11 fordele og ulemper ved at outsource lønningslisten

En af de største tidsudgifter for en lille virksomhed er din lønningsliste. Den tid, det tager at behandle fordele, tilbageholdelser og alt andet, der går i en lønseddel, kan være et fuldtidsjob, som en virksomhedsejer muligvis ikke kan betale for sig selv. Derfor ser mange ejere af små virksomheder ud til at outsource deres lønningslister, så de kan fokusere på det, de gør bedst.

Hvad er fordele og ulemper ved at outsource lønninger? Dette er nogle af de vigtigste punkter, som du vil overveje.

Hvad er fordelene ved at outsource lønningslisten?

1. Giver dig mulighed for at tilbyde flere løntjenester.

Løn outsourcing kan give en lille virksomhed mulighed for at tilbyde yderligere tjenester, f.eks. Direkte indskud og 401 000 bidrag fradrag, som de muligvis ikke kan klare alene.

2. Lønafgifter bliver meget lettere at indgive.

Løn outsourcing vil også generere de finansielle rapporter, der er nødvendige for at lette indgivelsen af ​​lønsumsafgifter for en lille virksomhed. For nogle virksomheder kan de endda opleve, at de kan outsource ansøgningsprocessen, så de ikke rigtig behøver at bekymre sig om skattepapirer.

3. Sparer en enorm mængde tid.

Lønning er konsekvent rangeret som den næstdyreste administrative opgave at gennemføre. Når denne opgave er outsourcet, kan den tid, der frigøres, være enorm.

4. Små virksomheder kan opleve besparelser.

Sammenlignet med omkostningerne ved at beregne lønninger, udskrive og distribuere lønsedler, oprette økonomiske rapporter og udarbejde eller betale lønsumsafgifter, kan mængden af ​​kontanter, en lille virksomhed kan bruge, være ganske høj. Ved at outsource disse opgaver kan du spare penge i forhold til omkostningerne ved at udføre dem selv.

5. Løn outsourcing kan tilbyde større sikkerhed.

Da datasikkerhed bliver en stor bekymring for både arbejdsgivere og medarbejdere, kan outsourcing af lønningslister give en mindre virksomhed et mere sikkert datasystem, end de selv kunne etablere. En kontrakt kan levere flere servere, sikkerhedskopier og andre sikkerhedsteknologier, der beskytter dine medarbejderes data.

6. Lønningsselskaber hjælper ofte med overholdelse af lovgivningen.

En lille virksomhed skal ikke kun beskæftige sig med lønsumsafgifter, men skal også overholde gældende skattelove. Manglende overholdelse kan betyde sanktioner, bøder og værre. Outsourcing hjælper ofte en virksomhed med at opretholde lovgivningsmæssig overholdelse uden udfordringen med at gøre det hele på egen hånd.

Hvad er ulemperne ved at outsource lønninger?

1. Det kan være svært at få adgang til dataene med det samme.

Fordi mange af løndataene vil blive holdt off-site, kan det være svært for en lille virksomhed at få de oplysninger, den kan have brug for når som helst. Selv når skyforbindelsessystemer findes, kan adgangen til data bevidst begrænses for at holde den mere sikker.

2. Fejl kan tage længere tid at rette.

Lønbehandling er ikke altid 100% perfekt. Hvis en medarbejder ikke modtager deres fulde løn, kan det nogle gange være en lang proces at kontakte lønselskabet for at foretage en korrektion. I stedet for straks at rette op på situationen er en lille virksomhedsejer tvunget til at stole på en tredjepart for at løse problemet.

3. Omkostningsbesparelser opleves ikke altid.

Der er nogle lønningsselskaber, der tilbyder en glidende omfang af omkostninger baseret på en virksomheds størrelse. Andre tilbyder skræddersyede nulpriser eller tjenester. Det betyder, at en ejer af en lille virksomhed bør undersøge alle leverandører og virksomheder i deres område, inden de træffer en beslutning. Der kan være samfund, hvor der ikke er nogen tjenesteudbydere, der tilbyder outsourcing af lønninger til en pris, der giver mening for den lille virksomheds økonomiske situation.

4. Lønningsselskaber kan lukke dørene.

Hvis et lønningsselskab går ned, kan det næsten være umuligt at få adgang til dine lønoplysninger. For den lille virksomhed er der også risiko for at miste penge, der er betalt til virksomheden for at behandle lønninger. Så det er generelt en god idé at arbejde med virksomheder, der har et veletableret ry for langsigtet succes.

5. Informationstyveri er stadig en mulighed.

Du kan få virksomheder til at underskrive fortrolighedsaftaler og fortrolighedserklæringer, så meget du vil, men få dine løndata stjålet af en virksomhedsmedarbejder til at bruge til deres egen fordel. Nogle gange er internt tyveri ved at outsource din lønningsliste en større risiko end hackere eller eksternt tyveri.

Fordele og ulemper ved at outsource lønninger viser, at det kan være en tid- og pengebesparende idé, men det er ikke helt risikofrit. Under hensyntagen til de potentielle negativer, inden du lejer denne service fra et lønningsselskab, kan risikoen for en negativ situation begrænses.