21 Selvforsvarsindustriens statistikker og tendenser

Brugen af ​​selvforsvar på ikke-dødelige eller dødelige måder bruges generelt i livstruende situationer. Målet med denne branche er at lære folk at bruge forsvarsvåben sikkert, så de kan flygte eller standse deres angriber på en eller anden måde. Der er mange segmenter i denne industri at overveje, fra kampsportklasser til producenter af skydevåben og lette enheder, såsom knive, stun guns og peberspray.

Mere end 15 millioner kontrol af skydevåben bliver hvert år behandlet i USA. I 2016 producerede branchens skydevåbensegment mere end 10 millioner kanoner for anden gang i historien. Dette tal var en stigning på 19,7% i forhold til produktionsniveauet i 2015. Mere end 5,5 millioner pistoler blev fremstillet alene til det amerikanske marked.

Der blev også lavet flere rifler i 2016 end i noget tidligere år, med mere end 4 millioner produceret. Det var en stigning på 6,5% i forhold til det foregående rekordår i 2013, hvor der blev foretaget 3,9 mio.

Med globale militære udgifter, der forventes at overstige 1,7 billioner dollars for alle nationer, og USA bidrager med mere end 610 milliarder dollars af det, er selvforsvar en national og lokal bekymring, især for amerikanerne.

Kritisk selvforsvarsindustri

# 1. Kampsportstudier i USA har indtægter, der er på vej opad siden 2013. Branchen som helhed er vokset med 4,2%og nåede en samlet omsætning på 4 milliarder dollar i 2018. (IBIS World)

# 2. Det samlede antal virksomheder, der er involveret i selvforsvarsindustrien i USA, er vokset med 6,6% siden 2013, og det samlede antal beskæftigelsesmuligheder voksede med 6%. (IBIS World)

# 3. Mere end 80.000 virksomheder er involveret i at undervise i kampsport eller selvforsvarskoncepter i USA, hvilket giver beskæftigelsesmuligheder til næsten 90.000 mennesker. (IBIS World)

# 4. 68% af kvinderne, der køber peberspray mindst en gang om året, siger, at de har købt det til sig selv. De fleste mennesker, der vælger at købe dette selvforsvarsprodukt, foretrækker at bruge Mace -mærket frem for ethvert andet. (Business Wire)

# 5. 71% af mennesker, der siger, at de ejer peberspray som et selvforsvar, købte deres nuværende produkt i de sidste 12 måneder. 32% købte det fra en sportsbutik, mens 18% sagde, at det gik til en stor detailbutik. Kun 15% af forbrugerne siger, at de har købt deres nuværende produkt online. (Business Wire)

# 6. 48% af de 18-31-årige siger, at de modtog deres nuværende peberspray i gave fra deres forældre. 45% af Gen Xers siger, at de modtog deres i gave fra deres ægtefælle. (Business Wire)

# 7. 95% af mændene, der køber peberspray for at forsvare sig, siger, at de køber det for personlig beskyttelse. (Business Wire)

# 8. Cirka 9,4 millioner voksne er i øjeblikket indskrevet i en eller anden form for kampsport i USA i løbet af året. Omkring 52% af dem, der tilmelder sig en kampsportklub, er mænd. (IBIS World)

# 9. Cirka 35% af deltagerne i selvforsvarstræning tager blandede kampsportskurser. Karate er den næst mest populære mulighed med 22%af de tilmeldte efterfulgt af taekwondo (13%), judo (10%) og Jiu-Jitsu (6,3%). (IBIS World)

# 10. Cirka 3,2 millioner børn under 13 år er i øjeblikket indskrevet i kampsportklasser i USA. Yderligere 5,5 millioner teenagere er også en del af dette selvforsvarssamfund. (IBIS World)

# 11. Der er 16 gange flere selvforsvarsskoler i USA sammenlignet med Australien, der rangerer første og anden i verdensindustrien. (Martial information)

# 12. Australien driver i øjeblikket over 1.000 selvforsvarsskoler, herunder kampsportsakademier. New York, Florida og Californien ville være verdens bedste udbydere, hvis de var deres eget land frem for en del af USA til statistiske formål. (Martial information)

# 13. 15% af de tilmeldte, der regelmæssigt deltager i kampsportskurser, gør det, fordi de vil træne alene eller med en lille gruppe. (Foreningen for Fitnessstudier)

# 14. Mere end 18 millioner mennesker prøver kampsport for første gang hvert år i USA. Voksne har en tendens til at foretrække karate eller blandet kampsport, mens børn har en tendens til at karate eller taekwondo til deres selvforsvarstimer. (Simmons Market Research)

#femten. 43% af husstandene i USA ejer mindst ét ​​skydevåben. 33% af husstande, hvor en 65 -årig eller ældre bor, har en pistol. (Statista)

#seksten. Der er mere end 637.000 registrerede kanoner alene i Texas, hvilket gør det til et af de bedste steder i verden at eje et skydevåben. (Statista)

# 17. De fleste skydevåben fremstillet i USA sendes til hjemmemarkedet. Selvforsvarsindustrien eksporterer kun 376.000 skydevåben hvert år. (Statista)

# 18.Lufthavnsinspektører i USA finder mere end 4.000 skydevåben hvert år. (Statista)

# 19. 71% af amerikanerne siger, at der burde være en lov, der forbyder besiddelse af skydevåben, undtagen for personer, der har tilladelse til at bære dem, for eksempel gennem en licens. 61% siger, at våbenlove på en eller anden måde bør være strengere, f.eks. Gennem en forbedret baggrundskontrol. (Statista)

# 20. 65% af amerikanerne siger, at de stærkt støtter ideen om at forbyde stødpistoler, der kan gøre halvautomatiske skydevåben til noget, der effektivt er automatisk. (Statista)

# 21. 64% af våbenrelaterede drab i USA er drab sammenlignet med 30,5% i Canada, 13% i Australien og 4,5% i England og Wales. (FBI -statistik)

Selvforsvarsindustriens tendenser og analyse

Der er mange måder, hvorpå man kan forsvare sig. Nogle foretrækker at bruge ikke-dødelige beredskabsprodukter. Andre ønsker træning på en måde, der hjælper dem med at reagere hensigtsmæssigt i en krisesituation. Så et mindretal foretrækker at beholde dødelighed som deres primære metode til at forsvare deres liv.

Fordelene ved at lære selvforsvarstaktik er potentielt terapeutiske. Ved at tage kampsport eller selvforsvarstimer kan du forbedre koordination, stabilitet og fleksibilitet. Fortsat praksis kan sænke blodtrykket, sænke cortisolniveauer i kroppen og give et stærkere fundament for homeostase.

Forskellige segmenter af selvforsvarsindustrien står over for unikke udfordringer. For dem, der underviser i interventionsteknikker, vil kun 20% af dem, der siger, at de er interesseret i at lære kampsportsbegreber, faktisk tage en klasse.

Et betydeligt flertal af våbenejere øger kun deres arsenal, da tallet på 40% for våbenbesiddelse i USA har været relativt stabilt i løbet af det sidste årti.

Udfordringen ved ikke-dødelige produkter er at markedsføre sig selv som et levedygtigt alternativ til at flygte fra en situation.

Branchen som helhed vil fortsætte med at vokse, især hvis ustabilitet i lokal, national og global politik fortsætter. Selvom der sker ændringer, der fjerner usikkerhed, vil der fortsat være momentum mod industriprodukter, hvilket skaber et sikkert netværk af vækst.