Weebly vs WordPress

Hvis du vil oprette et nyt websted, tænker du sandsynligvis på to platforme: Weebly og WordPress.

Nøglepunkt # 1: Hvor let er det at bruge?

Weebly er meget let for alle at bruge. Det er designet til at være en træk -og -slip -builder, så du kan placere dit indhold, hvor du vil. Indholdet kan flyttes rundt som et puslespil, når det er placeret, så du behøver ikke bekymre dig om at slette og nulstille det, hvis du skifter mening. Ingen kodningskompetencer påkrævet.

Der kræves heller ingen tekniske færdigheder ud over at skrive indhold og uploade eller fange grafik eller fotos.

Der er et hjælpecenter til dem, der er nye i bygherren. De tilbudte værktøjer er intuitive og lette at forstå.

WordPress kræver en dybere læringskurve, fordi du skal vide, hvordan du placerer indhold bestemte steder. Dine designelementer vil være baseret på en skabelon, du vælger. Ændring af din skabelon kræver evnen til at ændre produktkodningen.

Det betyder, at WordPress giver brugerne mulighed for i højere grad at personliggøre et websted i forhold til Weebly. For noget grundlæggende, der stadig ser godt ud, kan Weebly få jobbet udført. For et avanceret websted med fuld tilpasning er WordPress imidlertid absolut nødvendigt.

Nøglepunkt # 2: krav til vedligeholdelse

Weebly er et lukket system. Det betyder, at de vil håndtere de tekniske problemer, der opstår bag kulisserne. Du behøver ikke bekymre dig om opdateringer, ydelsesproblemer eller forbedringer, der kan opstå. Alt dette administreres på dine vegne og sker automatisk.

Det gør det meget let at sikre, at dit websted er opdateret med hensyn til ydeevne for dine besøgende.

WordPress kan være meget svært at administrere. Det er en open source -platform, der regelmæssigt opdateres. Det er gjort for at forbedre sikkerheden og funktionaliteten, men det betyder, at brugere ofte skal downloade den nyeste version og sikre, at den fungerer med de plugins, der er blevet brugt til at tilpasse deres websted.

Ikke alle plugins er kompatible med de opdateringer, som WordPress beder dig om at downloade. Det betyder, at du muligvis skal downloade plugin -opdateringer efter at have downloadet WordPress -opdateringen. Nogle plugins er forældede og fungerer muligvis ikke med den nye version, hvilket kan få dit websted til at gå ned. For at undgå dette problem undgår mange WordPress -brugere at downloade opdateringer, indtil de ikke har nogen anden mulighed for at gøre det. Selvom dette holder webstedet aktivt, kan det også udsætte det for potentielle sikkerhedsproblemer.

Hvis du vil have en oplevelse, der giver dig mulighed for at fokusere på dit indhold, er Weebly svaret. Hvis du vil have en kraftfuld platform, der giver dig mulighed for at skalere din virksomhed opad, er WordPress stadig den bedste løsning.

Nøglepunkt # 3: kundeservice

Weebly tilbyder en række hjælpeguider, der kan guide brugerne gennem processen med at oprette deres websted.

Der er også adgang til e -mail support via Weebly. Det er udråbt som en 24/7 kundesupportmulighed, men lad os se det i øjnene – vi ved alle, at vi kan sende en e -mail til enhver tid. Det er vigtigere at modtage et rettidig svar. Det tager normalt 1-2 hverdage, før Weebly kontakter dig.

For hurtigere problemløsning er der live chat og telefonsupport i normal åbningstid.

Da alt vedligeholdes internt, tager det ikke lang tid at finde en løsning på, hvad der sker under de fleste omstændigheder.

WordPress, fordi det er open source, har ikke et formelt kundesupportsystem. Hjælp til WordPress er afhængig af tredjepartsudviklere, buildere og online fagfolk, der er aktive på fora, uploader deres egne videoer eller gør sig tilgængelige på andre måder.

Fordi 3 ud af 5 websteder kan bruge WordPress til enhver tid, er der mange lignende spørgsmål, der bliver stillet, når der opstår problemer. Mange brugere kan finde et svar på deres problem med lidt research, men det er ikke altid tilfældet. På det tidspunkt afhænger fejlfinding af, at nogen besvarer et spørgsmål, du har stillet, og der er ingen garanti for, at det vil ske.

Der er tjenester tilgængelige, hvor du kan betale nogen for at tage sig af dine problemer med dit WordPress -websted. Det er en afvejning, der skal tages i betragtning på grund af de omkostningsforskelle, der er i sammenligningen mellem Weebly og WordPress.

Nøglepunkt # 4: prisfastsættelse

Weebly tilbyder en grundplan gratis at bruge.

Der er tre forskellige niveauer for dem, der leder efter en førsteklasses oplevelse. Priser for disse planer er baseret på de gennemsnitlige månedlige omkostninger ved de årlige forudbetalte omkostninger, der opkræves ved tilmelding.

Startniveauet på Weebly er designet til et websted, der kun er til personlig brug. Denne webstedsplan koster $ 8 pr. Måned og inkluderer hosting.

Pro -niveauet er $ 12 pr. Måned, og forretningsniveauet er $ 25 pr. Måned. Disse niveauer giver webstedets søgemuligheder, site analyse, adgangskode beskyttelse, HD video og lyd og video baggrunde. Medlemskabsregistrering og ubegrænset medlemskab er tilgængelige på virksomhedsniveau.

For dem, der ønsker en onlinebutik, er Business- eller Performance -niveau de bedste muligheder. Performance-niveauet tilbyder ubegrænsede produkter, digitale varer, forsendelsespriser i realtid, gavekort og e-mails med forladte indkøbsvogn. Begge niveauer tilbyder et 0% Weebly -transaktionsgebyr.

Starter- og Pro -niveauerne tillader også produktsalg, men begrænser antallet af produkter, der kan sælges til 25 eller mindre. Weebly transaktionsgebyr på 3% gælder. SSL -sikkerhed tilbydes heller ikke på disse to niveauer.

WordPress er teknisk gratis.

For at bruge det skal du dog betale for en hostingtjeneste til dit nye websted. Mange hostingfirmaer begrænser eller begrænser WordPress -websteder på grund af den plads, de typisk bruger. Forvent at betale mindst $ 7 om måneden for en god hostingplan, der giver dig en rimelig oppetidsprocent.

Designskabeloner er nødvendige i WordPress, selvom du kan oprette din egen. Gratis skabeloner er tilgængelige. For et førsteklasses design, forvent at betale mindst $ 20 i den indledende installationsfase af dit nye websted.

Plugins er ofte også påkrævet på et WordPress -websted. Mange af disse er også gratis, men ydelsen af ​​de gratis plugins kan være noget tvivlsom. Betalte plugins har ofte kundeservicekontakter, der kan hjælpe med fejlfinding, hvilket er et klart plus. Nogle plugins koster mere end $ 400, men den gennemsnitlige pris på et premium plugin er mindre end $ 50.

Det betyder, at den gennemsnitlige investering for et WordPress -websted er omkring $ 200. Så du har den løbende tidsforpligtelse til vedligeholdelse og hostinggebyrer at betale.

Nøglepunkt # 5: platformens fleksibilitet

Weebly tilbyder en mulighed for at redigere dit websteds kodning på deres platform. Du kan tilpasse CSS og HTML for at tilpasse det, men du har ikke fuld adgang til alt. Det er fordi Weebly er et lukket system. Der er ting, der vil ske med dit websted, som er uden for din kontrol.

Det betyder, at der er en generel mangel på fleksibilitet med denne webstedsbygger. Ikke-Weebly-elementer er næsten umulige at integrere, især fra et kodnings- eller programmeringsperspektiv. Du kan også være begrænset i den måde, hvorpå de funktioner, der tilbydes på denne platform, kan udføres.

Målet med et Weebly -websted er, at de tager sig af webstedets tekniske egenskaber, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Konstruerede websteder overvåges rutinemæssigt for at sikre, at de fungerer korrekt og opfylder aftalte servicevilkår.

WordPress har meget mere fleksibilitet som platform på grund af dets open source -karakter. Brugere kan frit ændre deres websted på næsten enhver måde, de kan forestille sig. Du har fuld adgang til alle platformskoder. Det betyder, at du kan ændre kodningen af ​​dit websted eller ansætte nogen til at gøre det for at opnå meget specifikke resultater.

Plugins øger også fleksibiliteten, som WordPress tilbyder, selvom det skal bemærkes, at ikke alle plugins er gode. Hvis du inkorporerer et tvivlsomt plugin på dit websted, kan det udsætte dig selv eller dine besøgende for potentielle sikkerhedsproblemer.

Hvor der ikke er nogen fleksibilitet med WordPress, er inden for fejlfinding, der nogle gange skal ske. Ingen har pligt til at give svar på dine spørgsmål, fordi det er en open source -platform. På et grundlæggende niveau er det en fordel at vælge WordPress på grund af dets fulde fleksibilitet og uafhængighed, men at være uafhængig kommer med ansvaret for at løse de egne problemer, der kan opstå.

Weebly vs WordPress: hvad er bedre?

Weebly er en bedre mulighed for folk, der lige er begyndt at udvikle webstedsdesign og færdigheder. Der er en vis fleksibilitet, men det har enkelhed. Du behøver ikke at finde nogen til at være vært for dit websted, og alle opdateringer håndteres for dig.

WordPress er en mere avanceret mulighed, der kan hjælpe virksomheder med at skalere op. Du har måske nogle udfordringer til tider at overvinde, men der er også fuldstændig uafhængighed i at bygge et nyt websted.

Hvilken er bedre? Det afhænger af, hvor du er, og hvad du har brug for.

Hvad synes du om sammenligningerne mellem Weebly og WordPress?