Adobe Elements vs Lightroom

Adobe Elements er en lettere version af Photoshop. Det fungerer som en forenklet version af dette særprægede program og er velegnet til et stort antal brugere til at forbedre deres grafiske billeder. Elementer er noget, der er bedst for begyndere eller hobbyfolk, fordi det nedbryder processer i deres mest forenklede former. Når brugeren derefter er klar til at tage sit arbejde til det næste niveau, har den fulde version af Photoshop en meget kortere indlæringskurve.

Lightroom har nogle platformelementer, der ligner Elements, idet de både behandler fotos og digitale billeder, efter at de er blevet gengivet. Det tilbyder filhåndteringsmuligheder og tilbyder forskellige værktøjer og indstillinger, der gør det let hurtigt at behandle snesevis af fotos, mens du holder dem arrangeret i en logisk rækkefølge. Det er vanskeligere at bruge end Elements, men det er mere beregnet til professionelle end begyndere.

Her er nogle yderligere sammenligningspunkter, du skal overveje, hvis du undrer dig over, hvilken softwareplatform der bedst opfylder dine behov.

Hvad du får fra Adobe Elements

Elements giver dig en mulighed ved opstart. Du kan vælge fotoredigereren eller arrangøren, så du kan fokusere på den opgave, du skal udføre. Layoutet er pænt, og layoutet er enkelt og intuitivt. De fleste af de fælles funktioner præsenteres på en måde, der er let for næsten alle at forstå. Dette gør det muligt for alle at begynde at manipulere dine billeder med det samme.

Elements tilbyder forskellige arbejdsmåder, så du kan maksimere dit færdighedssæt med denne platform med det samme. Hurtig tilstand giver dig mulighed for at justere forskellige indstillinger, men programmet vil automatisk anvende yderligere justeringer på en måde, som det føles vil gavne billedet. I guidet tilstand får du mere kontrol over det endelige produkt, men med specifikke instruktioner.

Du kan også gå i eksperttilstand og tage fuld kontrol over det endelige produkt.

Redigering er også mulig med Elements. Du kan arbejde med lag, som du ikke kan gøre i Lightroom, hvilket muliggør individualiseret pixelredigering, hvis det er nødvendigt. Det giver dig mulighed for at fjerne pletter, pletter og andre almindelige fejl fra et billede.

Hvad du får fra Lightroom

Lightroom handler mere om at give dig stil og hastighed. På mange måder ligner det i struktur og format meget på Apples iPhoto med denne struktur. Importér, kategoriser derefter og tag dine fotos, så de kan findes med enkle søgninger.

Når du har importeret dine billeder, kan du arbejde med en stor samling af fotos samtidigt snarere end individuelt, hvilket er, hvad Elements kræver, at du gør. Når du har formateret dit katalog med dine søgeudtryk, kan du filtrere alle dine søgninger og metadata, så du altid kan finde den rigtige samling.

Lightroom giver dig også mulighed for at oprette gemte forudindstillinger. Disse kan bruges til at anvende de samme indstillinger på et helt billedsøgningskatalog med et enkelt klik. Du kan gemme en række forudindstillinger baseret på, hvad du normalt ser i dit arbejde, så du efter en hurtig investering af tid øjeblikkeligt kan forbedre dine billeder i bulk.

Redigering i Lightroom er heller ikke ødelæggende, da det giver en kopi af originalen og sporer fremdriften i din arbejdsgang. Hvis du vil gå tilbage til den originale fil, kan du gøre det når som helst.

Det er også muligt at dele fotos via Lightroom med en bred vifte af muligheder ved hjælp af kommandoer, der ligner kravene til fotoredigering.

Adobe Elements vs Lightroom: Hvad er bedre?

At vælge en af ​​disse platforme afhænger af, hvad dit job kræver. Alle har et andet komfortniveau for din arbejdsgang, så det at vælge mellem Elements og Lightroom afhænger af, hvad du har brug for.

Elements er en god mulighed for dem, der har brug for dybdegående redigering, men lige er på vej ind i fotografi og grafisk design. Det er lettere at lære end en fuld version af Photoshop, men det giver dig flere hovedfunktioner, der kan forbedre dine billeder i flere lag.

Lightroom er designet til hastighed. Du har kontrol over processen og kan oprette forskellige forudindstillinger, der giver dig mulighed for at behandle billeder i bulk til projekter af enhver størrelse. Du får ikke den samme mulighed for at ændre lag, men du kan foretage meget fine justeringer og redigeringer af billedet hurtigere, end Elements kan levere.

Konklusionen er følgende: Begge platforme giver dig mulighed for at ændre og redigere dine billeder, mens du holder dem organiserede, så du kan fokusere på det, du gør bedst.

Hvilken mulighed foretrækker du at bruge?