23 Statistik, tendenser og analyse af den oleokemiske industri

Størrelsen på det globale oleokemikaliemarked blev vurderet til 20,2 milliarder dollar i 2016 ifølge Grand View Research. APAC -regionen er den største forbruger og producent af oleokemikalier. Det tegner sig for mere end halvdelen af ​​verdens produktion, og dets stigende efterspørgsel på lokale markeder er den vigtigste drivkraft bag udviklingen af ​​regionen. Her er statistikken for den oleokemiske industri, der viser industriens helhed som helhed.

Vigtig statistik for den oleokemiske industri

# 1. Den globale oleokemiske industri havde en markedsstørrelse på 19,07 milliarder dollar i 2015, ledet af øget efterspørgsel efter bionedbrydelige produkter og et ønske om at mindske afhængigheden af ​​petrokemikalier. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 2. Fedtsyreproduktion dominerer ofte markedsindtægterne fra den oleokemiske industri. I 2014 tegnede de sig for næsten 1,5 milliarder dollars af markedsindtægter. Fed alkohol var det næste populære produkt, der blev produceret, og det lykkedes ikke at generere 1 milliard dollar i markedsindtægter. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 3. I 2024 forventes fedtsyreproduktionen, der tilbydes af den oleokemiske industri, at nå omkring 2 milliarder dollar i markedsindtægter. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 4. APAC’s fedtsyremarked for vaskemidler og sæber forventes at vokse med en CAGR på 4,9% frem til 2024. (Grand View Research, Inc.)

# 5. Selvom glycerol ikke er en større omsætning på markedet, forventes glycerol at opleve de højeste vækstniveauer i de kommende år. Dette skyldes dens stigende betydning i forskellige fødevarer, drikkevarer og produkter til personlig pleje. I Europa er den forventede CAGR frem til 2024 5,3%. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 6. Mere end 25% af fedtspritkapaciteten tilhører i øjeblikket leverandører af råvarer til den globale oleokemiske industri. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 7. Ca. 60% af branchens fedtsyrekapacitet er også ejet af råvareleverandører, hvilket har muliggjort en stigning i fortjenstmargener for industrien og evnen til at imødekomme voksende stordriftsfordele. (Forskning fra Grand View, Inc.)

# 8. Soja dominerer den oleokemiske industri med hensyn til områder, der er høstet til de oliefrø, der bruges. Ca. 44% af det samlede høstede areal er afsat til sojabønner. (Oilworld)

# 9. Raps (12,8%) og bomuldsfrø (12,2%) er de to andre vigtigste oliefrøhøstede områder, der i øjeblikket høstes. (Oilworld)

# 10. Selvom oliepalme kun modtager 6,3% af det høstede areal til produktion af oliefrø, repræsenterer det mere end 30% af det samlede antal olier produceret til den oleokemiske industri. Soja repræsenterer cirka 24% af de samlede producerede olier. (Oilworld)

Glycerin -statistik for den oleokemiske industri

# 11. I 2015 eksporterede den oleokemiske industri næsten 83 millioner tons olier. Palmeolie er det mest eksporterede oleokemiske produkt, der høstes fra oliefrø i verden. Det repræsenterer 57,6% af den samlede eksport. (Oilworld)

# 12. Palmeolie er også det produkt, der forbruges mest af den oleokemiske industri. Når alle mulige produkter overvejes, repræsenterer palmeolie 30% af alt forbrug i industrien. Soja repræsenterer cirka 24% af det samlede forbrug. (Oilworld)

# 13. I APAC -regionen er der to store eksportører af palmeolie til den oleokemiske industri. Indonesien tegner sig for 51% af den samlede eksport, mens Malaysia tegner sig for 39% af den samlede eksport. (Oilworld)

# 14. APAC -regionen er den største forbruger af oleokemikalier i verden i dag. Asien-Stillehavsområdet repræsenterer 68% af den samlede markedsandel. Europa repræsenterer yderligere 18% af markedet. Alle andre regioner, herunder USA, udgør de resterende 14%. (Magasin for specialkemikalier)

#femten. Et af de nyere områder inden for den oleokemiske industri involverer biopolymerer. I 2013 blev markedet anset for at være i sin begyndelse, med kun 1,3 millioner tons produkt produceret. Den årlige vækstrate for dette nye industriområde forventes i gennemsnit at være 40% om året. (Magasin for specialkemikalier)

#seksten. Palmeolie er det vigtigste eksportprodukt af alle mulige oliepalmerprodukter. Det repræsenterer 69% af den samlede eksport. (Palm Oil Board of Malaysia)

# 17. Den oleokemiske industri modtager kun 12% af al eksport af oliepalmer i 2016 fra Malaysia. (Palm Oil Board of Malaysia)

# 18. Kun 2% af de eksporterede oliepalmeprodukter eksporteres som et færdigt produkt. Palmekerneolie eller kager eksporteres oftere end færdige produkter. (Palm Oil Board of Malaysia)

# 19. I Europa oplever den oleokemiske industri en omsætning på 4.000 millioner euro om året med en merværdi på 1.500 millioner euro. (AF)

# 20. Den oleokemiske industri i Europa beskæftiger mere end 10.000 mennesker og kan hjælpe direkte eller indirekte med at støtte yderligere 30.000 job. (AF)

Fedtsyrestatistik for den oleokemiske industri

# 21. Sammenlignet med biodiesel tilbyder den europæiske oleokemiske industri tre gange mere forarbejdet biomasse pr. Ton. (AF)

# 22. Den samlede markedsandel for den oleokemiske industri forventes at nå op på mere end $ 25 milliarder globalt inden 2024. Nogle skøn sætter den samlede indvirkning på industrien på $ 34 mia. (Grand View Research, Inc./Research and Markets)

# 23. Landbrugsforhold har øget den oleokemiske sektor i Europa og APAC -regionen, hvilket forklarer dens højere markedsandele. I 2000 oplevede Europa for eksempel et udbrud af “gal ko -sygdom”. Dette fik produkter til personlig pleje til at skifte til plantebaserede oliesyrefedtsyrer, såsom kokosolie eller palmekerneolie. (PTT Green Energy Pte. Ltd.)

Tendenser og analyse af den oleokemiske industri

Fremtiden for den oleokemiske industri virker ganske sikker. Befolkninger i den udviklede verden vender sig væk fra petrokemikalier, selvom råoliepriserne er konkurrencedygtige, fordi der er et ønske om at bruge produkter, der er nedbrydelige. Forskellige industrier undersøger, hvordan de kan udvide brugen af ​​industriproducerede varer, så der er høje CAGR-skøn frem til 2024 for de fleste sektorer.

Samtidig forventes det indenlandske forbrug af produkter fra den oleokemiske industri også at stige. Selvom mange husholdningsprodukter i dag kommer fra denne industri, har sæber og vaskemidler været de traditionelle grundpilarer. Se efter flere husstande for at lede efter bionedbrydelige rengøringsmidler og yderligere muligheder i det næste årti.