Påfaldende vs Squarespace

Takket være de innovationer, der tilbydes på markedet for webstedsbygning, er der flere gode måder at oprette et websted på egen hånd. Du behøver ikke at betale et bureau mange penge for at få arbejdet udført, men med programmer som Strikingly eller Squarespace behøver du heller ikke bruge dage på at justere din kode, så du kan få dit websted rigtigt.

I Strinkingly vs Squarespace -debatten med hensyn til at opbygge et websted er der flere vigtige punkter, der er værd at overveje.

1. Hvor let er det at bruge?

Både Slående og Squarespace betragtes generelt som plug-and-play-systemer. Træk og slip elementer på en byggeside for at se præcis, hvordan din webside vil se ud, når du udgiver den. Du kan ændre baggrundsbilleder, placere tekst og overskrifter for at give oplysninger til besøgende og oprette et netværk af menukommandoer til navigationsformål.

Overraskende giver det brugerne to forskellige versioner, der kan bruges. Grundsystemet er helt uden kodning, hvilket giver stort set alle mulighed for at oprette deres websted helt fra bunden med meget lidt besvær. Der er også en tilpasset HTML -funktion, der giver dig mulighed for at redigere webstedets kode, så du kan foretage specifikke ændringer, når det er nødvendigt.

Squarespace er et mere intuitivt system. Forudsig hvad du vil, og hvordan du vil have det baseret på dit input. Det betyder, at det tager lidt længere tid at lære systemet at kende, men efter lidt tid i læreprocessen kan brugerne ofte offentliggøre hurtigere.

2. Hvor fleksibelt er systemet?

Påfaldende er et komplet webstedsbyggerprogram. Du kan bygge næsten ethvert moderne websted, du har brug for, herunder en e-handelsplatform. Dette giver brugerne mulighed for at præsentere deres oplysninger, produkter eller tjenester på en foretrukken metode, mens de accepterer flere forskellige betalingsgateways. Det er en god måde for begyndere at komme i gang online med evnen til at acceptere online ordrer.

Squarespace tilbyder mere fleksibilitet til webudviklere, der har stor erfaring inden for deres niche. DIY-redigeringsgrænsefladen muliggør oprettelse af dybt tilpassede flersides websteder. Det er struktureret til at være et mere omfattende CMS, der kan skaleres, efterhånden som en virksomhed vokser. Det betyder, at det er mere kompliceret at komme i gang, men giver mere fleksibilitet, hvis du har evnerne til at få adgang til det.

3. Hvor effektivt er designet?

Det fokuserer overraskende sine skabeloner på produktcentrerede designs. Du kan vælge et tema og derefter ændre det efter udgivelse, hvis du ikke kan lide det første uden at miste nogen af ​​dine data. Hver skabelon er en standard træk-og-slip-blokstruktur, hvilket gør det let at tilføje, trække fra eller ændre indhold, efterhånden som dine behov udvikler sig. Alle emner reagerer.

Squarespace tilbyder også responsive skabeloner med en samling, der er større end de fleste webbyggere. Du kan også når som helst ændre dine temaer uden at miste det indhold, du har offentliggjort. Der er dog mindre variation inden for skabeloner og temaer på trods af den større samling, og det er vanskeligere for Squarespace-brugere at navigere gennem nybegyndere-builders flersidede websteder.

4. Hvor god er kundesupport?

Overraskende nok tilbyder den hovedsagelig support via e -mail. Brugere kan også bruge et vidensbase og idéforum til at finde den hjælp, de har brug for. Der tilbydes også en tjekliste til bygherrer, så almindelige problemer kan stoppes, før webstedet offentliggøres.

Squarespace tilbyder et lignende sæt supportmuligheder, selvom brugere også kan få adgang til live chat -support. Der tilbydes også regelmæssige one-on-one workshops til brugere, der er gratis, hvis de kan deltage i en i deres New York-hovedkvarter.

5. Hvor meget koster det?

Overraskende nok tilbyder det brugerne en gratis plan med reklame. Du modtager ubegrænsede gratis websteder og 5 GB månedlig båndbredde, men er begrænset som en e-handelsløsning. Du modtager kun 1 produkt pr. Websted. Brugere skal opgradere til Pro -planen, der faktureres med $ 16 pr. Måned årligt, for at modtage ubegrænset båndbredde og op til 100 produkter pr. Websted.

Squarespace giver brugerne mulighed for at betale årligt eller måned til måned, selvom månedlig fakturering koster betydeligt mere. For forretningsplanen er den årlige fakturering $ 18 pr. Måned, men den månedlige fakturering er $ 26 pr. Måned. Avancerede e -handelswebsteder koster op til $ 46 pr. Måned.

I debatten Strikingly vs Squarespace tilbyder hver webstedsbygger kvalitetsmuligheder, der kan være gavnlige for både virksomheder og private websteder. Vælg den, der bedst opfylder dine grundlæggende behov for de bedst mulige resultater.