21 Udendørs beklædningsindustri Statistik

# 1. Mellem 2011 og 2016 voksede udendørs beklædningsindustrien i USA med en CAGR på 7,1%. For 2016 registrerede branchen et vækstniveau på 6%. (Euromonitor)

# 2. Mere end 2 millioner ekstra mennesker sluttede sig til mindst én udendørs aktivitet i 2016, der krævede behovet for en slags udendørs tøj. Det svarer til omkring 48% af den amerikanske befolkning (Outdoor Industry Association)

Global udendørs beklædningsindustri statistik efter samlet detailsalg

# 3. Det europæiske friluftstøjsmarked er vurderet til € 11,5 mia., Hvoraf salget voksede 4,2% i forhold til det foregående år i 2016. (European Outdoor Group)

# 4. Den britiske friluftstøjsindustri voksede med den hurtigste hastighed for store europæiske markeder og oplevede en CAGR på 3,6% i 2016. (European Outdoor Group)

# 5. Friluftstøj i Kina oplever en enorm vækst i e-handelssegmentet. CAGR i nogle områder i Kina for onlinesalg forventes at være over 30% frem til 2022, med yderligere gevinster at se senere med vinter -OL, der afholdes der i 2022. (Euromonitor)

# 6. I 2016 var den samlede værdi af overtøjsmarkedet, set fra et globalt perspektiv, 43,6 milliarder dollar i 2016. Væksten i lokale valutaer var højest i Kina, hvor industrien opnåede en vækstrate. 18,8%. USA rangerede som nummer to i verden med industriens vækst med en hastighed på 7,1%. (Euromonitor)

# 7. I USA udgjorde det samlede salg i kategorien udendørs tøj 9,5 mia. Dollars. (Euromonitor)

# 8. Sportstøj, som er en kombination af behageligt og afslappet træningsudstyr til træning eller daglige behov, førte til væksten i Europa. 80% af professionelle inden for udendørs beklædningsindustrien mener, at de næste 12 måneder vil være bedre end året før. (Europæisk udendørs gruppe)

# 9. 37% af dem, der deltog i udendørs aktiviteter i USA, var i den demografiske alder 45 og derover. (The Outdoor Foundation)

# 10. Ved den nuværende valutakurs er værdien af ​​det kinesiske marked for udendørs tøj mere end $ 7 mia. Salget af udendørs tøj gennem onlineforhandlere i Kina er vokset mere end 60% siden 2014. (Euromonitor)

Global udendørs beklædningsindustri statistik efter markedssegment

# 11. Selvom udendørs tøj vokser hurtigt som en e-handelsløsning, sker mere end 63% af salget stadig i butikker i et indkøbscenter i Kina. (COA)

# 12. I 2019 forventes brugerindtrængning inden for udendørs beklædningsindustrien at nå 19,4%. I 2022 forventes brugerindtrængning at nå 22,5%. (Statista

# 13. Den gennemsnitlige indkomst pr. Bruger inden for udendørs beklædningsindustrien er over $ 330 i USA. (Statista)

# 14. Fra november 2016 til november 2017 var den bedst sælgende overtøjsartikel en Patagonia re-tool fleece. Den gennemsnitlige salgspris for denne trøje var $ 93,51. (Gaden)

#femten. Ca. 40% af salget fra udendørs beklædningsindustrien sker i november og december hvert år. Det betyder, at en sen vinter drastisk kan reducere salget for året for en udendørsforhandler. (NPD Group)

#seksten. Fleece- og fleecejakker og bukser er de to mest populære varer, der er købt i branchen. I USA er disse to varekategorier ansvarlige for 68% af omsætningen hvert år. (NPD Group)

# 17. I 2017 faldt det samlede skosalg inden for branchen med cirka 10%. (NPD Group)

# 18. Bæredygtighed er et stort problem inden for udendørs beklædningsindustrien lige nu. I 1998, da The North Face udgav deres Denali -jakke, var den fremstillet af olie. I 2014 skiftede virksomheden til at bruge genbrugsprodukter, som nu bruger 25% mindre energi og 50% mindre vand og kemikalier til at lave jakken. (VF Corporation)

# 19. VF Corporation fortsætter med at lede industrien inden for salg og nåede $ 7,53 milliarder i 2016. Columbia Sportswear fulgte med $ 2,37 milliarder, derefter Anta med $ 1,92 milliarder. (S&P Capital IQ)

# 20. Anta dominerer det kinesiske marked med 1,73 milliarder dollar i salg. The North Face er det næste tætteste mærke, der opnår kun 161,8 millioner dollars i salg. (Euromonitor)

# 21. Selvom butikker i mursten stadig er ret populære i Kina, faldt det samlede antal fysiske butikker, der sælger udendørs tøj, med 1% i 2014 til godt 12.000 enheder. (COA)

Tendenser og analyse af udendørs tøjindustrien

Der er to hovedtendenser, der driver udendørs beklædningsindustrien lige nu: fritidstøj og online salg.

Når folk bevæger sig mod en mere aktiv livsstil, leder de efter multifunktionelt tøj, der giver dem mulighed for at opfylde deres behov. Det gør det muligt for udendørs tøjindustrien at designe beklædningsgenstande, der er mere attraktive baseret på konkurrencedygtige præmisser til det gennemsnitlige hjem.

Med styrket online salg på grund af en stigning i mulighederne for at prøve, før du køber, skal du kigge efter en ændring fra traditionelle mursten- og mørtelbutikker i de næste 5 år globalt. Nogle virksomheder ser allerede virkningerne af denne tendens.

Cabelas rapporterede et fald på mere end 4% i omsætningen i andet kvartal af 2017 med et fald på 9,3% i sammenligneligt butiksalg. Gander Mountain lukkede mere end 30 butikker i marts 2017. Academy Sports oplevede et fald på 23% i EBITDA i 2016.

Mærker, der kan skifte til en mere e-handelsløsning, vil have større succes. Virksomheder, der er villige til at give kunderne mulighed for at returnere onlinekøb uden omkostninger, hvis pasform eller finish ikke føles rigtigt, vil se mere samlet trafik.

Væksten vil fortsat ske i de næste 5 og 10 års prognoser for friluftstøjsindustrien frem til 2028. Denne vækst vil kun blive koncentreret i e-handelssegmentet.