Dybt arbejde Hurtig oversigt: 15 lektioner + PDF

Deep Work: Rules for Focused Success in a Distracted World er en 2016 -bog af Cal Newport. Det fokuserer på at dyrke evnen til at arbejde konsekvent og fokuseret for at forbedre dine kunstneriske resultater og produktivitet.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 “Dybt arbejde”

Newport definerer dybt arbejde som “professionelle aktiviteter udført i en distraktionsfri koncentrationstilstand, der presser dine kognitive evner til det yderste.” Dybest set er dybt arbejde arbejde, som du udfører med alt dit fokus på jobbet ved hånden, hvilket resulterer i højere produktivitet og bedre resultater. Det ligner den tilstand af “flow”, der refereres til af mange psykologer.

# 2 Kun 4 timer

Newport hævder også, at du kun kan lave omkring fire timers dybt arbejde hver dag. Det er ikke et spørgsmål om koncentration eller praksis; det er et spørgsmål om menneskelig biologi og psykologi. Hjernen bliver til sidst træt af at koncentrere sig så meget om en enkelt opgave eller proces og kræver hvile. Begyndere vil generelt gennemsnitligt have cirka en times dybt arbejde om dagen. På en måde er dit sind en muskel, som du kan strække for at nå det teoretiske maksimum på fire timer.

# 3 Dybe arbejdere vinder

Dybt arbejde giver konsekvent bedre resultater og en mere fremragende portefølje end traditionelt arbejde og strategier. At understrege hårdt arbejde og gøre dit bedste for at gøre denne tid så produktiv og konsekvent som muligt vil betale fantastisk udbytte i det lange løb.

# 4 Fjern

sociale medier En af de måder, du kan deltage i dybt arbejde på, er at fjerne sociale medier. Hvis du ikke vil slippe helt af med de sociale medier, skal du i det mindste gøre det på en måde, så du ikke kan interagere med internettet eller dine enheder i din dybe arbejdsperiode. Dette eliminerer distraktioner og hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid.

# 5 Administrer din teknologi

Vi har alle et stort antal enheder og computere i vores daglige liv. Men vi tænker ikke meget over, hvordan disse enheder påvirker vores tankegang og arbejdsvaner. Overvej, før du køber eller bruger en ny enhed, den værdi, den virkelig kan tilføre dit liv. Brug kun nye enheder, hvis der er konkrete fordele, og du kan styre, hvordan du bruger dem.

# 6 Skaberen bliver vigtigere

Newport antyder, at kulturen ændrer sig for at fejre “skaberen” eller den dybe tænker. Denne tendens er mest synlig inden for popkultur og indholdsskabelse, da folk finder deres unikke stemmer og når et bredere publikum. Den bedste måde at få mest muligt ud af din “skaber” -status er at udføre dybt arbejde ofte.

# 7 Det tager uafbrudt tid

For at udføre et dybt arbejdstidsinterval skal du have et uafbrudt tidsinterval. Det er praktisk talt umuligt at engagere din hjerne i dybt arbejde, hvis du konstant bliver afbrudt. Sørg for at have et stille eller afsondret arbejdsområde, når du begynder at arbejde på dit projekt eller job. Sluk for alle enheder, og gør det svært eller umuligt for dit sind at trække sig tilbage til sociale medier i løbet af denne periode.

# 8 Øvelse gør mester

Som med stort set alle færdigheder og vaner, jo mere du engagerer dig i dybt arbejde, jo lettere bliver det og jo længere vil dine sessioner vare. Dygtige dybdegående medarbejdere har lettere ved at opnå endnu bedre resultater og få mest muligt ud af deres dybdegående arbejdssessioner end begyndere. Bliv ikke modløs, hvis du ikke når det forbi fire timers session på dit første forsøg.

# 9 Fokus på fremskridt, ikke resultater

Newport antyder, at for mange mennesker fokuserer på bundlinjen eller bundlinjen i deres indsats. Dette kan kvæle skabelseshandlingen og ødelægge din motivation. I stedet rådgiver han om at fokusere på de fremskridt, du gør, eller selve selve skabelsesprocessen. Dette egner sig bedre til dybt arbejde som et koncept og vil gøre dig lykkeligere under dit arbejde.

# 10 4 strategier til

Håndtering af viljestyrke Newport forstår, at det er utroligt svært at administrere din viljestyrke, så den har fire strategier, du kan bruge til at åbne dig selv for dybt arbejde. Den første er at opgive din e -mail og andre lette distraktioner, der afleder din opmærksomhed fra din opgave eller dit mål, i det mindste mens du arbejder.

# 11 Bimodal adfærd

Dette refererer ikke nødvendigvis til en søvnplan. I stedet anbefaler Newport, at du planlægger regelmæssige tilbagetrækninger eller perioder med intens koncentration og isolation for at skabe dybdegående arbejdsmuligheder. Lange morgenture eller sessioner i et kunststudie, hvor du ikke bliver forstyrret af andre, er gode eksempler.

# 12 Rytmisk adfærd

Newport foreslår også, at du indtager en rytmisk livsstil, i hvert fald i forhold til dine kunstneriske bestræbelser. Sørg for at følge en vane, der er konsekvent og giver dig mulighed for rytmisk at perfektionere dine kunstneriske teknikker. Afsæt tid hver dag, når du kan øve din kunst, og du bliver bedre til det og kan lettere gå ind i en dyb arbejdssession.

# 13 Journalistisk adfærd

Vær endelig ikke bange for at bruge såkaldt “journalistisk” adfærd, som bedst opsummeres som “gribe ind, når du kan”. Nogle livsstiler er for hektiske, og nogle job er for krævende til fastlagte tidsplaner. I dette tilfælde skal du slutte fred med, at du muligvis skal drage fordel af den nedetid, du har, og bruge den til dybt arbejde. Tilpas dig selv til journalisters motivationer og udnyt alle de muligheder, du kan udnytte.

# 14 Skab tid til at genoplade

Ingen viljestyrke er uendelig, og sindet har brug for tid til at hvile. Sørg for at afsætte tid hver dag efter dybt arbejde for at genoplade. Lad denne tid udelukkende være til rekreation eller på anden måde fjernes fra dit kunstværk, f.eks. Dit arbejde, hvis det ikke er relateret til dit håndværk.

# 15 Dybt arbejde versus lavt arbejde

Newport beskriver også overfladisk arbejde, så folk lettere kan genkende det. Kort sagt, overfladearbejde er ikke kognitivt krævende og ofte logistisk i stilen – typisk hårdt arbejde eller lignende. Denne type arbejde kræver ikke megen indsats og skaber ikke reel værdi for verden.

Top 10 dybe arbejdscitater

  1. “Hvis du ikke producerer, vil du ikke trives, uanset hvor dygtig eller talentfuld du er.”
  2. “Klarhed om, hvad der betyder noget, giver klarhed om, hvad der ikke gør.”
  3. “Hvem du er, hvad du tænker, føler og gør, hvad du elsker, er summen af ​​det, du fokuserer på.”
  4. “To grundlæggende færdigheder til at blomstre i den nye økonomi 1. Evnen til hurtigt at mestre de hårde ting. 2. Evnen til at producere på eliteniveau, både hvad angår kvalitet og hastighed ”.
  5. “Det, vi vælger at fokusere på, og det, vi vælger at ignorere, spiller en rolle for at definere livskvaliteten.”
  6. “Bare at vente og kede sig er blevet en ny oplevelse i det moderne liv, men set fra et træningsperspektiv er det utrolig værdifuldt.”
  7. “Hvis du ikke kan lære, kan du ikke trives.”
  8. “Håndværkerens opgave, konkluderer de,” er ikke at skabe mening, men at dyrke i sig selv evnen til at skelne de betydninger, der allerede er der.
  9. “Bestræbelser på at uddybe dit fokus vil være vanskeligt, hvis du ikke samtidig vender dit sind væk fra afhængighed af distraktion.”
  10. “Hvis du betjener aktiviteter med lav indflydelse, tager du derfor tid væk, så du kan bruge på aktiviteter med større indflydelse. Det er et nul-sum-spil. “

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF-resuméet af det dybdegående arbejde .