25 Statistik og tendenser fra Delaware fjerkræindustri

I USA er der flere statslige fjerkræforeninger, nationale forarbejdningsvirksomheder og registrerede bedrifter, der arbejder sammen om at skabe en blomstrende fjerkræindustri. Delaware er altid en af ​​de bedste regioner til kyllingeavl. Derfor er det så vigtigt at kigge på disse statistikker fra fjerkræindustrien i Delaware. Det giver et indblik i sundheden for den nationale industri som helhed.

Interessant statistik fra Delaware’s fjerkræindustri

# 1. Cirka 70% af Delawares kontante gårdindkomst i 2016 kom fra statens slagtekyllinger. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 2. I USA rangerede Delaware ottende i forhold til de samlede pund kyllingekød produceret i 2015. Fjerkræbønder i staten producerede mere end 1,75 milliarder pund kyllingekød det år. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 3. Den gennemsnitlige vægt af en levende kylling på Delaware fjerkræbedrifter er 7,2 pund. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 4. I 2015 kunne Delaware fjerkræindustri producere mere end 244 millioner slagtekyllinger til forbrug. Det rangerede branchen som nummer 11 i USA for det samlede antal producerede slagtekyllinger. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 5. Sussex County i Delaware blev rangeret som nummer et amt i USA for den samlede produktion af kyllingekød. (US Census of Agriculture)

# 6. Kent County i Delaware blev også rangeret som et af de 100 bedste amter til kyllingekødsproduktion i USA i 2012, på 57. plads. (US Census of Agriculture)

# 7. Det meste af det korn, der produceres i Delaware fra statens landbrugsindustri, bruges til fodring af kyllinger til støtte for fjerkræindustrien. Der var 1,7 millioner skæpper hvede, 35,5 millioner skæpper sojabønner og 85,4 millioner skæpper majs, der blev brugt af fjerkræindustrien i 2016 (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 8. Tre af de 10 bedste kyllingevirksomheder i USA har faciliteter eller producenter i Delaware, herunder Tyson Foods, Perdue Farms og Mountaire Farms. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 9. I 2016 var de samlede omkostninger til fodring af alle de kyllinger, der opdrættes på fjerkræbedrifter i hele staten, $ 997 millioner. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 10. Delawares fjerkræindustri understøtter eller skaber mere end 12.000 arbejdspladser i staten. Det giver industrien mulighed for at støtte 3,91 milliarder dollar i årlige økonomiske aktiviteter i staten. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

Statistik over fjerkræindustrien i USA

# 11. Betalinger fra indenlandske kyllingevirksomheder eller forarbejdningsvirksomheder til kontraktproducenter steg 6% i 2016 fra $ 229 millioner til $ 243 millioner. Mange af kontraktsavlerne i Delaware, der er i fjerkræindustrien, er familiebønder. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 12. De fem bedste kyllingevirksomheder i regionen oplevede, at de samlede lønninger steg med 7,7% i 2016, hvilket gav overskud til 14.500 direkte arbejdere på $ 663 millioner. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 13. Delaware kyllingindustrien fortsætter med at vokse langsomt, men moderat. Selvom produktionsniveauet er højere end i de foregående år, er der færre fjerkræhuse, der i øjeblikket opererer i branchen. (Delmarva Poultry Industry, Inc.)

# 14. Siden 1950’erne har det været ulovligt at tilføje hormoner til kyllingefoder eller at levere kunstige hormoner til kyllinger. (US Census of Agriculture)

#femten. Nye hønsegårde er planlagt til fjerkræindustrien i Delaware i de kommende år. I Kent County er der for eksempel planlagt omkring 20 nye huse på kun en kvadratkilometer jord. Dette ville tilføje mere end 1 million kyllinger til statens befolkning. (Hvorfor)

#seksten. Kyllinger i delstaten Delaware er flere end 200 til 1 fra 2014. (Whyy)

# 17. Det gennemsnitlige hønsehus, der er etableret i fjerkræindustrien i Delaware, har en installationsomkostning på cirka $ 400.000. (Hvorfor)

# 18. Det meste af kyllingekødet, der produceres af fjerkræindustrien i Delaware, er til hjemmebrug. Cirka 20% af den årlige produktion er bestemt til eksport hvert år. (Hvorfor)

# 19. Rusland plejede at være en af ​​de største importører af Delaware kylling. Men med det nylige politiske klima har Rusland besluttet at forbyde import af fjerkræ fra USA, og dette har begrænset eksportsektoren i industrien. (Hvorfor)

# 20. Det er blevet sagt, at Delaware fjerkræindustrien startede ud af en simpel søulykke. En ordre på 50 kyllinger om at supplere en baghave til æglægning blev til en forsendelse på 500 kyllinger. Han beholdt de ekstra kyllinger, rejste dem og solgte dem på 16 uger for $ 0,63 pund. (Hvorfor)

statistik-over-total-forbrug-af-fjerkræindustrien

# 21. I 2010 tegnede fjerkræindustrien i Delaware sig for 74% af statens samlede omsætning fra gården. Det gjorde det muligt for Delaware at placere sig først i USA for værdien af ​​landbrugsprodukter, der sælges pr. Gård. Hver gård har et gennemsnit på mere end $ 425.000 i solgte produkter. (US Department of Agriculture)

# 22. Værdien af ​​landbrugsprodukter i Delaware pr. Acre jord er $ 2.123 på grund af værdien af ​​fjerkræindustrien. (US Department of Agriculture)

# 23. I alt er der anslået 2.500 gårde i Delaware, og omkring tre fjerdedele af dem er på en eller anden måde en del af fjerkræindustrien. Det repræsenterer 39% af al jord i staten dedikeret til landbrugsproduktion. (US Department of Agriculture)

# 24. Delaware fjerkræindustrien oplever en dramatisk stigning i gennemsnitsalderen for den primære bedriftsoperatør. I 1978 var gennemsnitsalderen for hovedoperatøren cirka 50 år. I 2007 var medianalderen over 55 år (US Department of Agriculture)

# 25. I 2007 var 38% af de store landbrugsoperatører i delstaten Delaware 60 eller ældre. (US Department of Agriculture).

Trender og analyse i fjerkræindustrien i Delaware

Delawares fjerkræindustri fortsætter med at trives, fordi mange lokale ressourcer er dedikeret til at støtte den. Indenlandske processorer bruger regionen, især Delmarva -halvøen, på grund af dens miljøkonsistens og gode omkostningsforhold.

For at imødegå aldringsproblemet etablerede Delaware i 2011 et program for unge landmænd for at yde 3 millioner dollar i langsigtede, rentefrie lån til at hjælpe med køb af gårde. Til gengæld modtager staten en permanent landbrugsservitut på ejendommen.

Kyllingekød er stadig en overkommelig ikke-vegetarisk proteinmulighed for husholdninger i alle socioøkonomiske demografiske områder. Medmindre der sker noget uventet på markedet, vil kombinationen af ​​konsistens og overkommelige priser give statens fjerkræindustri mulighed for fortsat at vokse og blomstre over tid.