48 Statistik og tendenser i den kemiske industri

Den globale kemiske industri er en af ​​de vigtigste og vigtigste industrier, vi har i verden i dag. Amerikanerne er de største indenlandske producenter af kemikalier på verdensplan. Når lægemiddelsektoren indgår i industrien, udgør produktionsværdien mere end 765 milliarder dollars.

Kemiske virksomheder i USA er blandt de største, du kan finde i den globale industri. DowDuPoint er den næststørste i verden i dag med en årlig omsætning på mere end $ 53 mia.

Den eneste anden forretning, der er større, er det tyske kemiselskab BASF. Andre navne i denne branche inkluderer Praxair og LyondellBasell. USA ligger også på andenpladsen efter Tyskland som den største eksportør af kemikalier med en amerikansk værdi på 130 milliarder dollars. Amerikansk import i 2017 blev vurderet til $ 97 mia.

Det betyder, at den kemiske industri er en vigtig arbejdsgiver i den globale økonomi. Det giver omkring 811.000 direkte job i USA og hundredtusinder flere jobmuligheder rundt om i verden. Det tal er faldet siden 1990’erne, hvor omkring 1 million arbejdere blev rapporteret.

Væsentlig statistik for den kemiske industri

# 1. Den samlede værdi af kemiske forsendelser fra amerikanske leverandører i den kemiske industri var $ 812,4 milliarder i 2017. Dette tal inkluderer mere end 378 milliarder dollar i værditilvækst ved fremstillingsprocessen. (Statista)

# 2. Den amerikanske kemiske fremstillings bruttooverskud i 2017 var $ 271,1 mia. (Statista)

# 3. Ca. 60% af beskæftigelsen i den amerikanske kemiske industri kommer fra fremstillingsprocessen. Ca. 542.000 arbejdere er direkte ansat med en gennemsnitlig timeløn på $ 24,18 pr. Time. Den gennemsnitlige medarbejder bruger næsten 43 timer om ugen. (Statista)

# 4. Den kemiske industri i USA har mere end 13.000 aktive virksomheder fra 2017. Cirka 70.000 produkter når markedet takket være indsatsen fra disse agenturer. (Vælg USA)

# 5. Den kemiske industri er en stor bidragyder til andre områder af økonomien. Ca. 48% af produktionen, der genereres af denne sektor, bruges af andre industrier med stor vægt på fremstilling. Yderligere 38% går til privat forbrug. Kun 12% eksporteres hvert år. (Deloitte)

# 6. I 2016 blev der annonceret mere end 231 milliarder dollar i globale fusioner for den globale kemiske industri, hvilket er betydeligt mere end de 145,8 milliarder dollars, der fandt sted i 2015. (Deloitte)

# 7. Mere end $ 70 mia. I M&A til den globale kemiske industri stammer fra Tyskland, da mange konglomerater søger at konsolidere afgørende positioner eller diversificere produktporteføljer. (Deloitte)

# 8. Selvom den amerikanske økonomi voksede med en hastighed på 2,5% i 2019, vokser efterspørgslen efter kemikalier med en hastighed på kun 0,5% årligt. (Kemi- og tekniknyheder)

# 9. 34% af de doktorgrader i kemi, der blev tildelt i USA af uddannelsesinstitutioner, var til personer med midlertidigt visum. (US National Science Foundation)

# 10. Ny kandidatskoleindskrivning til programmer, der ville lede elever ind i den kemiske industri, faldt med 5,5% i 2017-219, hvilket var andet år i træk med fald. Kina sender størstedelen af ​​de studerende til USA for læringsmuligheder, med mere end 363.000 i øjeblikket i landet. (Kemi- og tekniknyheder)

# 11. Mere end $ 15 milliarder dollars i kinesisk plast og kemikalier er underlagt Trump Administration -takster i 2019. Værdien af ​​amerikanske kemikalier og plastik, der står over for kinesiske tariffer, er mere end $ 10 milliarder. (American Chemistry Council)

# 12. Kina er verdens største marked for råvareplast. Hvis toldsatserne ligger i intervallet 5% til 25%, skader det amerikanske virksomheders konkurrenceevne på dette område. (Kemi- og tekniknyheder)

# 13. Kemikaliefabrikanter i USA siger, at de øgede investeringerne med 6% i 2019. Tilgængeligheden af ​​billige finansiering med forventning om højere rater i den nærmeste fremtid var med til at drive denne tendens. (Kemi- og tekniknyheder)

# 14. Tyskland forventer at se en vækst på 2,5% i det samlede kemiske industrisalg i 2019, hvilket ville være 5 gange højere end andre store leverandører i denne sektor. Kemikaliepriserne stiger kun 1%. (Kemi- og tekniknyheder)

#femten. Hvis Storbritannien ikke accepterer at forlade EU på en måde, der bevarer handelen, ville op til 750.000 arbejdspladser i Tyskland og flere på tværs af kontinentet have en umiddelbar risiko for tab. (Foreningen af ​​tyske handelskamre og industri)

#seksten. Den britiske kemiske industri, herunder lægemidler, eksporterer mere end $ 60 milliarder om året. 60% af dette tal går direkte til EU. Omkring tre fjerdedele af Storbritanniens kemiske import kommer fra Europa. (Kemi- og tekniknyheder)

# 17. Omkring 80% af små virksomheder, der opererer i den globale kemiske industri, er uforberedte på, hvad der ville ske i tilfælde af et Brexit uden aftale. (Kemi- og tekniknyheder)

# 18. Saudi Aramco lovede 100 milliarder dollars over 10 år til nye petrokemiske projekter, hvilket er omkring 50% af hvad alle kemiske virksomheder brugte i USA, da skifergas eksploderede i 2010 (Chemical and Engineering News).

# 19. Aramco planlægger at bygge en af ​​de største olieraffinering og kemiske komplekser på planeten i Indien. De samlede omkostninger ved dette projekt er $ 44 mia. I mellemtiden investerer Abu Dhabi National Oil Company 45 milliarder dollars i kemikalier sammen med sine partnere for at tredoble kapaciteten nedstrøms inden 2025. (Chemical and Engineering News)

# 20. Den kemiske industri bidrog med i alt 5,7 billioner dollar til verdens BNP i 2017, hvilket er 7% af det samlede bruttonationalprodukt for året. (Oxford økonomi)

# 21. Mere end 120 millioner job blev støttet af alle aspekter af den globale kemiske industri i 2017, hvilket afspejler en befolkning, der er nogenlunde den samme som Mexicos. Cirka 15 millioner mennesker modtager direkte beskæftigelsesmuligheder på grund af industrielle aktiviteter. (Oxford økonomi)

# 22. Når man ser på bidragene fra den kemiske industri med hensyn til BNP, genererer hver $ 1, der genereres af denne sektor, yderligere $ 4,20 i andre dele af verdensøkonomien. (Oxford økonomi)

# 23. Globale kemiske industrivirksomheder brugte 51 milliarder dollars på forskning og udvikling i 2017. Denne aktivitet understøttede et bidrag på 92 milliarder dollar til BNP og tilføjede 1,7 millioner job på verdensplan. (Oxford økonomi)

# 24. 95% af alle fremstillede produkter er baseret på en eller anden form for industrielle kemiske processer. (ICCA)

# 25. Kina brugte mest på forskning og udvikling i 2017 for den kemiske industri og bidrog med i alt 14,6 milliarder dollar. USA rangerede som nummer to med et bidrag på $ 12,1 mia. Disse to lande blev efterfulgt af Japan ($ 6,9 milliarder), Tyskland ($ 4,6 milliarder) og Sydkorea ($ 2,2 milliarder). (CEFIC)

# 26. USAs kemiske industri er en af ​​de mest patentintensive industrier i verden i dag. Det blev registreret til 0,027 i 2017, hvilket kan sammenlignes med elektriske motorer, medicinsk udstyr, generatorer og andre elektroniske enheder. Den gennemsnitlige intensitet i den amerikanske økonomi er 0,018. (Oxford økonomi)

# 27. Den kemiske industri omdanner mere end 275 millioner tons naturlige råvarer til de produkter, vi bruger hver dag. (American Chemistry Council)

# 28. Den typiske bil indeholder mere end $ 3.000 i kemi. Dette tal omfatter omkring 340 pund plast og polymerkompositter sammen med 280 pund belægninger, tekstiler og gummi. (American Chemistry Council)

# 29. Klorets kemi er en væsentlig del af fremstillingen af ​​receptpligtige lægemidler, der sælges i USA. Omkring 88% af det, der sælges til amerikanere, gennemgår denne proces. Klor er også til stede i den endelige formulering af hver 1 ud af 4 medicin, som den gennemsnitlige person tager. (American Chemistry Council)

# 30. Gummi og plast udgør det største segment af den kemiske industri, der er ansvarlig for $ 65 milliarder i salg i USA. Sundhedsrelaterede produkter genererede 42,1 milliarder dollar, mens farmaceutiske produkter stod for 38,2 milliarder dollar. (American Chemistry Council)

# 31. På trods af sin samlede markedsstørrelse har Kina kun 7% af arbejdsstyrken i den kemiske industri med videregående uddannelse. USA har 45% af sin arbejdsstyrke på det niveau. (World Economic Forum)

# 32. Kun 5% af de amerikanske kemikere har en lavere grundskole eller sekundær uddannelse. Dette tal er 10% i Rusland, men stiger til 45%, hvis man ser på sektorens struktur i Indien eller Kina. (World Economic Forum)

# 33. Rusland har det højeste niveau af arbejdere fra gymnasium til efterskole, hvilket tegner sig for 82% af arbejdsstyrken. (World Economic Forum)

# 34. Arbejdere i Japan tjener omkring 50% mindre i den kemiske industri sammenlignet med medarbejdere, der opererer i USA. (World Economic Forum)

# 35. Det eneste marked, der hvert år betaler arbejdere mere end USA, er Belgien. Medarbejdere tjener omkring $ 1.500 mere om året end amerikanere. (World Economic Forum)

# 36. Ca. 70% af de ansatte, der er ansat i den kemiske industri, har en teknisk rolle i forbindelse med STEAM. (World Economic Forum)

# 37. Cirka 35% af det samlede salg foretaget af den globale kemiske industri startes af Nordamerika hvert år. Europa, Mellemøsten og Afrika udgør 31% af markedet. Latinamerika er ansvarlig for 21%, mens Asien-Stillehavsområdet har de sidste 13%. (World Economic Forum)

# 38. Den canadiske kemiske industri producerer en årlig værdi på 52.000 millioner dollars, hvilket skaber mere end 525.000 job indirekte i hele landet. Cirka 90.000 mennesker modtager direkte beskæftigelse på grund af aktiviteter i denne sektor. (Canadian Chemical Industry Association)

# 39. Den kemiske industri i Canada betaler mere end 6 milliarder dollar i lønninger hvert år, hvor størstedelen af ​​aktiviteten er koncentreret i Quebec, Alberta og Ontario. (Canadian Chemical Industry Association)

# 40. Canadas kemiske industri oplevede en stigning på 4% i forsendelser i 2017, hvilket gjorde det til en af ​​de stærkeste regioner i verden. Sektoren oplevede vækst i alle regioner i landet. (Canadian Chemical Industry Association)

# 41. Den kemiske industri i Canada rangerede fjerde for den samlede værdi af forsendelser i løbet af 2017. De halter bagefter transportudstyr på $ 133,6 milliarder, mad til $ 99 milliarder og olieraffinering. Med $ 62,6 milliarder. (Canadian Chemical Industry Association)

# 42. 75% af ledere, der arbejder i kemiske virksomheder, siger, at deres hovedaktivitet for at drive lønsomhed er at reducere omkostninger et eller andet sted i produktionsprocessen. Kun 9% af disse ledere sagde, at de ønsker at styrke deres teknologiske eller digitale evner for at udnytte nye muligheder. (PwC)

# 43. Den kemiske sektor i Australien leverer 104 af de 108 anerkendte industrier i landet. Ca. 70% af produkterne er klassificeret som input til andre sektorer. (Kemi Australien)

# 44. Cirka 5.500 virksomheder er aktive i Australiens kemiske industri og hjælper sektoren med at bidrage med 38 milliarder dollar til landets BNP hvert år. Mere end 60.000 mennesker er ansat på grund af denne indsats, med cirka 75% af stillingerne i STEAM-relaterede områder. (Kemi Australien)

# 45. Hvert job i Australiens kemiske industri producerer yderligere fem job i relaterede forsyningskæder. (Kemi Australien)

# 46. 30% af verdens største kemiske virksomheder i dag, baseret på omsætning, er placeret i USA fra 2019. (Statista)

# 47. Den gennemsnitlige timeløn for en kemisk produktionsmedarbejder i USA var kun $ 17,57 i 2001. Den samme arbejdstager tjener nu næsten $ 7 i timen mere i 2018. Lønningerne er steget hvert år undtagen 2012 (da de forblev de samme ) og 2013, da de faldt med mere end $ 1 pr. time. (Statista)

# 48. Canada købte 22,9 milliarder dollars i kemisk eksport fra USA i 2018. Mexico købte yderligere 22,6 milliarder dollars. Kina (11,8 milliarder dollars), Brasilien (7,7 milliarder dollars) og Japan (6,4 milliarder dollars) er også store forbrugere af den amerikanske kemiske industri.

Tendenser og analyse af den kemiske industri

Selvom verdensøkonomien har oplevet vækstrater i nogle sektorer på mere end 2% om året, har den kemiske industri haltet bagud siden 2011. Handelen med beslægtede produkter i denne sektor er faldet siden da, selv oplevet et fald i 2015 Selvom eksport fra regioner som f.eks. Mellemøsten og Kina voksede mere end 10%, Europa og USA registrerede en vækst på under 5% på samme tid.

Nettoeksporten af ​​kemikalier fra Europa og USA oplever fald på grund af den amerikanske dollar i forhold til euroen og det britiske pund. Disse udfordrende forhold åbner nye muligheder for andre områder af verden, men de får også nettovæksten til at stå stille.

Den kemiske industris bidrag til BNP har været konstant siden 1990’erne. Denne kendsgerning ser ikke ud til at ændre sig i de næste fem år. Forvent, at vækstraterne i denne sektor vil forblive stabile og på linje med inflationen. Hvis den amerikanske dollar svækkes, kan den amerikanske handel stige. Hvis det ikke sker, skal du se til lande som Saudi -Arabien og Kina for at udfylde de manglende huller.