Aweber vs Konstant kontakt

E -mailmarketing er en af ​​de mest effektive måder at nå potentielle kundeemner og konvertere dem til kunder. En enkelt e -mail, der sendes til hundredvis eller tusinder af noterede abonnenter, kan generere titusindvis af indtægter. To muligheder for e -mailmarketing at overveje er AWeber og Constant Contact.

Hvilken af ​​disse softwaremuligheder er bedst for dig? I debatten AWeber vs Constant Contact vil størrelsen på din virksomhed sandsynligvis være en af ​​de afgørende faktorer. Antallet af lister, den lette import, du har brug for, og mængden af ​​automatisering, du vil inkludere, er også faktorer, der skal overvejes.

Hvad er fordele og ulemper ved AWeber?

AWeber er en e -mailmarketingløsning, der primært er designet til at blive brugt af SMV’er og enkeltpersoner. Bloggere, iværksættere og startups kan drage fordel af, hvad softwareskabeloner og strukturer kan levere til at reagere på store lister i en hurtig periode, selvom der i øjeblikket kun er én person, der driver forretningsmuligheder.

AWeber -fordele omfatter følgende.

  • Du har adgang til en kvalitets autosvarer. I stedet for at skulle bekymre dig om at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, kan du bruge AWebers software til at oprette et automatisk svar, der opstår med det samme. Dette giver dig mulighed for at holde flere mennesker i kontakt med dit brand og din virksomhed og vente på dine opfølgende e-mails.
  • Der er mere end 700 skabeloner, der kan bruges. Dette giver dig mulighed for at matche udseendet af dine e -mails med udseendet af dit brand og din virksomhed.
  • En effektiv træk-og-slip-mekanisme bruges til kodefri sammensætning. Fra at oprette dine e -mails til den endelige redigering, drag and drop -designet af denne software giver dig mulighed for hurtigt at oprette e -mails med ensartet kvalitet.

Ulemperne ved AWeber inkluderer disse nøglepunkter.

  • Det kan være svært at flytte mellem e -mail -lister. Selvom du kan vedligeholde flere e -mailmarketinglister med AWeber, kan det være meget svært at navigere i dem. Ofte kræves der flere trin for at indtaste hver liste, så der kan foretages ændringer eller nye e -mails.
  • Annullering af abonnement tælles stadig med. Dit samlede antal abonnenter er en del af de omkostninger, du vil betale for de månedlige planer, som AWeber leverer. I modsætning til anden software og marketingmuligheder fortsætter AWeber med at tælle sine afmeldte som en del af sine aktive e -mailmarketinglister.

Hvad er fordele og ulemper ved konstant kontakt?

Konstant kontakt er en af ​​de ældste e -mailmarketingløsninger, der er tilgængelige online i dag. Med næsten to årtiers erfaring har brugerne adgang til gennemprøvede e -mail -løsninger. Det er en softwareløsning, der er designet til virksomheder af enhver størrelse, selvom enkeltmænd i en nystartet virksomhed måske finder denne løsning for meget til det, de har brug for i øjeblikket.

Her er de fordele, du skal overveje, når du søger konstant kontakt til hjælp til e -mailmarketing.

  • Modtag en betydelig gratis prøveperiode. Nye brugere kan bruge konstant kontakt i op til 60 dage i en gratis prøveperiode. Dette giver dig mulighed for at se, om denne software kan opfylde dine behov i virkelige applikationer.
  • E -mailimport er enkel og let. Hvis du bruger Outlook eller Gmail som din primære e -mail -løsning, kan du hurtigt importere dine kontakter til denne e -mail -marketingsoftwareløsning.
  • Du kan til enhver tid annullere tjenesterne. Konstant kontakt spærrer ikke brugere for langsigtede kontrakter. Det er en måned-til-måned-service, der til enhver tid kan annulleres.

Og så er her de ulemper, du skal overveje, når du ser på konstant kontakt.

  • Der er opbevaringsbegrænsninger. Du har ikke så meget plads til at gemme kladder eller vellykkede e -mails, der tidligere er blevet sendt. Det betyder, at du skal blive ved med at oprette nye e -mails fra hits gemt på dit lokale operativsystem for at gentage vellykkede kampagner.
  • Den har et begrænset automatisk svar. Konstant kontakt er designet til at blive brugt på e -mailmarketinglister, der allerede er etableret. Det betyder, at de autosvar, der ofte er nødvendige i de første par dage efter nogen tilmelder sig, er meget begrænsede i omfang på denne platform.

Hvis du leder efter en e -mail -løsning, der tilbyder sporing af webaktivitet, split -test og kan fungere som en social CRM, kan AWeber være det første valg at prøve. For dem, der har brug for leadscoring, SMS-marketing, personligt tilpasset webindhold, forudsigelig analyse og realtidssalgsadvarsler, er Constant Contact sandsynligvis den bedste løsning.