Campaign Monitor vs Mailchimp

E -mailmarketing er en af ​​nøglerne, der kan blokere din virksomheds fremtidige succes. To populære platforme, der leverer denne service til SMB’er, freelancere og store organisationer, er Campaign Monitor og MailChimp.

I Campaign Monitor vs MailChimp -debatten er der visse vigtige sammenligningspunkter, der skiller sig ud for hver platform. Ved at erkende de styrker, hver kan give, kan der tages en beslutning om, hvilken der bedst opfylder dine behov.

1. Priser og kampagner

Campaign Monitor giver brugerne mulighed for at designe deres første kampagne på få minutter gratis. Du har fuld adgang til platformfunktionen til denne designfase, så du kan få en idé om, hvad platformen kan. Hvis du så kan lide det, du ser, betaler du, når du er klar til at e -maile dine abonnenter. Prisen på grundplanen er $ 9 pr. Måned, med den ubegrænsede plan på $ 29 pr. Måned og hovedplanen til $ 149 pr. Måned.

Grundplanen giver brugerne mulighed for at sende 2.500 e -mails til 500 mennesker og giver grundlæggende e -mail -understøttelse med platformens centrale automatiserede e -mailmarketing og funktioner. Opgradering til den ubegrænsede plan fjerner den månedlige e -mail -grænse og tilføjer flere instrumentbrætfunktioner. Premier giver brugerne skabelonstyring og en tildelt Campaign Monitor -administrator. Flere abonnenter betyder højere priser.

MailChimp tilbyder en freemium -service, der giver dig mulighed for at sende 12.000 e -mails om måneden til 2.000 abonnenter eller mindre. Intet kreditkort, kontrakt eller bevis er påkrævet. Det er altid gratis på dette niveau. Betalte planer starter ved $ 10 om måneden og giver ubegrænsede e -mails til 500 abonnenter. Tilføjelse af yderligere 500 abonnenter øger det månedlige abonnementsgebyr med $ 5 hver måned.

Der er også en professionel tilføjelse, der låser yderligere funktioner op for enhver betalt plan, der koster $ 199 pr. Måned.

2. Automatisering

Campaign Monitor og MailChimp tilbyder forskellige automatiseringsfunktioner for at gøre det lettere at administrere dine e -mail -kampagner. Hver tilbyder også drop -kampagnefunktioner.

3. Integration af elektronisk handel

Campaign Monitor og MailChimp har en e -handelsintegration, der fungerer med deres platforme. Begge er kompatible med Shopify, Magento, BigCommerce og WooCommerce. Du finder tilgængelige apps, der giver dig mulighed for at styre indkøb af vogn, spore kunder for at bestemme tilfredshed og oprette personligt mærkeindhold, der er optimeret til hvert berøringspunkt.

Campaign Monitor indeholder yderligere muligheder via Receiptful, Fresh Relevance, MailSync og SendOwl.

MailChimp tilbyder nye kunder en note eller en ny indholdsserie, der introducerer dem til dine produkter eller tjenester fra e-handelsplatformen. Du har også kategorispor, produktspor og sporer let dine bedste kunder.

4. Registreringsskemaer

Campaign Monitor og MailChimp giver dig mulighed for at være vært for dine egne registreringsformularer og integrere dem på dit websted. Begge giver mulighed for også at integrere disse formularer med tredjepartsapplikationer, hvis det kræves. Processen med at implementere denne nøglefunktion er ret ens på begge platforme, og resultaterne ser næsten identiske ud.

5. Sociale netværk

Campaign Monitor og MailChimp giver dig mulighed for at dele dine e -mailmarketingkampagner på Facebook eller Twitter eller få e -mailmodtagere til at dele dit indhold på deres sociale netværk.

Campaign Monitor kan integreres med Facebook -sider og leadgenerationskort, der er tilgængelige på Twitter. Brugere kan dele din kampagne med deres venner, og du får adgang til en social delingsrapport, der giver dig mulighed for at se omtaler, likes og fremad.

MailChimp integreres med Facebook -sider og reklame, samt tilbyder Tumblr -flette -tags. Du kan installere en tilmeldingsformular på Facebook, hvor nye abonnenter kan indtaste din liste via sociale medier i stedet for dit websted. Du kan også dele flettekoder, så læsere kan dele dit kampagnemateriale med deres venner. Der er også mulighed for at downloade en QR -kode til hver kampagne.

6. Splittest

Begge platforme tilbyder delt A / B -test.

Med Campaign Monitor er avancerede testmuligheder tilgængelige på planer, der har højere prisklasser. De har en omfattende guide til A / B -test, der fører brugerne gennem processen med at designe et testmodul for at gøre det så effektivt som muligt.

MailChimp giver dig mulighed for at vælge den variabel, du vil teste, og derefter generere en kampagne for hver kombination af denne variabel. Du har op til 3 forskellige kombinationer, som du kan teste, selvom denne mulighed er mest effektiv, når du tester med mindst 5.000 modtagere pr. Kombination.

I debatten Campaign Monitor vs MailChimp har begge platforme styrker, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse. Sammenlign funktionerne i hver enkelt, og du kan afgøre, hvilken der er den bedste løsning til dine behov.