33 Statistik og tendenser for fritidskøretøjsindustrien

Den typiske RV vil indeholde en slags køkkenfaciliteter. Der er mindst et badeværelse inkluderet i layoutet, sammen med en slags sovefaciliteter. Utilitaristisk design kan eliminere badeværelset, mens luksuriøse designs indeholder satellitmodtagelse, aircondition og lignende funktioner.

Selvom de vogne, der kom vestpå under Amerikas ekspansionstid teknisk set var i denne kategori, blev den moderne autocamper etableret i 1920’erne. Selv med asfalterede veje og begrænset camping dannede RV -ejere motorcykelklubber. Lejr for at skabe et produkt, der ofte omtales som en mobil hjem.

I dag har den moderne autocamper plads til 7 eller flere personer, på størrelse med en bus og er velegnet til fuld tid.

Interessant RV Industri Statistik

# 1. Cirka 40 millioner mennesker i USA er involveret i campingvogne, som omfatter baggård og bilcamping i statistikken. (Statista)

# 2. Ca. 504.000 RV -engrosforsendelser forekommer hvert år i USA. Den årlige detailværdi af disse forsendelser er mere end $ 17,6 mia. (Statista)

Recreational Vehicle Industry Statistics i USA

# 3. Når autocampere specifikt undersøges, er der cirka 62.000 bulkforsendelser årligt. Der er også yderligere 94.200 forsendelser med femhjulet trailer. (Statista)

# 4. Fritidsbiler detailhandel i Canada er C $ 7,56 milliarder hvert år. (Statista)

# 5. 16% af amerikanerne siger, at de kan lide at tage en vandreferie, hvilket indebærer en slags camping. Omkring 25% af lejrdeltagerne i USA er unge under 18 år (Statista)

# 6. RV -ferier er den billigste løsning for familier på fire i USA, og nogle er op til 62% billigere om dagen end andre befolkningsferiemuligheder. (Advisory Group of CBRE Hotels)

# 7. Fritidskøretøjer skaber en økonomisk indvirkning på 50 milliarder dollar i USA hvert år. Der er mere end 23.000 virksomheder, der er direkte relateret til fritidskøretøjsindustrien. De leverer omkring 44.000 direkte job, $ 2.9 milliarder i direkte lønninger og $ 16 milliarder i direkte økonomiske bidrag. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 8. Cirka 9 millioner familier i USA ejer i øjeblikket en autocamper. Omkring 16.000 offentlige og private campingpladser er tilgængelige, der accepterer autocampere til camping. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 9. I øjeblikket er der 106 aktive RV- og RV -producenter i USA i dag. Der er også mere end 300 komponent- eller tilbehørsleverandører til rådighed for industrien. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 10. Mere end 202.000 indirekte detaillån blev ydet til støtte for køb af fritidskøretøjer i Nordamerika i 2017. Det samlede beløb for indirekte finansiering nåede $ 8,4 milliarder, med et gennemsnitligt beløb finansieret på mere end $ 45.000. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 11. 2017 markerede det ottende år i træk med vækst for autocamperindustrien i USA. Siden 2009 er branchen vokset mere end 200%. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 12. Parkmodelens RV -segment i branchen nåede en samlet forsendelsesmængde på 4.023 enheder i 2017. Det afspejlede vækst på næsten 10%. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 13. I 2017 rapporterede to topvirksomheder inden for autocamperbranchen store stigninger i omsætningen. Winnebago rapporterede en stigning i omsætningen på 75,1% til $ 476,4 millioner i en kvartalsvis indtjeningsrapport. Thor Industries rapporterede en stigning i omsætningen på 56,9% fra året før og nåede 2,02 milliarder dollar. (CNBC)

# 14. Millennials udgør 38% af campisterne, selvom de er 31% af den generelle befolkning, ifølge tal fra 2017. (CNBC)

#femten. Prisen på en sammenklappelig campingvogn kan være så lav som $ 6.000. Lastbilcampister har en prisklasse, der starter i samme interval. (Recreational Vehicle Industry Association)

#seksten. For autocampere af type A er startprisen for industrien $ 60.000, og nogle modeller er prissat til $ 500.000. Autocampere af type B og type C har en tendens til at nå en maksimalpris på $ 150.000 pr. Enhed. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 17. Der laves flere autocampere i USA end i resten af ​​verden tilsammen. 80% af de autocampere, der er fremstillet i USA, stammer fra Indiana, og 60% af disse autocampere stammer fra Elkhart County. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 18. Den typiske RV -ejer i USA er omkring 48 år, gift og tjener omkring $ 62.000 om året. De vil eje deres eget hjem og tilbringe op til 4 uger i deres autocamper hvert år. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 19. Flere RV’er ejes af mennesker i aldersgruppen 35-54 år end nogen anden aldersgruppe. (University of Michigan)

# 20. 11% af husstande i aldersgruppen 35-54 år ejer en autocamper. For husstande i kategorien 55+ er ejerskabsprocenten kun 9,3%. (University of Michigan)

# 21. RV -forhandlere administrerer cirka 23 milliarder dollar i omsætning hvert år. Siden 2013 har branchens gennemsnitlige årlige vækstrate været 6,6%. (IBIS World)

# 22. I øjeblikket er der mere end 7.000 autoforhandlere, der opererer i USA, og beskæftiger næsten 50.000 mennesker. (IBIS World)

# 23. 90% af RV -ejere siger, at de tager 3 eller flere “mini -ferier” hvert år uden for deres vigtigste ferieperiode. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 24. Siden 1980 har 64% flere husstande i USA betragtet sig som RV -ejere, hvilket er et rekordniveau for industrien. Selv siden 2001 er der sket en stigning på 16% i ejerskabet af autocampere. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 25. Konventionelle rejsetrailere er den mest almindelige type autocamper, foretrukket af 22% af kunderne. Femte hjul og autocampere af type A tegner sig hver for sig for 14% af branchens ejerskab. De efterfølges af PMRV (12%), sammenklappelige campingvogne (10%) og autocampere af type B (9%). (Recreational Vehicle Industry Association)

# 26. 89% af forbrugerne, der køber en autocamper, gør det som en måde at hjælpe dem med at tage på camping. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 27. De 4 mest almindelige ting, der ønskes på en campingplads, er solid Wi-Fi, 50 amp service og stedsspecifikke tilslutninger. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 28. RV -industrien betaler cirka 5,7 milliarder dollar i skat hvert år. (Recreational Vehicle Industry Association)

# 29. 19% af autocamperejerne lejer andre steder end lejren. Den bedste destination for RV -ejere er imidlertid Yosemite National Park, med 266.000 RV -besøgende hvert år. (National Park Service)

# 30. Over 450.000 autocamperejere siger, at de bor i deres køretøjer. Cirka 4.500 miles køres af den gennemsnitlige RV -chauffør om året. 54% af RV -ejere siger, at de har deres kæledyr med, når de rejser. (University of Michigan)

# 31. Canada tegner sig for mere end 90% af amerikansk eksport, der sker inden for autocamperindustrien hvert år. De efterfølges af Mexico (2% af eksporten), Australien, Storbritannien og Kina. (US Department of Commerce)

# 32. Eksport spiller ikke en væsentlig rolle i RV -industriens indtægter. Det nuværende forhold mellem eksport og forsendelser i industrien er mindre end 10%. Den samlede værdi af eksporten i 2015 var $ 1,2 mia. (US Department of Commerce)

# 33. Selv i den globale RV-industri foretrækker de fleste forbrugere amerikanskproducerede autocampere, fordi de tilbyder funktioner, der ikke er overkommelige i andre modeller. (US Department of Commerce)

Trends og analyser af fritidsbiler

Fritidskøretøjsindustrien har ofte tjent som en økonomisk indikator i USA. Når salget er stærkt inden for branchen, er det en god indikation på, at forbrugerne er sikre på økonomien. Det betyder også, at når RV -salget falder, som de gjorde i 2009 til mindre end 180.000 forsendelser, vil økonomien også være i knep.

RV -industrien er gentagne gange faldet, ofte dramatisk, før de økonomiske problemer. De faldt i 1999. I 2006-2007 faldt salget med næsten 10%, selvom BNP fortsat voksede, nogle gange med en årlig hastighed på 4,5%.

Det lover godt for de nuværende salgstal, som i 2017 nåede det højeste niveau, siden branchen begyndte at spore tallene i 1979.

Eksporten vil fortsat have minimal indflydelse på industrien. Selvom Japan har godkendt køb af fritidskøretøjer til nødboliger, forventes dets andel af amerikansk eksport at forblive på 1% eller mindre. Canada vil fortsat drive det begrænsede eksportmarked til rådighed for industrien.

Det, der tiltrækker folk til ideen om ejerskab af autocampere, er evnen til at opleve det store udendørs og familietid med nogle af hjemmets bekvemmeligheder. Fremme sundere spisevaner under rejsen. Fordelene ved at have et badeværelse om bord er også gode.

Specielt i USA har de fleste RV -købere renter på deres finansiering, der kvalificeres som andelsfradrag for andre boliglån. Imidlertid kan ændring af skattelovgivningen i USA ændre denne fordel for nogle husejere, så 2019 og fremover har en vis usikkerhed om det.

Stadig, med et stærkt salg, der stadig finder sted, ser RV -branchen ud til at spore rekordindtjening og forsendelser med endnu et godt år i 2018.