17 Statistik og tendenser for tandimplantatindustrien

# 1. I USA mangler mere end 35 millioner mennesker alle deres tænder i mindst en kæbe, hvis ikke begge dele. (American Academy of Implant Dentistry)

# 2. Yderligere 15 millioner mennesker i USA har en broudskiftning eller krone for deres manglende tænder. (American Academy of Implant Dentistry)

# 3. Cirka 3 millioner mennesker har hidtil modtaget et implantat i USA. Cirka 500.000 mennesker om året modtager et implantat i USA. (American Academy of Implant Dentistry)

# 4. Når de kombineres, forventes markederne for tandimplantater i USA og EU at blive værdsat til mere end 4 milliarder dollars i 2018 (American Academy of Implant Dentistry).

# 5. I 2015 var den samlede værdi af markedet for tandimplantater i USA 1,4 milliarder dollar. Til sammenligning var industriens samlede værdi i Asien-Stillehavsområdet cirka 700 millioner dollars. (Statista)

# 6. Europa fører an i indtægter fra tandimplantater, med mere end 1,7 mia. Dollars genereret hvert år. Afrika og Mellemøsten har den laveste indkomst i en geografisk region, med kun 300 millioner dollars genereret årligt. (Statista)

# 7. I en alder af 74%vil 1 ud af 4 voksne have mistet alle deres permanente tænder. (Tandøkonomi)

# 8. 69% af voksne i alderen 35-44 år har allerede mistet mindst en permanent tand. Det kan skyldes en mislykket rodfunktion, tandkødssygdom, huller i tænderne eller en ulykke. (American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons)

# 9. Succesrater for et tandimplantat har været 95% eller mere siden 2005, hvilket er endnu højere end succesraten for rodkanaler og andre traditionelle tandlægetjenester. (Tandøkonomi)

# 10. Tandimplantater placeres med succes omkring 98% af tiden, samtidig med at de giver den samme kraft, som du ville få fra dine naturlige tænder. En aftagelig protese kan derimod kun give op til 50% af kraften i naturlige tænder. (Dr. Denise DiBona)

# 11. Mennesker uden tænder har større risiko for at opleve en reduktion på op til 10 år i deres levetid. (Mayo Clinic)

# 12. Et implantat kan vare 20 år, hvis det placeres korrekt, og mange varer endnu længere. Levetiden for et traditionelt protesesæt kan være så lidt som 7 år. (Tandklinik M)

# 13. Når tænder bruges til at forankre proteser eller en bro, er der en fejlprocent på 30% i disse tænder i løbet af de næste 5-7 år. (Tandklinik M)

# 14. Omkring 65 millioner mennesker verden over menes at have tandkødssygdomme af varierende sværhedsgrad. Omkring 50% af problemerne i forbindelse med tandkødssygdomme er direkte relateret til rygning. (Tandklinik M)

#femten. Næsten 20% af mennesker i verden forsinker i dag modtagelsen af ​​tandbehandlinger, fordi de ikke har råd til dem. (Tandklinik M)

#seksten. Kun 10% af tandlægerne i USA er i øjeblikket kvalificerede til at udføre en tandimplantatprocedure. Siden 2006 er der blevet udført omkring 5,5 millioner implantater i USA (Historic Triangle Dental Care)

# 17. I 2022 vil omkring 45 millioner ældre i USA sandsynligvis kræve mindst et tandimplantat. (Gennemsigtighed markedsundersøgelser)

Tandimplantatindustriens tendenser og analyse

At miste en tand er et meget almindeligt problem, der står over for mennesker over hele verden. På grund af tandimplantatindustrien er vi heldigvis ikke tvunget til at bruge en hammer til at placere skaller på vores tandkød, som nogle kulturer gjorde i det 7. århundrede.

Selv med de proaktive muligheder for tandbeskyttelse, der er tilgængelige for forbrugerne, er der stadig store populationer, der har ældre rodkanaler, fyldninger og hulrum, der skal behandles i tide. I øjeblikket kan implantater blive den mest populære metode til udskiftning af en manglende tand.

Forskning i design, teknikker og materialer, der bruges til tandimplantater, er udvidet i de senere år. Efterhånden som indkomstniveauet vokser og der opnås mere forsikringsdækning for procedurer, vil denne procedurs popularitet fortsat stige.

Det betyder, at industriens indtægter forventes at fortsætte med at vokse i de næste 5 år og slutte i 2023.