45 Statistik, tendenser og analyse af husdyrindustrien

45 Statistik, tendenser og analyse af husdyrindustrien

Husdyrindustrien fulgte tidligere ineffektive processer. Dyrene bevægede sig baseret på placeringen af ​​græsset eller græsset på et givet tidspunkt. Det var først i 1850’erne, at de første fødevaredomstole begyndte at dukke op i USA, skabt af operatører af oliefrøfabrikker for at drage fordel af biprodukterne fra deres industri.

Den måde, vi nærmer os husdyr som samfund, ændrede sig i løbet af WWI -årene, fordi der var betydelige fald i besætningsantallet. Landmænd begyndte at fodre kalve i en tidligere alder for at bevare deres investeringer. Denne proces førte til et resultat, hvor kødet blev omdannet til produkter af højere kvalitet.

Nu opdrættes kødkvæg i alle 50 stater og i de fleste lande i verden. Det er en aldrende industri, hvor den gennemsnitlige rancher er over 57 år gammel, men 80% af driften er stadig familievirksomheder.

Væsentlig statistik over husdyrindustrien

# 1. Texas rejser stadig det største antal kvæg i USA, med en samlet besætningsstørrelse på 13 millioner. Nebraska ligger på andenpladsen med en besætning på 6,8 mio. Kansas (6,35 millioner), Oklahoma (5,3 millioner) og Californien (5,15 millioner) runder top 5. (National Association of Beef Ranchers)

# 2. Texas leder også USA i årlig kalvehøst, der var 4,75 millioner hoveder i 2018. Oklahoma rangerede som nummer to i denne kategori med 2,05 millioner. Missouri (1,94 millioner), South Dakota (1,9 millioner) og Californien (1,86 millioner) er også i top fem for denne statistik. (National Association of Beef Ranchers)

# 3. Der er i øjeblikket 30.320 feedlots, der opererer i USA for at støtte husdyrindustrien. Mere end 85% af dem opretholder en besætningskapacitet på mindre end 1000 hoved. (National Association of Beef Ranchers)

# 4. Værdien af ​​amerikansk oksekødseksport, et tal, der omfatter kødsort, var $ 8.332 milliarder i 2018. Det tal er $ 1,06 milliarder mere end industrien tjente i 2017. (National Association of Beef Ranchers)

# 5. Eksporten til Sydkorea steg 30% i volumen for den amerikanske husdyrindustri i 2018. Denne sektor tegnede sig for 1,7 mia. Dollar i afsendt værdi, hvilket repræsenterer en stigning på 43% i de samlede dollars i forhold til det foregående år.. (Progressiv sejr)

# 6. Canadisk eksport af oksekødsprodukter til USA steg 16% i 2018, hvilket gjorde det muligt for Canada at overgå verden for andet år i træk i indkøb foretaget af amerikanere. (Progressiv sejr)

# 7. Oklahoma kvægbesætningen oplevede en stigning på 23% i det samlede antal mellem 2014 og 2019 og fortsatte genopbygningsprocessen, der begyndte efter afslutningen af ​​en langvarig tørke i 2011. (Progressivt kvæg)

# 8. Kun 6,7 millioner pund oksekød blev produceret i USA i 1920 fra en national besætningsstørrelse på 70,4 millioner. I 2019 var besætningsstørrelsen 94,7 millioner, men mængden af ​​kød produceret af husdyrindustrien udgjorde 26,8 millioner pund. (Progressiv sejr)

# 9. Brasilien ligger på andenpladsen i oksekødsproduktionen bag USA, hvilket giver omkring 16% af det samlede marked. Den Europæiske Union repræsenterer cirka 13% af verdensindustrien, mens Kina leverer 10,4% af de produkter, der er til salg. (Progressiv sejr)

# 10. Japan er den største køber af amerikanske kødprodukter i verden i dag og køber mere end 330.000 tons om året. Sydkorea og Mexico er de eneste andre lande, der hvert år køber mere end 200.000 tons processioner fra husdyrindustrien i USA. (Progressiv sejr)

# 11. I 2017 blev mere end 32 millioner kvæg og kalve behandlet for at hjælpe med at fodre 326 millioner amerikanere. Det repræsenterer 26,3 milliarder pund kød, hvilket kun er andet for kylling (42,2 milliarder pund) for hvad der er tilgængeligt hvert år. (Meat Institute of North America)

# 12. Folk bør forbruge omkring 5,7 ounces kød om dagen som en del af deres sunde spisevaner. En portion på 3 ounce giver omkring 200 kalorier og betydelige mængder vigtige næringsstoffer, som alle har brug for. (Kostråd for amerikanere 2015)

# 13. Medarbejdere, der arbejder i kødemballager eller forarbejdningsanlæg i USA, tjener en gennemsnitlig løn på $ 14,98 pr. Time med fordele. Det er $ 1,50 mere end hvad fjerkræprocessorer laver lige nu. (Meat Institute of North America)

# 14. De 10 bedste stater i den amerikanske husdyrindustri er ansvarlige for 73% af det salg, der sker. Tre stater (Texas, Kansas og Nebraska) tegner sig for 44% af den samlede industri. (US Department of Agriculture)

#femten. Selvom amerikanske kvægbesætninger er faldet i antal siden 1979, er niveauet for oksekødsproduktion steget i løbet af denne tid. Kommercielt oksekød er vokset med 22%, mens det samlede antal lagre er faldet med 15% på samme tid. (US Department of Agriculture)

#seksten. Eksport af levende kvæg fra USA er faldet med 88% siden 2000, især på grund af handelshindringer i forbindelse med sygdomme som BSE. Derfor kommer størstedelen af ​​den import, der foretages til den amerikanske industri, fra Canada eller Mexico. (US Department of Agriculture)

# 17. Kalgeslagtning som en procentdel af den samlede kalvehøst er faldet i USA fra cirka 8% i 1980’erne til mindre end 3% i dag. (US Department of Agriculture)

# 18. Det samlede antal kødkvæg i USA udgør mere end 31 millioner. Dette tal inkluderer 6,4 millioner udskiftningskvier, som industrien bruger i tilfælde af produktionsmangel. (National Association of Beef Ranchers)

# 19. Amerikanerne vil spise omkring 55 pund oksekød og beslægtede industriprodukter årligt, hvilket betyder, at den gennemsnitlige familie på fire køber 220 pund hvert år. Medianprisen på Choice -oksekødsprodukter i branchen var omkring $ 6 pr. Pund i 2017 (National Cattlemen’s Meat Association).

# 20. Cirka en femtedel af alt amerikansk landbrugssalg kommer fra husdyrprodukter eller industrileverandører hvert år. Det samlede tal i 2017 nåede $ 76 milliarder, hvilket repræsenterer en stigning på 25% siden USA’s regering foretog folketællingen i 2007. (US Department of Agriculture)

# 21. Forbrugerne kræver færre traditionelle produkter fra husdyrindustrien, og vælger oftere græsfodret oksekød og økologiske muligheder i dag. Den samlede markedsandel i byområder for det, der opfattes som et sundere produkt, er steget med 6% siden 2006. (Forbes)

# 22. Græsfodret oksekød produceret i USA har 65% mindre fedtindhold i forhold til traditionelle branchevalg. Det betyder, at kunderne drager fordel af en 50% reduktion i kalorieforbruget for hver portion. (Forbes)

# 23. $ 13 milliarder dollars i salg til kvæg og kalve stammer hvert år fra Texas. Nebraska og Kansas er de eneste andre stater, der rutinemæssigt opnår mindst 10 milliarder dollars i årlige indtægter til industrien. (US Department of Agriculture)

# 24. Cirka tre fjerdedele af kalvene, der fødes gennem husdyrindustriens indsats, fødes mellem januar til juni hvert år. (US Department of Agriculture)

# 25. Nebraska har de tre største kvægproducerende amter i USA, selvom Texas er landets største industrielle bidragyder. Mere end 150.000 hoveder findes i Cherry County. Holt og Custer amter bidrager med yderligere 96.000 og 95.000 hoved i deres besætninger til det samlede antal. (Progressiv sejr)

# 26. Missouri har siden 2013 haft en stigning på mere end 26% i sin kvægflok, hvilket giver staten den højeste vækstrate i landet. Mere end 449.000 hoved blev tilføjet til statens besætning i løbet af denne tid. Kun Oklahoma med 437.000 flere kvæg kan hævde et lignende resultat. (Progressiv sejr)

# 27. Mere end 4 milliarder dollar tilføjes hvert år til den amerikanske økonomi på grund af eksport fra husdyrindustrien til Hong Kong, Kina, Sydkorea og Taiwan. (Progressiv sejr)

# 28. De samlede lønninger for de 482.000 arbejdstagere, der er ansat direkte i kødemballage eller fjerkræemballage og -forarbejdning, bidrager med 19 milliarder dollars i løn til den amerikanske økonomi hvert år. Når leverandører og distributører er inkluderet i dette tal, stiger tallene til 6,2 millioner job og 864,2 milliarder dollar i årligt overskud. Disse tal repræsenterer omkring 6% af USA’s årlige BNP. (NBC News)

# 29. Amerikanske kødvirksomheder behandler cirka 1,7 milliarder pund oksekød mere end forbrugerne spiser i landet hvert år. Det samlede forbrug af oksekød er cirka 24 milliarder pund om året. (NBC News)

# 30. Selvom der forarbejdes mere kyllingekød i USA, forbruger amerikanerne næsten 20 pund rødt kød mere end fjerkræprodukter hvert år. (US Department of Agriculture)

# 31. Folk, der spiser så lidt som et kvart pund rødt kød om dagen, øger deres risiko for at udvikle tyktarmskræft på et eller andet tidspunkt i deres liv med 17%. (Verdens Sundhedsorganisation)

# 32. Amerikanerne forbruger omkring 270 pund kødprodukter om året, hvilket rangerer USA som den næststørste forbruger i husdyrindustrien. Det eneste andet land, der har en højere forbrugsprocent pr. Indbygger, er Luxembourg. (FN’s fødevare- og landbrugsorganisation)

# 33. Den samlede eksport af kød fra Brasilien til verdens husdyrindustri var under 12.000 millioner euro i 2016, hvor Kina var hoveddestinationen for disse produkter med 1.600 millioner euro. De eneste andre markeder, der havde mere end 1 milliard euro i omsætning, var Hong Kong og Saudi -Arabien med henholdsvis 1,46 milliarder euro og 1,15 milliarder euro. (AgriLand)

# 34. Det samlede antal kødeksport, der flytter mellem Brasilien og Kina, er mere end tredoblet siden 2014. (AgriLand)

# 35. Mere end 209 millioner kvæghoveder forvaltes af husdyrindustrien i Brasilien. Producenter administrerer denne besætning på mere end 167 millioner hektar plads. (AgriLand)

# 36. Cirka 360.000 direkte beskæftigelsesmuligheder er tilgængelige på grund af de aktiviteter, der findes i den brasilianske husdyrindustri. Dette arbejde repræsenterer 3% af landets samlede eksportindtjening sammen med 14% af verdens oksekødsproduktion. (AgriLand)

# 37. Husdyrproducenter i Michigan leverer en tredjedel af den statsdækkende efterspørgsel efter oksekød til forbrugerne og spiller en afgørende rolle i at levere kødprodukter til bordet. I januar 2019 oversteg det samlede besætningstal for staten 1,15 mio. (Michigan oksekød)

# 38. Landbrugsaktiviteter i Wisconsin bidrager med mere end 104 milliarder dollars til statens økonomi hvert år. Der er næsten 65.000 aktive gårde i staten, der dækker 14,3 millioner acres. Den gennemsnitlige størrelse af en operation er 221 acres i staten. (WI Department of Agriculture)

# 39. Der er 7.400 malkekvægbrug i Wisconsin lige nu, hvilket er mere end nogen anden stat. Det betyder, at det samlede besætningstal for husdyrindustrien er 1,28 millioner. (WI Department of Agriculture)

# 40. Iowa -oksekødsindustrien understøttes af mere end 28.000 kreaturer i staten. Dette tal omfatter mere end 6.000 feedlots. (Iowa State University)

# 41. Den samlede kontante indkomst fra kvæg og kalve i Iowa nåede $ 3,86 milliarder i 2016, hvilket repræsenterer 32% af alle indtægter fra dyr og 15% fra landbrug. (Iowa State University)

# 42. 4,1% af kvæget, der findes i USA, er på gårde i Iowa. Beholdningerne steg med 16% mellem 2004 og 2008 og har været stabile siden da, hvilket afspejler en stabil industri, der går tilbage til 1990’erne. (Iowa State University)

# 43. Oksekødsindustrien i Iowa skaber 32.000 job hvert år, mere end 1,36 milliarder dollar i arbejdsindkomst og 6,3 milliarder dollars i den samlede produktion. (Iowa State University)

# 44. Gårde med mellem 200 og 999 hoved repræsenterer 46% af husdyrindustrien i Iowa, med mere end 4.400 operationer, der passer ind i denne kategori. Kun 2% af den samlede besætning kommer fra gårde med 1-20 hoved, selvom der er mere end 7.000 operationer, der passer ind i den kategori. (Iowa State University)

# 45. Mere end 350.000 kvæghoveder blev handlet i Sioux County i 2012, hvilket gør det til et af de bedste kvægfoder amter i USA. Det blev rangeret nr. 4 i drift og nr. 14 i salg for det år. (Iowa State University)

Tendenser og analyse af husdyrindustrien

Efterhånden som økonomier forbedres rundt om i verden, stiger efterspørgslen efter flere kødprodukter fortsat. Amerikanske husdyrleverandører vil se nogle af de mest betydelige gevinster i Asien og Afrika, når BNP stiger, hvilket skaber et lukrativt eksportmarked, der sandsynligvis vil nå op på $ 10 milliarder i 2025.

Selvom Trump -administrationens takster påvirker husdyrindustrien i de kommende år, vil den indenlandske vækst i en række kødprodukter holde denne sektor stærk. Forvent en stabil vækst på mindst 3% årligt, medmindre en uventet recession rammer den amerikanske økonomi.

Antallet af landmænd er muligvis faldende, men kapacitetsforøgelser hjælper fortsat med husdyrindustrien med at vokse. Der vil være en tendens til at bevæge sig mod storstilet virksomhedsareal i de kommende år, efterhånden som familiebedrifterne fortsat falder, men der vil også fortsat være mange muligheder for ekspansion, som landbrugsiværksættere kunne drage fordel af i de kommende dage.