Start isbutik online

Intet andet end en kugle is kan være den perfekte glæde i den brændende sommervarme. Folk i alle aldre elsker at have deres yndlingsaroma med is. Har den en særlig smag, og kan du lave fantastiske isblandinger? Hvis ja, er det på tide, at du griber chancen og begynder at sælge is online. Der er stor konkurrence på domænet fra både online og offline butikker.

Som enhver anden virksomhed skal du tage visse skridt til at rykke op og få indflydelse på markedet med din isforretning online. Nogle af trinene og ideerne er anført nedenfor.

Trin til at starte isbutik online

Trin: 1 Forretningens art

Du kan starte en isbutik online ved at franchise et populært ismærke. Det er lettere, fordi folk allerede kender mærket og dets smag, så de vil strømme til din online butik for at spise isen. På den anden side, hvis du vil oprette dit eget mærke, skal du lave isene og derefter servere dem for folket. Du skal have dygtighed og viden til at lave is sammen med forskellige unikke opskrifter og smag.

#BonusTip:    Vær forberedt på 360 måder til marketing. Nogle mennesker reagerer straks på -mails . Fordi nogle teknisk kyndige kunder bruger post- eller postkasserne. Direct mail lægger kuponer eller særlige tilbud i dine kunders hænder, og chancerne for nul fordobles.

_

Trin: 2 Vælg din niche

Undersøg alle isboder i nærheden for at forstå, hvad de tilbyder. Prøv at forstå smagen og typen af ​​is, der har det maksimale antal forbrugere, og planlæg derefter din niche i overensstemmelse hermed. Du kan sigte mod at lave frugtis, eller måske kan du vælge smag og udforske dem dybt for at tilbyde forskellige undergenrer af smag. Du kan også starte med is, der er sund og fedtfattig, fordi folk bliver mere og mere sundhedsbevidste.

#BonusTip: Optimeret    dit websted let. Vis dine smag af is og andre desserter frem på dit websted, især med fotos i høj kvalitet. Du kan se menuer, priser, skemaer, kuponer, nyheder fra din butik med den korrekte brug af filter.

_

Trin: 3 Lav en forretningsplan

Du skal indhente en passende forretningsplan, så den kan udføres i arbejdsprocessen. Det beskriver tilstrækkeligt virksomhedens mål sammen med målforbrugergruppen. Nævn de investeringer, der vil blive foretaget i virksomheden, og hvordan du planlægger at dække omkostningerne. Følg det korrekte format for at skrive planen. Inkluder en oversigt lige i begyndelsen, der indeholder korte oplysninger og beskriver din virksomhed. En sådan forretningsplan er afgørende, hvis du ønsker at søge økonomisk hjælp fra en långiver eller bank.

#BonusTip – Afslut    onlinebutikken. Intet tilskynder til engagement mere end konkurrencer. Partner med en lokal restaurant eller Local Popular Place for at oprette en is eller spise udfordring, hvor kunden skal spise en kæmpe portion på en tildelt tid. Beløn ​​dem med produkter eller kurve

_

Trin: 4 licenser

Kontakt din lokale sundhedsafdeling og hør, hvilke licenser der kræves for at åbne en isbutik. Du producerer mad og skal derfor være certificeret og licenseret, så folk kan stole på dig og få isen. Få en korrekt isbarstilladelse fra myndighederne.

#BonusTip:    Vær også forberedt på at byde offlinekunder velkommen . I stedet for at folk altid kommer til din online butik for at købe is, kan du overveje at bringe din is til folk. Køb en bil eller lastbil og hyppige steder, hvor folk kan købe is.

_

Trin: 5 Ansæt personale

Hvis du vil lave is og sælge den, er det indlysende, at hele processen ikke kan udføres af én person. Du bliver nødt til at ansætte og arbejde med personale for at lave den bedste is til hver ordre.

#BonusTip:  Organiser en begivenhed og give   velkommen nogen valgt fra Ice Cream Lover. En af de letteste måder at give sit navn ud på en mere personlig måde er at organisere en interaktiv begivenhed, f.eks. En begivenhed, der laver isdekoration af is eller tilberedning af is .

_

Trin: 6 Kvalitet

Dine kunder vil have den bedste is, og du skal sørge for, at de får, hvad de betaler for. Dine smag og smag vil afvige fra resten af ​​markedet og sørge for, at hver gang du serverer en is, smager den den samme som før. Hvis smagen ændrer sig, vil folk tvivle på din troværdighed, og du vil begynde at miste kunder.

#BonusTip: Du   kan uddanne dine kunder om din is og kvaliteten af tjenesterne. Giver tips og tricks sammen med dine varer for at give dine kunder gode ideer og en forsmag på, hvad dit brand egentlig handler om. Du kan også oprette dine destinationssider med SEO -strategier i tankerne, sørg for at inkludere en opfordring til handling og indsamle potentielle e -mail -id’er til fremtidige samtaler.

_

 

Trin: 7 Levering

Is er et produkt, der smelter meget hurtigt og skal serveres straks til kunden. Sørg for at starte virksomheden i et lille område og derefter spredes ud, det er vigtigt at starte i det små, fordi is skal leveres til kunderne hurtigt og i en temperaturkontrolboks. Ansæt medarbejdere, der vil arbejde som leveringsagenter og servere isen til kundernes placering så hurtigt som muligt, efter at ordren er placeret.

#BonusTip:    Alle elsker sociale medier. Overvej at bruge sociale netværkssider som Facebook og Twitter for at holde folk opdateret om, hvad der sker i din isbutik og tiltrække “følgere”. Kør særlige tilbud på dit websted til den bestemte festival med kuponer, som folk kan udskrive og bringe for at indløse.

_

Trin: 8  Websted

Dit websted er virksomhedens identitet, og derfor skal du foretage betydelige investeringer for at få det til at se sit bedste og professionelle ud. Ansæt en professionel webdesigner, og bed personen om at designe webstedet i henhold til forretningstemaet. Du skal designe et logo, der placeres øverst på webstedet og afspejler mærket og dets tilbud. Fyld dit websted med velskudte fotos af dine is, så kunderne bliver tiltrukket af at bestille fra dit websted.

Installer korrekte betalingsgateways, så folk, der foretager online betalinger, er sikre mod enhver form for økonomisk svindel. At have PayPal er en ekstra fordel, da det er en af ​​de førende betalingsmetoder og giver en følelse af ægthed.

#BonusTip:   køb en plads og deltag  i enhver god begivenhed i din by. Hvis der er en stor fællesskabsbegivenhed, f.eks. En musikkoncert, festivalmesse eller anden produktion, kan du frivilligt sponsorere arrangementet. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at få dit navn derude, men du får også mulighed for at sælge dine produkter.

_

Trin: 9 Marketing

Din online isbutik skal have nok entusiasme til at få salg fra kunder. Brug dine sociale medieprofiler til at komme i kontakt med kunder. Post regelmæssigt fra disse profiler for at engagere publikum og blive i deres hukommelse, så de husker dit mærke, når de tænker på at bestille is.

Udpeg en SEO -ekspert, der vil fokusere på søgeord og rangere dit websted på forskellige søgemaskiner. Du kan kun få salg, hvis der genereres tilstrækkelig trafik til webstedet. Send e -mails og direkte SMS til folk for at informere dem om tilbud og nye udgivelser i din online isbar.

#BonusTip:   Da folk elsker tilbud, kan du overveje at udskrive og distribuere kuponer med tilbud som “Køb is, få en gratis” eller “Få $ 1 rabat på dit næste køb over $ 5”. På denne måde kan du øge dit issalg.

_

Husk, at enhver virksomhed har brug for dedikeret indsats fra ejerens side, og hvis du planlægger din egen virksomhed og følger disse ideer, vil du helt sikkert vise sig at være succes. Du skal være tålmodig for at få succes, for det tager tid i starten at oprette virksomheden og få den dyrebare første salgsordre. Efterlad ikke løse ender og arbejd hårdt, fordi en iværksætter er en selvfremstillet mand, og intet andet end dit hårde arbejde hjælper dig med at nå dit mål. Held og lykke med din indsats