Kraften ved positiv tænkning Hurtig oversigt (3 minutter) + PDF

The Power of Positive Thinking: A Practical Guide to Mastering the Problems of Everyday Life er en bog fra 1952 af Norman Vincent Peale. Bogen bruger positive case historier og praktiske selvhjælpstip til at demonstrere fordelene ved positiv tænkning.

En 3-minutters oversigt over de 15 hovedlektioner

# 1 Hav tro på dig selv 

Først og fremmest hævder Peale, at det at have tro på dig selv er det vigtigste aspekt, når det kommer til at have et lykkeligt og vellykket liv. Selvtillid er iboende forbundet med selvtillid, som hjælper dig med at nå højere mål. Hvis du ikke har tro på dig selv endnu, bør dit hovedmål være at udvikle selvtillid før alt andet.

# 2 Et fredeligt sind er nøglen

Peale siger, at det er ekstremt svært at leve med overdreven angst og stress. Hvis du vil komme igennem dit daglige liv og forfølge større mål, skal du lære at dyrke et fredeligt sind. Du bliver nødt til at lære at fokusere på holdninger, der giver ro og fred. Uanset om dette indebærer stille meditation eller brug af fredelige ord, skal du opnå et fredeligt sind.

# 3 Vær ikke “bekymret”

Peale siger, at mange mennesker har svært ved at slappe af og i stedet “ryge og bekymre sig.” Dette får dem til at fokusere overdrevent på belastningerne i deres arbejdsliv eller mindre problemer, der dukker op hver dag. Du skal lære at reducere stress i dit liv ved at bremse og kontrollere dine fysiske reaktioner. Lad ikke de små problemer i hver dag påvirke dig i det lange løb.

# 4 Bryt vanen med at bekymre dig

Mange mennesker bruger for meget tid på at bekymre sig, især om ting, de ikke kan kontrollere. Men at bruge for meget tid på at bekymre sig kan forkorte din levetid eller forårsage andre sundhedsproblemer. Det er en frygtelig vane, du skal bryde. Der er tre trin til at bryde en dårlig bekymringsvane.

# 5 Tro på, at du kan

Det første trin i at bryde en bekymrende vane er relateret til at udvikle din tillid til dig selv. Uanset hvad du gør, hvad enten det er et kortsigtet mål eller en massiv virksomhed, skal du tro, at succes er mulig. Peale bruger selv troen på Gud som en inspirerende hjørnesten, men han kan udlede denne tro fra enhver kilde.

# 6 Tøm dit sind

Det andet trin er at tømme dit sind. Dette betyder ikke, at du ikke bør tænke på noget, men snarere tyder på, at du bør tage en periode med fredelig meditation til selvreflektion hver dag. Fokuser på at tømme din hjerne for de utallige tanker, der konstant kører, hvilket får dig til at bekymre dig. Tømning af dit sind er nødvendigt for det tredje trin.

# 7 Genoplad dit sind

For at stoppe med at bekymre dig helt, skal du fokusere på at fylde dit sind med positive tanker for at fylde det rum, der tidligere var optaget af dine bekymringer. Hjernen har en vane med tilfældigt at fylde med skrald, hvis du ikke med vilje fylder det med positive tanker. Mod, håb og tro er stærke ideer, der kan medføre store fordele, hvis du lærer at indarbejde dem regelmæssigt.

# 8 Brug kraften i bøn

Peale er en religiøs mand, der er unapologetic og hævder, at bønnens kraft kan være en stor kraft. Bøn kan genoprette fysisk sundhed og velvære og kan træde i kraft eller kræfter, der normalt ikke er tilgængelige. Du kan bruge bøn til at supplere din egen motivation eller dit energiniveau eller til at hjælpe dig med at komme ud af en negativ og bekymrende rutine.

# 9 Forøg din energi

Uanset hvad du planlægger at gøre med dit liv, skal du øge din indre energi for at nyde din dag og nå dine mål. Dine tanker har stor indflydelse på dine fysiske energiniveauer. Til det formål er du nødt til at øge din tankes positive energi for nyttigt at øge din krops energiniveau.

# 10 Fjern skuld og frygt

Begge negative følelser under energikroppen og gør det meget sværere at overvinde hver dag. Det er helt ubrugelige følelser, så du bør fokusere på at erstatte dem med positive modstykker. Alternativt kan du bruge tro eller bøn til at modtage den kraft og energi, du har brug for for at modstå dens virkninger.

# 11 Vælg at være glad

Det lyder lettere, end det er. Men sandheden er, at vi kan vælge at være lykkelige, især hvis vi træner vores hjerne til at acceptere denne nye tilstand over tid. Når du lige er startet, vil det være svært at overbevise dit sind om at være glad, hvis du vil være elendig. Men med tiden vil han tilpasse sig programmet.

# 12 Håber på det bedste

Det betyder ikke, at du ikke skal planlægge negative resultater. Men sindet ender med at se, hvad det forventer. Derfor er de, der fokuserer på negative resultater, mere tilbøjelige til at se den dårlige side af tingene end dem, der forventer positive resultater. Det er en god idé at træne dit sind til at håbe på det bedste, selvom du forbereder dig på mulige uforudsete situationer.

# 13 Bliv optaget

Det er en god idé at holde travlt, især hvis du befinder dig i en negativ tankegang. At holde travlt er en god måde at narre din hjerne til at fokusere på forskellige ting, og du kan ved et uheld glemme at bekymre dig. At gøre noget, som du brænder for, eller som du bekymrer dig dybt om, er gode erstatninger for drøvtyggelse. Alternativt kan du gøre noget positivt for andre.

# 14 Bed på en praktisk måde

Peale foreslår “at bede på en praktisk måde”, som indebærer at forestille sig, hvad du vil se. Derefter skal du “bede” det ved at rose det, du ønsker, i et bøneformat. Dette hjælper endnu mere med visualisering. Endelig skal du tage skridt til at nå dette mål, og du vil opdage, at bøn i det mindste gav dig energi til at fuldføre dine opgaver.

# 15 Forestil dig Gud som en partner

Det hjælper ofte mange med at forestille sig Skaberen som deres partner. Hvis du taler til Gud som en ven, kan du vide, at han lytter til dig og tænker på dine problemer, ligesom du er. Dette hjælper dit sind med at danne en reel forbindelse til Gud og få flere fordele ved bøn.

Top 10 citater fra kraften i positiv tænkning

  1. “Problemet med de fleste af os er, at vi hellere vil blive ødelagt af ros end frelst af kritik.”
  2. “Uden ydmyg, men rimelig tillid til dine egne kræfter, kan du ikke være succesrig eller glad.”
  3. “Vores lykke afhænger af den mentale vane, vi dyrker.”
  4. “Når du håber på det bedste, frigiver du en magnetisk kraft i dit sind, der ved en attraktionslov har en tendens til at bringe dig det bedste.”
  5. “For at blive en glad person skal du have en ren sjæl, øjne, der ser romantik i det sædvanlige, et barns hjerte og åndelig enkelhed.”
  6. “Det er betydningsfuldt, at ordet ‘hellighed’ stammer fra et ord, der betyder ‘fylde’, og ordet ‘meditation’, der normalt bruges i religiøs forstand, ligner meget rodbetydningen af ​​ordet ‘medicinering’. Affiniteten mellem de to ord er overraskende tydelig, når vi indser, at oprigtig og praktisk meditation over Gud og hans sandhed fungerer som en medicin for sjælen og kroppen ”.
  7. “Vi begynder at forstå en hidtil forsømt grundlæggende sandhed, at vores fysiske tilstand i høj grad bestemmes af vores følelsesmæssige tilstand, og vores følelsesliv er dybt reguleret af vores tankeliv.”
  8. “Når de gamle frygt, had og bekymringer, der har hjemsøgt dig i så lang tid, prøver at komme ind igen, vil de faktisk finde et skilt på dit sind, der siger” optaget “.
  9. “Den største hemmelighed for at eliminere mindreværdskomplekset, som er et andet udtryk for dyb og dyb selvtillid, er at fylde dit sind til randen med tro. Udvikl en enorm tro på Gud, og det vil give dig en ydmyg, men dybt realistisk tro på dig selv. “
  10. “Hvis du har tro som et sennepsfrø … vil intet være umuligt for dig.”

Gratis download i PDF af resuméet for at gemme eller udskrive

Gå her for at downloade PDF -sammendraget The Power of Positive Thinking .