøttelse og proxy-arbejdsgange til at tage sig af dine efterproduktionsbehov.

I Adobe After Effects vs Sony Vegas -debatten er det vigtigt at erkende, at hver platform tilbyder en anden type service. After Effects er til bevægelsesgrafik og specialeffekter. Vegas er mere et videoredigeringsprogram, der tilbyder en begrænset inkludering af effekter.

En bedre sammenligning er mellem Adobe Premiere Pro og Sony Vegas Pro.

Hvad er Adobe After Effects?

Adobe After Effects er en bevægelsesgrafikkomposit- og redigeringsplatform med mulighed for at producere avancerede visuelle effekter. Komplekse bevægelsesgrafiske designs kan også oprettes ved hjælp af grafik, stillbilleder, video eller lignende komponenter. Hvad den ikke giver, er en god lydredigeringsoplevelse, men det er fordi dens vægt er på video.

Det hjælper dig med at rette uskarpe billeder, stabilisere rystende optagelser og bringe 2D -tegn til live.

Det tilbyder også en farveklassificering, men ikke i samme omfang som Vegas kan tilbyde. After Effects er designet til generel billedmanipulation og er ikke egnet til redigeringsformål.

Hvad er Sony Vegas?

Sony Vegas er et ikke-lineært redigeringssystem. Det giver dig mulighed for at manipulere eller kombinere videoklip, lyd og stillbilleder til et komplet produkt. Redigering af videoer, foretagelse af farvegraderinger eller tilføjelse af filtre er kun en del af oplevelsen, når du bruger denne platform. Hvad det ikke giver, er en god sangskrivningsoplevelse. Specialeffekter, animationer, bevægelsesgrafik og kompositionseffekter er bedre i After Effects.

Hvad Vegas tilbyder, er styrken i dets ikke-lineære redigeringsprogrammer. Det kan bruges til at samle videoklip, redigere disse klip, farvekorrekt og karakter. Du kan også lave F / X -maskering med Bezier -tegneværktøjer og farvekamp. 3D -justeringsfilteret giver dig mulighed for at korrigere for video -fejljusteringer og have præcis kontrol over din Z -dybde.

Der er en udvidet redigeringstilstand, der gør trimning til en leg. Dens naborammer er synlige inden for din tidslinje og kan klippes med musen. Du kan også oprette hierarkiske forhold til begivenhederne på din tidslinje under redigeringsprocessen. Udgave med flere kameraer er også tilgængelig.

Hvad er prisen på Adobe After Effects kontra Sony Vegas?

Adobe After Effects er en del af Creative Cloud -oplevelsen. Individuelle, forretningsmæssige og uddannelsesmæssige prisstrukturer er tilgængelige for dette program.

  • Enkeltpersoner: Prisen for en enkelt ansøgning er $ 19,99 pr. Måned med en årlig kontrakt. Alle Creative Cloud -applikationer er tilgængelige for så lidt som $ 49,99 pr. Måned. Folk kan også abonnere på et Alle Apps- og Adobe Stock -niveau for $ 79,98 pr. Måned på en årsplan.
  • Erhverv – Dit brand kan få After Effects for $ 29,99 pr. Licens pr. Måned. En plan for alle apps er tilgængelig for $ 69,99 pr. Licens pr. Måned. Abonnementet giver teknisk support døgnet rundt, et teamwebsted og op til 100 GB samarbejdsopbevaring.
  • Uddannelsesmæssig: Studerende og lærere kan få adgang til After Effects via et abonnement på alle apps, der koster $ 19,99 pr. Måned på en årsplan. Skoler og universiteter kan have en udpeget brugerlicens til $ 14,99 pr. Måned. Enhedslicenser er også tilgængelige for så lidt som $ 155,88 om året.

Sony Vegas tilbyder tre niveauer til din professionelle videoredigerings- og diskoprettelsesplatform.

  • Vegas Pro Edit koster $ 399.
  • Vegas Pro koster $ 599.
  • Vegas Pro Suite koster $ 799.

For folk, der leder efter et mere personligt softwareprogram til deres digitale fotos og videoer, er Movie Studio -serien en billigere løsning at tænke på. For $ 49,99 kan du importere digitale fotos eller videoer, trække og slippe digitale videoklip og fotos på din tidslinje for hurtig redigering og derefter tilføje titler, musik og rullekreditter.

Movie Studio Platinum sælger for $ 79,99 og tilføjer produktion af flere kameraer og overgangseffekter. Movie Studio Suite koster $ 139,99 og giver redigering af diske og direkte upload til Vimeo, Facebook eller YouTube.

After Effects er platformen, der bruges til kreative effekter. Vegas er den platform, der bruges til kreativ redigering. De er begge fremragende i det, de tilbyder.