23 Statistik og tendenser i Idaho kartoffelindustrien

I mere end 60 år har Idaho kartoffelindustrien ført USA i den samlede kartoffelproduktion, på trods af at kartofler betragtes som et vigtigt landbrugsprodukt i mere end 30 stater. Anslået 62% af alle Idaho -kartofler bruges til fremstilling af forarbejdede produkter, der er frosne eller dehydreret. Derudover sendes 29% frisk og 9% dyrkes for certificeret frø. Der dyrkes flere overlegne kartoffelsorter i Idaho, og mere end halvdelen af ​​produktionen er Russet Burbank. Her er et kig på nogle yderligere statistikker fra Idaho kartoffelindustrien.

Interessant statistik fra Idahos kartoffelindustri

# 1. Idahos kartoffelindustri vokser omkring 13 milliarder pund kartofler hvert år. De fleste af de dyrkede kartofler er Burbanks eller Russets, men omkring 5% af industriens produktion hvert år omfatter kartofler i forskellige farver. (Idaho Kartoffelkommission)

# 2. Idaho kartoffelindustrien afsendte cirka 60 millioner pund af gule kartofler i 2012 til købmandsforretninger i USA og rundt om i verden. (Idaho Kartoffelkommission)

Amerikansk kartoffelindustri statistik har Idaho i toppen

# 3. Kartoffelområdet høstet i staten Idaho i 2016 involverede i alt 324.000 hektar. (US Department of Agriculture)

# 4. I 2016 var det samlede kartoffelproduktionsniveau i staten Idaho 139 millioner cwt (kvintaler), hvilket svarer til et samlet udbytte på 430 cwt pr. Acre for industrien. (US Department of Agriculture)

# 5. Der var 2.000 hektar kartofler høstet af Idaho kartoffelindustrien i 2016 i forhold til tallene i 2015. Det resulterede i yderligere 9 millioner cwt i den samlede produktion og en stigning på 25 cwt per acre i den gennemsnitlige ydelse. (US Department of Agriculture)

# 6. Idaho har været den største kartoffelproducerende stat i USA siden 1957, da den rangerede først i Maine. (Idaho Kartoffelkommission)

# 7. På grund af den samlede mængde kartofler, der hvert år høstes af Idaho -kartoffelindustrien, er USA den femte største kartoffelproducent i verden i dag. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 8. Næsten 60% af kartoflerne dyrket i Idaho vil blive solgt til forarbejdningsvirksomheder. Dette gør kartoflerne til dehydrerede produkter, chips og kartoffelchips. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 9. I USA vil den gennemsnitlige person forbruge omkring 110 pund kartofler, og de fleste af dem er produceret i Idaho. I Europa vil den gennemsnitlige person forbruge mere end 200 pund kartofler hvert år. (Northern Plains kartofler)

# 10. 60% af de eksporterede kartofler sendes i form af frosne kartoffelchips. Friske kartofler repræsenterer 14% af den samlede eksport. Tørrede kartofler og pommes frites udgør henholdsvis 13% af eksportmarkedet. Kartoffelfrø udgør kun 1% af det samlede eksportmarked. (Idaho Kartoffelkommission)

Idaho kartoffelindustri statistik

# 11. Den gennemsnitlige amerikaner vil spise 50 pund frosne kartofler hvert år. De vil også forbruge 35 pund friske kartofler hvert år. (Idaho Kartoffelkommission)

# 12. Konserves repræsenterer kun 1 pund af det samlede kartoffelforbrug for den gennemsnitlige amerikanske borger hvert år. (Idaho Kartoffelkommission)

# 13. Blot en kartoffel produceret af Idaho kartoffelindustrien giver op til 45% af en persons daglige C -vitaminbehov. Der er også mere kalium i en portion kartofler end i en banan. (Idaho Kartoffelkommission)

# 14. Kartofler er naturligt glutenfri. Den gennemsnitlige kartoffel har kun omkring 110 kalorier, hvilket gør den til en sund kost, da den har både enkle og komplekse kulhydrater. (Idaho Kartoffelkommission)

#femten. Blot en medium kartoffel produceret af Idaho kartoffelindustrien tilbyder 2 g fiber, hvilket er cirka 8% af det anbefalede daglige fiberindtag for den gennemsnitlige person. (Idaho Kartoffelkommission)

#seksten. I en undersøgelse af kartoffelprodukter fra 2014 sagde 72% af amerikanerne, at de hellere ville spise kartofler dyrket af Idaho -kartoffelindustrien sammenlignet med kartofler dyrket i andre stater. (Idaho Kartoffelkommission)

# 17. 90% af amerikanerne siger, at de forbinder kartofler med staten Idaho i forhold til enhver anden stat i landet. (Idaho Kartoffelkommission)

# 18. Idaho kartoffelindustrien bidrager hvert år med næsten 4 milliarder dollar til statens økonomi. Det omfatter omkring 30.000 job. (Idaho Kartoffelkommission)

# 19. Idaho Potato Commission er en officiel repræsentant for statens kartoffelindustri. Deres websted genererer mere end 1 million besøgende om året, og omkring 17% af dem vender tilbage for at finde ud af mere. (Idaho Kartoffelkommission)

# 20. 80% af amerikanerne spiser kartofler mindst en gang om ugen. Siden 2009 er amerikanerne gået fra at spise kartofler 2 dage om ugen til at spise dem 3 dage om ugen, hvor mange af dem kommer fra Idaho. (Idaho Kartoffelkommission)

Kartoffelforbrugsstatistik i USA

# 21. 1 ud af 4 mennesker i USA siger, at kartofler er den grøntsag, de længes mest efter. Det er fire procentpoint højere end den næste grøntsag og 10 procentpoint højere end broccoli, der kom på tredjepladsen. (Idaho Kartoffelkommission)

# 22. Selvom pommes frites er det mest eksporterede produkt fra Idaho kartoffelindustrien, siger 29% af amerikanerne, at de foretrækker bagte kartofler. Yderligere 25% siger, at de foretrækker kartoffelmos. Pommes frites, med 17%, rangerer tredje, efterfulgt af pommes frites, pommes frites og derefter kartoffelsalat. (Idaho Kartoffelkommission)

# 23. For at markedsføre Idaho -kartofler rejser en stor lastbil med en kæmpe kartoffel hvert år gennem USA. Lastbilen kører 25.000 miles om året, har besøgt mere end 4.000 byer og byer og har været vært for 31 arrangementer, der havde mere end 100.000 mennesker til stede. (Idaho Kartoffelkommission)

Idaho kartoffelindustriens tendenser og analyse

Kartofler er en vigtig bestanddel af den vestlige kost. Det tager omkring 10.000 pund kartofler at lave 2.500 pund pommes frites. I USA vil den gennemsnitlige person forbruge omkring 4 kilo kartoffelchips om året. I 2011 indtog USA 1,5 milliarder pund kartoffelchips, hvilket svarer til 6 milliarder pund kartofler.

På grund af efterspørgslen efter kartoffelrelaterede produkter registrerede branchen en prisstigning på $ 0,32 pr. Kvintal i 2016 i forhold til det foregående års tal. Medianprisen for cwt i 2016 var $ 9,08.

Visse politiske pres kan påvirke visse eksportmarkeder, såsom den told, Mexico har anvendt på specifik kartoffelimport. Med et højt indenlandsk forbrug ser Idahos kartoffelindustri imidlertid ud til at fortsætte med at blomstre i måneder og år fremover.