ProPay vs Paypal

Hvis du driver en online forretning, har brug for en overkommelig lokal betalingsprocessor eller er freelancer, der har brug for en nem måde at integrere betalinger med produkter eller tjenester, så er ProPay og PayPal to muligheder, der ofte overvejes.

Hver mulighed har visse fordele at overveje i forhold til andre. Disse er de centrale punkter, som du vil diskutere.

1. Få en kreditkortbetaling

ProPay giver dig mulighed for at behandle et kreditkort ved at oprette en faktura for transaktionen. Du skal manuelt indtaste kreditkortnummer, kundenavn, e -mail -adresse og købsbeløb. Dette gøres ved at logge ind på din ProPay -konto. Dette gør det nyttigt til lokale transaktioner.

ProPay premium -konti har adgang til en kortlæser, iPhone -grænseflade, e -mailfakturaer og en online webgrænseflade.

PayPal tilbyder brugerne en betalingsknap, der kan integreres på enhver webside, der er under deres kontrol. PayPal Her tilbyder også en mobil betalingsløsning, der giver dig mulighed for at stryge dit kreditkort og undgå en manuel transaktion. Online transaktioner giver en kunde mulighed for at indtaste dine oplysninger for dig, herunder kreditkort, og PayPal behandler betalingen på dine vegne.

PayPal giver også folk mulighed for at starte en kreditkorttransaktion på egen hånd og sende betaling til dig ved hjælp af deres e -mail -adresse. Brugere kan også sende fakturaer eller sende penge via e -mail.

2. Typer af kreditkort accepteres

ProPay giver dig mulighed for at behandle kredit- og debetkort med Visa- eller MasterCard -logomærker. For at behandle Discover- eller American Express-kort skal du opgradere din konto til en Premium-betegnelse eller en højere konto. Premium -konti har et gebyr på $ 39,95 om året.

Alle PayPal -virksomhedskonti accepterer nutidens store kredit- og debetkort. Dette inkluderer Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club og JCB. Gamle EnRoute kreditkort accepteres også. Der er ikke noget årligt gebyr inkluderet for dette privilegium.

3. Transaktionsgebyrer opkræves

ProPay opkræver forskellige transaktionsgebyrer afhængigt af den konto, du har, og det kreditkort, der behandles. Grundlæggende konti opkræves et standardbehandlingsgebyr på 3,25% plus $ 0,35 for hver transaktion. Opgradering til en Premium ProPay -konto reducerer behandlingsgebyret for Visa, MasterCard og Discover kredit- eller betalingskort til 2,69% plus 30 cent pr. Transaktion. Premium -konti opkræves 3,19% plus 30 cent pr. Transaktion.

PayPal opkræver faste 2,9% plus 30 cent for transaktioner, når varerne eller tjenesterne betales af en forbruger. Internationalt salg har et fast transaktionsgebyr på 3,9%plus et fast gebyr baseret på den modtagne valuta. Nonprofitorganisationer kvalificerer sig til et transaktionsgebyr på 2,2% plus 30 cent.

Hvis du bruger det mobile betalingssystem, som PayPal tilbyder, reduceres transaktionsgebyret til 2,7%, når kortet stryges. Hvis transaktionen indtastes manuelt i PayPal Here -kortlæsere, er transaktionsgebyret 3,5% plus 15 cent.

4. Hvornår er pengene til rådighed?

Når en kredit- eller betalingskortbetaling behandles via ProPay, er midler generelt tilgængelige på mindre end 24 timer. Når du har behandlet transaktionen, vil du på skærmen til indtastning af kreditkortoplysninger se, om betalingen er godkendt eller ej.

PayPal gør generelt de midler, der modtages fra enhver godkendt transaktion, umiddelbart tilgængelige. Den eneste undtagelse hertil er for nye købmandskonti, der kan have midler, der modtages fra en tvivlsom kilde. PayPal forbeholder sig retten til at fastfryse en transaktion, mens den undersøger betalingens legitimitet.

5. Sådan får du adgang til kontanter

Grundlæggende ProPay -konti kan få de penge, de har modtaget, sendt til deres lokale checkkonto, så længe din bank eller kreditforening accepterer ACH -transaktioner.

Premium ProPay -konti modtager et MasterCard -betalingskort med mærket Mary Kay. Midlerne på ProPay -kontoen er direkte knyttet til dette betalingskort, så du kan bruge dine midler til køb. Du kan også overføre penge til en betalingskonto mod et gebyr på $ 0,30. ProPay giver brugere, der foretager et køb med deres MasterCard -betalingskort, adgang til midler, der afventes ud over midler, der allerede har clearet.

PayPal -virksomhedskonti kan overføre penge fra din digitale tegnebog til din checkkonto gratis. De fleste ACH -transaktioner tager cirka 1 hverdag at gennemføre. PayPal -brugere har også mulighed for at bruge et mærkebaseret MasterCard -betalingskort til køb eller hævninger i pengeautomater, hvis de ønsker det. Kvalificerende køb med et PayPal -betalingskort modtager 1% kontant tilbage.

PayPal -brugere kan også anmode om, at der skrives en check for de penge, der er på deres konto. De fleste checks modtages på 7-14 dage.

6. Transaktionsgrænser

ProPay har transaktionsgrænser, der er gældende for hver konto. Nye brugere er begrænset til $ 450 pr. Transaktion med en grænse på $ 1.500. Etablerede konti kan anmode om, at disse grænser forhøjes, men denne gennemgang udføres fra sag til sag.

PayPal har forskellige politikker for personlige og forretningskonti. Hvis din personlige konto er bekræftet, kan du sende op til $ 10.000 i en enkelt transaktion. Ubekræftede konti er begrænset til et bestemt beløb baseret på din nuværende historie med virksomheden og mængden af ​​penge, der er blevet behandlet via kontoen, så de samlede transaktionsgrænser varierer.

Virksomhedskonti har typisk en købsgrænse på $ 3.000 pr. Dag med en kontantbegrænsning på $ 400. Kontoindehavere har mulighed for at begrænse dette beløb yderligere, hvis de ønsker at gøre det på deres MasterCard -betalingskort.

7. Tilbagebetalingsbehandling

ProPay giver virksomheder mulighed for at behandle en refusion baseret på deres nuværende tilgængelige saldo. De penge, der refunderes, går tilbage til det kredit- eller betalingskort, der blev behandlet. Hver tilbagebetaling er underlagt et gebyr, der kan være op til $ 0,35. Dette er ud over de behandlingsgebyrer, der blev fratrukket det første køb.

PayPal tillader også, at refusioner behandles til den betalingsmulighed, der blev brugt. Hvis du udsteder en fuld refusion fra transaktionssiden, får du refunderet det fulde 2,9% transaktionsgebyr, der var knyttet til betalingen. Det ekstra gebyr på 30 cent, der er tilføjet transaktionen, refunderes ikke. Der opkræves ingen ekstra gebyrer.

Hvis du leder efter en simpel kredit- eller betalingskorttransaktionsproces, der kan bruges i din lokale virksomhed eller til en e-handelsløsning, tilbyder ProPay flere fordele. PayPal er lettere at bruge online og tilbyder at stryge kreditkort med lavere transaktionsgebyrer og højere grænser.

I ProPay vs PayPal -debatten afhænger meget af, hvorfor du skal behandle kredit- eller debetbetalinger. Vælg den løsning, der bedst opfylder dine behov, så du let kan tilbyde produkter og tjenester til dine kunder.