9 fordele og ulemper ved at arbejde på et kontor

For nogle mennesker er muligheden for at arbejde på et kontor en drøm, der går i opfyldelse. Det er en mulighed for dem at forfølge deres karrieremål og tjene til livets ophold. For andre er det et mareridt at arbejde på et kontor. Fra at stirre på en computerskærm hele dagen til at sidde fast med irriterende kolleger, drømmer disse mennesker om den tid, de kan krydse af, fra vækkeuret går om morgenen.

Der er mange fordele og ulemper ved at arbejde på et kontor, der kan undersøges nøje. Dette er blot nogle få af de vigtigste punkter, der er værd at overveje.

Hvad er fordelene ved at arbejde på et kontor?

1. Det er ikke fysisk krævende.

Arbejdere kan klare lange skift i et kontormiljø uden store fysiske vanskeligheder. Så længe personlig kropsholdning er god, og et tastatur er placeret et passende sted, er det et ret let miljø at udholde i mere end 8 timer hver dag.

2. Giv en pålidelig rutine.

Når du arbejder på et kontor, er der sjældent ændringer i rutinen. Du ved, at der er en vis tid til at rapportere. Du ved, at du de fleste dage vil gå hjem på et bestemt tidspunkt. Dette gør det meget lettere at håndtere resten af ​​de krav, som livet byder på.

3. Giv mulighed for åben dialog.

I et kontormiljø er det meget lettere at diskutere problemer med en direkte vejleder. Seniorledelsen er også let tilgængelig, hvilket ikke altid er tilfældet i andre arbejdsstillinger. Dette giver medarbejderne mulighed for at føle sig mere informeret, når det kommer til udvikling, ændringer eller muligheder for at udvikle virksomheden.

4. Tillad tætte relationer.

De fleste mennesker bruger lige så meget tid sammen med deres kolleger, som de gør med deres familie. Det betyder, at tætte relationer naturligt vil dannes, fordi mennesker arbejder sammen hver dag. Mange livslange venskaber er skabt på grund af det naturlige miljø, der findes på kontoret.

5. Adgang til teknologi muliggør stærk forbindelse.

Mange kontorer giver deres job adgang til teknologier, der giver dem mulighed for at være online, få forbindelse til andre og fortsætte med at arbejde på samme tid. Det giver folk mulighed for at føle sig forbundet, selvom de er alene på et kontor.

Hvad er ulemperne ved at arbejde på et kontor?

1. Kræver ofte en stationær position.

Kontorarbejde kræver generelt, at en medarbejder står stille på kontoret for at arbejde. Der er muligheder på nogle kontorer, f.eks. Stående skriveborde, der kan stoppe forlænget siddende. I slutningen af ​​dagen vil en kontorarbejder dog tilbringe det meste af dagen ved sit eget skrivebord eller kabine og vil kun begive sig ud i pauser. Uden fysisk aktivitet tilføjet til din rutine kan dette hurtigt føre til en ekspanderende talje.

2. Tving folk til at blive inde.

En af de største klager over at arbejde på et kontor er det faktum, at du sidder fast og arbejder inde på en god dag. Nu, i dårligt vejr, forsvinder denne klage. Men når solen skinner og temperaturerne er fine, kan det være svært at fokusere på de opgaver, der skal udføres.

3. Der kan være mange distraktioner.

I et kontormiljø er mange arbejdere tvunget til at arbejde i nærheden af ​​hinanden. Dette kan gøre det lettere at opbygge relationer, men det betyder også, at der kan være meget lidt personligt rum. Nogle mennesker kan tale meget, fordi de har lidt at gøre, men det bliver stressende for nogen, der ikke ønsker at blive distraheret. Når folk sidder fast i lange perioder, kan det skabe intimitet, irritation eller begge dele, som alle er distraktioner.

4. Der kan være mange regler at følge.

Et kontor kan kræve, at en medarbejder ikke medbringer personlige souvenirs. Dette skaber en situation, hvor det eneste, man skal se på hele dagen, er en computerskærm. Selvom du ikke har noget imod denne slags arbejde, kan rutinen blive kedelig efter et stykke tid.

Fordele og ulemper ved at arbejde på et kontor viser, at det er et miljø, som nogle vil se som en velsignelse, men andre vil se det som en forbandelse. Alle ser en ideel arbejdsoplevelse lidt anderledes. Det betyder, at det er vigtigt at finde et kontor eller ethvert andet arbejdsmiljø, der opfylder dine personlige behov og interesser på en effektiv måde, så du kan trives i dit arbejde.