Aweber vs Mailchimp

Det er svært at nå dit fulde potentiale som brand og virksomhed i dag uden e -mailmarketing. Uanset om du er en fysisk virksomhed, en fuldt digital virksomhed eller en kombination af begge dele, er e -mailmarketing en effektiv måde at løbende kommunikere med interessenter. Du kan konvertere kundeemner til kunder og holde dine bedste kunder tilbage til dig.

To af de vigtigste e -mailmarketingplatforme, der kan bruges til at høste disse fordele, er AWeber og MailChimp. Dette er de vigtigste punkter at overveje på hver platform for at afgøre, hvilken der kan være den rigtige for dig.

Design: AWeber vs MailChimp

AWeber er en mobil responsiv træk og slip -e -mailmarketingløsning. Vælg bare det indhold, du vil bruge, træk det ind på skabelonen, og du er klar til at sende det til dine abonnenter. Du kan have fleksibiliteten på over 700 skabeloner at vælge imellem, men ingen kodningsmodifikationer er tilladt uden at betale for denne adgang.

MailChimp har også træk og slip -funktioner til let brug. Det tilbyder også mobil lydhørhed og kan betragtes som optimeret til brug af smartphone eller tablet. Du kan relativt let omarrangere placeringen af ​​tekst og billede i standardskabelonerne. Der er også en indbygget fotoredigerer, der kan hjælpe dig med at foretage mindre redigeringer uden behov for redigeringssoftware. Flere samarbejdspartnere kan indtaste og teste e -mails, før de sendes til hele listen.

Prissætning: AWeber vs MailChimp

AWeber tilbyder planer, der starter ved $ 19 om måneden og indeholder alle de funktioner, e -mailmarketingplatformen kan tilbyde. Denne grundplan giver adgang for op til 500 abonnenter med fuld automatisering og adgang til hundredvis af forskellige skabeloner, der kan bruges. Registreringsformularer, integrationer og billedhosting er også inkluderet. En opgraderet plan tilbyder op til 2.500 abonnenter for $ 29 pr. Måned. Den bedste deal er $ 69 pr. Måned -planen, som tilbyder op til 10.000 abonnenter.

En 30-dages gratis prøveperiode på din foretrukne plan er tilgængelig via AWeber. Ændring af skabelonen har en merpris.

MailChimp er en af ​​de mest overkommelige e -mailmarketingløsninger på markedet i dag. For freelancere og marketingfolk er der en gratis plan, der giver dig mulighed for at sende op til 2.000 abonnenter og sende 12.000 e -mails om måneden. Betalte planer starter ved $ 10 om måneden for op til 500 abonnenter og ubegrænsede e -mails. Yderligere 500 abonnenter kan føjes til den månedlige plan for yderligere $ 5 pr. Måned for hver blok.

MailChimp tilbyder også en professionel tilføjelsespakke til forbedret ydeevne og business-grade funktioner til $ 199 pr. Måned. Pluginet kan føjes til en hvilken som helst betalt plan.

Automatisering: AWeber vs MailChimp

Begge e -mailmarketingplatforme tilbyder en effektiv automatiseringsfunktion, der muliggør hurtige svar på forespørgsler fra besøgende. Autoresponders på begge platforme er lette at bruge og giver brugerne mulighed for at planlægge det tidspunkt og den dag, hvor en e -mail skal leveres. Nye registreringer kan også modtage en række automatiserede e -mails.

Automatiseringsfunktioner tillader også sporing af analyser og metrics på begge platforme, så brugerne nemt kan spore effektiviteten af ​​hver kampagne. Du kan derefter tage disse oplysninger til at segmentere kunder baseret på adfærdsmæssig målretning, hvilket muliggør en personlig e -mailoplevelse.

MailChimp giver dig mulighed for at importere data fra en CRM, som du muligvis bruger, med integration af Salesforce og andre større platforme, der er tilgængelige til din e -mailmarketing. Dette giver dig mulighed for yderligere at tilpasse indholdet, en mulighed, som AWeber ikke tillader.

Dataindsamling og sporing: AWeber vs MailChimp

Begge e -mailmarketingplatforme giver også omfattende dataindsamling og sporing. Dette inkluderer salgssporing, åbne eller klikdata og andre specifikke datapunkter, som du muligvis skal bruge til dine metrics. Disse data formateres derefter til diagrammer, der er lette at læse, så du ved, hvordan du reagerer på oplysningerne for at finjustere fremtidige kampagner.

Du kan se dine afmeldinger, identificere, hvilke e -mails der er sprunget tilbage, og modtage råd om, hvorvidt du skal fortsætte med at teste den specifikke adresse.

Hvor AWeber muliggør robust salgssporing, muliggør MailChim konkurrencedygtige præstationssammenligninger. Du kan spore, hvordan din kampagne klarer sig i forhold til dine konkurrenter, så du kan se, hvor der muligvis skal foretages justeringer.

Kundesupport: AWeber vs MailChimp

Hvis du er usikker på de data, din e -mailmarketingkampagne har indsamlet, tilbyder AWeber dig en række supportmuligheder, hvor du kan stille spørgsmål. Support er i normal åbningstid, men er tilgængelig via e -mail, telefon eller live chat. Dette giver dig mulighed for at finde en næsten øjeblikkelig løsning på et problem, du har, forudsat at det ikke sker midt om natten.

MailChimps vigtigste kilde til kundesupport er en online vidensbase, der tilbyder indhold og uddannelse, der hjælper dig med at maksimere din kampagne. Du bliver bedt om at læse fejlfindingsartiklerne, før du får adgang til andre former for assistance. Live chat er tilgængelig på et lidt begrænset grundlag. Ellers er din bedste mulighed for assistance at e -maile den generiske e -mailadresse til kundeservice.

Leverbarhed: AWeber vs MailChimp

Både AWeber og MailChimp har leveringsrater, der konsekvent er over 90%. AWeber lover en leveringsrate på 99%.

MailChimp ser på, hvordan afsendere kan påvirke leveringsraterne og fortæller i det væsentlige sine forbrugere, at tjenesteudbydere, der lover en bestemt procentdel, ikke rigtigt forstår, hvordan branchen fungerer. Selvom de hævder, at de vil levere diagrammer, der viser specifikke leveringshistorier for kunder med stort volumen, findes der ingen faktiske data på MailChimms side med leveringsdygtighed.

Begge platforme er aktive medlemmer af branchen, der opretholder hvidlistestatus, når internetudbyderen stadig vedligeholder dem. Hver platform er også på feedback loops for nutidens førende e -mail -udbydere, herunder Outlook, Comcast, AOL og Yahoo.

Det betyder, at hvis en abonnent markerer en e -mail, du har sendt dem som spam eller uønsket, selvom det var dem, der abonnerede på dit indhold, vil udbyderen straks afmelde den person fra din liste.

Hvilken platform er den rigtige for dig?

AWeber er en god løsning for individuelle marketingfolk, der vedligeholder større abonnentlister, SMV’er og store mærker, der ønsker at oprette en ny e -mailmarketingkampagne.

MailChimp er en god løsning for SMB’er, der ønsker en plan, der skaleres med dem, mens de fortsætter med at vokse. Det er også en god entry-level løsning for marketingfolk, freelancere og iværksættere.

Sammenlign dine behov med hver løsning, der leveres af disse e -mailmarketingplatforme, og du finder den bedst egnede løsning for dig. Hvad synes du om AWeber vs MailChimp -debatten?