20 Statistik, tendenser og analyse af den brasilianske beklædningsindustri

Brasilien byder på et unikt klima, som globale konkurrenter i beklædningsindustrien ikke kan matche. De oplever ikke en fuldstændig ændring af årstiderne, så industrien kan levere bomuld i en tid, hvor resten af ​​verden ikke kan.

Det eneste faktum gør det muligt for den brasilianske beklædningsindustri at skabe en niche på det globale eksportmarked. Stigningen i efterspørgslen efter bomuld fra denne industri fortsætter med at stige støt, på trods af at landet stadig producerer tre gange mindre end Indien eller Kina i det segment.

Det er forståeligt i betragtning af, at Brasilien først i 2000 havde en tekstil- eller tøjindustri.

Tekstiler har også oplevet en hurtig vækst i den brasilianske beklædningsindustri i de seneste år. I øjeblikket producerer industrien 2,4% af de produkter, der i øjeblikket fremstilles i verden. Det placerer dem langt bagved de 50%, Kina opnåede, men stadig et imponerende resultat i betragtning af, hvor dette markedssegment var for bare et årti siden.

Selvom beklædningsindustrien i Brasilien fokuserer på sommermærker på grund af vejret, påvirker de luksusprodukter og yngre producenter i lande rundt om i verden. Når leverandører søger at promovere deres interne mærker, vil dette skift gøre tøjindustrien til en åben markedsplads, der på en eller anden måde betjener alle.

Interessant statistik fra den brasilianske beklædningsindustri

# 1. Brasiliens tøjmarked blev værdiansat til 31,4 milliarder dollar i 2017, og oplevede en betydelig vækst på grund af stigende forbrugerkøbkraft og entusiastisk forbrugerisme i landet. (Hexa Research)

# 2. Over 60% af landets befolkning er under 29 år, hvilket gør den til den bedste demografiske for detailhandlere, da de har en tendens til at have den mest disponible indkomst. (Hexa Research)

# 3. Det samlede antal medarbejdere, der arbejder for beklædningsindustrien i Brasilien i øjeblikket udgør 33.000, men der er op til 1,7 millioner indirekte muligheder skabt af industrien som helhed. (Fashion United)

# 4. Brasilien er i øjeblikket den fjerde største bomuldseksportør, som har hjulpet beklædningsindustrien med at blive en langsom, men stabil leder på verdensmarkedet. (Tekstil i dag)

# 5. Tekstil- og beklædningsindustrien i Brasilien søger at svare til mere end 5% af BNP inden 2018. (Textile Today)

# 6. Der er i øjeblikket mere end 30.000 virksomheder, der betjener beklædningsindustrien gennem tekstiler, bomuld, læder, fodtøj og mode. Mere end 2 millioner tons tekstiler når hvert år verdens eksportmarked fra Brasilien. (Tekstil i dag)

# 7. 60% af de beklædningsgenstande, der importeres til Brasilien fra Asien, stammer fra Kina, med en samlet omkostning, der oversteg 1,45 milliarder dollars i 2017. Den værdi repræsenterer en stigning i omkostningerne på mere end 500% siden 2006 for tøjindustrien. (Tekstil i dag)

# 8. Brasilien oplevede en stigning i sin eksport til Mellemøsten i 2017 i forhold til det foregående år med en imponerende stigning på 87,5% i de årlige tal for januar og februar. Den samlede værdi af dette segment er cirka 1,5 millioner dollars om måneden. (Tekstil i dag)

# 9. Brasilianske beklædnings- og tekstilvirksomheder, der deltog i investeringsprogrammet Apex-Brasil, kunne øge deres eksport til Mellemøsten med mere end 40% i 2017.

# 10. Gennemsnitlige tekstilproduktionshastigheder for den brasilianske beklædningsindustri i 2017 var 1,7 millioner tons, 100.000 tons mere end året før. I løbet af denne periode blev der fremstillet mere end 6.710 millioner beklædningsgenstande, mere end 400 millioner flere end året før. (Brasiliansk tekstil- og modeindustri)

# 11. Beklædningsindustrien i Brasilien, når alle dens segmenter tælles, er den næststørste jobskaber i landet. Det er også den næststørste arbejdsgiver bag fødevareindustrien med 75% af arbejdspladserne besat af kvinder. (Brasiliansk tekstil- og modeindustri)

# 12. Brasilien er blandt de fem bedste på verdensplan inden for produktion af tekstiler, tøj, denim og strik. Dens modeuge er også en af ​​de fem bedste i verden i dag. Der er over 100 forskellige mode skoler eller gymnasier, der tilbyder klasser. (Brasiliansk tekstil- og modeindustri)

# 13. Mere end 9,4 milliarder fremstillede varer skabes hvert år på grund af landets selvforsynende bomuldsproduktion, når produkter uden for beklædningsindustrien også overvejes. (Brasiliansk tekstil- og modeindustri)

# 14. På trods af alle de gevinster, som industrien har oplevet, er tøjhandelsbalancen (eksklusive bomuldsfnug) i rødt med 4,1 mia. Dollars. Industrien tabte 900 millioner dollar i handelsunderskud året før. (Brasiliansk tekstil- og modeindustri)

#femten. Brasiliens beklædningsindustri betaler bomuldsavlere på en unik måde, med 50% af deres gebyr forudbetalt, derefter tilbydes resten ved levering. Denne struktur hjælper med at styrke konsistensen i den nationale økonomi og tilskynder til salg i løbet af året. (The Guardian)

#seksten. Selv med underskuddene at overveje var Brasiliens handelsvækst i 2017 5,27%, mens resten af ​​verden oplevede en stigning på kun 1,5%. (WITS)

# 17. Brasiliens eksport af varer og tjenester repræsenterer 12,5% af BNP hvert år, mens importen i procent af BNP er 12,13%. (WITS)

# 18. Den gennemsnitlige forbruger i Brasilien, der bruger penge på tøj, vil generere en indkomst på $ 520,59 for industrien hvert år. (Statista)

# 19. Forbrugerne køber i gennemsnit 30 varer hvert år fra den brasilianske beklædningsindustri på nationale steder, og den gennemsnitlige pris for hver vare er $ 17,35. (Statista)

# 20. Den brasilianske beklædningsindustri repræsenterer cirka 5,5% af omsætningen i fremstillingssektoren, hvilket repræsenterer næsten 20% af de samlede tilgængelige beskæftigelsesmuligheder, når alle segmenter overvejes. (Indiens generalkonsulat)

Tendenser og analyse af den brasilianske beklædningsindustri

Konkurrencelandskabet på det brasilianske tøjmarked stiger fortsat i profil, da nogle af verdens førende mærker leder efter et sted at starte deres virksomhed. Puma, Adidas, WinCraft og Nike har bestræbt sig på at tilbyde produkter indenlands, øge produktionskapaciteten og fremme et stærkere eksportmarked.

Det gør Brasilien til en af ​​de mest lovende beklædningsindustrier i verden i dag. Det kan prale af et højt niveau af modebevidsthed, en mangfoldig demografisk og en entusiasme inden for kernebefolkningen til at shoppe og eksperimentere.

Et sekundært marked for tøj begynder også at åbne, da producenter åbner deres gamle lagre for detailsegmentet. Lokale virksomheder kan sælge mærkevarer til nedsatte priser, hvilket yderligere opmuntrer til salgsaktivitet for måldemografi.

Selvom der stadig vil være vækstvanskeligheder i den næste 10-årige periode for den brasilianske beklædningsindustri, er scenen sat for stabil vækst. Vi forventer en CAGR på 4,5% om året i denne prognoseperiode, hvis forholdene forbliver konstante inden for markedet.