8 fordele og ulemper ved donationer fra Paypal

En af de letteste måder at overføre penge online er via et digitalt websted som PayPal. Ingen grund til at skifte hænder for kontanter for at fuldføre en donation. En kreditkortdonation, saldonation eller direkte ACH -finansiering via en checkkonto kan gennemføre denne transaktion. Som med enhver form for pengetransaktioner er der visse fordele og ulemper, der skal overvejes, før denne form for donationspolitik iværksættes. Her er de vigtigste punkter at overveje med fordele og ulemper ved PayPal -donationer.

Fordelene ved at bruge PayPal -donationer

1. Donationsknapper kan tilføjes til ethvert websted.

Der kræves ingen kodningsevner for at oprette en donationsknap på et websted. Alt, hvad nogen skal gøre, er at logge ind på din PayPal -konto, kopiere det ønskede knapscript og derefter indsætte det på dit websted, hvor du vil have, at knappen skal vises. Dette vil linke webstedet til PayPal -kontoen for ethvert køb og generere en knap, der har den foretrukne anmodningstekst.

2. Folk behøver ikke at have en PayPal -konto for at donere.

Brugere kan blot klikke på doner -knappen og få adgang til en skærm, hvor de kan foretage en direkte betaling. Du behøver ikke at tilmelde dig en PayPal -konto for at dette kan ske. Kredit- eller betalingskortoplysninger bør kun indtastes som enhver anden sikker onlinetransaktion, og derefter modtager modtageren de udpegede midler. Det er en hurtig og let proces.

3. Donerede penge kan let overføres til en lokal checkkonto.

Forudsat at brugeren, der modtager donationer, har knyttet sin PayPal -konto til sin checkkonto, kan de modtagne midler overføres til denne kontokonto. Processen tager i nogle tilfælde 3-5 arbejdsdage, og den første verificeringsproces kan være lang, men når den er afsluttet, kan PayPal-midler placeres på stort set enhver konto.

4. Du kan få adgang til kontanter via et PayPal -betalingskort.

PayPal udsteder også betalingskort, der kan få adgang til en kontosaldo med det samme. Selvom der er gebyrer forbundet med visse handlinger, f.eks. Et hæveafgiftsgebyr, modtager brugerne også 1% kontant tilbage på alle køb foretaget på kontoen. For en almennyttig virksomhed betyder det, at de donerede kontanter kan have lidt mere værdi.

Ulemperne ved at bruge PayPal -donationer

1. Bekræftelse af en donation ankommer via e -mail.

Hvis du modtager donationer fra PayPal, der er fradragsberettigede, når donationen bekræftelse eller kvittering normalt til brugere via e -mail. Det betyder, at kvitteringen automatisk kan gemmes i spam -mappen og aldrig ses igen. Det samme gælder for donationserklæringer ved årets udgang, der kan være påkrævet. Dette ville gøre det vanskeligere at kræve donationen i personlige skatter.

2. Ikke alle er trygge ved at foretage en elektronisk donation.

Det er let at donere via PayPal, men ikke alle er tilfredse med processen. Folk kan lide at se, hvordan deres penge fungerer inden for deres programmer, og det kan være svært at gøre, når de foretager denne form for donation. At have en e-mail-tilmeldingsformular til opdateringer kan hjælpe med at imødegå dette problem lidt, men det fjerner ikke den glæde, nogle mennesker ønsker med en direkte donation.

3. Der er omkostninger for hver foretaget transaktion, der skal betales.

Hvis nogen foretager en donation via PayPal, ser de ikke den fulde donation. Transaktionsgebyret for donationer er lavt med 2,2%, men der er også et transaktionsgebyr på $ 0,30 pr. Transaktion, der skal betales. I reelle tal betyder det, at du mister $ 2,50 ud af hver $ 100, der doneres til dit gode formål. Særlige priser er tilgængelige for donationer over $ 100.000.

4. Skal have verificeret non-profit status.

Hvis du ikke har en almennyttig status, kan du stadig rejse penge, men dine gebyrer vil være højere. PayPal reducerer ikke deres donationsknapgebyrer, før de har bekræftet deres skattefrie status på alle myndighedsniveauer. Hvis du indsamler penge, før denne bekræftelse finder sted, vil der ikke blive refunderet de højere gebyrbeløb, selv med godkendelse. Derfor vælger mange virksomheder at vente på bekræftelse, inden de samler penge ind.

Fordele og ulemper ved PayPal -donationer viser, at det kan være et nyttigt værktøj til at skaffe penge. Så længe de potentielle negativer er fuldt ud evalueret og forstået inden begyndelsen, kan denne let at bruge fundraising-metode være en levedygtig løsning for at imødekomme behovene hos din nonprofit i dag.