31 Statistik, tendenser og analyse af fossilbrændstofindustrien

Vores forbrug af fossile brændstoffer i verden begyndte i dag for omkring 6000 år siden. Gamle kinesiske civilizationer begyndte at bruge sort brunkul som forbrændingskilde til opvarmning. De ville også bruge materialerne til udskæring. Denne udstilling ville være vores første mulighed for at se, hvad kulets kraft kunne have i vores verden.

Siden begyndelsen af ​​1800 -tallet er verdens forbrug af fossile brændstoffer fortsat stigende. Siden de første øjeblikke, vi begyndte at industrialisere, er vores energiforbrug ganget med 1.300. Selvom vi nu har en større diversificering af energiforbruget fra fossile brændstoffer, stiger mængden af ​​terawatt -timer, som vi får fra denne ressource, fortsat.

Kul var ansvarlig for 96% af det fossile brændstofforbrug i 1900. Det var ansvarligt for mindre end 30% i 2000. Råolie er nu den største energikilde for fossilindustrien og tegner sig for cirka 39% af det, vi bruger globalt. vægt.

På trods af alle de positive fordele, som den udviklede verden har sat gennem århundreder fra denne ressource, er der også negative virkninger at overveje. Fossile brændstoffer er den dominerende kilde til lokal luftforurening, og den kuldioxid, de udleder, kan bidrage til den globale opvarmning.

Vigtig statistik fra fossilindustrien

# 1. USA tegner sig for 10% af den samlede kulproduktion, der forekommer i verden i dag. (Statista)

# 2. Raffinaderier i USA vil producere cirka 23,4 milliarder BTU’er råolie i 2015. Dette fossile brændstof bruges til at skabe flydende produkter som diesel, benzin og fyringsolie. (Statista)

Fossil brændstofindustri statistik efter energiforbrug i USA

# 3. Den fossile brændstofindustri er ansvarlig for at producere cirka 82 % af den elektricitet, vi forbruger i verden i dag, når det kombineres med vores nukleare ressourcer. (Statista)

# 4. Den vedvarende andel af energiforbruget i USA nåede sin højeste procentdel siden 1930’erne og opnåede en markedsandel på 10% i 2015. Det betyder, at fossile brændstoffer stadig er ansvarlige for 81,5% af den energi, vi årligt forbruger. (Energiinformationsstyring)

# 5. Kulforbruget i USA er faldet støt i de sidste 20 år. I 2015 var anvendelsesgraden af ​​dette fossile brændstof 13 % lavere end året før. Det var det stejleste årlige procentvise fald set for fossilindustrien i de sidste 50 år. (Energiinformationsstyring)

# 6. Naturgas er den vigtigste fossile brændstofressource, der bruges i USA. 41 % af industriens markedsandel gik til denne ressource i 2017. Råolie blev nummer to med en markedsandel på 29 %, mens kul stod for 23 % af industrien. HGL var ansvarlig for de resterende 7%. (Energiinformationsstyring)

# 7. Forbrugere i USA gennemgår hvert år 913.3 millioner tons råolie. De bruger også 332,1 millioner tons kul til deres energibehov. (Statista)

# 8. Naturgasforbrug i USA når 27,1 milliarder kubikfod om året. (Statista)

# 9. USA er på nippet til at overskride råforbrugsniveauer, der gennemsnitligt 20.000 tonder om dagen. Amerikanerne indtog 19.877 tønder råolie om dagen i 2017 (Statista).

# 10. For hver dollar olie- og gasindustrien bruger på kampagnebidrag til politikere i USA, modtager af 119 dollar i tilskud hvert år. Mere end $ 350 millioner er blevet brugt under den 113. kongres. (Internationalt olieskift)

Statistik over fossilt brændstofindustri efter erhverv, bolig, industri, transport og elektrisk

# 11. Global naturgasproduktion steg 3.6% i 2017, hvilket gav industrien den største stigning siden 2010. Dette segment har været stigende siden den økonomiske krise i 2009 og viste en sammensat årlig vækstrate på 2.6%. (Det Internationale Energiagentur)

# 12. Australien har næsten tredoblet sin naturgasproduktion siden 2004 og er blevet den ottende største producent i segmentet for produktionsåret 2017. (International Energy Agency)

# 13. Den globale efterspørgsel efter naturgasressourcer steg 3,2% i 2017 og nåede i alt 3,75 milliarder kubikmeter. Forbruget af dette fossile brændstof er steget med i gennemsnit 6,3% siden 1990. Kina har oplevet endnu højere vækstrater i samme periode, i gennemsnit 13,1%. (Det Internationale Energiagentur)

# 14. USA importerede mere end 10 millioner tønder olie om dagen fra cirka 84 lande i 2017. 79% af denne bruttoimport var råolie, mens resten blev klassificeret som et ikke-råolieprodukt. (Energi informationsstyring)

#femten. Mere end 40% af bruttoimporten af ​​olieprodukter til USA kom fra Canada. Saudi-Arabien blev nummer to med en andel på 9 %, efterfulgt af Mexico og tredje med 7 %, Venezuela med 7 % og derefter Irak med 6 %. (Energiinformationsstyring)

#seksten. Mexico var topdestinationen for amerikansk olieeksport i 2017. Mere end 1,08 millioner tønder om dagen blev afsendt syd for grænsen, hvilket repræsenterer en markedsandel på 17 %. Canada fulgte på andenpladsen med en markedsandel på 14%, efterfulgt af Kina på tredjepladsen med 7%. Brasilien importerede 400.000 tønder om dagen med en andel på 6%, mens Japan importerede 350.000 tønder om dagen med en andel på 5%. (Energiinformationsstyring)

# 17. Siden 1998 er næsten 75 % af menneskeskabte drivhusgasemissioner kommet fra afbrænding af fossile brændstoffer. (US Department of Energy)

# 18. I øjeblikket er mere end 2 millioner mennesker beskæftiget i USA på grund af fossilindustrien. Langt de fleste af disse stillinger er placeret på tankstationer og dagligvarebutikker. (Bureau of Labor Statistics)

# 19. Faste fossile brændstoffer såsom kul udgør omkring 1/7 af EU’s primære energiproduktion baseret på tal for 2016. (Eurostat)

# 20. 14 % af den primære energiproduktion i EU i 2016 kom fra naturgas. Yderligere 10 % af denne ressource var repræsenteret af råolie i løbet af året. (Eurostat)

Statistik over den fossile brændselsindustri til boliger af kul, naturgas og olie

# 21. 56% af de job, der findes i Amerikas energiindustrier, indebærer at skabe energi fra kul, naturgas eller olie. Næsten 3% af arbejderne i Wyoming var ansat i minedrift eller elproduktion, der fokuserede på kulkraft. (Scott Madden Management Consultants)

# 22. Der er i øjeblikket mere end 1.400 driftskulminer i USA, der producerer 1,1 millioner korte tons kul hvert år. (Energi informationsstyring)

# 23. 37% af den energi, der bruges til at sende de 300 milliarder mails, som folk modtager hver dag, stammer fra kulkraft. (RMCMI)

# 24. Kulkraft er ansvarlig for 77% af Kinas industrisektor light nu. Det eneste andet land, der overstiger denne forbrugshastighed, er Indien med 78%. (RMCMI)

# 25. Mere end 50% af den elektricitet, der bruges i verden i dag, stammer fra kulkraft. Det driver mere end 3 milliarder mennesker hver dag. Det er nok energi til at erstatte, hvad 1.800 atomkraftværker kunne levere. (RMCMI)

# 26. Kulkraft producent 25 TWh elektricitet hver dag. Det er mere end kombinationen af ​​sol, vind, naturgas og olie. (RMCMI)

# 27. 90% af det kul, der hvert år udvindes i USA, er bestemt til hjemmeforbrug. Den gennemsnitlige person bruger hvert år 3,7 tons af dette fossile brændstof. (RMCMI)

# 28. Ca. 30% af kulminedrift, der er aktive i USA i øjeblikket, axes af offentlige virksomheder. Disse organisationer er ansvarlige for cirka 75% af de nye fossile brændstoffer i dette segment, som vi bruger hvert år. (RMCMI)

# 29. USA har produceret mere end 1.000.000.000 tons kul hvert år i de sidste 15 år i træk. (RMCMI)

# 30. Der er i øjeblikket 262.000.000.000 tons genvindelige kulreserver i USA på nuværende tidspunkt fra dokumenterede ressourcer. Den energi er nok til at give landet mere end 230 års forsyninger til den aktuelle forbrugshastighed. 94% af USA’s fossile energireserve kommer fra denne ressource. (RMCMI)

# 31. Jeg er lige nu tilgængelig i 38 stater omkring 13% af det amerikanske landområde (RMCMI)

Tendenser og analyse af fossilbrændstofindustrien

Selvom der er fart på at skabe flere vedvarende energiressourcer på tværs af vores planet light nu, vil fossilindustrien fortsat trives. Talrige prognoser fra hele verden forudsiger, at vores globale olieforbrugsniveau fortsat vil stige med mere end 1 million tønder om dagen frem til mindst 2030. Naturgas forventes at stige i endnu hurtigere hastighed.

Selvom vi ser tættere i år 2040, vil det vilde menneskes nuværende niveau stadig være mindst 15 millioner tønder om dagen højere end det, vi indtager lys nu.

De fleste af de nye fossile brændstofforsyninger, der rammer verdensmarkedet, forventes at komme fra Brasilien, Canada og USA. Disse nye ressourcer forventes at være rentable til priser under $ 100 pr. Tønde, hvilket skulle hjælpe moderat stigning i råvarepriserne.

Det vil tage mindst 20 år mere for fossile brændstoffer at stoppe med at være en industri i vækst, og selv da vil det sandsynligvis forblive en integreret del af det globale energisystem.