12 fordele og ulemper ved Office 365

Tidligere krævede Microsoft computerbrugere at købe sin Office -pakke med produkter med licensaftaler. Dette tillod brugere at have cd’er eller diske, der indeholdt programmet i sin helhed, så det kunne gendannes lokalt og endda installeres på andre computere. Denne proces ændrede sig med oprettelsen af ​​Office 365. Du har stadig adgang til de programmer, du ønsker, men nu er installationen udført online, og tjenesterne er baseret på en abonnementsmodel. Hvad er fordele og ulemper ved Office 365? Dette er nogle af de vigtigste punkter, der er værd at overveje, før du abonnerer på denne service.

Hvad er fordelene ved Office 365?

1. Du får øjeblikkelig adgang til alle de applikationer, du har brug for.

Når du abonnerer på Office 365, kan du have fuld adgang til alle de programmer eller applikationer, du har brug for. Du behøver ikke længere at købe en komplet pakke med software eller individuelle programmer, så du kan fokusere på dine administrative opgaver.

2. Der er ikke længere en engangsudgift, der skal betales.

Office 365 er en månedlig abonnementstjeneste, så brugerne betaler så lidt som $ 8,25 hver måned plus eventuel gældende moms, der kan kræves for et professionelt abonnement. Personlige abonnementer starter ved kun $ 6,99 om måneden.

3. Du kan gå så stor eller så lille, som du vil.

Hvis du bare vil have business essentials med Office 365, kan du for så lidt som $ 5 om måneden få e -mailadgang med en 50 GB postkasse, 1 TB lagring og deling af filer og HD -videokonferencer. Core business -pakken giver dig en komplet pakke Office 365 -applikationer på desktops, laptops, tablets og telefoner. Du kan også gå premium og tilføje Skype til blandingen.

4. Fungerer på pc eller Mac.

Hvis du ejer en Apple -computer, kan du stadig drage fordel af fordelene ved Office 365.

5. Du kan stadig installere det på flere computere eller enheder.

Når du abonnerer på Office 365, kan du få den fulde installationsoplevelse på op til 5 pc’er eller Mac’er pr. Bruger. Office 365 på tablets og telefoner findes på op til 5 borde og 5 telefoner pr. Bruger.

6. Din softwarepakke er altid opdateret.

Når Microsoft opdaterer et af dets programmer eller programmer i Office 365, får du automatisk fuld adgang med dit abonnement. Du behøver aldrig at betale en ekstra opgraderingsomkostning.

Hvad er ulemperne ved Office 365?

1. Du har ikke altid adgang til Office 365.

Når du arbejder med onlineversionerne af Office 365, har du en 99,9% oppetidsgaranti. Det betyder, at der vil være tidspunkter, hvor du muligvis ikke har adgang til den programmering, du har brug for.

2. Du sidder fast og betaler en løbende omkostning, uanset om du vil eller ej.

Fordi dette er en abonnementstjeneste, betaler du dette gebyr hver måned uanset hvad. I stedet for at købe Word 2003 én gang og derefter bruge det i et årti, mister du adgangen til Office 365, hvis du holder op med at betale abonnementsprisen. I løbet af et par år betyder det, at du vil betale mere, end du ville have gjort tidligere.

3. Du skal nulstille alle dens standardværdier.

Hvis du har brugt andre administrative programmer før Office 365, er det sandsynligt, at du skal gendanne alle standardfilerne på dit system. Du skal muligvis også konfigurere standardindstillinger for formatering til dine Office 365 -programmer eller -programmer. Dette tager mere tid at gøre.

4. Du betaler for nogle ting, som Microsoft kan tilbyde gratis.

Hvis du f.eks. Har en gammel Hotmail -adresse, findes den allerede i Outlook. Du har gratis adgang til mange af de varer, du vil modtage med nogle af Office 365 -pakkerne. Du kan endda få adgang til onlineversionerne af Office 365 via din konto med nogle begrænsede redigeringsfunktioner. Er det værd at betale et månedligt gebyr for at fjerne annoncen for denne ressource?

5. Du har mindre generel fleksibilitet.

Dette skyldes, at meget af infrastrukturen kører gennem skyen. Det betyder, at du har færre lokale konfigurationsmuligheder.

6. Der er legitime bekymringer om privatlivets fred.

Dine data er ikke længere kun dine med Office 365. Det vil være et sted på en Microsoft -server. Dit privatliv afhænger af dine sikkerhedsforanstaltninger.

På mange måder tilbyder Office 365 en overlegen serviceoplevelse i forhold til den måde, disse programmer tidligere blev tilbudt på. Husk hvert nøglepunkt, når du afvejer fordele og ulemper ved Office 365 til din personlige eller forretningsmæssige brug, og du kan træffe den rigtige beslutning.