Fordele og ulemper ved 401.000 lån

At spare penge på en skattefordelte pensionsopsparingskonto er god praksis for alle, der tjener indkomst i dag. Det er muligheden for at kunne gå på pension på den ønskede måde med penge nok til at få det til at ske. Bare et par dollars fra hver lønseddel kan akkumuleres over tid for at blive en levedygtig pensionskasse. Nogle gange kan husstande dog have brug for nogle ekstra penge til en nødsituation. At tage et 401k lån kunne være en løsning på det problem.

Der er nogle fordele og ulemper, du skal overveje, før du afslutter papirarbejdet for et lån på 401.000 kr. Her er nogle specifikke punkter at overveje.

Fordelene ved 401.000 lån

1. Der er ingen økonomisk straf for at bruge disse midler.

401k lån giver ikke engang et indkomstskatteproblem, når papirerne er færdiggjort. Det betragtes ikke som en formel tilbagetrækning, så der er ingen økonomiske sanktioner for det modtagne beløb. Den eneste undtagelse hertil ville være, hvis der opstod en misligholdelse af et lån. Så det værste tilfælde er, at den udestående del af lånet bliver en hævning, og der betales skatter / sanktioner på det beløb.

2. det er en meget mulig dårlig kredit lån løsning.

Kreditkontrol sker ikke med et 401k lån, fordi pengene er garanteret fra pensionskontoen. Det betyder, at en person med en frygtelig kreditværdi stadig kan få de midler, de har brug for til et specifikt behov, uden at bekymre sig om et benægtelse.

3. Det er en enkel applikation.

Der er ikke lang ansøgningsskema til at udfylde. Der er ikke mange mennesker, du skal angive som referencer. Ansøgningen tager kun et par minutter, og de fleste lån er højst tilgængelige på få dage.

4. Du kan få fordel af lånet senere i pensionisttilværelsen.

De renter, du betaler på dit 401k lån, går direkte ind på din pensionskonto. Det betyder, at din lånebetalingsplan vil gavne dig på lang sigt.

5. Renterne er normalt lavere end dem, der tilbydes i traditionelle finansielle produkter.

De fleste 401.000 lån har meget lave renter. De er ikke kun bedre end de fleste kreditkort, men de er ofte bedre end de fleste andre kreditprodukter. Det betyder, at hvis en husstand f.eks. Skulle købe et nyt køretøj, kunne de bruge de 401.000 penge og betale mindre renter, end hvis de modtog et lån fra en bank.

Ulemperne ved 401k lån

1. Det reducerer investeringspotentialet for de penge, der er sparet.

Enhver indtjening, du har foretaget på din 401k -konto, beholdes, indtil beslutningen om at ansøge om et lån er truffet. På det tidspunkt trækkes de nødvendige kontanter til lånet tilbage fra investeringskassepuljen for at dække lånet i tilfælde af misligholdelse. Det betyder, at eventuelle gevinster fra disse penge elimineres.

2. Du vil blive opkrævet dobbelt skat af det beløb, der bruges til at betale lånet af.

Din indkomst vil blive beskattet, før den kan bruges. Når du er blevet beskattet, skal du betale det lånebeløb, der skal betales hver måned, for at undgå misligholdelse af beløbet. Ved tilbagetrækning betaler du endnu et beløb af indkomstskat for hver distribution, du beslutter dig for at tage.

3. Dit lån kan ansøges med det samme.

De fleste 401.000 lån er kun gyldige, mens de arbejder for den samme arbejdsgiver. Hvis du mister dit job eller har brug for at skifte job af en eller anden grund, kan det kræve det fulde udestående lånebeløb. Du har derefter mulighed for at returnere pengene til kontoen med det samme eller misligholde og betale indkomstskat og sanktioner på det resterende fordelingsbeløb.

4. Det er ikke altid tilladt.

Ikke alle 401k -planer tillader lån. Selv for dem, der er selvstændige, er det nødvendigt at rådføre sig med planudbyderen, før du planlægger at modtage et lån.

5. Sænk dine samlede bidragsniveauer, indtil lånet er betalt.

Du bidrager muligvis regelmæssigt til din 401k -plan, men indtil du betaler hele lånet, går dine nye bidrag til selve lånet og ikke til byggeværdien.

Der er tidspunkter, hvor et 401k -lån giver god mening.

For husstande, der håber på en stor arv eller har dårlig kredit og behovet for at foretage et stort køb, kan et 401k lån være meget gavnligt. Men hvis andre økonomiske ressourcer endnu ikke er opbrugt, kan det være bedst at vurdere andre muligheder først.