8 fordele og ulemper ved udendørs reklame

Der er mange måder at annoncere et mærke og en virksomhed på i dag. Fra internettet til traditionelle muligheder for direkte marketing kan det være svært at vide, hvordan du bedst bruger dine penge på reklame. Med så mange muligheder er udendørs reklame dog stadig en meget populær mulighed.

Hvad er fordele og ulemper ved udendørs reklame? Her er nogle af de vigtigste punkter, du skal overveje, når du skal afgøre, om denne engagerende marketingindsats er den rigtige for dit brand og din virksomhed.

Hvad er fordelene ved udendørs annoncering?

1. Det er meget overkommeligt.

Udendørs annoncering er en af ​​de mest rentable marketingmetoder set fra et eksponeringssynspunkt. Annoncering på et billboard, en bank eller inde i et indkøbscenter kan skabe indtryk på kunderne for kun øre på dollaren. I områder med høj eksponering kan udendørs reklame være endnu billigere end omkostningerne ved internetprint.

2. Skab en umiddelbar effekt.

Når en potentiel kunde leder efter noget, dit brand og din virksomhed kan tilbyde, får din annonce en umiddelbar indvirkning. Den potentielle kunde kan endda kontakte dig, simpelthen fordi du har inkluderet et telefonnummer, en e -mail -adresse eller et websted.

3. Du kan føre kundeemner til en grundig undersøgelse.

QR -koder giver forbrugerne mulighed for at lave deres egen research, mens de handler efter produkter eller tjenester. De kan afgøre, hvilket værditilbud, der er bedst for dem, og reducere de samlede omkostninger, dit brand og din virksomhed står overfor, da forbrugeren foretager undersøgelsen i stedet for dig. Når du får et lead, er det mere sandsynligt, at du får et prospekt, der næsten udelukkende er gennem din salgstragt.

4. Du kan oprette impulskøb.

Har du nogensinde lagt mærke til, hvorfor der er drikkevarer, blade og slik i nærheden af ​​kassereren? Fordi mens du står i kø, kan du føle dig sulten, så tag et par slik. Du føler dig måske tørstig, så tag noget at drikke. Man keder sig, så man får fat i noget at læse for at fordrive tiden. Udendørs annoncering gør det samme, men i større skala. Du kan endda henvise forbrugere til et bestemt sted, så de kan opleve øjeblikkelig tilfredsstillelse, hvilket er kernen i et impulsivt køb.

Hvad er ulemperne ved udendørs reklame?

1. Der er ingen garanti for succes.

Du kan placere udendørs annoncering i et område med høj trafik og ikke få nye kunder fra indsatsen. Bare fordi du reklamerer, betyder det ikke, at du har et produkt eller en service, som folk ønsker. At forvente ny indkomst gennem denne form for marketingindsats er virkelig et urealistisk mål.

2. Det er måske ikke altid en overkommelig mulighed.

Områder med høj trafik vil altid koste mere for udendørs annoncering. Det betyder, at prisen pr. Indtryk kan være meget højere for nogle mærker og virksomheder end for andre reklamemuligheder. Hver annoncemulighed skal undersøges, så alle omkostninger kan sammenlignes med interne metrics for at afgøre, om potentialet for værdi eksisterer.

3. Potentielle kunder husker muligvis ikke dine kontaktoplysninger.

I radioen vil du høre en fortæller tilbyde et telefonnummer 7 til 10 gange i løbet af 30 sekunder, fordi det hjælper lytteren til at huske nummeret, når de er klar til at foretage et opkald. Tv -reklame kan vise et websted, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger for at hjælpe dem med at forblive øverst i en potentiel kundes sind. Udendørs annoncering har ikke den mulighed. Nogle annoncer ses muligvis kun i et par sekunder ad gangen. Det kan være svært at huske et telefonnummer eller et websted, når den samlede eksponering for den potentielle kunde kun er 3-5 sekunder.

4. Hærværk er en reel mulighed.

Du ved, hvordan din annoncering vil se ud på fjernsyn. Du ved, hvordan det lyder i radioen. Du kender dens struktur, når du er på Internettet. Med udendørs annoncering har du ikke denne viden. Hærværk kan ske når som helst, hvilket betyder, at der er behov for konstante inspektioner for at opretholde værdien af ​​denne marketingindsats. Selvom annonceudbyderen betaler for genoprettelsen af ​​sin hærværk, vil den fortsat miste potentielle kunder, indtil den er fuldstændig restaureret.

Fordele og ulemper ved udendørs annoncering viser, at det kan være en nyttig marketingfordel, hvis et brand og en virksomhed træffer smarte placeringsbeslutninger. Kig efter billige områder med høj eksponering, hvor der er interesse for det, du tilbyder. Det giver dig mulighed for at høste fordelene med mindre risiko for, at ulemperne vises.