Adobe Connect vs Webex

Hvis du nogensinde har haft brug for at have et online mødelokale, er det sandsynligt, at du har kigget på Adobe Connect, WebEx eller begge dele. WebEx har domineret dette markedsrum i flere år, med markedsandele undertiden over 50% i Nordamerika og 40% på verdensplan.

Adobe Connect tilbyder imidlertid en række overlegne funktioner, der kan sammenlignes med WebEx til en sammenlignelig pris. Hvilken webkonferenceprogram giver den bedste værdi i debatten mellem Adobe Connect og WebEx?

Hvordan Adobe Connect og WebEx er ens

Som med de fleste konkurrencedygtige softwaremuligheder på det samme marked har Adobe Connect og WebEx nogle funktioner, der kan sammenlignes på begge systemer. Forvent at finde disse funktioner i begge muligheder.

  • Adobe Connect og WebEx har kompatibilitet på tværs af platforme. Det betyder, at alle deltagere i webkonferencearrangementet har en universel platform, der kan bruges, uanset hvilket operativsystem der kan bruges lokalt af hver deltager.
  • Adobe Connect og WebEx har også en vedvarende URL. Dette giver brugerne mulighed for at oprette et tilpasset mødelokale, der forbliver konstant, som om du havde den samme kontorudvidelse til et bestemt telefonnummer. Dette gør det muligt for deltagerne at hoppe direkte ind i webkonferencelokalet, hvor de slap uden at afbryde layoutet af rummet eller det præsentationsmateriale, det indeholder.
  • Adobe Connect og WebEx tilbyder en række tilføjelser, der kan installeres til individuelle produktivitetsniveauer. Tredjepartsprogrammer er inkluderet i denne funktion, herunder MS Office, Outlook, Lotus Notes, chatprogrammer og andre integrationer med et klik.

Begge programmer tillader også tilstedeværelse af 25 assistenter med en enkelt licens. Hvis du opgraderer til Adobe Connect Pro -programmet, kan du øge antallet af deltagere til 100 med en enkelt licens. WebEx-licenser på topniveau tillader flere værter og ubegrænset kapacitet, men kan også have en pay-as-you-go-struktur, som nogle brugere måske ikke ønsker at have.

Hvordan Adobe Connect og WebEx er forskellige

I Adobe Connect vs WebEx -debatten er disse de vigtigste forskelle, der skiller sig ud mellem de to programmer. Ved at sammenligne forskellene med specifikke lokale behov kan du bestemme, hvilken mulighed der er det bedste webkonferenceprogram til dine behov.

  • WebEx giver brugerne adgang til sikkerhedsfunktioner ved hjælp af et proprietært dynamisk switchet netværk. Adobe Connect er afhængig af P2P -forbindelser mellem lokale pc’er. Det betyder, at WebEx -møder finder sted på et privat dynamisk netværk frem for på servere, der er hostet i skyen. Derfor har WebEx -brugere en bedre samlet sikkerhedsfordel i forhold til Adobe Connect.
  • Adobe Connect er meget lettere at bruge, når man starter et møde eller en konference online. Interfacet er baseret på Flash, som allerede er installeret på de fleste computere. Selvom en pc ikke kan oprette forbindelse uden en download, er softwaren til oprettelse af forbindelsen normalt gratis. Det betyder, at næsten alle kan have et møde med en anden person på Adobe når som helst. For WebEx skal alle deltagere downloade en Meeting Manager, før de kan få adgang til den dedikerede URL til mødet for første gang. Derfor har Adobe Connect -brugere en bedre samlet forbindelsesoplevelse sammenlignet med WebEx.
  • Adobe Connect fungerer også konsekvent med aktuelle firewall -sikkerhedsproblemer, mens WebEx kan kræve særlige tilladelser til brug på grund af første download. Det betyder, at Adobe Connect ofte også er lettere at bruge fra et administrativt synspunkt. Brugere behøver ikke den samme tilladelsesændring for at bruge Adobe Connect, som de muligvis skal bruge WebEx.
  • Adobe Connect afspiller videoindhold med hurtigere hastigheder og uden buffer i forhold til WebEx. Selvom dette nøglepunkt muligvis ikke påvirker alle brugere, vil de, der regelmæssigt bruger videoindhold i deres præsentationer, se mærkbare forsinkelser på WebEx. WebEx -indhold skal også ses via en proprietær fremviser, mens Adobe Connect muliggør øjeblikkelig adgang med sikre private og offentlige adgangsmuligheder, selv for optagede møder.

Hvad er den bedste løsning?

Både Adobe Connect og WebEx leverer levedygtige webkonferenceløsninger, der kan skabe et produktivt miljø for enhver virksomhed. Selvom omkostningerne ved Adobe Connect har en tendens til at være lidt højere end WebEx, tilbyder den også en mere brugervenlig og tilgængelig løsning for alle, der muligvis skal deltage i et møde.

På den anden side kræver nogle virksomheder et sikkert online mødelokale, og det er den vigtigste overvejelse. I så fald er WebEx en overlegen løsning.