8 Fordele og ulemper ved Mary Kay

At starte en hjemmevirksomhed er drømmen for mange mennesker i dag. En let måde at overgå til erhvervslivet er at repræsentere produkterne som en uafhængig sælger. Mary Kay er et af de mest populære valg. Dels skyldes det den religiøse komponent, der er forbundet med virksomheden. Der er også det faktum, at Mary Kay -repræsentanter sælger produkter, der kan forbruges og nydes af mange.

Hvis du overvejer at deltage i Mary Kay, er her nogle af fordele og ulemper ved dette valg.

Fordele ved at sælge Mary Kay

1. Lær kunsten at kalde kald.

Mange Mary Kay -repræsentanter vil ringe til folk, de ikke kender, hvis de kan føre til et salg. Mary Kay -træning gør denne proces så meget lettere ved at give repræsentanter specifikke værktøjer, der kan bruges til at skabe meningsfuld samtale for at begynde at opbygge relationer. Dette er en færdighed, der kan oversættes senere i fremtidige karrierer.

2. Folk, der bruger Mary Kay, har det godt, fordi de ser godt ud.

Fordi skønhed er et vægtpunkt i Mary Kay -salg, siger mange repræsentanter, at de føler sig smukkere ved at repræsentere produktet, fordi de har lært at anvende de produkter, de repræsenterer bedre. Dette giver dem tillid til at vise produkterne til andre. Ledelse hos Mary Kay tilskynder også til dette og hjælper andre med at se og føle deres bedste, så de kan gå ud og sælge deres bedste.

3. Provisioner kommer fra salg og ansættelser.

Reps kan bygge deres egen virksomhed som reps og tjene provisioner fra direkte salg og downline -indsats. Der er minimumskrav til indkøb, der skal stilles, men beholdningen kan handles med andre lokale repræsentanter. Resterende indkomst opstår ved hvert downlinesalg, og ethvert direkte salg tjener en provision på 50% oven på engrosprisen, hvis det sælges til fuld pris.

4. Det er let at komme i gang.

Omkostningerne ved at blive Mary Kay -repræsentant er ret lave, så der kræves en minimal investeringskapital. Der er ingen tidsforpligtelser, og aktiv status er baseret på køb frem for salg. Til gengæld får repræsentanter en masse uafhængighed i den måde, de fungerer på, så Mary Kay kan sælge sig selv til et fuldtidsjob.

Ulemperne ved at sælge Mary Kay

1. Normalt er der gebyrer involveret.

Mange direktører holder ugentlige møder, hvor alle repræsentanter skal betale for det lokale, hvor mødet finder sted. Det er typisk et gebyr på omkring $ 5, men det kan være betydeligt mere. Når dette kombineres med det faktum, at indtægter er baseret på salg, der foretages, hvis en repræsentant eller deres downline ikke kan generere salg, vil der ikke være penge at bruge.

2. Negativerne ignoreres ofte eller overses.

På grund af Mary Kay’s religiøse komponenter ignoreres alt negativt, der sker inden for forretningskonteksten, ofte skjult under tæppet eller åbenlyst overses. Der er en stor grad af selvdisciplin, der går ud på at være Mary Kay-repræsentant, fordi salg bliver en vane, der omfatter nætter, weekender, ferier og endda ferier.

3. Marketingomkostninger er repræsentantens ansvar.

En af de mest almindelige salgsmetoder, Mary Kay bruger, er at organisere hudplejekurser. Skønhedsbrochurer og pjecer er også trykt og kan købes. For at sende skønhedsbøger skal repræsentanter betale udgifter, der er afholdt i egen regning. Alle gratis prøver, makeovers og andre salgsfremmende begivenheder, der involverer produkter, kommer også ud af repens lomme.

4. De fleste faste kunder ender med at være venner og familie.

Det er ikke ualmindeligt, at Mary Kay -repræsentanter bringer deres produkter til familie og venner for at begynde at bygge deres forretning op. Så det næste trin er din kirke. Herefter kan det være svært at finde kunder, der ønsker at købe produkterne. I sidste ende ender dette med at skabe for store beholdninger, og en rep skal købe endnu mere eller gå inaktiv.

Mary Kay er ikke for alle, men det kan være for dig.

Hvis du leder efter en let adgangsmulighed for at tjene penge og har et naturligt talent for salg, kan dette være en god forretningsmulighed for dig. Tag et kig på hele tilbuddet, før du tilmelder dig, forbered dig på indkøb af lagre, og nyd det sjovt, mens du også hjælper andre med at se godt ud.